4140
  • CsabSz
    Support megcsinálta, már műxik, köszi.

Petko: ha fent jársz, meginvitolnál outfitbe? :)
    Most jön le az update, utána csinálom a karit, nickem ugyanez lesz.
    Köszi
  • CsabSz
    Aktiváltam én, beírtam a key-t, amit kaptam mailben, de mégis ez az üzi...
    Azért köszi.
    Írtam supportnak, más ötletem egyelőre nincs. :(
  • DarkHorSe
    aktiváld a cuccost asszem
  • CsabSz
    Közben rájöttem, a Next billing date-nek semmi köze az egészhez. Az már ott az újabb díjfizetésre vonatkozik, ha végigcsinálom. Tehát az értelmes kérdés, hogy vajon a 9.99 kifizetése után miért nem enged be az említett hibaüzenet kíséretében ?
  • CsabSz
    Sziasztok!
    Tud segíteni valaki ?
    Kifizettem a 10 dolcsit, megkaptam mail-ben a key-t, letöltöttem, installtam a PS-ot, de login után nem enged tovább, mert "You dont have a PlanetSide subscription". :(
    Ha a "Subscribe" gombra bökök, az utolsó sorban azt látom, hogy "Next billing date: september 27, 2004"
    Már nem lehet a 10 dolcsis letöltéssel játszani 30 napig ? Be kell fizetnem plusz 1 havi díjat ?
    Köszi előre is...
  • Petko
    sok mindent átszabtak rajta, mondjuk nem biztos hogy ez jó lépés volt mert az egész világ felépítése most más... szétszakadt auraxis sok kis bolygóra, és összevissza kell warpolgatni, meg a graf engine, meg kezelőfelület is sokat fejlődött.
    játékmenetben csak a célok változtak, meg a háború folyamata.. a capital domeok, meg a cavern linkek miatt kicsit mást kell csinalni. de alapban nem változott. Egy nagy háborús játék, de ezen sztem ne is változtassanak.. Ettől jó, az egyetlen játék a világon ahol ténleg háborús hangulatot érzek
  • zoli80
    kicsit másnapos leszek de rohanok:)
    life sajna még várom a bankkártyámat és fontos lenne az 1hónap,de azért köszi!
  • MikroID
    Hello! Ha érdekel az Europarki Mediában van egy darab 4.990,-ért, de csak 21-én lesz nyitva!
  • Lifeforce
    Sikerült lekaparjam valahonnan, úgyhogy ha valakinek kell az szóljon...
  • Hmuda
    Oksa. :-)
  • WiNters
    erre petko tudna valaszolni igazan de eleg sok mindenben.
    majd ő elmondja :)
  • Hmuda
    Pl miben? Jó gondolom vannak új járgányok meg fegyverek, stb. De játékmenetben mit fejlődött?
  • WiNters
    mar fejlodott ám
  • Hmuda
    Jó de nem egy RPG.
  • zoli80
    utalgatas egyenlore nem jo,rendelni meg nem szeretek.
  • zoli80
    jönnék csak nem találok helyet ahol meg lehetne venni.
  • WiNters
    de persze segittunk ha jönne vki
  • Petko
    én azért ezt az egyszerűt vitatnám... szerintem igencsak komplex és magasabb rendű egy primkó mezei hagyományos fpsnél
  • WiNters
    nem tudnatok adni egy linket ahonnan le tudom tölteni az exet?letöröltem már :/
  • Hmuda
    Valóban elég egyszerű game, bár irtó filinges ha megfelelő társaágot kapsz ki (pl a trial alatt az összes magyar irtó jó fej volt).
  • zoli80
    mindig érdekelt a játék habár baromi egyszerünek tünik a leirtak alapján.swg-re fájt a fogam de beleuntam a beszerzési macerába és kell valami izgi multi nyomulás.
  • Hmuda
    Tényleg? Hehe, kira. :-)

Sajna úgyse fogok ezzel már játszani amjg nincs megint trial. Mellesleg nem olyan nehéz ez a game. Síma FPS, szóval aki nem veled van, azt kell lőni, aki veled van, azt lehetőleg kímélni kell. :-)
  • zoli80
    automexnél nincs készleten,bár ez nem meglepő:(
  • zoli80
    esetleg te?swgben te tanitoddad meg a nyelveket nekem mózájzliban,meg csökkentetted a 2000-es battle fatigémat vagy mimet:)
  • Hmuda
    Meg a Mechek se rosszak, bár a Terran mech tiszta olyan mint a Robotzsaruból a mech.
  • zoli80
    tudtok helyet ahol meg lehet venni?ha megveszem akkor azonnal kell kártyaszám vagy 1hónapom van ra hogy megcsináljam?nekem teljesen uj a jatek ugyhogy majd valaki pátyolgasson a jatekban:)
  • Hmuda
    Mindig is hiányoltam pl a működő fényszórókat a járgányokról. Kíváncsi lennék milyen éjjel homokviharban egy Harasserrel szaggatni a tájat, hogy csak a fényszóró nyújt tájékozódási lehetőséget. :-)
  • Hmuda
    ÁÁÁÁ! Ezek állati jól néznek ki. Most komolyan megfordult a fejemben, hogy inkább erre költsek és ne az SWG-re. :-)
  • Petko
    ugynézki mi cb sek (planetsideban heb-esek) újra megyünk játszani nemsokára... főként ezek miatt: http://planetside.station.sony.com/screenshots.jsp
  • Hmuda
    Lol.
  • Krinyo
    miazhogy hol? :D
    felraktam a gammát, beloginoltam és ott kellett megadni kártyaszámot stb..
    nincs igy simán kirakva hogy fizessé
  • Hmuda
    Meg amúgyis SOE game szóval akár még az swg.com-ról is elérheted.
  • Hmuda
    :-)
  • Tibre
    jah hülye vagyok itt van 10 kommenttel lejjebb a link
  • Hmuda
    Gondolom a www.planetside.com oldalon.
  • Tibre
    linket tudsz adni,hogy hol fizettél elő rá?
  • Krinyo

én épp ezért gondoltam egyet és befizettem
  • Des
    ejj, ez a game nagyon ott volt amikor kipróbáltam a trialt, csak kevés hozzá a gépem... de emlékszem marha jó volt már az is amikor ment a magyar konvoj hegyeken keresztül, vmi bázist akartunk bebüntetni...:) aztán a csaták meg még faszábbak voltak és ebben a játékban még gondolkozni is kell... na megint kedvet fogok kapni ha még sokat nosztalgiázok:)
  • Krinyo
    bazzeg!
    100 méterre elöttem állt egy vanu sniper és egy max, simán kilőhettem volna őket...
    Volt nálam raksi a max ellen, és chaingun.
    A vanu lövedékek ugyis lassuak, ugyhogy elugráltam előlük, gondoltam szarrá lövöm mind2t erre nem kifogyott a skúló mind2 fegyverből...
    ott álltam egy késsel...
  • Krinyo
    nah újra itt