4140
-
#3308 :PP -
#3307 Pontosan, kurva jó élmény volt nyomni a HEB-dal :-))))
Tényleg, jó visszagondolni rá... :-DDD
Hüpp-hüpp
:-)))))) -
#3304 khmm, szólnék....
A játék tartalmával kapcs.
Mint azt párszor már nehezményeztem, a játék TARTALMA nem az igazi szerintem.
Lévén hosszabb idő után unalmas, agyatlan HENT csak az egész.
Nyilvánvaló, hogy csapatban, egy CR5-ös commander alatt szolgálva érdekes tud lenni, nade most őszintén, a commander mit tud tenni? Megmondja, hogy az egyik bázis elfoglalása után merre mennyen tovább a csapat/hadtest. Meg max, hogy mikor vonuljunk vissza, de azt úgyis felfogja a halandó, hisz ha nem tud bespawn-olni a védett bázisra, akkor tipli...
Szal a játék jó, fasza, én is élveztem, de sajna egy idő után céltalan hent csak az egész.
Nem beszélve az üres szigetek elfoglalásáról. Az még gázosabb, amikor egy szigeten végigmegy egy osztag, puskalövés nélkül.
Én csak ezért nem veszem meg, mert céltalan a gém. Lehet, hogy a késöbbi peccsek meg a Core combat javitani fog ezen, de az csak késöbb derül ki.
Na csáz.
:-DDD
"Everybody give me a HUAAA SEARGEANT!!!" -
#3303 alig várom ! -
#3302 én kérdeztem -
Petko #3301 én most néztem fel egy fél percre de le is létem mer csak csabesz volt. Egyébként annakidején kérdezte valaki hogy a Vanu "barney" és nc "smurf" alapján mi a terranok beceneve. Most ünnepélyesen bejelentem, hogy miket "elmo" nak becéznek a köcsögök.<br>
Másik érdekesség, hogy annaidején dark kérdésére, hogy a core combat ban lessz e br cr szintbővítés, rossz választ (,hogy nem) adtam, mert lessz. -
#3300 áp ! -
#3299 amiota kijött ez az uj peccs megint csak szupunk,pl ment a harc az ncvel forseralon erre kifagyott a kontinens és az összes bazis semleges lett.. -
Petko #3298 már megin? pedig nemrég patcheltek... én most itthoni gépre próbálom felrakni de lehet hogy itt nem megy el.. most épp patchelek -
#3297 minden szerver le van lőve sálálálá -
#3296 Na igen ez az egyik legtartalmasabb játék amivel valaha nyomultam,ha ezt megunod akkor mit nem? -
Petko #3295 meg nem igazán értem hogy mier kell folyton mindekinek közölni hogy ő igy meg ugy megunta meg nem folytatja tovabb, meg nem veszi meg stb stb. Most öszintén sajnálni kéne? Mer szerintem mindenki leszarja. -
#3294 látom megint tulteng mindenkibe a lelkesedés
-
#3293 Már én is untam. Sajna... -
#3291 Újra vna trial? De jó hogy már letöröltem az install filet is :D Na mindegy, már nem szedem le megint... -
#3290 Köszönöm mindenkinek a mai gémet! (Voltunk vagy öten,de megcsináltuk a második honfoglalást!) Kicsit vegyes érzelmek keringenek bennem; egyrészt örülök hogy van megint trial (észrevették, hogy még nincs elég fizető játékos), másrészt az új peccs csak még több bugot hozott a játékba, nekem legalábbis. Emiatt átlagosan óránként lefagy a cucc, mert teleszemeteli a memoriát és a vinyót. Ilyenkor erősen kételkedem a beszerzésében...
-
#3289 lehet átváltok egy kis infi üzemode-ba, az még nem, voltam:)
sniper-t kezdem uncsizni:)
amúgy az új pecsek tök jó léett, van egy két ujítás ami klassz, pl mostmár kiírja a mapon hogy milyne létszámú enemy van atérségbe (nem darabszámra..:), stb -
#3288 Macskaszor az egeren? Ki hallott mar ilyet??? -
#3287 Na tessék, pár napig nem vagyok oszt megint megy a hent. -
#3286 macska volt az tuti :D
ciccca :) -
#3285 Nekem attól ugrált, hogy szösz, vagy valamilyen hajszál (macsakszőr) került az optikája elé, amint azt vagy a padjáról, vagy az egérről eltávolítottam, megszünt a remegés.
Holnap kapom a trial planetside telepítőt, szóval hétvégén jövök! -
Xboxman #3284 Nekem is szokott ugralni ,de ha megrázom kicsit megjavúl -
#3283 nekem kb másfél éve van egy logitech egerem és nincs vele semmi problem.. -
#3282 damn kár
amugy sajna szopok nagyot, mert úgy néz ki tönkrement a bűvöletes szupercsucstechnológiás a4 optikai egerem röpke 1 éve után, szal alig tudok vele célozni, nem potnos, ugrál, remege alaphelyzetbe is:(
mit ajánlotok egérnek amugy? nem a legdrágább érdekel, hanem egy pontos jó egér, normális áron, és több mint 1 gombbal..:) -
Petko #3281 a birodalomhoz hűnek kell lenni... csak ugy tudsz uj masik birodalmi karit csinalni ha torlod a terranost, vagy masik accounttal -
#3280 Sziasztok!
Én is megcsináltam, jó lenne megbeszélni, miket vegyek fel, ami hasznos lehet a csapatnak!
Örülök, hogy újra találkozunk... -
#3279 Nekem a régi is 4cert-el indult.Egyébként beüzemeltem és fel hoztam magam 6cert-reEste már bevetésre készen állok..Alap cuccok megvannak.Már csak a jó őreg inplantom kéne.meg a hrasserem. -
#3278 srácok
verneren vagyok uygebár terrain sintia-l
nos, akkor nemtudojk csinálni karit mondjuk nc-ként a verneren??
ahoz hogy kinpróbáljam a másik 2 csapatto ahoz uj szerverre kell mennem, vagy törölöm a karim???
-
#3276 És új accal a régi trial müxik?Probáltad? -
#3275 Akkor felejtős....
THX -
#3272 Új accot?
De a karakterem megmarad? -
#3271 Vazze ezt nem mondod.
3 napja uninstalláltam....
A régi kódom még megvan, meg a file-ok is a winyón, csak az install file veszett el...
FASZOMAT -
Petko #3269 emlékeztetőül a kóddobó oldal: http://www.fileplanet.com/betas/verify.aspx?b=1024&u=http://www.fileplanet.com/betas/planetside_trial.aspx -
Petko #3268 megin van fileplanetes trial:) mindenki probálja meg a régi accját újraéleszteni. Ha másként nemmegy töltse vki le az új trialt, aztán nézze meg milyen oldalra lép hogy kódot adjon ki -
#3267 Így most hányan vagytok magyarok akik előfizettek? Vagy 4-en 5-en? -
#3266 na és most meek gyakni -
Braveheart #3265 hányan maradtatok? -
Petko #3264 en fenn leszek, de akkor jojjetek mar ti is mer egyedul nincs kedvem... kb 19-20 korul felnezek -
#3263 ma hent? -
#3262 naná ! :D