4140
-
#3073 Hát nem volt sok értelme. -
#3072 Mindenesetre én a #planetside.hu -t otthagytam, ha nem hajlandó senki sem használni én minek legyek ott. -
#3071 Nemtom, nekem lazán adta a kulcsot, most azt várom, hogy lejárjon ma a 7 napom és megnézzem, hogy müxik-e,. -
#3070 leakartam tölteni de azt irták trial closed :( -
#3069 Na téma lezárva... -
#3068 De felejtsetek már el plz!
Nekem ez a véleményem a játékról, a játék hiányosságairól.
Egy percig nem mondtam, hogy ez egy szar játék, csak én objektívan szemlélem ezeket a dolgokat.
Sajnálni fogom, ha már nem tudok a trial-lal játszani, de a lentebb leírt hiányosságok/játékmeneti bajok miatt biztos, hogy nem veszem meg! -
#3067 Jajj nemá.....
Beállított helyzetek a honlapra.
Láttál már ilyet játék közben???????????
Na. -
#3066 Majd meglátjuk. Ma jár le a 4. hetem, de kulcsot lazán tudtam kérni. -
#3065 Lenne két kérdésem emberek...
1. Számit itt hogy fejre vagy testre lő az ember?
2. Ha zoomolok miért nem érzékeli a program ha csak finoman, épphogy mozgatom az egeret? Windowsban és más játékokban jó, szal nem az egerem szar :)
Ma kitanultam a sniperkedést de igy mocskos nehéz rendesen lőni...:( -
#3064 A smurf az NC :) Amúgy meg hupikék törpe. -
#3063 "leszálltam és láttam ott egy smurfot... le akartam lőnni de ő tisztelgett ezért én sem lőttem...és elkeztdünk beszélgetni...Kipróbáltuk egymás fegyverét aztán elrepültünk..."
Ez mit jelent pontosan? :) Én nem tom, mi az a smurf. -
#3062 www.planetside-rangers.de.vu,Screenshots,Vanguard Assault (Cyssor) télleg nem gyülekeznek össze :D -
#3061 Vége van ennek a "sz@rnak"? -
#3060 vége a trialnak! -
#3059 Van benne vmi. :D -
#3058 Csak azok nincsenek eldugva :) -
#3057 Nemtom. Eddig csak a kökörröl hallottam, bár azért Shearus Lávatói se kutyák. :) -
#3055 Ja és Jacek, a képeket még mindig várom. Csak tömörítsd be 2 fileba és csak egyet küldj. Ha azt leszedtem, majd beírok ide, hogy megvan. -
#3054 Ez csak egy, hmmm, túristalárványosság. Ishundaron van egy StoneHenge szerű kőkör, de igazábol csak dísz. Lehet hogy a CC-ben majd lesz itt barlanglejárat, de valószínűbb, hogy megmarad. -
#3052 Juj, tényleg az Ishundari kört meg kellene már néznem vmikor. Vki adhatna egy támpontot, hogy merre is keressem. -
#3050 lelehet még szedni planetside-ot? -
#3049 Akkor te keveset jáccottál....
Nemegyszer védtünk meg egy bázist és nemegyszer védték ki a támadásunkat...
És én is emlékszem egy hidas harcra ahol egyszerre 3birodalom harcolt és állandóan bombázták a hitat...nagyon hangulatos volt
És találkoztam már erdei harccal is amikor vagy 60-60 ember lőtt egymásra...
Most elmentem ishundarra a megnézni a Kört....leszálltam és láttam ott egy smurfot... le akartam lőnni de ő tisztelgett ezért én sem lőttem...és elkeztdünk beszélgetni...Kipróbáltuk egymás fegyverét aztán elrepültünk...
Szal azértt vannak itt ujdonságok és élmények csak keresni kell....meg jáccani.. -
#3048 Én már rengetegszer voltam oylan ostromban, mikor bizony visszavertek minket, mert a bázis tornya és a spawn room is az övék volt. Idővel rá kellett jönnünk, hogy érdemesebb másik bázis felé tendálni, mert itt lehetetlen áttörni, arra meg nincs idő, hogy megvárjuk, míg megunják az XP gyüjtést. -
#3047 Namost akik direkt kerülik a harcot ne csodálkozzanak, hogy ilyesmivel találkoznak. Én mindig mikor HART-al droppolok, vagy oda megyek ahhol a magyar squad van, vagypedig keresek magamnak Hot Spotot (általában egybeesik a kettő) és akkor nincs az a gond, hogy egymagam XP nélküli bázisokat foglalnék be. -
hagirez_melo #3045 Szevasztok!
Mennyi ennek a játéknak az ára esetleg havi díja? -
Petko #3044 és sikerült valamit elfoglalni is?
frontharc meg nagyon is van csak keresni kell..ebben a játékban különböző helyzetek fordlhatnak elő, és ha mázlia van valakinek akkor egy neki tetsző csatába kerül.. csak sokat kell jászani hozzá
hátrány persze nem lessz ha visszafoglalják, de ezt csak így lehet megvalósítani ilyen formában, hogy midenki tudjon harcolni.. ha pl akinek több bázisa van annak erősebbek a katonái, máris egyensúlytalanságot indukálna, és a végén a 2 másik faj nem tudna kimenni a szigetéről -
#3043 Hát én ebben akkorse látok semmi olyat ami egy háborúhoz hasonlitana. Csak random nyomulunk a szigeteken.
Én is láttam már olyat, hogy front-harc alakult ki egy egy bázis elfoglalása-védelme alkalmával, de manapság elég ritka, mert mindenki csak nyomul az üres szigeteken és foglalgatja a bázisokat.
Másrészt meg semmi hátrány nem lesz abból, ha elvesztünk egy-egy bázist vagy szigetet.
Ha elfoglalták, megyünk egy másikra. Nem gyülekeznek össze az emberek, hogy nagyobb sereggel visszafoglalják, hisz majd visszafoglalják ha nincs ott már akkora ellenfél, és nagyobb az esély rá....
Nekem ez a bajom a gémmel, de azért szivesen nyomnám még...
-
#3042 Hogy?????
Nem lehet hátországba bedroppolni?
Hát tegnap pontosan azt csináltuk. Jól bementünk egy Vanu szigetre ahol nem volt egy teremtett lélek sem...
Miez, ha nem hátországba való betörés????
Harc nélkül ráadásul.... -
#3041 Hát szóval vége. Mindegy, már én is eluntam kicsit, de azért jó volt :) Most kereshetünk valami másik gamet. -
#3040 Khm....Valakinek el kell kezdenie elfoglalni bázisokat az üres szigeten ahhoz hogy harc alakuljon ki....Képzeld ha senki nem akarna üres szigetre menni...más az hogy egy idő után nem XPre kéne menni....egy bázis megvédése is lehet jó dolog...Szerencsére vannak olyan leaderek akik visszahivnak egy-egy bázis megvédésére..Most, hogy nincs trial en eladtam a medium assaultot és a 4pontos páncélt: cloakban és járművekben járom a szigetet...Meguntam a hentet és assasinként még vmi taktika is van benne...Még el akarok menni Ishundarra a kőrakásért..
Én valamennyire örülök hogy vége a trialnak hiszen kezdődik a munka a tanulás és engem eléggé csábitana a géphez..Nemegyszer előfordult hogy észre sem vettem mennyire elrepült az idő stb...Azért szerintem jó játék volt(lesz még 1hétig)
CSa' -
#3039 fronthars=frontharc
alakült=alakult
-
#3038 Ez azért nem lehet, mert egyrészt nem tudod csak úgy elfoglalni 'amit az ellenfél nagy nehezen elért' mert ugyebár kell egy szomszédos bázis, hogy befoglald. Márpedig én már nemegyszer voltam olyan szigeten, ahhol bizony erős fronthars alakült ki (néhányan emlékezhetnek még mikor a Vanukkal küzdöttünk a hídért és elég sokáig tartott és ott volt mögötte a bázisuk). Aztánmeg mi értelme harc nélkül bázist foglalni? A kapott XP szó szerint egy nagy nulla, mivel nem volt harc. Szóval nincs értelme csak úgy hátra bedroppolni és harc nélkül foglalni. Max arra jó, hogy felkeltsd vele az érdeklődést és jöjjön egy kis csihi-puhi. :) -
Petko #3037 ez szerintem mind megvan, csak alkalom és szervezettség kérdése hogy milyen squadban vagy, és mikor tapasztalod meg ezeket -
Petko #3036 azér azér... bf nem említhető egy lapon ezzel a valóságos háború elemekkel... ott aztán ténleg nincs frontvonal, és totál káosz az egész.. itt igen is van front, bázisoknál és szépen halad valamelyik irányba.. nem lehet a hátországba bedroppolni és foglalni a bázis linkek miatt, szóval azért itt sokkal inkább komoly háborús működés van mint bfben.. -
#3035 Nem lenne gond a létszámmal, ha lenne egy front, ahol összekerülnének az emberek, esetleg lehetne kisebb partizánakciókat szervezni a kevésbé védett pontokon.
De itt nincsenek kevésbé védett helyek, csak full védett meg abszolute védtelen helyek vanank és mindenki szana-széjjel nyomul... -
Sanca #3034 Amugy ezt az ures szigetre droppolast en nem ertem. Direkt kerultem az ilyet, olyankot nincs xp. Kemeny harcok kellenek, az a jo. De a nep eloszlik a 10 szigeten, szal nagy harcok ritkan vannak, es ez is gaz. -
Sanca #3033 Jah ez gaz. Meg hogy nem lehet jol timelni, mivel 10-es squad az NAGYON keves. Ez a 3*10-es raj vagy mi sem lesz eleg amirol betko beszelt asszem. Es a ping is szar, fps-rol nem is beszelve:) -
#3032 Szal vágjátok?
Ez így nem reális jövőbeli háború, mert hiányzik a frontvonal. Ebben a helyzetben már a battlefield is jobb, ott legalább van értelme a control pontok védelmének, ott legalább van egy képzeletbeli front, amit ha az ember elveszít jelentős hátrányba kerül.
Itt erről szó nincsen.
"Elvesztettünk egy szigetet? Naés. Droppoljunk egy üres ellenséges szigetre és máris mindenki hepi".
Hogy közben az ember egy darab lövedéket se lő ki, az meg kit érdekel???? :-DDDDD -
#3031 A gond az, hogy mindenki csak arra megy, hogy foglalják a bázisokat!
És addig amíg nincs értelme a bázisokban maradni (tehát nem kell infrastruktúrát fenntartani, vagy nem jár XP a külön védelemért) addig csak arról fog szólnia gém, hogy "gyerünk, gyorsan üres bázisokat foglalni"...
Nincs motiváció a bázisokban maradni, nincs fronvonal az egyes szigeteken, és ez baj! Mégnagyobb baj szerintem, hogy lényegében bárhova el tudsz menni, nincs az a para, hogy ha az ellenfél elfoglalja a warpgate-eket, akkor nem tudsz betámadni hozzá. Hol van abban az élvezet, ha bármikor az ellenfél hátországába tudsz teleportálni és elfoglalni amit ő eddig elért??????
Ez a legnagyobb gáz a programmal.... -
Sanca #3030 Hat akkor ennyi volt. Szep volt jo volt. Bar az utolso 2 nap az rohadt uncsi volt, semmi nagyobb csata... Mar szabalyosan untam az egeszet.