Planetside

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bár mondjuk az idézetnek nem sok értelme lenne. Mint a játékok websiteján a különbözõ neves gamer magazinok, portalok reviewjévõl kivágott idézet, csak itt személyesen aláírva😊 pl. "Bárki orgazmus szerû élvezetet érhet el, ha nagynehezen B kategóriás gépkarabélya segítségével letöri egy leasheres újonc vanu lelkesedését" Petko 😊
dikki*yysw
Nekem GF4-el is szaggatott, nem ATi kibaszás. Egyszerûen ennyi mindent meg kell mozgatnia, nincs mit tenni.

Defragolj a vinyódon, és vegyél még 512 mb ramot 😊 Akkor nem fog swappolni. Egyszerûen kell neki az egy gb ram, ez minden modern MMO játéknál így van.

Az hogy meghalsz. Nekem is volt olyan, hogy egész nap egyetlen szánalmas kis embert öltem meg, azt is elütöttem. Nyomtam tovább, másnak 45 ember és 7 jármû. Ez van, meg kell tanulni kihasználni a terepet, sunyiskodni, akkor meglõni valakit ha biztos a találat. Sokat segít a fraggelésben az az implantátum, amivel ha aktiválod láthatod mennyi HP-ja van az ellenfélnek. Nagyobb csatában nem kezdesz el lõni kézifegyverrel jármûvet, ha látod sok a hp-ja, de ha kevés, és mások is lövik, lõni kell aztán hátha neked számítja be a fraget. Mámoros érzés.

Egyedül, barátok nélkül ez a játék semmivel sem több, mint a legszarabb hl-mod, vagy akármi. Ezt squadban kell nyomni, jól meg kell találni azokat a csatákat ahol offenzíva van, defenzív ütközetekben totál felesleges részt venni. Xp-t 30-40et kapsz minden lelõtt ellenfélért, így soha nem lesz meg a szintlépéshez szükséges 10-15 ezer pont. Bázisfoglaláskor ott kell lenni mindenütt, ahol éppen tiétek lesz a bázis, azért jöhet akár 3-4ezer pont is. Ha squadban akár csak ketten vagytok, kettõtöknek két külön bázisfoglalásnál kell lenni, és mindketten megkapjátok mindkét bázisért a pontot.

AA MAX nagyon jó szerintem mindenre, én azt erõltetném.

Játsz sokat, találd fel magad, a végére már én is inkább voltam csúcsragadozó, mint esetleg plankton :-)

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Blasta
Köszönöm szépen a segítséget mindenkinek, remélem megfáradt elmém képes feldolgozni ezt az infó áradatot! :-DDDDD

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
:-DDDDDDDDDD

ja oda mesz amit carajo irt, accountal ott tudsz kulcsot krealni... utanna meg a launchpadban ha lejár a 7 nap elõjön egy kis ablak ami erre figyelmeztet, és ott a new subscription vagy valami ilyesmit nyomod és beirod a kodot... nemtudom néhány embernek miert ilyen nehéz ez, pedig néhány percnyi fáradozással mindenki rájön
Más, sajnálatos dolog, hogy hála istennek amikor egyik vinyoról másikra moveoltam a planetside fileját az megsérült, és mivel elötte uninsalláltam, hogy újraraktam, most tölthetem le újra

Hmuda szívesen írok valamit, csak akkor konkretizáld hogy mit értessz kis vélemény alatt.. valami egymondatos mottó/idézet szerüséget, vagy valami néhány mondatos rövid szubjektív értékelést?
dikki*yysw
Elmész fileplanet.com -ra, regisztrálsz. Bejelentkezel az új loginoddal, és el kell menni a regisztrációs oldalra amit most keresek neked. Ad egy új registration keyt, ami a launchpadnál a subscribe-be kell beírni.

Pontosabban nem tudom, mert már nincs fenn sajnos.

CarajoEsp
http://www.fileplanet.com/betas/verify.aspx?b=800&u=http://www.fileplanet.com/betas/planetside_trial.aspx
Tessék itt a link. Ha valaki meg akar ölni Blasta miat adtam meg😄

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

dikki*yysw
Jú fet, szili besztörd 😊

Blasta
Sziasztok!
Tényleg sajnálom, hogy ezzel a témával jövök (ismét), de nem akarom elkúrni a mostani karrieremet!
Nyugodtam hülyézzetek le, de nem tudom PONTOSAN hogyan kell új accountot gyártani.

Azt az infót kaptam, hogy nem planetside accountot, hanem fileplanet accountot kell csinálnom, egy új email címre lehetõleg.

Namos ennek a menetével vagyok gondban. Tehát az a dolgom, hogy felmegyek a fileplanet.com-ra, és készítek egy új acc-ot, vagy az a mód, hogy elinditom a planetside-ot és a station lunchpad-on rányomok a NEW ACCOUNT gombra????

Azt írja le valaki nekem pontosan, hogy mi a menete a dolognak, ha kérhetném.

Egyszer már megcsináltam ugyan, de akkor sajnos a windowst elötte újrahúztam és akkor egy teljesen új karaktert kellett utána gyártanom mert a planetside-ot is installálnom kellett, szal pont ezt a metódust még nem játszottam el!

Akinek van egy kis szabadideje, annak nagyon hálás lennék, ha leírná a pontos menetét a dolgoknak! E-mailben is megteszi, nekem teljesen mindegy!!

Elõre is köszönöm szépen a segítséget! :-)

Lacc
Képzeld el úgy mint az RvR sci-fi környezetben 3x akkora területen FPS nézetben, kb. ez a leírás illik az egész játékra 😊
Lacc
Lol kiket nem látok itt 😊
Hmuda
Most megkérnék pár embert, hogy írjon egy pár soros kis véleményt a játékról, hogy mi az ami a legjobban megragadt benne, meg hasonlók. Ezen kívül aki úgy érzi, hogy szorult belé egy kis cikkírói véne, írhatna egy kisebb összefoglalót a járékban elérhetõ lehetõségekröl, meg miegymásról (magyarán egy játékismertetõt egy olyan oldalra, ami kizárólag a játékkal foglalkozik (vajh hova 😄)). A készek közül kiválasztom a legjobbat és az kerül fel az oldalra (és az író neve az imresszumba, ha még nincs ott).

A cikket bárki megírhatja, de a rövid véleményeket a következõ emberektöl várom (helyhiány és mélyrehatób tapasztalatok miatt):

Petko
Lacc
Meier
DarkHorse
Dikki
ICRam

De persze aki akar, az írhat hozzászólást, de nem garantálom, hogy felkerül, és csak akkor, ha úgy ítélem meg, hogy megfelel a valóságnak (nem mondja, hogy a Vanuk olyan gyengék lettek, stb 😄).

Köszi elõre is, a cuccokat a [email protected] címre várom.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Lacc
Franc tudja már 😊 Kapunk ilyen bónuszokat asszem 😊
M313R
És miért jó ha lelövünk pár smurf-öt meg barney-t? Csak a gyilkolás szépségéért vagy van más oka is? 😊))

►►^._.^◄◄

Én olyanokra gondoltam, akiknek FELESLEGES van! Nem várom el mástól hogy helyettem szenvedjen.

War. War never changes.

I.C.ram
Semmi oka sincs 😊 Max öregbíthetjük birodalmunk hírnevét, ennyi. Majd csak késõbb jön be az, hogy lesznek bónuszok.
dikki*yysw
😄D

Lacc
Van más oka is.
LOL mert másnak van kedve helyetted

\"Life is around you and in you.\"

Nem tudna valaki egy trial kulcsot küldeni nekem e-mailen? Nincs kedvem harmadszorra vagy negyedszerre regisztrálni magam... ha vki tudna annak nagyon örülnék... elõre is köszi...

War. War never changes.

Lacc
Hát én nem toltam végig a traininget, de most meg már mindegy 😊
M313R
Akkor a mostani patchel van probléma, nekem ezzel a módszerrel sikerült az összes training missiont megnéznem, de most próbáltam és valóban kidob pár másodperc elteltével... 😞

►►^._.^◄◄

dikki*yysw
Akkor ott szvsz más probléma van. De ne kérdezd hogy mi... 3dmark végigfut pl.?

Hat csak akkor nem ajanlatos, ha jol tud az ember angolul, nem ez az 1. jateka, jol atnezi a bill. beallitasokat, ki is proszalja azokat, meg belenez a help-be. Igy az alap dolgok vilagossa valnak szvsz.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Kosz, de nem az a megoldas. Most ujrainstalalom, remelem az megoldja a gebaszt.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

ja hát akkor nekem már nagyon kivan a faszom az igazi gamerekkel, akik 50x megkérdeznek játék közben valami alap dolgot, amit simán saját maguk is kideríthetnének, ha vették volna a fáradságot, és elolvassák a leírást, vagy tutirialba belenéznek
M313R
Akinek gondjai vannak a trainingel, itt az a training bin file amit ha lecserélsz az összes leckét kipróbálhatod.
Ettõl még ugyanúgy kifagy, meg hibás lesz de legalább a többit is el tudod érni amelyek nem hibásak.

►►^._.^◄◄

ricsik
a tréning nem való egy igazi gamernek 😊

DarkHorSe
hát akkor nem marad más mint jatszani 😊

Swedish people are albino monkeys

G. Joe
sajnos nalam is igy van

http://deathfellows.hu/

CsabSz
A patch óta nálam sem jelenik meg az elsõ triningben az elsõ waypoint és kidob a második trainingbõl pár másodperccel a betöltés után.

Hmuda
Na vagyok megit, este valszeg majd felkukkantok.

Petko: nagyon köszi a segítséget, azért kellett amúgy, mert én próbáltam elõte aktiválni, de errorral nem engedte, szóval valszeg még nem járt le. Amúgy pont aznap járt le. 😊

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Lacc
Hát passz... Valami csak a gépeddel lehet sztem. Nézd meg mi fut még a PS-en kívül a háttérben, lehet hogy otta megoldás.
Volt vkinek az a problemaja hogy igy 10mp-bol 8mp-t 'allt a gep'? Olyan mintha nem toltene addig a proci, kozben SEMMIT sem tudok csinalni, nem reagal semmire, es ez meg a karaktergeneralasnal is igy van. Mas jatekok mennek, csak ez nem, es az internet is jo, tehat nem lag. Mellesleg 2000+, gef4ti, 500ram, van 2gb szabad helyem is, szal nem a gep a szar. Meg penteken jo is volt. Tegnap kezdte el csinalni.

dikki*yysw
Ha figyelsz arra, amit mond a kiképzõtiszt, akkor tovább tudsz menni.

Nezd meg a jatekot az hatha jo. A training amugy is hulyeseg.

ricsik
lol, én nem voltam parádén, mert kiba meleg volt ma, ill. utálom a tömeget. Most Bónusz Parádéra megyek (nem mintha ott nem lenne tömeg.)), én is implantumot építek befele, hogy milyet még elvállik, mennyi cerkem lesz rá 😊

Mesz afterpartyra vagy mi? En paraden voltam betegen(37-es laz, torokfajas), 2 deci rum-implantatummal😊 Eleg is volt😄

ricsik
télleg durva volt a 2 terran logó, de hiába ez a Republic szeretete .)
Ma buli, ha magamhoztérek holnap, vagy inkább hétfõn all day WAR!!!

Orok halam😊

dikki*yysw
Hm. Azt hiszem, azután körülbelül 4 másodperc telt el, hogy uninstalláltam a játékot, hogy megmondták mi a baj. I fucked up 😊
Na mindegy. A harcmezõn egy eszméletlen ember fekszik, magatehetetlenül, vérzõ sebbel. Orvos a közelben nincs...

ÁA szóval ennyi.

dikki*yysw
Mondjuk én asszem befejeztem PS-es pályafutásom. Aug. 4-én kezdtem asszem, lenyomtam 5-6 napot, király, hû, minden, BR9.
Aztán tartottam egy hét szünetet, és azóta nem hajlandó felengedni a station.com accommal. Ott elakad amikor beírom a jelszót. Pedig biztos, hogy jó. Szóval... nekem nem jött be az egy hét hosszabbítás. Ennyi.

dikki*yysw
Meg köll sajna. Késõbb állítólag letölthetõ is lesz, de ugye mi most akarunk játszani.

Na pár gondolat a mai csatákhoz: ez már megszokhattuk, de engem rohadtúl idegesít, hogy a véres verejtékkel bevett bázisokat a rohadt NC-sek ellenállás nélkül visszafoglalják, amíg mi a Vanusokat írtjuk. Ahányszor ezt látom, igen begurulok... Meg vki mondta hogyha az én AMS-emnél respawnolnak, kapok érte XP-t... hát igen ez ár túl szép lenne... Ja és azt sem értem hogy az aknák miért 2 méter után jelennek me ga földön... csak hirtelen megjelenki, de addig már rég rajta taposok...

War. War never changes.

M313R
Szeva, nem piti a dupla terran logós logó 😊))
Elugrok lottózni aztán, megyek tölteléknek amig még szükség van rám láma demósra 😊))

►►^._.^◄◄

ricsik
nem lesz rossz, de félek, hogy idõvel lesz elég elõfizetõjük és akkor pápá Planetside 😞((
(nem lesz szükségük ránk)

M313R
Természetesen, ez nem kérdés, aki idézni szeretné tegye, természetesen a stilisztikai, helyesírási és esetleges félreforditási hibákat javítsátok 😊))

►►^._.^◄◄

dikki*yysw
Ezt kitehetem? Persze te fordítottad.

Lacc
Ígéretes!
M313R
A gamespot cikkét olvasva rengeteg hasznos infóra bukkantam az elõreláthatólag októberben megjelenõ Planetside: Core Combat kiegészítéssel és az alapjáték további változásaival kapcsolatban is, aki még nem olvasta, vagy nem ért angolul, annak többé-kevésbé lefordítottam a cikket.

Planetside: Core Combat

A Core Combat-ban, mint az már a címébõl is sejthetõ, földalatti barlangrendszereket foglalhatunk el.
6 új barlang fog szerepelni a játékban, amelyeket az adott szigeten levõ új warpgateken keresztûl érhetünk el. Mindegyik barlangnak sajátos környezete lesz: az amerishi barlangban folyó lesz, Hossin barlangja mocsaras lesz, Ceryshen barlangját csúszós, befagyott tavak jellemzik, Oshur barlangja kanyonokkal tarkított útvesztõ, Forseral alatt kristálybarlang lesz közepén egy hatalmas energia nyalábbal, a solsari barlang vulkanikus kinézetet fog kapni lávával.
Új jármûvek: légpárnás buggy (switchblade), egy új támogató jármû ami teleportként is szolgál (router), és egy mozgatható nehéztüzér jármû (flail).
Valószínüleg, ahogy az egyik patchben az ATV-ket összevonták, a megjelenés elött álló router jármû (amivel teleport pontokat telepíthetsz és teleportálhatsz a routertõl a megadott pontba) szintén választható lesz az AMS jogosítvánnyal ezzel egy új taktikai támogató hibridet létrehozva.
Új fegyverek is kerülnek a kiegészítésbe a special és a heavy assault kategóriák fegyvertárát bõvitendõ. A special assault fegyver a radiator lesz , ezzel a fegyverrel képes leszel egy terület sugárfertözötté tételére egy bizonyos ideig. Heavy assaultok választhatják majd a maelstrom-ot, ami elsõdleges módban a Quake lightning gunjához fog hasonlítani. Alternatív módban energia gránátokat fog kilõni amelyek hatása a lasheréhez lesz hasonló, amikor felrobban. A medium assaultoknak elérhetõvé válik a spiker, ami kis robbanó gömböket fog kilõni. A gömbök annál erösebben sebeznek minél messzebbre szállnak, így a távoli találatok ereje sokkal nahgyobb lesz. Mindhárom fegyver mindegyik empire-nek elérhetõ lesz de valószínüleg csak a földalatti barlangos küldetésekben.
Játékmenet: a fõ indoka a barlangok létezésének az elõzõ patchben az LLU-val bevezetett capture-the-flag játékmód-vonal megerõsítése ami megújította sok bázis elfoglalását az alapjátékban is. A különbség itt az lesz, hogy mindegyik balang tartalmazni fog egy energia berendezést. Ahhoz hogy ezt elfoglald egy üres tárolót kell létrehoznod, egy, az outfited álltal irányított bázison. Ezután az üres tárolóval alászállsz a mélybe az egyik energia modul megszerzéséért majd hazaszállításáért a bázisodra. Mindegyik modulnak más-más hatása van. Például az egyik fegyver modul megszerzése esetén lerövidül az idõ amig újra választhatod a MAX páncélt ha esetleg elbuknál a harctéren. Más modulok a jármûvekre lesznek hatással és lesznek megerõsitõ, energia és védõ modulok is. A barlangokban a navigáció is cseles lesz, szükség lesz energia alapú hidakra amiken keresztül eljuthatsz egyik helyrõl a másikra. Utazás közben is képes leszel harcolni.

Planetside, a jövõ

A kiegészítéstõl függetlenül, egy csomó, az eredeti játékot érintõ változás is lesz.
Megújul az XP rendszere és a bázisokon is készülnek változásokat bevezetni ( például a bázisok hátsó bejáratát a jövõben csak belülrõl lehet hackelni). A játék fizikáját is teljesen átalakítják, a 30 fõs platoonokat is bevezetik (gondolom ezek a squadok és az outfitek közötti szervezõdések lesznek), be fogják vezetni az outfit álltal birtokolt bázisokat. A facility link is bónusz pontot ér majd és a kontinens lezárásokat is díjazzák a jövõben. A játék foglalás rendszerét is jobban skill orientáltá szeretnék tenni a mostani idõlimites rendszer ellenében. Újitás lesz még az összefoglaló oldal, amelyen nyomon lehet követni a teljesíményt, mint például bázis elfoglalásnál megnézheted a statisztikai adataidat: killjeid és egyéb érdekes értékeket. Lesznek külön a bázisfoglalástól eltérõ küldetések, és rangok valamint kitüntetések bevezetését is tervezik.
A fejlesztésõk ötletei alapján legalább még 2 évig nem kell félni a frissitések elmaradásától, ezt garantálja a fejlesztõ csapat létszámának folyamatos növelése is.

Ami nekünk, a demóval játszóknak némi reményt jelenthet, hogy a kiegészítés nem csak megvásárolható, de letölthetõ is lesz.

►►^._.^◄◄