Commandos 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Meg kell ölni az áruló O Conellt, aki a térkép bal felsõ részén lévõ házhoz fog érkezni kocsival mikor az idõ lejár, szóval vagy lelövöd, vagy felrobbantod, vagy a kémmel szerzel egy megfelelõ ruhát és szépen hátba injekciózod

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Úgy hogy nem engeded be a házba a németeket. Hogyha mindíg legyaknak, annak az az ellenszere, hogy te nyírsz ki minden német katonát 😊
Olvasd el az #588. hozzászólást..

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

Sziasztok! Hogy lehet az O'Connel generálist megmenteni? Mindig legyaknak... 😞 Megköszönném, ha segítenétek..

Tape at war yack one knock a fuck on

Jó lenne ha rémlene az elsõ pálya 😊
Esetleg egy kis körülírás ?

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

ok, köszi szépen sikerült megcsinálnom és le is játszottam a játékot. szerintem nem volt rossz játék. köszi, hello
megnéztem a pályát és nem hagytam senkit ki az írtásból, de nincs vége a pályának. mi lehet a hiba? kell valamit csinálni a gyalogosokkal? a tankot pedig nem engedi felrobbantani
köszi, megnézem hogy maradt-e valaki, de nem hiszem. ez az ambush the convoi címû pálya (lásd #621, #622), a páncélozott kocsikat kilövöm, de a tankot nem engedi sehogy kilõni.
Segítséget szeretnék kérni, mert elakadtam a konvoj-os pálya végén. Hiába ölök meg mindenkit és szállok ki a kocsiból, nem tudom mit kell utánna csinálni
Imremagdi
oké,megtaláltam de nincs kedvem eszt a folyamatot többször is elvégezni,és nemjátszom a játékkal addig mig ezt meg nem oldják ! Kibaszott nagy Hiba !

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

Igazad van Rózsás... én ált. egy emberrel hajtottam végre az összes küldetést, többek között ezésrt is...
A gépfegyvert meg alig használtam, leginkább a cigit, a sima kés-ölést, leütést-kötözést-elcipelést-lepisztolyozást.

ImreMagdi: a #610-esben írtam le (nov. 14-én), hogy én hogy hoztam vissza a mentéseket.
Imremagdi
van egy nagy gondom ! Néha-néh egyszerüen eltünnek a mentés fájlok a játékból ! Miért ?

Na, ez tényleg rövid volt... hacsak nincs a konkrét partraszállás pályája után még valami...ami oedig nincs...merthogy nincs bónusz küldetés sem...
Ennyi?!
Sziasztok,
Central Europe: mikor meg kell állítani a konvojt, megteszem, levadászom az összes nácit. Ezután mi a teendõ? Kiszállni az autóban lévõ 3 emberemmel nem tudok az egész küldetés folyamán. Tipp??

Ya, meg felrobbantottam a nagy üzemanyagtartály-párost is...
Kid A: Kösz, felrobbantottam a lõszerraktárat is (meg az összes kis és nagy tankot:-) , így már Mission Completed.
Jön a búváros pálya, de még csak az intrót néztem meg, majd ma este (ha kisfiam elaludt:-) belemélyedek...
Shep
A víz alatt kell a hajókra felpakolni a bombákat aztán kimenni a partra.

robi

a térkép másik végében van egy ház ahol a sok katona áll egysorban, na onnan indul el az áruló tábornok O Donell vagy mi a neve abba házba viszik kocsival ami ha a kezdésnél feljösz a felszínre található 2 fickó áll õrt az ajtónál, lent az építkezésen felveszed a ládából a cuccokat az óra el kezdd visszaszámolni a ház elé lepakolod az robbanóanyagat, aztán ha lejár az idõ jön a figura felrobbantod és már mehetsz is, lehet azt is, hogy a háztetõrõl lesniperezed, vagy a kémmel szerzel egy magasrangú tiszti ruhát az áruló közelébe férkõzöl és lemérgezed.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Hi!
Normandia, elsõ-esti pálya. Felrobbantottam (valami aknavetõvel) a 6 "kistankot", aztán sorra az 5 nagytankot a lõszerraktárban talált tnt-vel, és a 2 nagy üzemanyagtartályt szintén az aknavetõvel. Mission Failed, mert valami "...no bombs...ammo dump", ha jól emlékszem. Már 2x végigmentem a pályán, 2 különbözõ taktikával, de mind2x ezt írta ki. A pályán vannak itt-ott hordók, azokat nem kellett volna felrobbantani?
Shep
Van az egyik helyiségben /alapnézet a szoba bal alsó sarkában/ egy lyuk /hideing place oda búj el

Shep
A Várasból van 2, tehát ha jól emlékszem te most az utolsón vagy.

robiii: 598-ban írtam a "kilépés-nincs meg a mentésem"-rõl.
Én így hoztam vissza:
A játék OUTPUT könyvtárában vannak a mentések, s miután engem kidobott, ott azért még megvolt a gyors- és normál mentésem is. Ezeket (vagy legalább az egyiket) kellet valahogy visszavinni a játékon belüli fõmenübe- na ez nem jött össze sehogy... Viszont.
Kisfiamnak is volt játék- és gyorsmentése, így egy picit játszottam az õ profiljával, majd amit az övével "gaméztam", azt elmentettem az õ profiljában egy másik néven, de nem a gyorsmentéssel!
Kiléptem a C3-ból, és az OUTPUT könyvtárban meg is jelent ez az utóbbi mentés (érdemes megnézni az egyes mentések dátumait!). E könyvtárban ilyenek vannak:
Perfiles.dat ez tartalmazza tulajdonképpen a játékbeli menü szövegét, ide nem tudtam sehogy sem bevarázsolni a hiányzó profilomat, mentéseimet.
P0001000.sav ezen van ált. az elsõként (általunk) megadott profil játékmentése (egy állás elmentve - save)
Qs0001.sav ez a elsõ profilnak a gyorsmentése (ha használta a játékon belül legalább egyszer az F9 gyorsmentés gombot - F11 a "gyorsLoad")
P0002000.sav és Qs0002.sav egy másik profil mentései (ha van másik profil, ill. értelemszerûen a többi).
Amikor kisfiam játékában az említett pici játék után csináltam egy másik nevû mentést, akkor az OUTPUT könyvtárban létrehozott egy P0001100.sav-ot (lehet, hogy nem 0001100, hanem 0001001 vagy valami hasonló, a lényeg az, hogy észrevehetõ a kapcsolat a 2 fájl között).
Ezen kívül egy új profilt is választottam (ahová az "elveszett" mentéseket akartam visszahozni), és azzal is elkezdem elölrõl (pár mp-t csak) a játékot, majd ebben a profilban is normál mentettem.
Kiléptem a C3-ból, irány az OUTPUT könyvtár.
Az "elveszett" normál mentést átneveztem a kisfiam játékában a más nevû mentésemre (ez volt ugyebár a P0001100 vagy ilyesmi, mint már írtam). Be a C3-ba, ott az õ profiljában megnyitottam az én mentésemet, és lõn csoda: ekkor a régi mentésemtõl tudtam újra tovább nyomulni. Gyorsmentettem, ki az OUTPUT-ba. Az elõzõ gyorsmentést nevét átírtam arra a névre, amelyikre az új profil nevemmel ("ahová az elveszett mentéseket akartam visszahozni")létrehozott játékban gyorsmentettem. Így megvolt a saját profilomban egy normál mentés a játék legelejérõl, meg egy gyorsmentés az eredeti játékommal. Irány C3, saját profil, quicksave, pici játék, majd normál mentés. KÉSZ.
Bocs mindenkitõl, akinek túl zagyva voltam, meg egyáltalán, hogy ilyen szájbarágós (és még lehet, hogy így is érthetetlen...)
zaki
a 3-hoz nincs, de az elõzõ rész(ek)hez biztos, hogy készült

Nincs véletlen magyarosítás a játékhoz, soha nem játszottam egy Commandos-al sem. Köszi
robi: elõszõr mindíg nézz ki ("z" betû megnyomásával), s mivel ilyenkor is alkalmazható a TAB és rákattintás egy katonára, így látod, hogy õ mit lát). Ha épp nem esik a csatornára egyik soldier látómezeje sem, iszkiri kifelé. Nekem egyébként ott sikerült kijönnöm, ahol balra van egy épület, jobbra meg kerítés, ami mögött egy romos sík terület.
Köszi, és ne haragudj, hogy csak ilyen késõn. Egyébként mûkszik.

dfg: Kösz, közben megtanultam olvasni, és miután minden épületre, autóra rávittem az egeret, hát nem megjelent a "Kubelwagen" szöveg az egyik kocsi felett?!
Hogy is van ez a 3 sztálingrádi küldetés??? Van egyszer a mesterlövész kilövése az ablakból, majd ennek folytatásaként az ejtõernyõvel érkezõk lenullázása és a repülõbe történõ beülés. Emlékeim szerint ezután jött egybõl a berlini csatornasor, meg a csatorna feletti város elrendezése, ami után oly sokáig kerestem a Kubelwagent. Miután autóba be, misszió teljesítve, és kiugrott a fõmenübe. Jöhet Közép-Európa. Akkor most nem tudok számolni, vagy a középsõ pályát hihetetlen gyorsan, számomra sem EMLÉKEZETESEN csináltam meg???
Hi All!
Sztálingrádi játék, nem tudom hányadik pálya (itt 3.-nak írta valaki, lehet), ahol a végén a Kubelwagen-be kéne menni a végén... de hol van? A pálya (idõben) elején, amikor már feljöttem a csatornából (elõtti minden nácit elrendeztem), néhány fritz kinyírása után elment egy autó (ha yól emlékszem, teherautó volt). Nem ez lenne ez a bizonyos Kubelwagen?
Na, közben egyszer csak nekem is kiszállt a Windowsba, aztán hiába kerestem a C3 újraindítása után a mentésemet, meg a quicket...Viszont a könyvtárában (asszem OUT valami)néhány fájlnál aznapi dátum szerepelt, tehát megvolt, csak a menüben nem volt látható.
Mivel a game az otthoni gépen van, és nem akarok lükeségeket írni a megfelelõ fájlok átnevezésérõl (ugyanis vissza tudtam hozni saját játékomat) és ide-oda mentésérõl, ezért most hazamegyek, és ott leírom, hogy hogyan mentettem meg magam a szívbajtól, miszerint kezdhettem volna elõlrõl...
Látom, volt már másnak is ilyen gondja, ha gondoljátok, berakom majd ide az én megoldás-verziómat, tán másnak is segít majd.
Én is várom fenti kérdésemre ám a választ :-)
Magyarosításról hallottatok e vmit?

BADE
Van egy titkos bejárat a falnál található bokornál.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Hali! Meg tudna szánni vki a crackelt .exe- vel?

Tirex
asszem ott ahol csak 1õr járõrözik , egy kis zsákutcában a pálya szélén.( a nagy tankos tértõl lefele ) onnan már elindulhatsz

kérdés : a vonatos pályán , ahol a vonaton utazunk , hogyan lehet az utolsó vagonból kijövöket és benn maradtakat megcsinálni ?

Tuvok
jobb katt a vállfásra, majd mellette a distract-ra bal, voila

Tuvok
Bazz megcsináltam, ott vmelyik ikon!

Végre kinyírtam azt a mocsok snipert, egy hangulatos kis légitámadás után az a feladat, hogy védjek meg vmi generálist. A nácik özönlenek, tolnak felém egy finom kis PAK-40-es ágyút is, de nekem mi a dolgom? Várjam õket lesben és nyírjam õket? Meddig???

az bizony igen rossz valasztas volna, ugyanis az arra van, hogy az arc hirtelen atoltozzon. attol pedig merges lesz a naci... a kerdes valtozatlan, kerem segitsen ki, aki megcsinalta.kosz
Tuvok
ott van az ikon, asszem az alsók közül a jobb oldali, vmi vállfa van rajta tán...

sziasztok,
en most kezdtem el jatszani es lattam mar tobben kerdeztek, hogy a 2-es tutorialban, hogy lehet elterelni az alacsonyabb rangu figyelmet, ha naci egyenruhaban vagy. egyszeruen nem jelenik meg az az ikon, amire hivatkozik, hogy ra kell kattintani. vki jotet lelek segitsen ki legyenszives. halas koszones!
Tuvok
kidugom az orrom, rögtön lelõ

Shep
elmész a balra lévõ õrbódéhoz a sniper erre felmegy az épület másik sarkához, bemész a házba jobb szélsõ ablakon kinézel és lelövöd ennyi

Spenser
Szasztok nekem is meg van a gém csak nem tudom feltelepíteni😞
A 2. cdé telepítésekor kifagy a gépem ez miért lehet???

Hol lehet a felbontást állítani a játékban?
Így elég csúnya!

BADE
A Soundtracket nem tudjátok,honnan lehetne leszedni?
És a régebbiekhez van?

Tuvok
Nincs vmi patch a játékhoz, ami kijavítaná a gép csalásait, hogy meg lehessen csinálni azt a nyomorult elsõ (sniperes) pályát?! Roppant idegesítõ, hogy az ellenfél kétszer olyan messze lõ, kétszer olyan gyorsan lõ, falon át lõ, végtelen lõszere van, háta mögé is lát, stb...
Legyen a Commandos szinte lehetetlen, hisz az a lényege, de korrekt módon úgytûnik a fejlesztõi keménymag nélkül már nem ment, így megette a fene az egészet. Év csalódása szvsz.

Hagy kell az új telepítésbe visszarakni as mentéseket?
Tudja valaki?
Mp3Pintyo
Nem olvastam teljesen vissza ugyhogy lehet, hogy mar mondta mas is. Találtam egy Soundtrack-et a C3-hoz. Ide kitettem.

Az mp3 Legyen Veled!

Imremagdi
lenne egy gyors problémám ! Van egy gép ! Csak a commandos3 és a NHL2004-ben 2-3 perc után kilép ,de csak ezekbõl a progikbõl,minden más jól megy ! 5let ?

Carlos
Nekem legalábbis nem tetszik. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
W98SE-men ment fél óráig. Nagy trágya!!!

Þór vígi þessi rúnar

Shep
win98 on és ME-n megy a game?

BADE
Ne autóstúl robbantsd fel!

Tirex
mindezek után bekell szállni a a kocsiba mindenkinek, abba ami az egyik ház udvarán van - szgk -.

Shep
Hát ja a 2 is túl könnyû volt, pedig hardon csináltam, bezzeg az 1 kiegészítõje.