4140
-
Sanca #2620 Remelem nem. Akkor el se kezdenem:( -
#2619 Én is köszi a linket. :) -
#2618 Nincs mit. :D -
#2617 (Hmuda) -
#2616 És: köszi! -
#2615 Most eszembe jutott, hogy már csak két hét a suliig. :///////////
Holnap Planetside-ozok, mert amikor elkezdtem nyomtam 5 napot aztán azóta az ikonját sem láttam. Már több mint egy hete. Még nem is próbáltam ki, milyen fincsi lehet most Vanut hentelni -
#2614 Yeah dude, I rock :))
Olyan, mintha DIRRI lenne :D de végre rendesen látszik a behun :D -
#2613 Jó nyugi váz, nem voltam itt :) -
#2612 Már nem emlékszem ki (asszem Gnome) igérte, hogy küld képeket. Már tülkön ülve várom. :D -
#2611 Majd Darkhorsenál magyarázkodja, ha nem müxik.
Igazábol remélem, hogy nem azért van most errorok tömkelege a Fileplaneten, mert ezt a, khmm, 'hibát' orvosolják. -
#2610 Köszi szépen működik! -
#2609 Sanca: majd kérni kell cdkulcsot, felinstalláléni, stb. Annyira nem vészes.
Blasta: ehhez szokj hozzá. A rutinosak már szóva sem teszik, csak csendben, összeszorított ajkakkal tűrik. -
Sanca #2608 sg is lagol... -
#2607 Nem a chello a szar hanem a fileplanet. Hibaüzenetek miatt én is alig tudtam kiloggolni, de a reg már nem ment. Hasznűáléd ezt, hátha jó.
GPYEWC9KB8KKG2H9YWCX -
Sanca #2606 Na mar 32%-nal tart a toltes, holnapra le is jon:) Amugy miutan lejon ugye nem kell sokat vacakolni? -
#2605 Vazze, kidobott se szó-se beszéd....:-( -
Sanca #2604 Na mar 32%-nal tart a toltes, holnapra le is jon:) Amugy miutan lejon ugye nem kell sokat vacakolni? -
#2603 Lacc pill. -
#2602 Márpedig nekem aszonta, hogy meghívta Blasta-t, de nemet nyomott, aztán feladta. -
#2601 Help! Nem tudok belogolni a Fileplanetre, szarakodik a chello :( És kéne új key. Valaki tudna nekem szerezni egyet ha szépen megkérem, és elküldené az [email protected] címre? :( -
#2600 Mai nap mondtam nemet???????
Ez érdekes....:-))))
Blasta néven próbált felvenni?
Na megpróbálkozom again... -
#2599 Ja és nem ártana vmikor egy nagyon nagy közös outfit fotót készíteni, mert ajól mutatna az oldalon, de csak az olyanokkal akik képesek rendezetten (csapatjátékosként, ha úgy tetszik, mert ezzel gondok vannak minden nap :P) dolgozni, hogy rendes kép készüljön. -
#2598 Hát beírod broadcastba, hogy I'm looking for a Liberator guner, /tell Blasta.
Az outfitet meg Petkon keresztül éred el. /tell Petko léci vegyél fel az outfitbe (mellesleg nemegyszer megpróbált felvenni, de azt mondta, hogy mindig nemet nyomtál, nemtom miért). -
#2597 Na szóval: újra vannak screenshotok az oldalon, és a képzetésgek is elkészültek. -
#2596 Jönik valaki gémelni?
Van egy Liberator-om, de nincs hozzá lövész.
A másik kérdésem pedig az, hogyan tudok olyanokat mondogatni a gémben, hogy "lövészt keresek" pl. ????????
És hogy tudom megtalálni a Magyar OUTFIT-et???? -
#2595 Nemegészen, de nem rossz próbálkozás. :D -
#2594 Megbotlott a metlakiban és a kése beleállt a tüdejébe? :D -
#2593 Megbotlott a metlakiban és a kése beleállt a tüdejébe? :D -
#2592 Neeem. :D -
#2591 A manus rászállt valamivel a Dropship center tetejére aztán mikor az jött akkor felrobbant, meghalt, és egy bug miatt beesett a 2. emeletre? :D -
#2590 Na, na, neked nem kell egy? :DD -
#2589 Csak mára, mivel fáradt vagyok, de holnap ezerel fogok nyomulni. -
#2588 Szerintetek ez hogyan lehetséges. Én tudom, a nyertes kap egy ingyen Hmuda© lgót.
-
#2587 VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Lacc style logó RULEZ! :-D -
#2586 Eleged volt a gémből? Hogyhogy? :) -
#2585 NA.
NEM SIKERÜLT, ÚJRA KELLETT KEZDENEM A KARRIERT, VALSZEG AZÉRT MERT ELEVE BEHALT A RENDSZEREM A MINAP!
ŐJ NEVEM IS VAN, AZ EGYSZERÜESÉG KEDVÉÉRT: BLASTA
Vegyetek be az outfitbe PLÍÍÍZ! :-D -
#2584 kőcc a logot kafa -
#2583 -
#2582 Na ma nagyon kira dolog volt. Petko felhívta a figyelmem egy nagyon brutál viharra. A térképen piros volt a széle és a közepén egy zöld vihar volt pluszban. Mindkettő egyirányba, egyforma sebességgel mozgott, és a zöld pont a piros leges legközepén volt. Valszeg vmi nagyon brutál hurrikán lehetett. Petkoval bementünk a közepe felé, de a szélén meghaltnuk, mert valszeg kiszaladtunk a térképröl, bár jó lenne azt feltételezni, hogy a vihar miatt haltunk meg. :DDD
Itt a viharról készült kép:
Petko: bocsi, pont későn szoltál, de már elegem volt a gémböl, holnaig még gyüjtöm az erőt. :D -
#2581 Ok, elküldtem oda is :D