4140
  • Braveheart
    hát mégis megvettétek? :)
  • DarkHorSe
    ma este gyertek !!!
  • Petko
    ugyértettem visszamenőleg megérdemlik a zsét a jó kis 6 heti trial játékért (bár ennyit talán nem:) )<br>Ljock, persze megyünk, csak add meg a kari nevedet hogy outfitbe rakhassalak
  • 0Fritz0
    Petko! Sztem ha valamiért 13ropit fietsz, akkor az már nem Trial...
  • Petko
    huhu na néztem mi a helyzet a szervereken
    hát nagyon bedurvult a patch ota:) rohadt jó lett egyébként, nagyon kemény csaták vannak, mert most a védekezőknek nagyon sokat segített a facility link benefit
  • Petko
    na megvettem én is, jó drága vót a mediaban (13k), de sztem megérte, márcsak azér az egy hónapnyi jó kis trialozásér is
  • Sanca
    Ha vkinek megvan meg a game zeneje esetleg fel tudna hozzam tolteni azt a par szamot? Irjon 1 mailt, elore is koszi.
  • DarkHorSe
    jaja most éppen anyucira várok hogy hazaérjen és elkobozzam tőle azt a kibszott kártyát
  • Petko
    azota látom hogy belepatchelték a facility link benefit et... mar alig varom az új cuccokat
  • Petko
    na én is hazaértem, és bár játékkal nem tudtam megnézni, mert a saját gép az fennvan már pesten, weben láttam hogy nekem is lekapcsoltak... szal holnap utam közbe pestre beugrok eggyér a mediamarktba, az a 2500 ft os havidíj tizede annnak amit a héten tintahalban meg scampiban elzabáltam, szal erre még telik...

station acc szerittem se kell, de meg reinstall se, csak ahogy irja be kell irni a dobozon lévő kodot, aztán onnan 30 nap game, aztán utánna meg lehet az oldalon hitelkartyaval venni még időt
  • Hmuda
    Szerintem újra fel kell rakni, hogy lássa a Sony, hogy nem a Trial klienssel akarsz fellépni.

Nem kell.

Az tulképpen az irányítószám.

A fizetés csak külföldön is használható hitelkártyával működik. Általában elég egy dombornyomásos VISA. A Game Card meg egy az USAban kapható kártya, amin van egy kód, amit a megfelelő helyre beírva kapsz extra hónapokat. Olyan mint egy Mobilfeltöltő-kártya.
  • DarkHorSe
    bazz egy pár dolgot nem értek :(

- fel kell rakni ujra a game-t vagy csak a kodot kell beirni
    -kell-e új station.com account
    - mijaza zip postal code
    -hogy megy a fizetés , mijaza game card

• DarkHorSe
    na én viszont ma megvettem
  • Lacc
    Dettó :) De kellett a hely :D

Én nem hiszem hogy megveszem.. Jó game meg minden, de havi 3 ropit nem ér meg nekem sajna.
  • Blasta
    Basszus én is gondolkozom azon a kibaszott vásárláson...
    De ha meg is veszem, csak következő hónapban. Na alszunk rá még sokat....
  • Hmuda
    Rászántam magam az uninstallra. Nagyon nehéz volt megtenni.
  • 0Fritz0
    A trial alatt készítettem pár képet, ezeket megnézhetitek a http://ofritzo.freeweb.hu/ -oldalon. Még nincs fent minden cucc, de az idő majd mindent megold.. Ha valakinek van fun képe, majd nyugodtan küldje el. Megtaláltok: ICQ:177436935 vagy mIRCen a #bf.hu-szobában. Most hétvégén nem biztos hogy leszek, úgyhogy semmi pánik!
  • DarkHorSe
    akkor holnap +veszem és este már
  • Hmuda
    Csak hallottam róla, hogy majd lesz egy új légi jármű, amibe kocsikat lehet bepakolni.
  • DarkHorSe
    hol lehet kapni a gémet ? médijamárkt ? tesco ? merre..
  • 0Fritz0
    Kár hogy meg kell venni a gémet az előfizetéshez, mert különben én benne lennék a jóban!
  • Blasta
    Hol tudom megnézni ezt a Loadstar-t?
    Nem találtam róla infót a website-on...
  • Blasta
    Core combat beta!

We're heading into beta! Fill out a beta application now for a chance to test this highly awaited expansion.
    --------------------------------------------------------------------------------
  • Hmuda
    Erre lesz jó a Loadstar. Beraknak őár Prowlert és Hotdroppolnak. :DDD
  • Blasta
    WOW

De a levegőből simán be lehet hatolni.
    Viszont amíg gondolom nincs meghekkelve a bázis, nem tudnak AMS-ekkel begázolni és carmageddont játszani...:-)
  • DarkHorSe
    Nézzétek meg a jobb alsó képet :)
  • DarkHorSe
  • DarkHorSe
    sztem én előfizetek
  • Tyler
    van egy ilyen ingyé:
    http://neocron.com
  • DarkHorSe
  • DarkHorSe
    http://stats.planetsidegaming.com/21/388977/stats.png[/IMG]
  • Blasta
    Hát akkor joccakát mindenkinek!
    Utoljára még annyit szeretnék hozzátenni:
    ADJANAK NEKEM 30 fekfőt de azonnal, és everybody give me a "HUAAAA SEARGANT"!!!!

Mindenki legkedvesebb Seargant Blasta-ja!

• M313R
    Csatlakozni szeretnék a elöttem szólókhoz.
    Köszi srácok a gamét, biztos összefutok még páratokkal, akik az FPS vonal miatt döntöttek a kipróbálásnál.
    Asszem én megyek vissza Americas Armyzni, most úgy is worldwar van és a Horvátokat meg a Norvégokat kell alázni.
    Mindenkinek további jó és sikeres játékot!

Hail, Meier out!
  • Hmuda
    Na most csak azért, mert kampec, nem kell lecsúsznia a topicnak. Lehetne azt tárgyalni, hogy hogyan lehetne megint megkerülni a trialt. :DDD
  • DarkHorSe
    3000-ft nem egy elrettentő összeg,csak egyedül qrva unalmas lenne
  • Braveheart
    ha ingyenes lenne a gme, sztem hihetetlenül népszerűvé válna...
  • Hmuda
    De ha lenne erre pénzem, akkor az a maradék kis különbséget csak kiköhögném vhogy. :D
  • DarkHorSe
    az drágább asszem :)
  • Hmuda
    Ha lene rá pénzem akkor inkább SWG. :D
  • DarkHorSe
    tessék előfizetni ... és akkor nem kell letörölni, sőőőt :)