4140
  • Hmuda
    Lassan új logót is csinálnom kellene. :D
  • Hmuda
    Ilyen nincs. Egyszerűen nincs szivem letörölni a gémet. Annyira megszoktam már, hogy az ikonja ott figyel a Start menüben, hogy hiányérzetem lenne, ha eltünne.
  • Gnome
    bennem kialakult egy kép a vanukról: a gonoszak:)
    az Terran és az NC a jók...csak néha keresztezik egymás útját és akkor élvezetes harcok alakulnak ki...Szal Vanu=Sceletor :P
  • DarkHorSe
    bááááááá én még akarok játszani
  • Hmuda
    Ja bocs. :DD
  • Braveheart
    ezt kihagytad:
    vanuk

• Hmuda
    Ma se megy rendesen a magyar helyesírás.
  • Gnome
    ehh...pedig hétvégén még be szerettem volna nézni utoljára a game-be:((..Sajnos én nem tudtam kihasználni az utolsó hetet(időhiány) mostmeg amikor lenne időm vége az egésznek...Emlékek tényleg jók...Kár:((
  • Hmuda
    Perzse ezt senki ne vegye negatív faji diszkriminációnak.
  • Hmuda
    Az utóbbi pár héten ugyan nem játszottam de azért jónéhány dolog megmarad bennem az tuti:

Felejthetelen az, hogy milyen jókat szidtuk a Vanukat a Lasher miatt, Emlékszem, a kedvenc időtöltésünk volt az irtásuk mellett.

Vagy mikor Petkóval beálltunk viharvadásznak és felfedeztük a duplavihar rejtelmeit. Szegény Liberator, nem élte túl az utat.

A régi jó szabad ég alatt eltöltött hídostromok is felejthetetlenek. MAX-ok sorfala, ahogy Pounderekkel bombázza a túlpartot.

Vagy az idegörlő várakozások, hogy "ugyanmikorjármárleazakurvaszámláló".

Említésre méltó még, mikor a sqaddal folyton bekempeltük a Vanu Spawn Roomot és irtottuk a férdesét. Persze alap, hogy én NC-kel ilyet soha nem csináltam, csak a Vanukkal.

Szóval rengeted jó élmény fűződik hozzá, de tudtuk mindannyian, hogy egyszer eljön ennek is a vége. Még ha nem is túl sokáig, de jó volt veletek harcolni. Aki majd megveszi annak űzenem:

Vanuk
    Vanuk
    Vanuk
  • DarkHorSe
  • Braveheart
  • Lacc
    Hát vége a mókának, engem sem enged már be :( Azért jó volt hentelni együtt.
  • Blasta
    Jaja, a teamgame azért kurvajó volt!
    Én is sajnálom, de azért nem ér meg ez a játék havi 2500-at NEKEM!
    Ha lenne feles lé, akkor talán. De nincs.

Mindenesetre nem feledem a jó kis beszólásokat:

"-Wilkommen - mondta v.ki az outfitből
    -Én: hűű de túlteng az IQ a szkvadomban, mindenféle nyelveken üdvözlik a külföli gamereket :-)))
    -Da da"

:-DDDDDDDDDD

• Braveheart
    Gyerekek, nekem felejthetetlen élmények maradnak majd meg a játékról, ahogy együtt harcoultunk... soha nem fogom elfelejteni... thx
    Dismissed!
  • Tyler
    Trial
  • Blasta
    Mármint minden trialosnak, vagy tényleg MINDENKINEK?????

Mert Jockey-nak se megy eredeti kulccsal/játékkal, ezért gyanús nekem a dolog...
  • Tyler
    Sajnos szomorú hirt kell közöknöm a külhoni forumokon is mindenkinek leállt.
  • Blasta
    Na.
    Szerintem sem a trial-off lesz itt a gond!
    És nem is a netbeállításommal!

Régen szoptam vele, de rájöttem, hogy a tűzfalat ki kell kapcsolnom, hiába engedtem ki a planetside-ot rajta oda-vissza, nem tudok connectálni ha be van kapcsolva...

Reméljük tudunk tovább nyomulni... :-)
  • DarkHorSe
    most megint az írta ki hogy lejárt :(
  • Jockey
    nem kell parázni trial miatt, elvileg mennek még ahogy olvastam az előbb
    nem ott a gond, mivel nekem megvan agamma, kulcsostul mindenestül szal nem az a gond:)
  • Petyus_
    Na azért jöttem hogy ti be tudtok-e loginolni de látom ti sem (ugyanis az SWG nem műxik).

Úgy tűnik a SOE login szervere megadta magát. =)
  • Hmuda
    Na most nekem is ezt írja, de alig egy órával ezelőtt a játék megvételére buzdított (ami persze nem fog bekövetkezni :D).
  • Hmuda
    Ne reménykedj. Nekem azt írja ki, hogy lejárt a trial, vegyem meg a gémet, semmiféle szerver problémával nem zaklat. Szvsz a netbeállításaidnál lehet vmi.
  • Blasta
    Én is ilyesmire gyanaxom, mert ha lejárt volna a kulcs vagy bármi lenne az acc-unkkal, szerintem más üzenetet írna ki.
    Reménykedjünk :-D
  • Blasta
    Nektek is ezt írja ki? (illetve v.mi hasonlót)
    "Network is not responding. Please try again later"
  • DarkHorSe
    Nem tervezi senki hogy megveszi ? Egyedül szar lenne..
  • Lifeforce
    Nem.
    Megveszed a játékot 10 pénzért amiben van x hónap előfizu.
  • ibronk
    Utána lemondod?
  • DarkHorSe
    ha előfizet vki akkor az első 3rom hónap ingyenes ?
  • Xboxman
    nincs valakinek egy feles cd-key-e?Brave neked volt több is nemde?
  • DarkHorSe
    mi lesz így velünk
  • DarkHorSe
    nekem se megy :(
  • Tyler
    Ja ennek harangoztak,kár pedig birtam.Sajan nekem sok a havi összeg,valszeg csak a következő trialnál folytatom.
  • Lifeforce
    Szerintem ellenőrizze mindenki mert Tyler is beragadt és a mai nap törölték őt is.
  • Lacc
    Nekem még megvan az install file :) Átküldeném szívesen, csakhát 1.4 giga 15k-val...
  • 0Fritz0
    Szegény bácsik a Sonynál nem fogják majd érteni a hónap végén, hogy hogyan lehetnek tele a szerverek, amikor csak 20 muksó fizeti a gémet...
    Egyébként elég jó szervezésre vall, hogy az mig az amcsi szerverek kihasználtságát ritkán látom 50% felé menni, addig a suttyó európaiak szardiniaként toporognak és bámulják a "Continent is full, have a nice day"-feliratot.
  • Blasta
    Mostmár én is bánom, hogy letöröltem az installom!
    HA tényleg játszhatunk tovább, akkor kiváncsi leszek, hogy egy win install után mi fog történni a játékkal.
    :-)
  • Braveheart
    Na gyerekek, én letöröltem az install filet, ár csak a game van fönt de ahogy elolvasgatom a fórumot nem értem, hogy most akkor mi van ?Vége a trialnak?
  • 0Fritz0
    Ma reggeli stat: Játék első felében(20 perc) iszonyat lag, aztán biztos félre csúszott valami és lehetett játszani(kb.10 perc és jónéhány kill ) de végül észbe kaptak a skacok, hogy baj van mert simán megy a Werner... az eredmény: Server Down. Ezek után még szép, hogy ingyé' játszunk!