Planetside
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyjából hasonló xp jár, de LLU-nál akkor kapsz a legtöbbet, ha ott vagy a hackelésnél (vagy akáregyenesen te hackelsz), megölsz egy rakás enemyt (minél többet annál több xp-t kapsz a végén mikor elfoglaltátok), és ha te viszed be az LLU-t a másik bázisra, vagy seítesz vagy ilyesmi. Sima órás bázisnál pedig ugyanaz, kivéve az LLU-s részt, tehát minél többet küzdesz abban a 15 percben, annál több xp. Ahhoz hogy kapj xp-t, a bázis környékén kell lenned. Ezt a mapen lehet megnézni, minden bázis körül van egy a bazáis színével megegyezõ kör alakú terület, na azon belül kell lenned.
Rengeteg xp jár a visszafoglalálsért ha azt érted ez alatt, hogy a ti bázistokat meghekkelte valaki, forog le a 15 perc, és te ezalatt visszahackeled.
Ezt a kérdést nem értem 😊 Minden bázisfoglalást járt xp de egy bázist csak akkor van értelme elfoglalni ha nem a miénk 😊))
Nem, nem azé lesz. Tökmindegy ki rak bele nanitetot, az a lényeg, hogy utána ki hackeli meg elõször (itt is várni kell 15 percet).
Szal mi a kulonbseg a sima, es a LLU bazis kozott, es ezt hogyan tudom eszrevenni a mapon. Ja es mind2 bazisfajtaert hasonlo xp jar-e.
Meg ez az egesz xp dolog hogyan mukodik. Pl csak annyi a lenyeg hogy a szigeten tartozkodjak? A bazis visszafoglalasert is jar-e xp? Minden elfoglalt bazisert jar xp vagy csak az ujonnan szerzettekert(azokert amik nem visszaofglalas utjan kerulnek hozzank)?
A 3. meg hogy ha semleges a bazis akkor aze lesz ujra aki eloszor hoz a warpingbol Nanite-ot bele?
Sry hogy ennyit kerdetek😊)
U de rohadt rosszul fogalmazok😊
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Egy sima bázisnál meg kell hackelni a CC-t (command conosle), amit akárki megtehet, csak a hackerek sokkal rövidebb idõ alatt. Utána 15 percig tartani kell a CC-t, nem szabad engedni hogy az enemy visszahackelje. Ha lejár a 15 perc akkor megvan a bázis.
A másik az LLU (Lattice Logic Unit) bázis. Itt is meg kell hackelni a CC-t, csak itt nem 15 percet kell várni, hanem kidob egy ilyen kis fehér bizbazba valahol a bázison egy sárgán villogó vackot, azt valakinek fel kell vennie, és elvinni a meghatározott szomszédos bázisba (persze ez csak elfoglalt bázis lehet), ott levinni a CC-hez, és kész a foglalás.
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Implantatumot miutan berakattam aktivalni is kell, vagy mi? Mert en advanced shootingot raktam be, az ellen nevet ki is irja, de az eletet nem(pedig tudtommal azt is ki kene).
Na próbálok most kapcsolódni, remélem menni fog...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
War. War never changes.
War. War never changes.
\"Life is around you and in you.\"
Én már kipróbálni is félek, mert ha nem megy akkor reset-tel tudom cask újrainditani, és ma már 2-3 szor próbáltam és baszott menni.
Valszeg Lightning lesz, de nem nagyon gyenge annak a páncélja???
War. War never changes.
Én majd a Maruedert akarom felvenni (ha jól tudom az a neve annak a 3 személyes terran dzsipnek), az nagyon tetszik.
És soxor van, hogy nem találok senkit az outfit-bõl...
Szal majd késõbb felveszem azt is, egyelõre marad a reaver, kell egy engineer cert, meg egy fasza földi jármû is kéne. Nameg egy medium MAX cert...:-DDD
Swedish people are albino monkeys
De én meztelenül éreztem magam annak a nyergében.
Reaver-rel már fincsibb a helyzet. :-D
War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
►►^._.^◄◄
War. War never changes.
Az csak egy felderitõ gép.
War. War never changes.
War. War never changes.