4140
-
#2669 Rengetegszer voltam már host és alig SL. :D
Amúgy ha nem fuccsol be a 'bug', akkor ajánlom mindenkinek, hogy olvassa el az outfit képernyőn, hogy milyen remote IP-n kell hostolni a voiceot, mert akkor nem lesz olyan, hogy akad a hang mint állat. -
#2668 Be van építve a játékba a hang komunikáció, általában a squadleaderek be is szokták kapcsolni. -
#2667 De van. Csak hát ahhoz terrannak kel lenni és velünk egy squadban nyomuilni. A vanukat messziröl szotuk lelőni, mert azok csak lasherel mennek, más fegyvert nem ismernek. :-) -
#2665 Ja tudom hogy mennyibe kerül az MM-ben, mert már néztem, és a havidíj is tudom mennyi. De már nem egy fizetős MMORPG-vel játszottam rendszeresen, ami drágább is volt ennél. Milliomosnak távolról sem nézek ki :D Csak én erre költök más helyett. -
Sanca #2664 Esetleg a WoW. Bar sztem ez hiu abrand marad. -
Braveheart #2661 Én valszeg nem mert karácsonykor veszek csak hitelkártyát. Addig meg kijön a 2 is :) -
#2660 13000 a mediaba.... -
#2659 Ha nem lesz trial akkor én valszeg meg fogom venni. -
#2657 Még nem tudjuk, majd kiderül. -
#2655 Akor mi volt az üzidben? -
#2653 Nekem vmi magas. A topicok listáján az van, hogy egy faszakasza nevű gyereknek van az utolsó üzi kirakva de itt sehol nem látom. Hogyis van ez? -
#2652 Pont holnap kezdeném a 4. hetem. :((( -
Braveheart #2651 Lehet,hogy rájöttek a turpiságra? -
#2650 Nyilván feltünt nekik, hogy mennyi magasszintű trialos játszik. -
#2649 Már látom magam előtt:
Próbálok loggolni, és kiirja, hogy kéri a kulscot. igényelek, de kiírja, hogy már feléltem a 7 napos triál keretemet. -
Braveheart #2648 Én is... ilyen jót ilyen jó emberekkel még soha nem játszottam... felejthetetlen élmény marad...
Csak reménykedni tudunk hogy nem ér véget -
#2647 Mondjuk nekem nemkisség gyanus, hogy nagyábol egyszerre scináltak vmit a Fileplaneten és a Billing Severekekkel. -
Braveheart #2646 08/19/2003 05:09 PM
On Tuesday, August 19th, at 11PM Pacific, (-7:00 UTC), the account and registration services will be down for scheduled maintenance. During this time, no new accounts can be created nor can any billing information be modified. However, current customers will not be affected in logging into and playing on their chosen server. The estimated downtime is 1 hour.
Reméljük a legjobbakat... -
#2645 Én is. Kicsit zokon venném, ha véget érne egy ilyen jó scapat. -
Braveheart #2644 Nekem sem megy... remélem nem b@sztunk rá... -
#2643 Hát remélem még nem lesz vége az ingyenjátéknak :) -
#2642 Nagyon de nagyon nem teszik nekem az a 'Billing Server Maintenance'. Lehhet, hogy ráb*sztunk? -
sid123 #2641 Én most jöttem ki, de már engem sem enged vissza. -
#2640 akkor ennyi volt.
köszönjük a játékot.
bye all -
#2639 Nem vagyunk egyedül a login problémával. -
#2636 tőlünk sem működik senkinek :( -
#2634 nem enged be a werner.
csatlakozás közben nem csinál semmit :( -
Braveheart #2633 nekem is van pár király screenshotom, de hova tudnám őket felrakni? -
#2632 De ki is indította el? Már nem is tudom. :D -
#2631 Küldd el a felét és majd szólok, ha lent van. -
#2630 Nyilván nem. Nem az én stílusom, hogy folyton folyvást ott kopogjon nekem. :D -
#2629 de Lacc-e a legjobb egyertelmuen:) -
#2628 Kezd elburjánzani a fórumon a PlanetSide logó mánia... ;D -
Xboxman #2627 hatbazzeg ha Scyssor nem lett volna lockolva én is jövök(+ha Petko üzenetét nem azután kapom meg ,hogy lerakom dekstopra a gamet:) -
#2626 lehet hogy palesztinabol tolta:P -
#2625 :DDDDDDD -
Petko #2624 meg volt egy gyerek aki vendettazot:) felrobbantotta a generatort mer aszonta hogy ezzel bosszulja meg hogy a masik gyereknek nemtetszett a haditerve:) azt szerintem en sose fogom felfogni hogy mi koze ennek a generatorhoz:) -
#2623 Huuh mekkora játék volt ma :D Két szigetet végighenteltünk, vanut öltünk, nc-t öltünk, én foglaltam egy rakás tornyot, Petkóval bombáztunk, volt minden :D
-
#2622 en voltam csak nem fer fol a mailodra:)) icq-ra meg nem jossz:) -
#2621 Nem valószínű. Csak feltevés, de (remélem) úgyse így van.