Planetside

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacc
Olvasd el a guideot amit Dikki írt.
ricsik
Werner használhatatlan ma, 5 seces laggok 😞((((

ott az a bug volt, amit mutkor en is megtapasztaltam, hogy a teton levo legijarmu leszallo lapok csak latszatban voltak ott, a jarmuvek atrepultek rajta, es nem lehetett rajuk szallni
Az mitol van hogy 1xuen nem indul el a jatek(meg a training sem)? Siman visszadob az asztalra.
Pedig probaltam mindent, aa-t levettem, ace codecet uninstallatam, csinaltam helyet is. Lovesem sincs miert nem megy.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Hat ezt nem hiszem el. Elkezdett leszedni vmi UI.pack-et, amire azt irja ki hogy meg 3 ora... Most ez komoly vagy en rontottam elvmit install kozben?

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Megtettem,interlink vagy mi a szösz bugon a véletlenszerõ elteleportálásokat értik?

\"Life is around you and in you.\"

A ketto valahogy nem fugg ossze?!Avagy csak én nem értem?

Aha, koszi. Asszem akkor en AMP-t fogok hasznalni, mivel eloszor sniperzest fogom kiproszalni.

Lacc
Inkább az AMP, de mindegy mert ha nem vagy infiltrator akkor ugyse nagyon fogod használni. Szóval maradj a repeaternél mert azzal távolra is pontosan löhetsz ha kifogy a skuló a nagyobb csúzliból.
Kozelre AMP vagy Repeater a hasznosabb?

Jacek
gondoltam😛

Ezt mar szeretem!😊

Jacek
ertelmisegi meszaros😄

Ja melyik fegyverhez kell a legpontosabb celzas skill?😊http://planetside.station.sony.com/howto/weapons.jsp - itt jo sok tulajdonsag fel van sorolva.

Na mindjart lejon a stuff. Milyen 'cast'-ok kellenek leginkabb magyar divizioba?

I.C.ram
Azért az sem mellékes, hogy aTV cska 2 pontba fog kerülnu!
Lacc
Hát ahogy elnézem semmi nagyobb újítás nem lesz ebben a patchben, csak néhány bugot javítanak ki meg az LLU már csak egy fix helyen jelenik meg.
I.C.ram
Petko pls majd vegyél be az outfitbe! Majd szólj, hogy mikor vagy online.
I.C.ram
Petko pls majd vegyél be az outfitbe! Majd szólj, hogy mikor vagy online.
launchpaddal updateolj es nezd meg
khmm na szal mi lesz az új pecsben?

AAAA bazzeg 2óra Matekom volt ÁÁÁÁ

Lacc
Hát a MAX armoron kívül akármilyen páncélban két szúrás csak. Legalábbis ezt olvastam, meg ha jól emlékszem egy reinfroced armorost is kinyírtam így.
Blasta
Na most ne mennyen senki!
Cirka 12:30-ig peccselés van

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

I.C.ram
Milyen páncéllal?
Maga az egesz szar volt. En meg raadasul reszeg is voltam kicsit(4 sor) de igy is rohadt unalmas volt. Mi lett volna jozanul?😊)

Blasta
Na, ma be tudtam menni a Wernerre.
Apám, ezt a pangást....

Jockey
nemtom mia bajotok a tüzijátékkal, már az is baj ha hosszabban tart?😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Szerintem tök cool volt!Fölgyulladt egy hajó és a Gellért-hegy is égett😛

Lacc
Kettõvel.
Blasta
Én nyomnám, de fingom nincs megy-e!
Kiprószálom...

Hmuda
Petko! Nagyon fontos Mailt küldtem az axelero-s cimedre. Léci olvasd el és fontos, hogy megcsináld. Elõre is köszi.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Na ha minden jol megy akkor ma 10 korul mar tolni is fogom😊 Ilyentajt ugye szoktak magyarok is fennlenni(eleg koran van)?
Amugy mekkora sz*r volt ma a tuzijatek😊

I.C.ram
Hány gépesített döféstõl doglik ezzel az implanttal az ellen?
Lacc
Na én is be tudok lépni. De nem maradtam sokáig, tûl fáradt voltam most ehhez, nem volt túl jó mentetem. De kipróbáltam azt az implantot amivel nagyot lehet késelni, és kúlos 😊
DarkHorSe
lehet nyem szabad feldarabolni 😊

Swedish people are albino monkeys

DarkHorSe
a haverod is cdrõl nyomatta vagy õ szedte le ?

Blasta
De mondta, hogy ugyan ebbõl a file-ból a haver már installálta, tehát a letöltéssel nem lehet gond.
Max ha neki megvan még, akkor hozza el tõle again, talán a másolással lehetett valami...

DarkHorSe
sokszor szakadt meg , hibás lett stb.. szedd le ujra

Blasta
Én nem irc-ezek.
nem szeretem sorry...:-)

dikki*yysw
Egyébként többiek nem tartják szükségesnek a planetside csatit? Mert azért nem tartjuk fenn, hogy 3-an csücsüljünk rajta.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

dikki*yysw
Nekem sem megy. Biztos a gonosz manók csinálják.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Blasta
Na ezaz.
Tegnap este óta meg szart se csináltam a gépemmel. Dehát másnak se megy, tehát nem nálam lesz a hiba...

nemtudom en ma delutan probaltam es akkor is ment es most is megy rendben a werner..
Blasta
Csak azt nem értem, hogy más ugyan arra a serverre csatlakozik mint én (úgy értem más arc innen). Neki miért megy? Na mindegy...

Blasta
LOÁL

Úgy legyen...:-D

Lacc
Hát ez ma nem adatott meg neked 😄 Holnapra már csak sikerült felállítaniuk azt a rohadt servert...
Ha nem akkor leszek olyan pofátlan hogy úgy reklámlok neki, hogy még csak nem is fizettem a játékért 😄
Hmuda
Ja és nekem ment, meg is nyugodtam kissé.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Mint mondtam mád húszmilliószor leírtuk, már unom, hogy mindenki lusta visszaolvasni.

Blasta
Baszik menni. Pedig ma semmi mást nem akartam csinálni csak szétgyepálni az ellent...
:-))