4140
-
#2985 Vazze a tegnapi siralmas állapotokhoz képest, a tegnapi nyertes a Terran lett mégis :-D
És most a Vanuk vannak elég szar helyzetben. Ráadásul a tegnapi alakitásuk 9%-ot ért...
HHHÁÁHHHÁÁ -
#2984 Na tessék a PCdome megelőzött minket :) -
Sanca #2983 Igazan nincsmit:) Amugy direkt nem irtam az altalad emlitett dolgokrol, szoltam elore is hogy ez csak amolyan karifejlesztesi es skill guide lesz. -
#2982 Planetsidecikkbazzegh
-
#2981 -Norbi
-Sintia
-Drwatson -
Petko #2980 valaki azt deríthetné ki nekem, hogy pontosan akkor mit is jelentenek a video options advanced fulen a dolgok... az a preload os dolog mire jo, es mi a francok most akkor azok a textura elemek amiket be lehet kapcsolni (mi a francot csinal az ha bevan/kivan, mert en nem jottem ra) -
#2979 Pelgrin fizetett elő és a trial utáni időszakra gondoltam -
#2978 három új kép az oldalon, köztük egy különlegesség is. :D -
#2977 Vki már megcsinálta (nemtom már ki). Szvsz tök fölös pénzkidobás, amíg a trial tart. Én max a Core Combat miatt fogok, ha fogok. -
#2976 Sztetek elő fog vki is fizetni ? -
#2975 Jójó, igaz, de azért pár hét alatt nekem is véget ér a segítőkészségem. Így legalább a gémre koncentrálhatunk és nem a noobok kérdéseire. -
#2974 Fúúú bazze, ez az oldal nem kispálya!
M313R, Isten vagy! :-DDDDD -
#2973 Tudod,mindenki ilyen az elején. Most mondjátok meg ha én nem ilyen voltam, és nagyon fogok örülni:D -
#2972 Csak már unom, hogy minden noob azzal jön, hogy 'mostmitkellcsinálnilécimondjátokmármegmertlámavagyok'. -
#2971 Amugy nem fogok cikket irni mert csak játszani kell és rájössz mindenre -
#2970 olyan mint egy sima paint , max ha nagyon nincs kit lőni összefirkálom kb ennyire jó -
#2969 Sanca: köszi a cikket. Majd valszeg csinálni fogok egy tippek/trükkök rovatot és akkor ida bekerül majd, de pillanatnyilag inkább olyan cikk kellene, ami a játék lényegét, lehetőségeti meg hasonlókat fog át. Pl semit nem szóltál a HART-ról, a bázisokról, implantok, játéktér, grafika, hangok, játékélmény meg egyéb olyan dologról, amiknek egy játékismertetőben benne kell lenniük. Ennek a cikknek már foglalt helye van a tippek/trükkök+jótanácsok rovatban, ha lesz időm megcsinálni. :) -
#2968 Nah.Tegnap sitencsászár volt a játék. De azért tüntem el mert lekapcsolták Adsl-t. Hálisten reklamáltam így ma leszek megint. Mindenkien Kellemes napot. -
Braveheart #2967 pl suli? :) phew... -
#2966 Olyasmi mint az OFP multijában! behozod a térképet, és ott lehet rá rajzolni, amit a csapattársaid látnak csak. Mintha Paintbrush lenne. -
Petko #2965 azt meséld el dark, hogy milyen a térképre rajzolás... én is megnézném, de egy hete kb már nem tudtam normalisan jatszani vagy időhiány vagy technikai okokból, szal cr3 am ezér késik már hetek óta -
Sanca #2964 Van 1 olyan erzesem hogy jacani fogsz tovabb:) (tapasztalatbol mondom). Hacsaknem van vmi fontosabb dolog ami NEM jatek. -
Braveheart #2963 Nemtom hogy elkezdjem-e a 3. hetemet, végülis már van vagy 560 killem, mindnet vezettem, mindnet kipróbálta, lődöztem napokon át, elviselve a sorozatos szaggatásokat és kifagyásokat, bár elég jó volt veletek játszani, de most mégsem tudom mi legyen... -
Sanca #2962 Na kaja azt jovok jaccani vegre. Jo lenne ma 1 br 13:) -
Sanca #2961 Na Hmuda, megirtam a dolgot, es elkuldtem e-mailedre. -
#2960 megjelenik az összes nmy a térképen, aknából csak az ellenségeset tudod felrobbantani -
Sanca #2958 Na meg kb 1-2 ora es kesz lesz a guide(most jobaratok van:D). Majd elkuldom imiledre. -
Braveheart #2957 Dehogynem... gondolj csak bele, ennyi erővel aláaknázhatnák az egész bázist és nem is lehetne bemenni... -
Sanca #2955 Hat a sajat aknak felrobbantasanak nem sok ertelme van:)) -
#2953 rakhatsz le wp-t ,láthatod az összes terran-t a térképen késöbb az ellenfeleket is, felrobbanthatod az összes aknát a közeledben stb.. -
#2951 Hehe, mi van ha bevallom, hogy én csináltam, aztán kitiltanak minden sony boltból, elveszik a hifim meg a videóm és csak tesla magnót hallgathatok mondjuk 20 évig? Nem árt az óvatosság... :))) -
#2950 lol köszi:)
hat nem vagyok egy nagy gyilkológép még, de közel vagyok atüzhöz mint lácccika battle rankból:))
amúgy ennél kevesebb kill-re számítottam:P -
-
#2948 tudom mar volt irva 200or, e lokjetek mar be a linket ahol megtudom nezni a statjait a karimnak pls -
#2947 Köszi -
#2946 Lol nekem volt olyan, hogy 956 volt :D Mikor beálltak a clone tube elé vagy huszan! Belejük engedtem vagy 5 tárat! :D -
Sanca #2945 Aranyos:) Legalabb veletlenul?:) -
#2943 Norbi ugyis sokat van:))) -
Sanca #2942 Asszem talan 200-nal tortenik vmi kellemetlen a karival(2-3% kisabb sebzes vagy hasonlo). De naponta 50 torlodik. -
#2941 meg norbi-t is tessék bevenni