4140
-
#3660 Na már le is tudtam a traininget, kipróbáltam az új cuccokat. Azért meg kell hagyni, van fantázia ezekben az új fegyverekben meg járművekben, de elég hülyén néznek ki...
Egyébként ezekbe a CC-s barlangokba meg földalatti bázisokra én is be tudok menni így triallal, vagy azt csak akkor ha előfizettem, és megvettem a CC kieget? Gondolom inkább az utóbbi :) -
Sanca #3659 :)) -
#3658 sanca: de ut, nekem 4 mmorpg all rendelkezésemre, és van amikor nem csak 1 van befüzetve egy hónapban:)
meg 28ikáig még sok idő van:)
-
#3657 sztem énis benyomok még 1 hónapot :D -
Sanca #3656 l2 nemut?:) -
#3655 no kedvet csinéltatok meginbt a gamnmnához,elvuileg megvan még valkahol, lehet befüzetem 1 hónapra:)
remélme nem törölték akarim még -
Braveheart #3654 Most megint van trial mód? Régen már 2X lejátszottam 2-2 hetet... -
#3653 Nah én le is szedtem, este számíthattok rám :) Melyik oldalon is vagyotok? Maradtatok a terranoknál ugyi? (vagy nem ez a nevük? :D a veresek :)) -
Sanca #3652 Az jo ha nincs lag. Nyaron pont az fps miatt hagytam abba meg akkor meg kisebb lagok is voltak. Most mar 1 fokkal taposabb gepem van, de a fel giga ram meg csunyan visszahuzza.
1000fos sereget meg nem nagyon tudok elkepzelni, 200fos seregnel meg nem lattam nagyobbatt anno. -
Lifeforce #3651 Őszinte leszek.
Szerverlaggot még nem tapasztaltam, csak géplaggot :)
Amikor 1000 fő egyszerre csap össze akkor az már elég megterhelő a VGA-nak :) -
Sanca #3650 Az egesz turhetoen hangzik koszi. -
Lifeforce #3649 Ez nem így müxik....
Amúgy európai és átlag 70-130 a ping...
(Werner a szerver neve) -
Sanca #3648 A server melyik parton van(east west)? Vagy esetleg europe?
Meg vki leirhatna a server ip-jet, kivancsi vagyok milyen most a ping oda. -
Sanca #3647 koszi szepen. -
chuck #3646 Ezer hála és köszönet !! -
#3645 http://www.fileplanet.com/betas/verify.aspx?b=800&u=http://www.fileplanet.com/betas/planetside_trial.aspx -
chuck #3644 Lehet, hogy én vagyok a béna, de tegnap és ma is átnéztem töviről hegyire a Planetside.com -ot és a Fileplanet.com-ot, de sehol nem tudtam magam előizetőnek regisztrálni próbaidőre. Station acc megvan, de a játék kéri az előfizetői kódot is, amit a fentiekből kifolyólag nem tudok neki megadni.
Valaki egy közvetlen linkkel ki tudna segíteni ?
Köszönöm
-
Lifeforce #3643 Bocs de addigra elaludtam :)
http://hungs.hu
És a letöltések menü alatt megtalálod... -
#3642 Hát lehet hogy én is visszatérek, ki akarom próbálni ezeket az új cuccokat :) -
Sanca #3641 Hail!:)
Vki tudna adni linket a kliensre mer nincs idom keresgelni mer mindjar zh-t irok adig viszont toltenem, kosz. -
Lifeforce #3640 Igen van értelme.
Korekten megcsinálták, tehát ha bemész egy új regisztrációval és végigpróbálod a fegyvereket-járműveket (kb 1óra), akkor kapsz annyi pontot, hogy bármilyen fegyvert-járművet magadévá tudsz tenni.
Akkor jogosan kérdezheted, hogy miért jó ha több pontod van.
Mert akkor több tipust tudsz "venni" -
antijedi #3639 és értelme is van ugy jáccani vagy annyira lemarad igy az ember fejlődésileg hogy semmi értelme? :) -
Lifeforce #3638 Igen működik. -
Lifeforce #3637 Pl: a loadstar nem cc :)
Átrendezték a pontrendszert.
Tehát nem egy eszközt "veszel" meg x pontért hanem egy jármű csomagot, amiben benne van 2-3-4tipusú jármű.
Ugyan ez a max-eknél...
5pontért kapod mind a 3-at.Megcsinálták azt, hogy ha egy x bázis körül van 3 város ami a tiétek és összekötik, akkor főváros lessz az x bázisból ami "kupolával" védett és az ellenség számára bevehetetlen mind addíg míg a körülötte lévő 3 bázist be nem foglalják...stb
Még van azóta egy pár változtatás...
A shutle 5percenként jár és nem 10. -
#3636 Régen működött.
De mesélhetnétek valamit az új dolgokról, amiket azóta raktak be hogy elmentünk :) A CC-n kívül úgyértem, a patchekben. -
antijedi #3635 hmm, az müxik itt hogy ember 7 naponként reggel egy 7napos free acc-ot? :) -
#3634 Jaja, láttam képeket a loadstarról, de gondolom a Core Combat nem megy a triallal. -
Lifeforce #3633 Már kijavították.
Sőt belekerült ey csomó minden finomság... -
Lifeforce #3632 Müxik biza.
Én még játszom a Petkoval és fizetjük is.
Megint visszajött a régi hangulat...
Kellene egy jó csapat megint. -
#3631 Hogy áll manapság az erőegyensúly? Nem tápolták vissza a Vanukat? -
#3630 Akkor lehet visszanézek hentelni kicsit a jó öreg MAX-ommal. Vagy csak a szokásos Harassert akasztom le a szögről? Ki tudja. :D -
#3629 régi szép idők .. -
#3628 sztem igen ;) -
#3627 Még mindig műxik a ... khmm ... a "dolog"? :DDD -
#3626 fileplanet.comon regelj magadnak egy triál keyt54 -
chuck #3625 Helloka !
Leszedtem a hungs.hu oldalrol a masfel gigas telepitot, es szeretnem kiprobalni a jatekot. A planetside.com-on irnak egy 7 napos free trial-rol, azonban ahhoz ujra le kell toltenem a masfel gigas telepitot? Vagy mas modon is hozza lehet jutni a kodhoz, ami kell a jatek inditasahoz ?
A valaszokat koszonom. -
#3624 Mi a helyzet a jó öreg PS-el? :) -
#3623 ha kell vkinek egy cr5 br20as kari írjon :D -
Lifeforce #3622 Hopp megint igazam lett:)
Visszatért a régi hangulat...
Nem semmi harcok mennek.
Épp gyülekezünk a csatába.... :)
-
Lifeforce #3621 Van még Magyar aki játszik vele?
Ma megyünk be este.
Megjavították az ugrókapukat is. :)
Bárhonnan bárhova ugorhatsz.
Ezzel elősegítették mégjobban a járművel való csapatmozgást.