4140
-
#3576 köszönöm szépen a kimeritő választ kedves táborszernagy úr -
Petko #3575 tokmind1 melyiket toltotted... csak a station accal kell babralni, installnak barmelyik jo -
#3573 és az vajon más mint amit eddig lehetett letőlteni ?
vagy esetleg lehet azt használni csak a reggelést kell ott megcsinálnod ? -
Braveheart #3572 Ha nem a honlapról töltöm le a játékot, hanem a fileplanetről, aattól még ugye fog működni a 30 napos trial kulccsal(meg utána a 7-essel)? -
Braveheart #3571 Elindul a gamespot letöltése, és olyan ghyors, hogy már csak 4200 óra van hátra. Máshonnét nem lehet? -
TneX #3570 Innen! :)
Most mondta Petko,van ez a 30 napos dolog,szerintem töltsd le azt,ha már le kell töltened -
Braveheart #3569 Lécci adjatok egy webcímet, ahonnét még lel ehet tölteni a gamét! Köszi -
Braveheart #3568 a planetside.exe-vel nem lehet elindítani, mert azt írja ki: please start planetside by the launchpad-azzal viszont nem lehet elindítani mert egy hülyeséget hoz be. Újra le kell töltenem :( -
Petko #3567 FIGYELEM FIGYELEM!
Nagy változás történt a planetside előfizetési rendszerben! A 7 napos trialt megint leepitettek abban a formajaban hogy lehet hosszabitgatni 7 naponta, VISZONT most megjelent egy hir a myplanetside oldalon, hogy a windows xp szponzoralasa miatt 30 nap os trial indul... GYAKORLATILAG AZT SZURTEM LE EBBOL, HOGY MOST MEGKAPHATOD AZ AKCIO KERETEBEN INGYEN A DOBOZOS 13 RONGYOS JATEKOT, es ugyanott vagy ahol en, aki megvette a media marktban, kapsz egy aktivizalo kodot, es ottvagy mint a tobbi elofizetos, 1 honap ingyen es utanna a havidijjal nyomhatod (ami elegge elenyeszo penz annak akinek tenleg tetszik a jatek - 3 rongy havonta, vagy pl 3 honap 7 rongy), szoval akinek a 13 rongyos dobozos vetel volt a gond most rohanjon a hivatalos oldalra es inditsa a 30 napos trialjat -
Petko #3566 ja olyasmi, de azzal meg nem lehet kozvetlenul inditani, hanem csak a kulon launchpaddal, amit valahova a program files/sony konyvtarba installalt -
Sanca #3565 Lehet hogy kivagnak vmi fosuli//egyetemrol? :( Vagymi? -
Sanca #3564 Az install file nem kell. Amit felinstalal, abban ne a planetsidetest.exe -t, hanem a planetside.exe -t inditsd el. (legalabbis igy szurtem le Petko kommentjebol.) -
Braveheart #3563 Nem lehet valahogy visszaállítani az egészet? Újra le kell töltenem? -
Braveheart #3562 Neeeeeeeeeeeee........ Nem mondod komolyan! Most mitévő legyek? Már lewtöröltem az install file-t :( -
#3561 Lehet hogy nagyon sok időm lesz januártól :)) Akkor jövök PS-ezni.
:(( -
Petko #3560 nemtom min csodalkozol, ha egyszer elbasztad az installodat... a planetsidetest.exe vel inditottad ami kifejezettena test szerverre kapcsol fel.. miutan elinditod at is patcheli a jatekot test valtozatra es azzal mar nem tudsz normalon jatszani -
Braveheart #3559 Csak egy public test szerverre enged be (trialom van) A többire már nem lehet, csak a teljessel??? -
Sanca #3558 Ilyet csinalt anno nekem is.:( -
Braveheart #3557 Valamit nem értek. Tegnap este 3 óra alatt felpatchelte magát a játék. Most elindíto, és előröl kezdi az egészet... mi a baj? -
Braveheart #3556 Tehát megint meg lehet hosszabítani? Vagy csak most lehetett, mert régóta nem voltam? Remélem többször is lehet. -
#3555 Werneren vagyunk mivel ez az europai szerver es a legkissebb pingu. Azota mar megszunt a trial meghosszabitas de olyan regen voltal hogy mostmar ujra muxik a meghosszabitas:) -
Braveheart #3554 Uhh, most veszem észre, hogy mivel 4 hónapja nem játszottam, lesz pár óra amíg leszedi a patcheket... Történt nyár óta vmi nagyobb változás? -
Braveheart #3553 Emberek! Visszatértem, újra játszok, de nem vagyok előfizető. Működik még ez a trial-meghosszabítás? Van, aki így játszik és van olyan, aki megvette a játékot? Ja és ugye az Emeraldon vagytok? STALKER vagy Zoli néven kezdek egy új karaktert. Outfitbe kéretik felvenni! Thx. -
Petko #3552 Na egy kis mai ps képgyüjtemény:
-
Petko #3550 jóvan te tudod mivel játszassz, bár sajnálom hogy csomóan mindíg úgy odavannak az elejen, alig bírnak magukkal, hogy milyen jó a ps, aztán 2 hét múlva meg le se szarják... egyszerüen ezt a dolgot nem fogom megérteni -
Petko #3549 ez a loadstar amit nemsokára beleraknak... egyebkent nagy járműszállító -
Tucsok #3548 Ó, ez nem gondolkodás mód.:) SWG-t 2 hónapja akarok venni, csak rendelni nem akartam az nagy amrikból. Aztán most megláttam a polcon. A régi Anarchy Onlineos haverok már a megjelenéstől ezt játszanak. Szóval akartam már én is rég.;) -
Sanca #3546 Ammeg mi?:D -
#3545 woaww, ez valmai csapatszállító?
-
Petko #3544 Itt az új baby:[/br]
-
Petko #3543 hmm furcsa gondolkodás mód, hogy elmész valamit venni, aztán veszel helyette valami mást, amit még ki se próbáltál -
Tucsok #3542 Mégse Planetside-ot vettem ma hanem SWG-t, úgyhogy most azt fogom kipróbálni.:D -
Petko #3541 na fagyott a szerver épp... a hivatalos fórumon irják hogy a patch óta gyakran lefagy a werner... remelem kijavítják
viszont a jó hír, hogy megint összejön már egy normális mennyiségű magyar esténként... ma is 10 en voltak a szerver ledurranása előtt -
Tucsok #3540 Amúgy elvileg a régi regisztrációdra tudsz ismét aktiválási kódot kérni, szóval szerintem próbáld ki, érdemes.;) -
Braveheart #3539 Hát mert időm sincs már (a nyári szünetben volt) meg nincs kedvem megint újraregisztrálgatni magam. Amúgy ha nem is kéne, éjjel-nappal azzal játszanék :) -
Tucsok #3538 Hali! Nagyon istenkirály a game.;) Te miért nem játszol? -
Braveheart #3537 Na hali mi van veletek? Jó a game? -
Tucsok #3536 :) Ezért kilépni hülyeség:) Senki sem dandártábornokként kezd.:D Hát az új kari..igen az kezdi előről, na mind1.:) Poénos lenne pedig outfit pont alapján. Egyébként meg irok arra is valamit.:D Ha megszerez egy előirt outfit pontot megkapja az ahhoz járó rangot, aztán eléri a köv határt és megint előlép. Amit elért rangot annak a karinak örök. Ha újra is kezd ugyanazzal a névvel megkapja azt a rangot. Ennyi. -
Petko #3535 outfit pontot, minden 100xp alapján számolja... de mivel összevissza ki be mennek az emberek, és resetelődik a pontszerzésük ennek se lenne értelme. Meg egyébként se.
Annakidején csak ugy kiosztottam az alapján, hogy ki mennyit játszik, és akit ujonnan beraktam az az "Újonc" kifejezést kapta, de amint tudtam honvéd, vagy őrmester lett belőle. De nem tudtam folyamatosan figyelni, és egy illető véletlenül egy napig újonc volt, és ezért kilépett :P -
Tucsok #3534 Ja, egyébként megrendeltem az ADSL-t:), és megpróbálom beszerezni a játékot, hogy meglegyen ha megszünne a trial ismét..