4140
-
#3029 Hát ez nem rossz....:-D -
Petko #3028 nekem a legfrankóbb... valami elfagyott az adatbázisukba, és aug. 19 két ír ki, hogy addig játszhatok, ennek ellenére már megy több mint egy hete azzal a kulcsal.. szal amíg észre nem veszik nekem örök accom van:) -
moNTo #3027 Próbáld meg, de nem hiszem, hogy sikerül... -
#3026 Ezekszerint ma már meg se próbáljam meghosszabbítani az acc-omat, mi? :-(((( -
#3025 Vazzzeeeeeeeeeeeee. -
#3024 Ez a kép télleg fasza! És profi! :-D -
moNTo #3023 Van egy szar hírem.
http://www.fileplanet.com/files/120000/127374.shtml
Nekem azért szar, mert hiába szedtem le másfél gigát, és hiába szívok 2. napja a regisztrációval, már sosem tudom meg, milyen játék ez a planetside.
Ha valakinek kell, akkor van három db. 20 karakteres trial kulcsom (amit már nem tudtam regisztrálni), azokat odaadom bárkinek, hátha hosszabítani lehet vele (bár erősen kétlem).
Na, ennyit erről, húzzatok bele fiúk, mert ketyeg az óra!
:( -
Sanca #3022 Durva. N1!:) -
Petko #3021 nagyon isten vagy meier:) -
#3019 És terránra mi a nemzetközi alternatíva? -
#3018 :DDDDDDDDD -
#3017 Legyen akkor barney-s is:
-
#3016 Mostakkor mi a gáz az NC-kel? -
Petko #3015 bár megjegyzésként én inkabb a barney-kat lövöm szívesen továbbra is:) -
Petko #3014 valaki itt nagyon tudja mi a jó:) -
#3013 lol :DD -
#3012 én írtam neki levelet hogy ha akar tolja velünk magyarokkal
-
#3011 :DDDDDDDDD -
#3010 Elolvastam a cikket, szerintem korekt, viszont úgy felbőszűltem rajta, hogy dikkin kivül csak külföldi outfitekben levő NC-k dumálgattak a játékról, hogy gyorsan elkövettem egy toborzó plakátot:
-
#3009 hol tom megnézni hogy milyen új dolgok vannak a peccsbe mert csak 2ről tudok .. -
#3008 Nagyon figyeljétek, hogy se a végén, se az elején ne maradjon bent egyetlen árva szóköz sem, mert ez keményen tönkrevághatja a cuccot. -
#3005 Márpedig a '20 karisat' kéri. Figyelj rá, hogy véletlenül se hagyj benn egyetlen szóközt se, mert azzal nekem is volt egy gondom. -
#3003 Darkhorse: Nem akarok most szerzői jogokról vitázni vagy értük kunyizni. Nekem olyan kellene, amit kedvtelésböl írt meg vki de olyan, hogy abból sok kérdésre meglegyen a válasz. -
Petko #3002 van valamelyik irasban a hivatlaos oldalon egy lista, hogy a bazisok a kontinensen milyen előnyöket nyújtanak a többi bázisnak ha rá vannak kapcsolva (valamilyen modon összeköthetők a hálozattal), pl. bio laborral gyorsabban respawnolnak minden bazison ahol kapcsolatban van, tech planttal kapcsolva minden jármű a bázis területén javul stb. A szakaszról nem sokat tudok, mindössze annyit hogy az 3 raj(squad) ból fog állni. Ennek elléner nagyon várom mert 30 emberrel már ténleg lehet strategia célokat elérni.
A patchet most töltöm én is. Annak nemörülök igazán hogy az újjászületés nem fogja költeni az NTU-t. Szerintem ez így volt korrekt ahogy eddig volt, ha egy bazisban nagyon makacsan védekeztek akkor egyszerüen meg lehetett vármi amíg lemerül. Így sokkal lassabban fog lemerülni.. -
Sanca #3001 Na lejott a pecs. Foleg az 1-es es a 6-os sorszamu ujitasok teccenek:) -
#3000 beloginolok elkezd szedni vmi-t mennék játszani erre azt irja hogy szar verziom mert nem az megy a szerveren -
#2999 Heh kis gyíkok, végre hozzájuk is eljutott :)) nyomtam is ps.try.hu meg planetside.uw.hu reklámot a hozzászólásokhoz. -
Sanca #2998 Haverom most kezdi a ps-t. Var a pecsre, utana pecsel, szal ugy 16 korul fog loni. Majd jo lenne Petko ha be tudnad venni outfitbe. Raz1 neven fog jacani. -
Sanca #2997 Ertem, koszi. -
#2996 bázis link előnyők ? szakaszok ? miva ? -
Petko #2995 csak amikor lejárt, azután tudod meghosszabítani
MÁS: a producer irt megin levelet a hivatlaos webszájtra, ezek szerint hamarosan (kb. 2-3 héten belül) belepatchelik egyszerre a bázis link előnyöket, meg az outfites bázisokat, és utánna meg szeptember vége környékén jönnek a szakaszok -
Sanca #2994 Nema:( Most akartam jacani:( -
Sanca #2993 Az acc meghosszabbitast ugye nem baj ha a 7 nap lejarta utan csinalom meg? Vagy lehet kozben is? -
#2992 leált az összes server :/ -
#2991 Aha.
Gondoltam, hogy lesz valami turpisság :-D -
#2990 ez jo gém biztos (tuti) csak meg a gepem azt mondja hog meg se probaljam elinditani rajta :\\ de hamarosan upgradelek es akkor megyek en is fragvadaszkodni :DDD -
#2989 Jaja, én próbáltam Mosquitoval. Félúton kiírta hogy elfogyott az energia és belezuhantam az óceánba :) -
Sanca #2988 Hat a tegnapi harcok telleg rohadt szarok voltak:( -
#2987 Nézem a serverek állását, és többnyire mindenhol az NC van fölényben.
A Vanu-k meg kurvára visszaestek... -
#2986 Próbált már valaki átrepülni egyik szigetről a másikra sima géppel (reaver/mosquito etc) ???