Planetside
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
War. War never changes.
War. War never changes.
ja meg csak akkor akarj jonni outfitbe ha csapatjatekos vagy, es a tobbekkel kooperalsz... ha ez nem fog menni maris repulsz
War. War never changes.
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza
vagy esetleg lehet azt használni csak a reggelést kell ott megcsinálnod ?
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza
War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.
Nagy változás történt a planetside elõfizetési rendszerben! A 7 napos trialt megint leepitettek abban a formajaban hogy lehet hosszabitgatni 7 naponta, VISZONT most megjelent egy hir a myplanetside oldalon, hogy a windows xp szponzoralasa miatt 30 nap os trial indul... GYAKORLATILAG AZT SZURTEM LE EBBOL, HOGY MOST MEGKAPHATOD AZ AKCIO KERETEBEN INGYEN A DOBOZOS 13 RONGYOS JATEKOT, es ugyanott vagy ahol en, aki megvette a media marktban, kapsz egy aktivizalo kodot, es ottvagy mint a tobbi elofizetos, 1 honap ingyen es utanna a havidijjal nyomhatod (ami elegge elenyeszo penz annak akinek tenleg tetszik a jatek - 3 rongy havonta, vagy pl 3 honap 7 rongy), szoval akinek a 13 rongyos dobozos vetel volt a gond most rohanjon a hivatalos oldalra es inditsa a 30 napos trialjat
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
War. War never changes.
War. War never changes.
:((
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.
Always remember you\'re unique, just like everyone else.
War. War never changes.
War. War never changes.
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

viszont a jó hír, hogy megint összejön már egy normális mennyiségû magyar esténként... ma is 10 en voltak a szerver ledurranása elõtt
War. War never changes.
War. War never changes.
Annakidején csak ugy kiosztottam az alapján, hogy ki mennyit játszik, és akit ujonnan beraktam az az "Újonc" kifejezést kapta, de amint tudtam honvéd, vagy õrmester lett belõle. De nem tudtam folyamatosan figyelni, és egy illetõ véletlenül egy napig újonc volt, és ezért kilépett :P