4140
  • DarkHorSe
    na megcsinaltam itt van egy még nem aktivált key: GPYEWC9KB8KKG2H9YWCX
  • DarkHorSe
    az már nem üzemel :) ide küld [email protected]
  • Blasta
    Lehet, hogy sikerálni fog...
    Elfogadta az új KEY-t...
    Remélem megy

(amúgy az is gond lehet, hogy már össze-vissza regeltem magam mindenhol és gyakran azt se tudom, melyik ACC-hoz melyik email/jelszó van....sux)
  • Blasta
    A hírnév átka, mi???? :-DDDDD
  • Lacc
    Kész van :) Elküldtem a freemailes címedre.
  • Blasta
    MEGVAAAAAAAAAAAAAAN!
    Kicsit trükközni kellett, de megvan...
    Na lássuk tovább...

Paparoach, azért köszi! Nemtudom, elkezdted-e már....
  • Blasta
    Bazijó!
    Most van egy "INVALIDE CODE" -om.
    Firewall kikapcsolva. Opera alatt marad az üres kép...
  • Blasta
    Várok!
    THX! :-D
  • DarkHorSe
    ha vársz egy picit szedek neked egy új kodot
  • Blasta
    Na most valahogy mégis sikerület az új névvel bejelentkeznem, de a jobb felső sarokban mégis a régi nevemet írja ki. Nem értem.
    Megprószálok installálni...
  • Blasta
    Visszajöttem a nyaralásból.
    Most lesz időm gémelni. Csak hogy gondom van (szokás szerint) a 7 napos újrakezdéssel!

Megcsináltam a fileplanet-es accomat. Csakhogy a gém install-kor, ismét nem jelenik meg a kért kód. Csináltam egy új accot, új mélcímmel, de erre meg nem tudok bejelentkezni mert hiába nyomok rá a LOGOUT kapcsolóra, nem logol ki. Az új acc-om meg nem él, nem tuzdok rá bejelentkezni!

Mit baszhatok el?

• DarkHorSe
    Lacc csinálsz nekem ilyen fasa logot ?
  • Lacc
    Hali :)
  • Blasta
    Szasztok
  • Hmuda
    Dikki: elküldtem a logód, rajta van a behun is, de léci mostmár írd át a HQ címét planetside.uw.hu-ra.
  • Lacc
    Először is beírod hogy "/tell Petko vegyél be az outfitbe de sürgősen", azátn az outfit channelen már tudsz velünk dumálni :)
  • Hmuda
    Nekemmmeg egy éjszaka lejött.
  • Jacek
    en flashgate es tobbszor megszakitottam es jo volt
  • Jacek
    :PP
  • Hmuda
    Ok megcsinálom csak adj emilt amire küldhetem, de csak akkor, ha a fenti HQ címet árírod planetside.uw.hu-ra :DDD
  • Lacc
    Hmuát kérd meg, ő csinálta mindenkinek. De én tudok neked olyat csinálni mint az enyém, az nem jó? :))
  • Sanca
    Aha. Meg eletemben nem hallottam rola:))
  • Braveheart
    Nekem 3-szorra sikerült normálisan letöltenem...
  • dashed_
    2551.. elso sor :)
  • Lacc
    Hát én is Flashgettel szedtem le, nem szakad meg egyszer sem, és lejött probléma nélkül, ráadásul csellós vagyok. Szóval szerintem nekem valami isteni szerencsém volt akkor, mert ezzel a nettel nem szoktak ilyen simán menni a dolgok :D
  • Sanca
    Milyen dl vezerlovel szedteD?
  • dashed_
    nem tudom miert irok egyfolytaban gamespyt.. Fileplanet na
  • dashed_
    regettel szedtem
    de nekem mind a 2szer megszakadt a letoltes [geprestart] es hibas is lett.. :( megegyszer el nem kezdem gamespyrol..
  • Hmuda
    Gáz. Fogalmam sincs. Érdemes érte küzdeni, mert nagyon király gém, de tudtom szerint nincs máshol sehol fent.
  • Sanca
    Nekem Flashgate-al nem ment. Most Getright-al szedem. De csomoszor megszakad, a jo kis kabelnetem miatt. Bar ugy tunik ideig ez nem gond, mivel folytatja. Remelem nem lesz hibas a vegen. Ja es mar 11%-nal tart es csak 8x szakadt meg:))))
  • Hmuda
    Nekem egyszer jött le és mindegyszer jó lett. Szedd Flashgettel és véletlenül se szkítsd meg (ha lehet egyetlen szálon szedd, hátha az segít).
  • Sanca
    hany centi vagy bazdmeg? hany centi vagyok? torpe vagyok bazmeg?! :))
  • I.C.ram
    Ahhoz nagy orr is dukál! :D
  • Lacc
    Lol ennyire nem kell komolyan venni :) De nekem akkora kezem va nézd meg hogy el tudom törni egy bordádat is ni :DD
  • I.C.ram
    Jóvanna, de azértn em kell megfenyíteni, hogy eltöröd a karom stb.
  • Gnome
    Hello..(most sokat irok) ma délelött jáccottam egy kicsit..eszméletlen jó volt.. igaz egyedül de akkor is...Cyssoron egyszerre Mind a három birodalom harcolt egymással..de nagyon taktikázott az egyik NC squad..egy bázisra 3 GALt küldtek egymás után és az egyikből ledobtak egy AMSt ..igaz rögtön felrobbbant de akkor is...5000Xps bázisokat foglaltunk el aztán adtuk fel..
    Felszedtem egy NCs aknavetőt és azzal irrtottam az ellent..sztem nagyon brutal..irányitható és emberek ellen is hatásos..szal király:)

Megint más

mint látható elég kevés a killem de mégis 2000nemtomhány pontom van az outfitben..ezt nem nagyon értem de mindegy

CSa'
  • Lacc
    Hát azért valamennyire a skill is számít, még ha nem is annyira a célzásban meg hasonlókban, hanem inkább a taktikázásban ahogy előttem írta I.C. Végülis az is egy skill :D
  • Lacc
    Tényleg nem de akkor még fogalmam sem volt arról hogy merre hány óra, most nem erről van szó.
  • Sanca
    Engem sem zavar ha nem skilles. Feeling a lenyeg.
  • Xboxman
    Na azért te sem elsőre lettél Terran