Commandos 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Olvasd el az #588. hozzászólást..
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
Tape at war yack one knock a fuck on
Esetleg egy kis körülírás ?
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
A gépfegyvert meg alig használtam, leginkább a cigit, a sima kés-ölést, leütést-kötözést-elcipelést-lepisztolyozást.
ImreMagdi: a #610-esben írtam le (nov. 14-én), hogy én hogy hoztam vissza a mentéseket.
Ennyi?!
Central Europe: mikor meg kell állítani a konvojt, megteszem, levadászom az összes nácit. Ezután mi a teendõ? Kiszállni az autóban lévõ 3 emberemmel nem tudok az egész küldetés folyamán. Tipp??
Jön a búváros pálya, de még csak az intrót néztem meg, majd ma este (ha kisfiam elaludt:-) belemélyedek...
robi
a térkép másik végében van egy ház ahol a sok katona áll egysorban, na onnan indul el az áruló tábornok O Donell vagy mi a neve abba házba viszik kocsival ami ha a kezdésnél feljösz a felszínre található 2 fickó áll õrt az ajtónál, lent az építkezésen felveszed a ládából a cuccokat az óra el kezdd visszaszámolni a ház elé lepakolod az robbanóanyagat, aztán ha lejár az idõ jön a figura felrobbantod és már mehetsz is, lehet azt is, hogy a háztetõrõl lesniperezed, vagy a kémmel szerzel egy magasrangú tiszti ruhát az áruló közelébe férkõzöl és lemérgezed.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Normandia, elsõ-esti pálya. Felrobbantottam (valami aknavetõvel) a 6 "kistankot", aztán sorra az 5 nagytankot a lõszerraktárban talált tnt-vel, és a 2 nagy üzemanyagtartályt szintén az aknavetõvel. Mission Failed, mert valami "...no bombs...ammo dump", ha jól emlékszem. Már 2x végigmentem a pályán, 2 különbözõ taktikával, de mind2x ezt írta ki. A pályán vannak itt-ott hordók, azokat nem kellett volna felrobbantani?
Én így hoztam vissza:
A játék OUTPUT könyvtárában vannak a mentések, s miután engem kidobott, ott azért még megvolt a gyors- és normál mentésem is. Ezeket (vagy legalább az egyiket) kellet valahogy visszavinni a játékon belüli fõmenübe- na ez nem jött össze sehogy... Viszont.
Kisfiamnak is volt játék- és gyorsmentése, így egy picit játszottam az õ profiljával, majd amit az övével "gaméztam", azt elmentettem az õ profiljában egy másik néven, de nem a gyorsmentéssel!
Kiléptem a C3-ból, és az OUTPUT könyvtárban meg is jelent ez az utóbbi mentés (érdemes megnézni az egyes mentések dátumait!). E könyvtárban ilyenek vannak:
Perfiles.dat ez tartalmazza tulajdonképpen a játékbeli menü szövegét, ide nem tudtam sehogy sem bevarázsolni a hiányzó profilomat, mentéseimet.
P0001000.sav ezen van ált. az elsõként (általunk) megadott profil játékmentése (egy állás elmentve - save)
Qs0001.sav ez a elsõ profilnak a gyorsmentése (ha használta a játékon belül legalább egyszer az F9 gyorsmentés gombot - F11 a "gyorsLoad")
P0002000.sav és Qs0002.sav egy másik profil mentései (ha van másik profil, ill. értelemszerûen a többi).
Amikor kisfiam játékában az említett pici játék után csináltam egy másik nevû mentést, akkor az OUTPUT könyvtárban létrehozott egy P0001100.sav-ot (lehet, hogy nem 0001100, hanem 0001001 vagy valami hasonló, a lényeg az, hogy észrevehetõ a kapcsolat a 2 fájl között).
Ezen kívül egy új profilt is választottam (ahová az "elveszett" mentéseket akartam visszahozni), és azzal is elkezdem elölrõl (pár mp-t csak) a játékot, majd ebben a profilban is normál mentettem.
Kiléptem a C3-ból, irány az OUTPUT könyvtár.
Az "elveszett" normál mentést átneveztem a kisfiam játékában a más nevû mentésemre (ez volt ugyebár a P0001100 vagy ilyesmi, mint már írtam). Be a C3-ba, ott az õ profiljában megnyitottam az én mentésemet, és lõn csoda: ekkor a régi mentésemtõl tudtam újra tovább nyomulni. Gyorsmentettem, ki az OUTPUT-ba. Az elõzõ gyorsmentést nevét átírtam arra a névre, amelyikre az új profil nevemmel ("ahová az elveszett mentéseket akartam visszahozni")létrehozott játékban gyorsmentettem. Így megvolt a saját profilomban egy normál mentés a játék legelejérõl, meg egy gyorsmentés az eredeti játékommal. Irány C3, saját profil, quicksave, pici játék, majd normál mentés. KÉSZ.
Bocs mindenkitõl, akinek túl zagyva voltam, meg egyáltalán, hogy ilyen szájbarágós (és még lehet, hogy így is érthetetlen...)
Hogy is van ez a 3 sztálingrádi küldetés??? Van egyszer a mesterlövész kilövése az ablakból, majd ennek folytatásaként az ejtõernyõvel érkezõk lenullázása és a repülõbe történõ beülés. Emlékeim szerint ezután jött egybõl a berlini csatornasor, meg a csatorna feletti város elrendezése, ami után oly sokáig kerestem a Kubelwagent. Miután autóba be, misszió teljesítve, és kiugrott a fõmenübe. Jöhet Közép-Európa. Akkor most nem tudok számolni, vagy a középsõ pályát hihetetlen gyorsan, számomra sem EMLÉKEZETESEN csináltam meg???
Sztálingrádi játék, nem tudom hányadik pálya (itt 3.-nak írta valaki, lehet), ahol a végén a Kubelwagen-be kéne menni a végén... de hol van? A pálya (idõben) elején, amikor már feljöttem a csatornából (elõtti minden nácit elrendeztem), néhány fritz kinyírása után elment egy autó (ha yól emlékszem, teherautó volt). Nem ez lenne ez a bizonyos Kubelwagen?
Na, közben egyszer csak nekem is kiszállt a Windowsba, aztán hiába kerestem a C3 újraindítása után a mentésemet, meg a quicket...Viszont a könyvtárában (asszem OUT valami)néhány fájlnál aznapi dátum szerepelt, tehát megvolt, csak a menüben nem volt látható.
Mivel a game az otthoni gépen van, és nem akarok lükeségeket írni a megfelelõ fájlok átnevezésérõl (ugyanis vissza tudtam hozni saját játékomat) és ide-oda mentésérõl, ezért most hazamegyek, és ott leírom, hogy hogyan mentettem meg magam a szívbajtól, miszerint kezdhettem volna elõlrõl...
Látom, volt már másnak is ilyen gondja, ha gondoljátok, berakom majd ide az én megoldás-verziómat, tán másnak is segít majd.
Én is várom fenti kérdésemre ám a választ :-)
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
kérdés : a vonatos pályán , ahol a vonaton utazunk , hogyan lehet az utolsó vagonból kijövöket és benn maradtakat megcsinálni ?
Végre kinyírtam azt a mocsok snipert, egy hangulatos kis légitámadás után az a feladat, hogy védjek meg vmi generálist. A nácik özönlenek, tolnak felém egy finom kis PAK-40-es ágyút is, de nekem mi a dolgom? Várjam õket lesben és nyírjam õket? Meddig???

en most kezdtem el jatszani es lattam mar tobben kerdeztek, hogy a 2-es tutorialban, hogy lehet elterelni az alacsonyabb rangu figyelmet, ha naci egyenruhaban vagy. egyszeruen nem jelenik meg az az ikon, amire hivatkozik, hogy ra kell kattintani. vki jotet lelek segitsen ki legyenszives. halas koszones!
A 2. cdé telepítésekor kifagy a gépem ez miért lehet???
Így elég csúnya!
És a régebbiekhez van?
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Legyen a Commandos szinte lehetetlen, hisz az a lényege, de korrekt módon úgytûnik a fejlesztõi keménymag nélkül már nem ment, így megette a fene az egészet. Év csalódása szvsz.
Tudja valaki?
Az mp3 Legyen Veled!