4140
-
#3351 Nekem ma járt le az 1 hetes trial és hiába volt tartalék kulcsom, azzal csak új accountot enged aktiválni. A játék nagyon tetszett, de újra elkezdeni egy karaktert nincs már kedvem.
Köszönöm mindenkinek, hogy partnerek voltatok mégegy hetes csetlés-botlásomhoz.
(DarkHorse, Fritz, LifeForce, Petko, Sintia, Tyler)
Aki bírja tárcával, annak további kellemes szórakozást kívánok, még jó sokáig... -
#3350 ma jön ilyen info a kiegről -
#3349 Core combat info -
Lifeforce #3348 De azért van egy nagy előnye :D
Mindíg az ellenség hátába tudok kerülni mert olyan lossos, hogy az ellenség nem lát :DD -
Lifeforce #3347 Nekem is az van.
Sőt ezen a területen olyan szar, hogy 18óra után nem nyilnak az ajtók és még fegyvert sem tudok "venni"
Ilyenkor visszavonulok egy "kisebb" csatába aztán kész.
Gondolom ti is úgy jártatok, hogy egész nap ps-t nyomtatok és egy kicsit ráuntatok.
Okulva az előző hülyeségemből nem játszok vele anyit mint a multkori triálnál és így isteni :D -
#3346 Ja most megint van trial? :D Akkor megfontolom, hogy újra leszedjem-e, csakhát cseelóm van itt nekem limittel... -
Sanca #3345 ezmi? -
#3344 . Underground Battlefields - more info 9.25 -
#3343 :DDDDD -
Lifeforce #3342 Magyaroktól ne várj többet.
Nem szed le megint 1.4gb-t ingyen.
-
Lifeforce #3341 Mire a 7 napos triálra?
Szerinted én mivel nyomom? -
Braveheart #3340 na hogy vagytok öreg harcostársaim? megy a trial? :) -
#3339 Nincs rá keret sajna :( -
#3338 jőn vki este gémelni ??? -
#3337 #3291
#3293 -
#3336 ezzelk csak egy gond van, futás közbe én ugy vettem észre nem lehet tölteni magadat
lehet ez változott sztem de nekem nem működött..
-
Lifeforce #3335 Mi a fene van emberek?
Hol vagytok?
Mindenki úgy oda volt ezért a kira játékért, ehez képest csak 4-en nyomjuk. :(
Hmuda, Dikki, és a többiek mit csináltok? :) -
Sanca #3334 Ez nem gaz, ez korrekt. Ezert kell a fedezek. Mikozbe mesz a fedezek fele toltesz, kozbe atvaltasz repairre. Fedezekbe legugolsz, rapair megy, kozbe megin toltes. Es mikor mesz vissza akkor is toltes, es maxon vagy kb 4-5mp alatt. Csak ugye nem 10hp-nal kell fedezeket keresni:) -
#3333 csak az gaz hogy nem hasznalhatod oket egyszerre csak szep lassan egyet-egyet. -
Sanca #3332 Tudom hogy nem ad +hp-t lol:) De ha csak 1 fegyverre van specializalodva az ember akkor bele lehet pakolni vagy 9 hp csomagot, ennek quickslotjat bebindeli az ember a mozgatogombokhoz kozel es csata kozbe 1-2secre fedezekbe bujva hp toltessel 1idejuleg lehet engineerel armort is visszatolteni, igy ha okosan van csinalva a dolog eleg ritka az elhalalozas. Nem beszelve arror hogy ha ehhez meg vki jol hasznalja a steroidos futast akkor ilyen rambo szintre emelkedik a jatekos:) Mikor nem volt lag siman kinyirtam igy 1 elettel 3-4 nc-t.:) -
#3331 Köszi
Sanca: Köszönöm és elnézést, ha félreinformáltam valakit tudatlanságomből kifolyólag ... -
#3330 cép a logód ! -
#3329 hp plusz hp-t nem ad csak 50 pancet , egyebkent ha gyogyitgatni akarsz annak jobb egy Agile Exo-Suit mert gyorsabban odaersz az emberekhez ja es az inf suital is lehet jol nyomni ha nem zarod be az inventory-t allandoan -
#3328 jeleneleg így nézek ki:
reinf, med ass, engin, medic, harraser és van 1 pontom:P
szal marad igy, bár még repülni nem repültem, azt ki akarom próbálni, lehet beruházok erre amosquitorea, remélem nem több 3 cert-l -
Sanca #3327 A reinforced armort semmikepp se add le, magasan a legjobb skill. Leginkabb mert sokat tuc belepakolni, es az nagyon hasznos(hp miatt leginkabb).
11-essel vmi hasonlot ajanlok: reinf, med ass, enginer, 1 vech(sztem legtutibb a mosquito) - ezek sztem mindenkepp kellenek. Ezutan lehet kombinalni. -
Sanca #3326 Az a 'lag' az nem 'lag' hanem lag. A jelenseg nem az hogy tolt a gep meg nem szamol kepeket, hanem hogy mozogni tudok(a netkod miatt) de az nmy-k 1 helyben allnak, loni nem tok, stb., es a cset se megy. Szal ennek semmi koze a ramhoz, hanem 1xuen szar a netem, meg a tobbi embere is, aki erre panaszkodik. -
#3325 no, tegnap felvettem a medic-end kombót, ma tudok ismét változtatni, de kérdésem a kövi:
mivel "csak" br11 vagyok, így ha dv medic, vagy esetleg hack-ést fel akarom venni, akkor valszeg le kell adnom a reinf armourt
érdemes-e?
meg akérdésem: ha infi ruhgát veszek, abba ugyebár nem férnek el ezek a gyógyító repair eszközök, mert ha jol tom csak 1 slotja van. ? -
#3324 Ma ismét hangulatos csatákat vívtunk együtt, kösz mindenkinek.
Akinek gondja van a "laggal":
Eddig - főleg bázis-csatákban - úgy beszaggatott a játék, hogy tulajdonképp semmi nem volt látható a mozgásból, 3-4 másodpercenként ugrott 1 frémet. Ma volt szerencsém kipróbálni 512MB RAM helyett 1GB-al. Számomra hihetetlen mértékű volt a változás, egyszerűen megszűntek az ilyen jellegű gondjaim. Most már valóban csak a havidíj mértéke gátolja meg, hogy én is állandó tagja legyek ennek a jó kis csapatnak. -
#3323 egyszerre csak egyet -
#3322 de egyszerre csak 1 skil-t tudok lezsedni ugye? tehát nemtom levenni a maxot is meg monduk pl a heavy assautltot is?
mer tha nem akkor ez két napo legalább...:( -
#3321 jaja feltud -
#3320 engi 3 cert,adv medic 5 -
#3319 adv medic az tud feltámasztani ugyi?
no ma átsecelek akkor, van3 cerkam szabadon+leveszek még valamit -
#3318 enginer+adv medic nagyon hasznos tud lenni -
#3317 mire 1000fölötti cerka lemegy, hát megöszülök, ha napip 50 megy le, akkor...árgh, 1 hónap mire lemegy
hát ez azért durva, valamit nem lehet ezzel csinálni?:) -
#3316 uff én beszéltem
topik lent volt
pár kérdés addig: ugyebár mint lentebb írtam, kcisit szarul áll a szénám, szal tanácsot kérek
mielőtt kérdeznék: egyszerre csak 1 skillt lehet leadni? ha nem, akkor milyen karit csináljak?
gondolatom szerint egy enginier medic combo, +még valami hasznosabb gépjármű, petkóéké nagyon visítoztak a prowler-be, öröm volt hallani:) -
#3314 Nekem is a kicsi/közepes hentek fekszenek, mivel ott tényleg lehet és kell is taktikázni, míg egy nagy csatában ált. mész oszt valamelyik suttyó a tömegből fejbelő...
Igazából a "több száz gémer gyilokja"-fíling nekem csak annyit jelent, hogy az adott sikerhez/szopáshoz a többi gémer is hozzátett valamit, mert nagy csatákban sajnos lazán lefagyok. (Valszeg tényleg az én gépem gyenge az 512Mb-memóval ) Egyébként a félreértés elkerülése végett: Nem azért "húzom" le a progit mert annyira utálom -mivel ha tehetem egyből belevetem magam a hentbe- ,hanem mert ez a véleményem és mert igenis érdekel a gém, és az, hogy másoknak hogyan jönnek le ezek a dolgok. Tehát: EMBEREK! ANNAK ELLENÉRE, HOGY LEFAGYASZTJA A GÉPEM, MÉG MINDIG JÁTSZOK EZZEL A GÉMMEL! -
Maximus.df #3313 Kis ido utan valoban ellaposodik a jatek, plane manapsag gyengus, amikor panganak a szerverek. Ami kulonosen vicces, hogy a "nyugatiak" is sokalljak az elofizetesi dijat:P
Kulonosen elhibazott lepes, hogy egy accon csak egy frakciobol valo karik lehetnek, igy meghamarabb megunja az ember fia. Athuztam belem Vanukhoz es heroikus hangulatban tolom a gammat, mivel allandio tulero van es alacsony BRbol adodoan boldog boldogtalan kilovi az embert:)
Ha nem lenne havidij en ennek ellenere megvennem, de igy maradnak ezek a trial periodusok. Azert kivancsi vagyok mit lep Sony, amikor mar trialban sem jonnek fel a juzerek.
-
Petko #3312 na jo lenne ha már ténleg abbahagynánk hogy itt mindenki kritizálja a gamet... így még azoknak is elveszitek a kedvét aki esetleg megvenné, ezért vagyunk csak 5-6 an esténként. Egyébként meg összességében nem értek egyet a kritikákkal. Bár igaz nem tökéletes játék, de amit mondtok az pont nem illene rá, a többi jelenleg játszott gamehez viszonyítva. Pl. értelmetlen hent - szószerint igaz, mivel nem kapsz érte pénzt, de ez minden játékban így van, hogy nem az értelméért játszassz közvetlenül, hanem azért hogy élvezd. És igen is egy sokkal magasabb kategória a szórakoztatásban mint a bf vagy a többi eddig ismert fps, ahol aztán ehhez képest ténleg unalmas hentről beszélhetünk. Itt nem a hent maga a szórakoztató hanem a csapatmunkában való sikeresség, és hogy az ember átérzi hogy egy rohadtnagy gépezet egy részét képezi, és ez sokkal szórakoztatóbb azoknak akik ezt élvezik.
Amint sintia (ljock) mondott, hogy nem volt megtervezett raid, ez egyáltalán nem igaz, csak amikor ő kezdte akkor már csak a "maradék" játszott akik között elenyésző számban voltak olyanok akikkel ténleg lehetett szervezetten játszani. Teljesen más volt a helyzet még julius vége fele, amikor még este összejött a 15-20 lelkes játékos akikkel ténleg lehetett nyomulni. Most csak összesen kb. 1 járműre való kooperáló ember (2-3) jön össze esténként. Az meghogy lassan jön a br a 20 fős csatákban mit számít? ugyanis nem a br miatt kéne játszani, de egyéként az igaz hogy a közepes angyságú csaták szórakoztatóbbak. Ha valakinek ez laggol akkor az ő készülékében a hiba, mert pl. nálam nem. -
Sanca #3311 Ja de az a gaz hogy ha ilyen 20 fos csatakat nyomac csak meg 1 ev mulva se ered el a 10-es br-t. Ha meg nagy csatak vannak akkor olyan lag van hogy lehetetlen barkit is leloni. Ez se jo az se jo. Ezen kene valtoztatni.