4140
  • Blasta
    Aha, szal néeteltérések voltak....
    De ahogy látom, megbékéltek a felek, hisz Max-ot láttam az outfit-ban a hétvégén :-))))
    Minden jó, ha béke van! Csak háború azé legyen! :-DDDDD
  • DarkHorSe
    lol
  • Petko
    inkább ne kérdezd, mert ugyis csak flame lessz belőle:)
  • Blasta
    Mér léptél ki az outfitből?
  • Petko
    ja az nagy buli volt, kb egyszerer 60-100 ember droppolt:)
    ma is vége felé volt egy jó játék atonnál, volt néhány kooperálni szándékozo egyén akikkel jót játszottam
  • 0Fritz0
    ha jön a droppod..
  • 0Fritz0
  • Maximus.df
    Ja megvalami:) Akik ma nem voltak outfitbol kileptem. Majd addolok friends listre.
  • 0Fritz0
  • Maximus.df
    Ma ismet jot jatszottunk, sajna alig volt ellen, igy xp sem sok:(
  • DarkHorSe
    lecsusztunk az első oldalról :(
  • DarkHorSe
    ma is qrva kevesen voltunk,vagyunk...
  • Lacc
    Kíváncsi vagyok meddig fog-e ez tartani. Meg hogy szándékos-e ez...
  • Braveheart
    akkor asszem többet nem fogok játszani :) ...
    kár, mert elég jó volt
    ha van mégis vmi új hír szóljatok
  • Petko
    akkor használd ki, és játsz vele mert csak néhány kiválaszottnak adatott meg az isteni áldás, hogy örök accja van...többiek, akik nem játszottak az utolsó trial héten mind elvesztette, újat meg már nem is lehet csinálni
  • Lacc
    No! Megpróbáltam és nekem is megy még a trialos acc! Szóval +1 ember :)
  • Petko
    na világ terrán katonái ébredjetek, és próbáljunk meg valamit művelni, mert kezdem unni hogy 4 en, maximum 5 en vagyunk fenn minden este, és akik fennt vannak azokkal se lehet mindig csapatban játszani. Akinek tetszik a játék az kéretik ezügyben tenni, hogy fennlegyen esténként, esteleg ha pénztárcája engedi (és motivált is eziránt) akkor vegye meg, mert megéri
  • Blasta
    Huh, sorry el kellett mennem, és a 10 percből lett egy óra.
    Na majd holnap talán.
    Az új MAX-emet ki sem tudtam próbálni :-DDDDDDDDDd
  • Lacc
    Hmm ti még játszotok? Én még meg se próbáltam hogy műxik-e a trialos acc.-al.
  • DarkHorSe
    ma is jót gémeltünk .. voltunk kemény 4en magyarok
  • Sanca
    Ezt a celzas dolgot nem ertem:) Nem lehet hogy vanu voltal?:) Mer humannal vagy terrannal durvan kell celozni. q3 skill jol jon ilyenkor:)
  • [HUN]PAStheLoD
    amikor jáccottam akkor nekem jó volt... DE és ezt jó nagy betűvel... célozni teljesen felesleges volt! Mint Wolf-ba...
  • Sanca
    En jacanek szivesen, ha nem lenne ilyen iszonyatos lag. Nagy csatakban 10mp-bol 7mp lag. Tudok mozogni a karival, de masra nem reagal. Nem tok ujratolteni, repairolni, hp-zni, csetelni, ugy latom hogy az nmy all 1 helybe, es ahogy megjavul a dolog perzse 1bol halott vagyok, 1 szoval LAG. Sztem van ilyen masnak is de NEM 70%-ban... Szal igy elvezhetetlen.
  • Blasta
    Én ma megyek gémelni olyan 6 körül! (Persze csak ha még megy a trialom tegnapelött óta...) :-)
  • Hmuda
    Hé, csúszik a topic. Ennyire nem játszik senki? Nem mintha én még mindig nyüstölném, de akkor is. :D
  • Hmuda
    A fileplanetrol lehetett a 7 napos trialt de már vége az akciónak. Tényleg sajnálattal közlöm, hogy mostmár csak azok játszanak, akik régebben is leszedték és még a trial alatt játszottak. sry
  • RussianSpion
    Emberek Hali mindnekinek, olvasgattam ezt a topicot és arra éennék kíváncsi hogy honnan tunám leszedni ezt a gamét?
  • DarkHorSe
    viszont köcc mindenkinek a tegnap esti gémet ...
  • DarkHorSe
    nemtom
  • Maximus.df
    Jovok en is blasta varj meg:)
  • Blasta
    Azt nevezem!
    Furán alakulnak a dolgok ezzel a triallal, az hétszencség.
    Na asszem megiszom a söröm és megyek hentelni.
    Legutóbb (kb 2-3 órája) Cyssor-t szoptuk épp, de televolt a térkép full piros szigetekkel.
  • DarkHorSe
    biztoshogynemnézemmeg
  • DarkHorSe
    ez csupán szar
  • Maximus.df
    Nem ertem a panikot. Tegnap csinaltam uj trialos keyt minden gond nelkul fileplaneten. A jelenlegi kulcsom meg mar 11 napos.
  • Petko
    jaja spammelj máshol buznyák
  • DarkHorSe
    takarodj
  • Lifeforce
    Sajna nem.
    Nekem maradt 30 reg és nem működnek :(
  • Petko
    orbital:)

jut eszembe, ugy nez ki hogy csomo trialos (belertve engem is) szerencsés volt, és annak ellenére hogy vége a trialnak, és le is járt az utolsó hetünk, ugyanúgy tudunk játszani, és egy fillért se fizettünk (lehet adatbázis bug? ). Mindenesetre közel se kell eltemetni a dolgot, még azoknak se akik nem akarnak fizetni érte... akiknek van régi trial accja probálják meg beüzemelni, ha nemmegy, akkor adok nekik még megmaradt kódot hátha azzal újra lehet éleszteni
  • DarkHorSe
    jaja cr4 ez a global strike :)
  • DarkHorSe
    na már nekem is megy :)