Planetside

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

B@lu
Mondjuk nagyon erzekeny a tuningra vedd visszab ba tulhuzasaidat...

Megint ideges vagyok (mint múltkor) mert most is találomra kifagy csak úgy 15 percenként... gépem elvileg elég hozzá, akkor meg mi a baj?

War. War never changes.

Na én is a Werneren vagyok, de NC-ben és külföldi outfitben, létszám asszme 120...

War. War never changes.

mond meg a karineved
ja meg csak akkor akarj jonni outfitbe ha csapatjatekos vagy, es a tobbekkel kooperalsz... ha ez nem fog menni maris repulsz
DarkHorSe
werneren, terran

Swedish people are albino monkeys

Na kivettem a texture pre-loadingot, meg kicsit levettem a grafikát, most egy hangyányit jobb, de óránként így is beadja a kulcsot... (512 ram nem elég neki)

War. War never changes.

Az eleg suru:( Nekem 2 hasonlo problemam volt. Az 1ikben igy percenkent megallt a kep, de nem fagyas volt, hanem tulmelegedett a vga, es 1 + venti megoldotta a problemat. A masok hogy neha kivagott destopba, de ezt csak 2-3 orankent csinalta. Szal ha neked az utobbi tortenik 3 percenkent, akkor nem tom mi lehet a gaz:(

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Ez nemigaz. 3 percenként kifagy a game, mit tegyek?

War. War never changes.

Ez jó: elkezdtem játszani, fél óra után kifagy, és elõlröl kezdi az egész patchelést... thx

War. War never changes.

Na leszedtem megint a gamét, de hogyan tudom a 30-napos trialt aktiválni a 7 napos helyett? Ha a honlapon rámegyek, hogy play the 30-day trial akkor megint elkezdi letölteni ez a barom...

War. War never changes.

DonPapa
köszönöm szépen a kimeritõ választ kedves táborszernagy úr

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

tokmind1 melyiket toltotted... csak a station accal kell babralni, installnak barmelyik jo
DonPapa
és az vajon más mint amit eddig lehetett letõlteni ?
vagy esetleg lehet azt használni csak a reggelést kell ott megcsinálnod ?

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

Ha nem a honlapról töltöm le a játékot, hanem a fileplanetrõl, aattól még ugye fog mûködni a 30 napos trial kulccsal(meg utána a 7-essel)?

War. War never changes.

Elindul a gamespot letöltése, és olyan ghyors, hogy már csak 4200 óra van hátra. Máshonnét nem lehet?

War. War never changes.

Innen! :)

Most mondta Petko,van ez a 30 napos dolog,szerintem töltsd le azt,ha már le kell töltened

Lécci adjatok egy webcímet, ahonnét még lel ehet tölteni a gamét! Köszi

War. War never changes.

a planetside.exe-vel nem lehet elindítani, mert azt írja ki: please start planetside by the launchpad-azzal viszont nem lehet elindítani mert egy hülyeséget hoz be. Újra le kell töltenem :(

War. War never changes.

FIGYELEM FIGYELEM!
Nagy változás történt a planetside elõfizetési rendszerben! A 7 napos trialt megint leepitettek abban a formajaban hogy lehet hosszabitgatni 7 naponta, VISZONT most megjelent egy hir a myplanetside oldalon, hogy a windows xp szponzoralasa miatt 30 nap os trial indul... GYAKORLATILAG AZT SZURTEM LE EBBOL, HOGY MOST MEGKAPHATOD AZ AKCIO KERETEBEN INGYEN A DOBOZOS 13 RONGYOS JATEKOT, es ugyanott vagy ahol en, aki megvette a media marktban, kapsz egy aktivizalo kodot, es ottvagy mint a tobbi elofizetos, 1 honap ingyen es utanna a havidijjal nyomhatod (ami elegge elenyeszo penz annak akinek tenleg tetszik a jatek - 3 rongy havonta, vagy pl 3 honap 7 rongy), szoval akinek a 13 rongyos dobozos vetel volt a gond most rohanjon a hivatalos oldalra es inditsa a 30 napos trialjat
ja olyasmi, de azzal meg nem lehet kozvetlenul inditani, hanem csak a kulon launchpaddal, amit valahova a program files/sony konyvtarba installalt
Lehet hogy kivagnak vmi fosuli//egyetemrol? :( Vagymi?

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Az install file nem kell. Amit felinstalal, abban ne a planetsidetest.exe -t, hanem a planetside.exe -t inditsd el. (legalabbis igy szurtem le Petko kommentjebol.)

Nem lehet valahogy visszaállítani az egészet? Újra le kell töltenem?

War. War never changes.

Neeeeeeeeeeeee........ Nem mondod komolyan! Most mitévõ legyek? Már lewtöröltem az install file-t :(

War. War never changes.

dikki*yysw
Lehet hogy nagyon sok idõm lesz januártól :)) Akkor jövök PS-ezni.
:((

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

nemtom min csodalkozol, ha egyszer elbasztad az installodat... a planetsidetest.exe vel inditottad ami kifejezettena test szerverre kapcsol fel.. miutan elinditod at is patcheli a jatekot test valtozatra es azzal mar nem tudsz normalon jatszani
Csak egy public test szerverre enged be (trialom van) A többire már nem lehet, csak a teljessel???

War. War never changes.

Ilyet csinalt anno nekem is.:(

Valamit nem értek. Tegnap este 3 óra alatt felpatchelte magát a játék. Most elindíto, és elõröl kezdi az egészet... mi a baj?

War. War never changes.

Tehát megint meg lehet hosszabítani? Vagy csak most lehetett, mert régóta nem voltam? Remélem többször is lehet.

War. War never changes.

Stotoo
Werneren vagyunk mivel ez az europai szerver es a legkissebb pingu. Azota mar megszunt a trial meghosszabitas de olyan regen voltal hogy mostmar ujra muxik a meghosszabitas:)

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

Uhh, most veszem észre, hogy mivel 4 hónapja nem játszottam, lesz pár óra amíg leszedi a patcheket... Történt nyár óta vmi nagyobb változás?

War. War never changes.

Emberek! Visszatértem, újra játszok, de nem vagyok elõfizetõ. Mûködik még ez a trial-meghosszabítás? Van, aki így játszik és van olyan, aki megvette a játékot? Ja és ugye az Emeraldon vagytok? STALKER vagy Zoli néven kezdek egy új karaktert. Outfitbe kéretik felvenni! Thx.

War. War never changes.

Na egy kis mai ps képgyüjtemény:

jóvan te tudod mivel játszassz, bár sajnálom hogy csomóan mindíg úgy odavannak az elejen, alig bírnak magukkal, hogy milyen jó a ps, aztán 2 hét múlva meg le se szarják... egyszerüen ezt a dolgot nem fogom megérteni
ez a loadstar amit nemsokára beleraknak... egyebkent nagy jármûszállító
Ó, ez nem gondolkodás mód.:) SWG-t 2 hónapja akarok venni, csak rendelni nem akartam az nagy amrikból. Aztán most megláttam a polcon. A régi Anarchy Onlineos haverok már a megjelenéstõl ezt játszanak. Szóval akartam már én is rég.;)

Ammeg mi?:D

Jockey
woaww, ez valmai csapatszállító?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Itt az új baby:[/br]
hmm furcsa gondolkodás mód, hogy elmész valamit venni, aztán veszel helyette valami mást, amit még ki se próbáltál
Mégse Planetside-ot vettem ma hanem SWG-t, úgyhogy most azt fogom kipróbálni.:D

na fagyott a szerver épp... a hivatalos fórumon irják hogy a patch óta gyakran lefagy a werner... remelem kijavítják
viszont a jó hír, hogy megint összejön már egy normális mennyiségû magyar esténként... ma is 10 en voltak a szerver ledurranása elõtt
Amúgy elvileg a régi regisztrációdra tudsz ismét aktiválási kódot kérni, szóval szerintem próbáld ki, érdemes.;)

Hát mert idõm sincs már (a nyári szünetben volt) meg nincs kedvem megint újraregisztrálgatni magam. Amúgy ha nem is kéne, éjjel-nappal azzal játszanék :)

War. War never changes.

Hali! Nagyon istenkirály a game.;) Te miért nem játszol?

Na hali mi van veletek? Jó a game?

War. War never changes.

:) Ezért kilépni hülyeség:) Senki sem dandártábornokként kezd.:D Hát az új kari..igen az kezdi elõrõl, na mind1.:) Poénos lenne pedig outfit pont alapján. Egyébként meg irok arra is valamit.:D Ha megszerez egy elõirt outfit pontot megkapja az ahhoz járó rangot, aztán eléri a köv határt és megint elõlép. Amit elért rangot annak a karinak örök. Ha újra is kezd ugyanazzal a névvel megkapja azt a rangot. Ennyi.

outfit pontot, minden 100xp alapján számolja... de mivel összevissza ki be mennek az emberek, és resetelõdik a pontszerzésük ennek se lenne értelme. Meg egyébként se.
Annakidején csak ugy kiosztottam az alapján, hogy ki mennyit játszik, és akit ujonnan beraktam az az "Újonc" kifejezést kapta, de amint tudtam honvéd, vagy õrmester lett belõle. De nem tudtam folyamatosan figyelni, és egy illetõ véletlenül egy napig újonc volt, és ezért kilépett :P
Ja, egyébként megrendeltem az ADSL-t:), és megpróbálom beszerezni a játékot, hogy meglegyen ha megszünne a trial ismét..