4140
-
#3620 fasza lett ez a frissités...
főleg aza bázis védő burok -
Petko #3619 berakom, kösz
mi is megyünk majd, csak most a BFV miatt kicsit hanyagoltuk a PS-t -
#3618 Csa
Van még 1 magyar :Kiado
De asszem triallal nyomja -
Lemming #3617 Feelinges game. Ha találok melót, megyek magam is. :) -
Petko #3616 ok beinvitollak ha valamikor onlinenak talallak -
FYR #3615 Köszi. A nevem: Kefyr -
Petko #3614 van persze
konkrétan itt: http://myplanetside.station.sony.com/outfit.jsp?outfitId=6725&worldId=21
Mondj egy karakternevet, és beinvitollak! -
FYR #3613 Hello! en meg uj vagyok a gameben azt szeretnem kerdezni h van_e magyar outfit. és ha igen akkor hol? -
Petko #3612 na en ujra nyomom, megin 3 honapot raraktam, meg tobbiek is jonnek
viszont krinyonak kene a 30 napos trial oldala, hatha azzal meg lehet csinalni...
nagy szopas ha mar nincs, mert az 10 rongyot ert -
#3611 Valaki nem tudna adni egy ftpt ahol fennvan planetside...fileplanet qrva lassu -
#3610 én ezt a mondatot nem értem -
#3609 Sebességre került bele valami javítás vagy csak lasabb lett mint amilyen volt? -
#3608 WOW -
#3607 nekem müxik, csak új fileplanetes reg kell hozzá -
Braveheart #3606 Na én már nem tudok új kulcsot kérni, illetve hiába kérek, mindig ugyanazt adja... Régen még működött, most már nem. -
#3605 http://www.fileplanet.com/betas/verify.aspx?b=800&u=http://www.fileplanet.com/betas/planetside_trial.aspx
-
#3604 lehet regelni új kulcsot? -
Petko #3603 az egesz cb clan, kb 15-20 ember -
#3602 mi ? hányan maradtatok? -
Petko #3601 mi nem haggyuk abba sosem, csak most szunetetetjuk a patchig -
#3600 ki játszik még vele? -
Braveheart #3599 Nekem még megvan mind a 1.4 Gb-nyi screenshotom :))) -
Petko #3598 3000 rongy korul, es bankkartyaval (visa classic, mastercard) -
#3597 Mennyi a havi díja?
és mivel lehet fizetni? -
Petko #3596 aham, csak rajta
egyebkent most azer is szunetel a topic mert midnenkinek lejart az 1 honap, es most 2 het szabadsagot tartunk, meg megvarjuk amig lessz valami kis patch, aztan utanna mindenki elofizet nehany honapra -
#3595 azert csinaljuk hogy kizokkenj a megszokott kerekvagasbol:)
mint villam hasitunk bele ebbe a bekes kis topic eletebe, felkavarva azt! -
#3594 áp ? -
#3593 :~ -
Petko #3592 jajj most ujrainditottatok a topicot:) mar dec 10. e ota olyan jo kis nyugalom volt itt:) -
#3591 amiatt fagy ki mert nc vagy. :) -
#3590 Mondjuk nagyon erzekeny a tuningra vedd visszab ba tulhuzasaidat... -
Braveheart #3589 Megint ideges vagyok (mint múltkor) mert most is találomra kifagy csak úgy 15 percenként... gépem elvileg elég hozzá, akkor meg mi a baj? -
Braveheart #3588 Na én is a Werneren vagyok, de NC-ben és külföldi outfitben, létszám asszme 120... -
Petko #3585 mond meg a karineved
ja meg csak akkor akarj jonni outfitbe ha csapatjatekos vagy, es a tobbekkel kooperalsz... ha ez nem fog menni maris repulsz -
#3583 werneren, terran -
Braveheart #3581 Na kivettem a texture pre-loadingot, meg kicsit levettem a grafikát, most egy hangyányit jobb, de óránként így is beadja a kulcsot... (512 ram nem elég neki) -
Sanca #3580 Az eleg suru:( Nekem 2 hasonlo problemam volt. Az 1ikben igy percenkent megallt a kep, de nem fagyas volt, hanem tulmelegedett a vga, es 1 + venti megoldotta a problemat. A masok hogy neha kivagott destopba, de ezt csak 2-3 orankent csinalta. Szal ha neked az utobbi tortenik 3 percenkent, akkor nem tom mi lehet a gaz:( -
Braveheart #3579 Ez nemigaz. 3 percenként kifagy a game, mit tegyek? -
Braveheart #3578 Ez jó: elkezdtem játszani, fél óra után kifagy, és előlröl kezdi az egész patchelést... thx -
Braveheart #3577 Na leszedtem megint a gamét, de hogyan tudom a 30-napos trialt aktiválni a 7 napos helyett? Ha a honlapon rámegyek, hogy play the 30-day trial akkor megint elkezdi letölteni ez a barom...