4140
-
#3740 Support megcsinálta, már műxik, köszi.
Petko: ha fent jársz, meginvitolnál outfitbe? :)
Most jön le az update, utána csinálom a karit, nickem ugyanez lesz.
Köszi -
#3739 Aktiváltam én, beírtam a key-t, amit kaptam mailben, de mégis ez az üzi...
Azért köszi.
Írtam supportnak, más ötletem egyelőre nincs. :( -
#3738 aktiváld a cuccost asszem -
#3737 Közben rájöttem, a Next billing date-nek semmi köze az egészhez. Az már ott az újabb díjfizetésre vonatkozik, ha végigcsinálom. Tehát az értelmes kérdés, hogy vajon a 9.99 kifizetése után miért nem enged be az említett hibaüzenet kíséretében ? -
#3736 Sziasztok!
Tud segíteni valaki ?
Kifizettem a 10 dolcsit, megkaptam mail-ben a key-t, letöltöttem, installtam a PS-ot, de login után nem enged tovább, mert "You dont have a PlanetSide subscription". :(
Ha a "Subscribe" gombra bökök, az utolsó sorban azt látom, hogy "Next billing date: september 27, 2004"
Már nem lehet a 10 dolcsis letöltéssel játszani 30 napig ? Be kell fizetnem plusz 1 havi díjat ?
Köszi előre is... -
Petko #3735 sok mindent átszabtak rajta, mondjuk nem biztos hogy ez jó lépés volt mert az egész világ felépítése most más... szétszakadt auraxis sok kis bolygóra, és összevissza kell warpolgatni, meg a graf engine, meg kezelőfelület is sokat fejlődött.
játékmenetben csak a célok változtak, meg a háború folyamata.. a capital domeok, meg a cavern linkek miatt kicsit mást kell csinalni. de alapban nem változott. Egy nagy háborús játék, de ezen sztem ne is változtassanak.. Ettől jó, az egyetlen játék a világon ahol ténleg háborús hangulatot érzek -
#3734 kicsit másnapos leszek de rohanok:)
life sajna még várom a bankkártyámat és fontos lenne az 1hónap,de azért köszi! -
MikroID #3733 Hello! Ha érdekel az Europarki Mediában van egy darab 4.990,-ért, de csak 21-én lesz nyitva! -
Lifeforce #3732 Sikerült lekaparjam valahonnan, úgyhogy ha valakinek kell az szóljon... -
#3731 Oksa. :-) -
#3730 erre petko tudna valaszolni igazan de eleg sok mindenben.
majd ő elmondja :) -
#3729 Pl miben? Jó gondolom vannak új járgányok meg fegyverek, stb. De játékmenetben mit fejlődött? -
#3728 mar fejlodott ám -
#3727 Jó de nem egy RPG. -
#3726 utalgatas egyenlore nem jo,rendelni meg nem szeretek. -
#3725 jönnék csak nem találok helyet ahol meg lehetne venni. -
#3724 de persze segittunk ha jönne vki -
Petko #3723 én azért ezt az egyszerűt vitatnám... szerintem igencsak komplex és magasabb rendű egy primkó mezei hagyományos fpsnél -
#3722 nem tudnatok adni egy linket ahonnan le tudom tölteni az exet?letöröltem már :/
-
#3721 Valóban elég egyszerű game, bár irtó filinges ha megfelelő társaágot kapsz ki (pl a trial alatt az összes magyar irtó jó fej volt). -
#3720 mindig érdekelt a játék habár baromi egyszerünek tünik a leirtak alapján.swg-re fájt a fogam de beleuntam a beszerzési macerába és kell valami izgi multi nyomulás. -
#3719 Tényleg? Hehe, kira. :-)
Sajna úgyse fogok ezzel már játszani amjg nincs megint trial. Mellesleg nem olyan nehéz ez a game. Síma FPS, szóval aki nem veled van, azt kell lőni, aki veled van, azt lehetőleg kímélni kell. :-) -
#3718 automexnél nincs készleten,bár ez nem meglepő:( -
#3717 esetleg te?swgben te tanitoddad meg a nyelveket nekem mózájzliban,meg csökkentetted a 2000-es battle fatigémat vagy mimet:) -
#3716 Meg a Mechek se rosszak, bár a Terran mech tiszta olyan mint a Robotzsaruból a mech. -
#3715 tudtok helyet ahol meg lehet venni?ha megveszem akkor azonnal kell kártyaszám vagy 1hónapom van ra hogy megcsináljam?nekem teljesen uj a jatek ugyhogy majd valaki pátyolgasson a jatekban:) -
#3714 Mindig is hiányoltam pl a működő fényszórókat a járgányokról. Kíváncsi lennék milyen éjjel homokviharban egy Harasserrel szaggatni a tájat, hogy csak a fényszóró nyújt tájékozódási lehetőséget. :-) -
#3713 ÁÁÁÁ! Ezek állati jól néznek ki. Most komolyan megfordult a fejemben, hogy inkább erre költsek és ne az SWG-re. :-) -
Petko #3712 ugynézki mi cb sek (planetsideban heb-esek) újra megyünk játszani nemsokára... főként ezek miatt: http://planetside.station.sony.com/screenshots.jsp -
#3711 Lol. -
#3710 miazhogy hol? :D
felraktam a gammát, beloginoltam és ott kellett megadni kártyaszámot stb..
nincs igy simán kirakva hogy fizessé -
#3709 Meg amúgyis SOE game szóval akár még az swg.com-ról is elérheted. -
#3708 :-) -
#3707 jah hülye vagyok itt van 10 kommenttel lejjebb a link -
#3706 Gondolom a www.planetside.com oldalon. -
#3705 linket tudsz adni,hogy hol fizettél elő rá? -
én épp ezért gondoltam egyet és befizettem -
Des #3703 ejj, ez a game nagyon ott volt amikor kipróbáltam a trialt, csak kevés hozzá a gépem... de emlékszem marha jó volt már az is amikor ment a magyar konvoj hegyeken keresztül, vmi bázist akartunk bebüntetni...:) aztán a csaták meg még faszábbak voltak és ebben a játékban még gondolkozni is kell... na megint kedvet fogok kapni ha még sokat nosztalgiázok:) -
#3702 bazzeg!
100 méterre elöttem állt egy vanu sniper és egy max, simán kilőhettem volna őket...
Volt nálam raksi a max ellen, és chaingun.
A vanu lövedékek ugyis lassuak, ugyhogy elugráltam előlük, gondoltam szarrá lövöm mind2t erre nem kifogyott a skúló mind2 fegyverből...
ott álltam egy késsel... -
#3701 nah újra itt