4140
  • Sanca
    Err, de kar hogy 10 dolcsit kell perkalni erte:(
  • Hmuda
    Jaja, nagyon gyorsan, nagyon pontosan, nagyon erőset és még területre is hatott.
  • Braveheart
    hú már én sem emlékszem :) pedig én is emlékszem menynit anyáztunk miatta :) vmi nagy kék szart lőtt
  • Hmuda
    Kár mert jó lett volna megint szétrugni pár vanu-segget. :D

Emlékszem mennyit anyáztunk a vanuk brutál fegyverei miatt, hogy túl volt spécizve egy ágyújuk. Hogy is hívták?
  • Hmuda
    Rossz hír: 10 dolcsit kell fizetni érte.
  • Hmuda
    Hm, remélem megint lehet majd eljátszogatni a trükköt, bár anno csak egy hetes trial volt. Na megyek is leszedni. :D
  • Petko
    http://planetside.station.sony.com/anniversary/trial.jsp
  • Petko
    Csak szólok esetlegesen ha vkit érdekel megint van 30 napos akció, hogy nem kell megvenni a játékot, csak 30 nap után havídíjat fizetni... ilyen akció már volt annakidején december körül aztán csomóan lemaradtak róla, utánna meg vehették meg a játékot újra. Ez az akció szeptember elejéig tart.
    Nem nagyon számítok rá hogy lesz normális magyar scene ehhez a játékhoz is valaha, mert a játékkultúra ilyenhez még túl alacsony színvonalon van, de hátha.... én már csak akkor megyek újra játszani ha lesz normális fix magyar társaság. Egyébként meg továbbra is a világ jelenlegi legjobb játékának tartom.
  • Petko
    azt nemtom pontosan, de olcson lehet otpnel pl elektronikus kartyacsomagot venni ahol kapsz egy virtualis mastercardot ami erre jo
  • dronkZero
    Keresztkérdés.
    Milyen feltételekkel lehet VISA kártyát csináltatni?
    (mennyi zsé megcsináltatni, _kell_-e rárakni pénzt, stb..)

Már régebben is megfordult a fejemben, de nem jutottam el még addig sem, hogy utánanézzek...
  • Lifeforce
    Nem.
    Bocs de én írtam félreérthetően.
    3990FT a PlanetSide, ebben benne van a 1 honapnyi játszhatóság.
    Tehát maga a játék 2000FT
  • Lacc
    Jól.
  • Sanca
    Aha kosz. Szal 2k huf maga a jatek, amihez van 1 ingyenes honap, es utana havonta 2k. Jol ertelmeztem?:)
  • Lifeforce
    2pénz
  • Sanca
    Es havonta mennyi a stuff?
  • Petko
    az se rossz, de 2 rongy tobb mint az ingyer:) de magyaroknak ez a jatek ingyer se kell pl. akarmilyen jo. Mind1 jatszanak csak a fantasy mmokkal ha az nekik jobb:)
  • dronkZero
    2eHUF?
    Meséljetek már egy kicsit... :)
  • Lifeforce
    De van, de van.... :)
    Ugyan is az üzletben 2000FT a PS. :)
    1havi gaméval....
    Akkor számoljál csak :)
  • Braveheart
    Azért nyáron jó volt! Emlékszem, volt amikor 15 magyar harcolt együtt a vanuk ellen :) Még megvan az összes screenshotom, van vagy 800 :)
  • Petko
    mar nincs, az meg telen volt a winxps akcio kereteben, hogy le lehetett tolteni a trialt 30 nappal, es utanna csak havi elofizetesi dij kellett hogy folytathasd, de ezt leallitottak... mostmar ujra lehet megvenni, meg talan van nehany ismerosnek accja aki annakidejen ezt megjatszotta de nem hasznalja...
    en is jatszanek, de nem megyek mar be egyedul vagy lifeal ketten... ha egyszeruen nincs megfelelo jatekkulturaja magyarorszagon az ilyen magasabb szinvonalu cuccoknak hogy minden este osszegyuljon egy kissebb magyar csapat akkor igy jartam, en se jatszok
  • Petko
    neten kereshetsz ideiglenesen kartyaszam generatort, ha a szam megfelel az algoritmusnak akkor ideiglenesen jo lesz..
  • Braveheart
    Micsoda? 1 hónapot kell fizetni és utána ingyen van?
  • Alblink
    Ha ingyen van igy mennyiert adod el,meddig jo az account?
  • Hmuda
    Kár hogy már nincs trial. A Flieplaneten zárolták. :-(((
    Nekem még mindig a régi hídharc az etalon. Bezzeg akkor még brutális volt a vanu ágyú és a MAX-omat egyetlen lövéssel leszedték 200m-röl.
  • Lifeforce
    Az jó mert a játék már ingyen van. :)
    Csak elő kell fizessél 1 hónapra.
  • Braveheart
    Baz miket játszottam régen veletek a triallal még nyáron! Sosem fogom elfelejteni ahogy pl. 2-szeres vanu túlerő ellen védtüka bázist meg amikor galaxyval este bekommandóztunk at ellenfél bázisaiba :)
  • DarkHorSe
    Planetside eladó 3cd+kézikönyv + egy account br20 cr5ös karival

ár megállapodás szerint
  • Caponee
    Ugygondoltam hogy ha bejön a game akkor van egy honapom hogy csinaljak egy hitel kartyat..Köszi a segitséget.
  • Lacc
    Nem nagyon van, meg majd a havidíjat is ezzel kell fizetni. Szóval szvsz mihamarabb menj csináltatni egyet, mert ahhoz is kell jópár nap úgy tudom.
  • Caponee
    Pont a hitelkártya a gond, mert az nincs. Akartam csinálni netes vásárlásra de most akkor egy okkal több, hogy megtegyem. Vagy nincs más megoldás??
  • Petko
    ez teljesen normális, nem baszott senki se át, de ha aktiválni akarod az accod akkor ki kell töltened az adataid meg a hitelkartya adatokat is... meg kapod az 1 honapot, nem von le semmit
  • Lacc
    Írj a tech supportjának szvsz mailt, és imádkozz hogy nem b@sztak át, és csak késnek vagy valami kis gondjuk adódott.
  • Caponee
    A játék most egy havi előfizetésért meg lehet venni. Nem tartottam soknak igaz, hogy nem kimondottam ezért mentem, de azért megvettem. Hazavittem telepítés, regisztrálás megvolt utána fel akarok menni kipróbálni de, azt mondja, fizessek elő. Az cdgalaxisban azt mondtak, hogy tartozik hozzá egy hónap a dobozra is, rá van írva a regisztrálás során is, kiderül hogy elkezdődött. DE AKKOR MIERT NEM ENGED BE????? Azt írjak, hogy majd adják a belépést.. De mikor?? Adtam egy 24ó már nekik de, úgy látszik ez is kevés volt. Vagy mit baszok el????
  • Caponee
    Trialt honnan lehet megszerválni?
  • antijedi
    nah énis nekiáltam trialozni :P
    nincs valahol egy losta azoknak a nickjeirol akik aktivak is? :P
  • Lifeforce
    Én sem számoltam még meg, de amikor a térkép teljesen elzöldül akkor az biztos nem 100 ember...
    És ez még csak a saját csapattárs...:)
  • Lifeforce
    Terrannak álltál?
    Magyarok mind Terranok.
    Rambók álnak csak Vanunak vagy NC-nek...
  • DonPapa
    hmmmm
    lehet hogy én is ujra belevágok

• Lacc
    Scythee :)
  • DarkHorSe
    mi a karid neve ?

este mek játszani