4140
-
Braveheart #3261 hát mégis megvettétek? :) -
#3260 ma este gyertek !!! -
Petko #3258 ugyértettem visszamenőleg megérdemlik a zsét a jó kis 6 heti trial játékért (bár ennyit talán nem:) )<br>Ljock, persze megyünk, csak add meg a kari nevedet hogy outfitbe rakhassalak -
#3257 Petko! Sztem ha valamiért 13ropit fietsz, akkor az már nem Trial... -
Petko #3255 huhu na néztem mi a helyzet a szervereken
hát nagyon bedurvult a patch ota:) rohadt jó lett egyébként, nagyon kemény csaták vannak, mert most a védekezőknek nagyon sokat segített a facility link benefit -
Petko #3254 na megvettem én is, jó drága vót a mediaban (13k), de sztem megérte, márcsak azér az egy hónapnyi jó kis trialozásér is -
Sanca #3253 Ha vkinek megvan meg a game zeneje esetleg fel tudna hozzam tolteni azt a par szamot? Irjon 1 mailt, elore is koszi. -
#3252 jaja most éppen anyucira várok hogy hazaérjen és elkobozzam tőle azt a kibszott kártyát -
Petko #3251 azota látom hogy belepatchelték a facility link benefit et... mar alig varom az új cuccokat -
Petko #3250 na én is hazaértem, és bár játékkal nem tudtam megnézni, mert a saját gép az fennvan már pesten, weben láttam hogy nekem is lekapcsoltak... szal holnap utam közbe pestre beugrok eggyér a mediamarktba, az a 2500 ft os havidíj tizede annnak amit a héten tintahalban meg scampiban elzabáltam, szal erre még telik...
station acc szerittem se kell, de meg reinstall se, csak ahogy irja be kell irni a dobozon lévő kodot, aztán onnan 30 nap game, aztán utánna meg lehet az oldalon hitelkartyaval venni még időt
-
#3249 Szerintem újra fel kell rakni, hogy lássa a Sony, hogy nem a Trial klienssel akarsz fellépni.
Nem kell.
Az tulképpen az irányítószám.
A fizetés csak külföldön is használható hitelkártyával működik. Általában elég egy dombornyomásos VISA. A Game Card meg egy az USAban kapható kártya, amin van egy kód, amit a megfelelő helyre beírva kapsz extra hónapokat. Olyan mint egy Mobilfeltöltő-kártya. -
#3248 bazz egy pár dolgot nem értek :(
- fel kell rakni ujra a game-t vagy csak a kodot kell beirni
-kell-e új station.com account
- mijaza zip postal code
-hogy megy a fizetés , mijaza game card
-
#3247 na én viszont ma megvettem -
#3245 Dettó :) De kellett a hely :D
Én nem hiszem hogy megveszem.. Jó game meg minden, de havi 3 ropit nem ér meg nekem sajna. -
#3244 Basszus én is gondolkozom azon a kibaszott vásárláson...
De ha meg is veszem, csak következő hónapban. Na alszunk rá még sokat.... -
#3243 Rászántam magam az uninstallra. Nagyon nehéz volt megtenni. -
#3242 A trial alatt készítettem pár képet, ezeket megnézhetitek a http://ofritzo.freeweb.hu/ -oldalon. Még nincs fent minden cucc, de az idő majd mindent megold.. Ha valakinek van fun képe, majd nyugodtan küldje el. Megtaláltok: ICQ:177436935 vagy mIRCen a #bf.hu-szobában. Most hétvégén nem biztos hogy leszek, úgyhogy semmi pánik! -
#3241 akkor holnap +veszem és este már -
#3239 Csak hallottam róla, hogy majd lesz egy új légi jármű, amibe kocsikat lehet bepakolni. -
#3238 hol lehet kapni a gémet ? médijamárkt ? tesco ? merre.. -
#3237 Kár hogy meg kell venni a gémet az előfizetéshez, mert különben én benne lennék a jóban! -
#3236 Hol tudom megnézni ezt a Loadstar-t?
Nem találtam róla infót a website-on... -
#3235 Core combat beta!
We're heading into beta! Fill out a beta application now for a chance to test this highly awaited expansion.
--------------------------------------------------------------------------------
-
#3234 Erre lesz jó a Loadstar. Beraknak őár Prowlert és Hotdroppolnak. :DDD -
#3233 WOW
De a levegőből simán be lehet hatolni.
Viszont amíg gondolom nincs meghekkelve a bázis, nem tudnak AMS-ekkel begázolni és carmageddont játszani...:-) -
#3232 Nézzétek meg a jobb alsó képet :) -
#3231 -
#3230 sztem én előfizetek -
#3229 van egy ilyen ingyé:
http://neocron.com -
#3227 -
#3226 http://stats.planetsidegaming.com/21/388977/stats.png[/IMG] -
#3225 Hát akkor joccakát mindenkinek!
Utoljára még annyit szeretnék hozzátenni:
ADJANAK NEKEM 30 fekfőt de azonnal, és everybody give me a "HUAAAA SEARGANT"!!!!
Mindenki legkedvesebb Seargant Blasta-ja!
-
#3224 Csatlakozni szeretnék a elöttem szólókhoz.
Köszi srácok a gamét, biztos összefutok még páratokkal, akik az FPS vonal miatt döntöttek a kipróbálásnál.
Asszem én megyek vissza Americas Armyzni, most úgy is worldwar van és a Horvátokat meg a Norvégokat kell alázni.
Mindenkinek további jó és sikeres játékot!
Hail, Meier out! -
#3223 Na most csak azért, mert kampec, nem kell lecsúsznia a topicnak. Lehetne azt tárgyalni, hogy hogyan lehetne megint megkerülni a trialt. :DDD -
#3222 3000-ft nem egy elrettentő összeg,csak egyedül qrva unalmas lenne -
Braveheart #3221 ha ingyenes lenne a gme, sztem hihetetlenül népszerűvé válna... -
#3220 De ha lenne erre pénzem, akkor az a maradék kis különbséget csak kiköhögném vhogy. :D -
#3219 az drágább asszem :) -
#3218 Ha lene rá pénzem akkor inkább SWG. :D -
#3217 tessék előfizetni ... és akkor nem kell letörölni, sőőőt :)