Planetside

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hm..hát nem tudom mi alapján volt a rangosztás, lehet volt okuk, nem tudom.😊 De mondjuk outfit pont alapján lehetne adni, nem? Bár azt sem tudom mi alapján számolja.😄 Viszont akkor nincs ok sértõdésre, vagy nem? Vélemény?

mer annak idejen amikor indult az outfit es felszokott 50 re a létszám csomóan megsértõdtek, hogy õk mért nem magasabb rangúak
2 óra játék után nem is rossz.😉
Miért nincsenek katonai rangok az outfitben?😊

ja mar rajottem hol lehet.. nem a regi fileplanetesen kell most, hanem van egy masik oldal a myplanetside.station.sony.com on, ahova a 7 day trial os gombal lehet eljutni... itt a kodhoz egy fiktiv station akkot kell csinalni
DarkHorSe
régebben volt a mohaa.hu/meier ren ahol leírták pontosan h mit hogy kell csinálni, de megszünt 😞

Swedish people are albino monkeys

DarkHorSe

:'(

Ird majd le lécci, hova is kell belépnem team speak-el.😊

Hazaértem lépek is be! 😄

kosz hogy kozolted
viszont akinek még fennvan, az jöhet - ma este 7-8 körül nyomul a magyar squad
Tibre
Baze én nem rég töröltem le a játékot 😛

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

Én még most dolgozom, kb fél óra és otthon leszek. Akkor majd belépek, és továbbra is Mimoza lesz a neve a karinak.😊 Hétvégenként a haverom is játszik a másik géprõl, szerintem õ is be akar majd lépni, de azt majd akkor.

ja igen, oks
Irtam pár üzenettel ezelõtt😊 Mimoza lesz a nevem.

br 8 at pillanatok alatt ossze lehet szedni
a szerveren varlak, ugyhogy vagy uzenj ram (Petko) vagy mondd meg mi lessz a karineved
Ahh, pedig már szerettem ezt a karit.😊 reinforced suit, sniper, anti veh., meg regeneráció implant.😄 Na mind1.

persze, csak azt mondd mi lessz a karineved
Ja és a werneren játszotok ugye?

Akkor sajna törölnöm kell.😞 De akkor hazaérek csinálok terrant, és kezdem megint elõrõl😊( Mimoza lesz a nevem.

ja hat mi mind terranok vagyunk, ugyhogy oda karit plz
Elõször is 1 kérdés: Melyik empire tagjai vagytok, mert lehet új karit kell csinálnom. Én jelenleg new conglomerate vagyok.

Ez aranyos. En is szivesen jaccanek, ha nem kene annyit tanulni. Kar hogy nem 1 evvel ezelott volt ez a dolog, nyomnam is ejjel-nappal😊
A tobbieknek akik ujrakezdik GL!

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

hehe lol, ténleg újra mûködik a kód... nyaron emiatt hagyta abba az az 50 ember, mert ezt valamiert kijavitottak egészen eddig... SZÓVAL HA MÉG RÉGI HEBESEK IDENÉZTEK, ÚJRA HASZNÁLHATJÁTOK A RÉGI KARITOKAT
ja plz ha ittvagy, ird mar meg a kodgeneralo oldal cimet, mer en mar elfelejtettem
hmm.. nyaron is ezt nyomtuk a kodokkal, csak osszel az uj trialnal nem jott be... de akkor megin megprobaljuk. beraklak outfitbe termeszetesen csak kari neved add meg. egyebkent enyim petko
Igen egyszerû a megoldás. Jeleneg ugyanarra az accountra annyi 7 napos ingyen kódot kérsz amennyit akarsz...és így újra és újra lehet aktiválni az accountot.😉 Én régen sok MMORPGvel játszottam és jelenleg nem volt már egy ideje amivel játszak, ha megszûnik az ingyen játék sok esély van rá, hogy megrendelem és úgy folytatom.😊 Ha te is játszol leírhatnád kit keressek a magyar outfit miatt, mert átigazolnék oda. A mostani karival kb 3 napja játszom a Werner szerveren, jelenleg 8as a Battle Rankja.

volt, de miota csak ugy kb 5-6 ember jatszik aktivan, eltunt. ha 2 hete jatszassz triallal ugyanazzal az accal elarulhatnad hogy hogy. Annakidejen en is meg a nyari hadjarat soran kozze tettem az akkor mukodo megoldast, es akkor tobb mint 10-20 ember volt minden este fennt. aztan ahogy vege lett az akkori trialnak, es az ujban meg nincs ez, ugye sokan nem vettek meg, sokaknak meg nincs kedve jatszani
Nem, úgy értem 2 hete triallal játszom ugyanazzal az accounttal.😉 Weboldal van?

jatszik, es van magyar outfit
nem fizetsz érte? ugyérted megoldottad valahogy vagy ha lejar a trialod abbahagyod? .. mer akkor mier irtal ide?😊
Jáccik még valaki Planetside-ot? Én 2 hete kezdtem és nem fizetek érte.😉 Van magyar outfit?

ha a kreativ alkotásod reklámozod bár igaz nem illik annyira ebbe a kategóriába, de elmegy... viszont hogy ilyen bazi nagy betûkkel, és képpel csinálod az már eléggé rosszul érint
az alapjáték is elég... azzal csak annyi hátrányod származik hogy nem tudsz lemenni a barlangokba meg azt a néhány ccs cuccot használni
Tibre
Re 😊
Elég,ha csak az alapjáték van meg vagy különa core combatot is meg kell venni márha egyáltalán az pénzbe kerül?

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

nincs annyi, akiknek ténleg tetszet azok nyomjak (nyomni fogjak amint rendben mûködik)... akik annakidején oda voltak, hogy milyen jó, és képtelenek voltak ennyit rááldozni, azoknak sztem nem is tetszett igazán
[HUN]PAStheLoD
ahogy elnézem a magyar planetside dolognak annyi?
pedig az elején igen nagy volt a lelkesedésetek!
Nekem is csak nem fizetek érte (mert nem nagyon van mibõl)...

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

tok mindegy hogy low vagy hight ba játszasssz, néha elkezd akadozni még jobb gépeken is... ez fõként valami memóriakezelési gond miatt van... a core combat elött jó volt, csak utánna jött vissza ez megint (de már lehet hogy most jó a patch óta)
DarkHorSe
én tegnap lemondtam az accom 😊

en, csak tylerek abbahagytak amig ki nem javitjak az fps bugot, én meg 1edul nem jatszok
DarkHorSe
itt van még vki ?

nagyon nagy számú nincs, de mi szoktuk nyomni néha (bár most a héten én pont nem értem rá)
a játékbeli kari neved mondd meg, és megkeresünk
elobb ment nehany percig... mind be is mentunk, core combat rajta volt, de lekapcsoltak es ujrainditottak
DarkHorSe
megint csak nekem nem megy ? azt írja vmi régebbi verziot használok

Jockey
thx ma van😛

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

en nyomom sokat, csak most core combatot, mer mutheten bevalaszottak meg az utolso beta turnusba... holnaptol meg ujra a werneren.. lifeek is szoktak nyomni, csak osszevissza nelkulem😊
DarkHorSe
boldog szülinapot , már ha ma van ..

DarkHorSe
én minden nap játszom de tök egyedül...

Jockey
alig találtam meg a topikot...
amúgy mi zujs srácok? henteltek mostanság?
mostanaába ilyen 11környékén tudok belogolni, hát sosincs senki😛

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

DarkHorSe
jaja , 8 éve kint él amcsiba onnan nyomja 😊

sok esze lehet a csávónak, és biztos jól utánnanézett a szervereknek, hogy melyik hol van (meg mennyi a pinje)
DarkHorSe
felmentem a Konriedre csináltam egy nc faszit erre Forseralon talákoztam egy Terran sráccal aki Magyar és terran Pokol a neve