4140
  • Blasta
    Nálam minden faszán megy (mint eddig:-)))
    Szal a trial-nak nincs vége (még)
  • DarkHorSe
    mi van vége a trialnak ? csak 2 db server megy .. :(
  • Tequila
    Valaki aki megunta, nem tudna adni nekem egy accountot, hogy kiprobaljam, mert en pont lemaradtam a trialrol 1 nappal :(
  • Blasta
    Tehát 4-5 outfit összefog és igényelnek EGY anyahajót, úgy értettem!
  • Blasta
    Kicsit gondolkoztam azon, milyen lenne, ha bevezetnék a vizi hadviselést a játékban!!!!????

Pl. lehetnének anyahajók! Jó nagyok. Persze kísérőfedezettel, mint az életben!
    A tengeralatti dolgokat még hagyjuk.

Az anyahajókkal meg lehetne csinálni azt amit a BF-ben. A partmenti bázisok elfoglalását megoldani, támogatni a sz.földi haderőket.

A gyakorlatban meg úgy lehetne megcsinálni, mint a földi WG-eket.
    Lennének vizi WG-ek, amik pár kilóméterre a parttól lennének kirakva és úgy menne az utazás. Ezt csak azért gondoltam, hogy ne kelljen megcsinálni az egész vizi világot, elég lenne annyi amennyi most van kész. És mondjuk 4-5 outfit igényelhetne csak egy-egy anyahajót! Hogy ne lehessen ezekkel pár embernek gizdázni és ne legyen minden sziget mellett 100 anyahajó. A különböző cirkálókat meg pl csak 10 fő feletti outfitek igényelhetnék!
    Szép álmok mi? :-D
  • [HUN]PAStheLoD
    mért mivót? :)
  • Blasta
    Thx:)
  • Petko
  • dikki*yysw
    Mi is volt az én javaslatom anno az outfit nevére? :)
  • Blasta
    Na rájöttem, hogy az új karakteremnek még nincs ilyen lapja, mert a planetsidegaming-en nem vagyok berakva az outfit-be BLASTA néven!
    Oks, minden tiszta :-D
  • Blasta
    Tehát ezt, csak nem a Blasta007-est hanem a sima Blasta-sat?
  • Blasta
    Okés! Azt kérdezném még, hogy tudom megtalálni azt a lapot, amit felraktál az oldalra?
  • Hmuda
    Jó, ha lesz időm megcsinálom, bár az is lehet, hogy hagyom az outfit lapot és csak egy leírás lesz ott, mert ha másodpercenkét 20 tagot felveszünk, az kicsit sok munks (tekintetbe véve az időm korlátozottságát.
  • Blasta
    Srácok!
    Aki a magyar HQ-t csinálja, az megtenné, hogy a Blasta007 nevü useremet kicseréli a sima Blasta userre a magyar outfit tagok közt???
    ELőre is köszi, mert azt a user-t már rég nem használom.
  • ricsik
    holnap megpróbálom 1 Giga rammal a gamét ha swappol minden highbe, akkor megpróbálom 2 giga rammal, meglássuk mi igaz az ajánlott ramból...
    (gép van alá)
  • Blasta
    Az lenne csak a kánaán!
    Online FPS ingyé a magyar csóróknak :-DDDD
  • DarkHorSe
    Majdnem lecsúsztunk az első oldalról,embereljétek már meg magatokat!
  • Petko
    nekem is ez van, mar 12 napja nem raktam be uj kulcsot, es siman jatszok
  • Hmuda
    Bezony. :D
  • Sanca
    Ja ez igy jo lenne. Nem kell zombulni mer nem kerul semmibe. Napi 2 ora felhotlen szorakozas. Egeszseges!
  • Hmuda
    Ma játszottam egy órát de két napja kellett volna frisítenem az accomat. Remélem mostmár csak játszani kell és nem a kulcsokkal szórakozni. :DDD
  • Hmuda
    Hát nem is tudom. Már két napja lejárt a trial, de nem kérte a frissítést és mindemellett be is hozza a játékot (csak mivel valszeg le van korlátozva a net, nem tudok csatlakozni a szerverekhez).
  • DarkHorSe
    habár minek :D
  • DarkHorSe
    tessék meghívni az outfitbe 0Fritz0-et,meg téged is szivesen látunk fasua ha még nem vagy tah..
  • Hmuda
    Fent lesz amíg fent hagyják, aztán majd úgyis törlik. Már nem lesz értelme továb vinni, mert senki nem nézi és egy idő után úgyis elavulna. Ha nincs játék sajna nincs mostiváció se. :(((
  • DarkHorSe
    Akkor gondolom az oldal is megy a qukába.
  • Lacc
    Jah, én sem fizetek elő, pedig úgy volt... De valahogy mégsem az igazi az egész.
  • Hmuda
    Meg gondolom még hagyják lejárni az utolsó 7 napot mindenkinek és aztán annyi.
  • Hmuda
    Nyilván azért mert reggel nyolcig tart a tegnapi nap az USA-ban. A nyugati part és MO között 8 óra az eltérés.
  • Braveheart
    Megszűnt a trial? Akkor jó, hogy nem kezdtem el a 3. hetemet...
  • Blasta
    Én ma reggel még játszottam
  • Hmuda
    Nem. Egyrészt nincs rá pénzem, másrészt ha lenne, akkor inkább SWG.
  • DarkHorSe
    előfizecccc ?
  • Hmuda
    Pl az oldal. :)))

Amúgy tényleg vége lehet a trialnak, mivel egyrészt nem kéri a launchpad, hogy frissítsem az accomat (pedig tegnap lejárt). Símán beléphetek a gémbe, de a szervereket úgy jelzi, mintha le lennének állítva, pedig a fő oldalon látszik, hogy nagyon megy a műsor.
  • Gnome
    Miért milyen PS-es cucc van még a cseten kivül?
  • Sanca
    :)
  • Lacc
    ja :DD
  • DarkHorSe
    micsoda lelkesedés :-D
  • Braveheart
    Én már meg sem kezdtem a 3. hetem...
  • dikki*yysw
    Hát szerintem most már semmilyen PS cuccnak nincs értelme ha elfogynak a trialos időszak nyújtotta előnyök.