708
Commandos 3
-
s.0liver #173 De lenne nekem is 1 problémám :(
A tutorial mikor Sir. Fracissel lelövöm az uccsó friccet, Beret felveszi a bombát és odaadja inferno-nak. Ezután _szöveg használd a 4 gombot a billenyűzeten és...
Bazz nem lehet rákkatintani az ipsére!_lehet ,hogy BuG ? -
s.0liver #172 Hehe :D
A megoldás DIRECTX 9 B verzió. Ezután működött csak!!! _nekem is! -
Mivel még demó és eléggé béta verziónak tűnik nem meglepők ezek a bugok,majd teljes game lesz jó. -
antijedi #165 furcsa furcsa mert az megmindig inkabb izometrikus volt mint 3ds... (kivéve belso terek, ez azért már kivül is jobban 3d-s nem csak belül, ezért tünik furanak de nem oylan rossz a helyzet (szvsz az a baj hogy maradhatak volna reginel is, nem pedig az hogy nem fozi le doom3at :PPPP) -
mondjuk grafikailaig nekem is "furcsanak" tunik a 2-hoz kepest... -
antijedi #163 jah a demo kcsiit hentelősre sikerült de jó 5letek vannak benne, és ha nem ilyen lessz a többi map is akár még jó is lehet :D -
antijedi #162 1.
"doom3 olyan megoldások vannak ami a c3 ba alapkövetelmény"
izé, ezt nem értem, ezzel azt a akrod mondni hogy az állitolag csuszuper grafikáju doom 3 megoldásainak alapkövetelményként szerepelniük kéne egy commandos stilusu gameban?? te beteg vag :PPP
2. nincs nagy hardware igénye tényleg, de ha a te elvárásaid szerint csinálnák akkor a nasa gepei is ekvesek lennének hozzá, elfelejted hogy commandos 3 ban nem csak egy sötét alaguat kell megjeleniteni mint doom 3 ban :P -
Nemrég próbáltam ki a demót, hát valami szonyat hányás lett ez a 3. rész :( A 2. nagy kedvencem volt, de ez... Már majdnem ott tartunk hogy hack & slash stílusban kell hentelni a fritzeket... -
na, végigküzdöttem magam a demón, hát elég egyszerű volt...és hiányoltam belőle a búvárt (a késdobálás a kedvencem ) Viszont nagyon jó a zongorahúr!!!
Tetszik! Már várom, hogy megjelenjen... -
Egyébként akkó mié nem tesztek fel 2000-et vagy Xp-t??
Mi értelme van a 98-nak manapság.Egy bugos szar oprencer volt. (XP is az,de kicsit azé jobb). -
Neked mid van?
Fogaggyunk nem 98...!!! :) -
Nem megy, de azért mert 98-am van.
Szerintünk legalábbis... :)
Mert akinek 98-a van, annak el sem indul.
Kilép dextopra oszt annyi... :) -
antijedi #155 szvsz ha neked commandos esetében a doom 3 a mérce akkor sürgősen tegyél le erről a játékról, itt gondolkodni is kell, ez nem fog neked bejönni :D -
Semmi hír a megjelenéséről?Már úgy játszanék vele:)) -
brrrr....nekünk itt a munkahelyen se XP-n, se ME-n nem indult el! :(
De majd otthon! :)) -
dav #151 Jó neked! -
dav #149 Van itt valaki, akinek win98-on megy a demó? Vagy csak xp-seknek sikerült működésre bírniuk? -
dav #148 Hát az szívás. Ha tudsz mondani egy ftp címet, szívesen feltöltöm Neked, de én nem tudom máshogy megosztani. Ha ez jó neked, akkor írj egy levelet az itt megadott címemre.
Üdv:
dav
-
dav #146 Feltelepíteni sem tudod, vagy a futtatással van baj? Mert nekem a telepítés sikerült, de utána nem hajlandó futni a program. Nálam win98 van fent, és vannak itt többen is, akiknek nem megy win98 alatt. Talán Neked is az van? Tényleg, van itt valaki, akinek win98 alatt megy a demó?
Üdv:
dav
-
Mér' mibaja a cab-odnak??? -
az a két nap még két hét ... -
elméletileg valamikor szeptemberben jön ki szal minimum 2 nap még. -
Roligyilok #138 nem tom ezért kérdem
-
van már teljes? -
Roligyilok #136 megvan valkinek már a teljes game?
-
szeva -
Roligyilok #134 hi all -
Ja, lehet, hogy nem megy 98 alatt... :))) -
engem vissza dobott a menübe. -
semmit, csak az összes embert meg kell ölni, f4-t nyomsz a térkép jelzi őket lilával -
a legutolsó páncél kocsiban is voltál, ahol kezd a barret? nekem ott volt 1 enemy elbújva. -
Lehetséges, fene tudja. Azért elég nagy lámaság lenne, ha nem menne 98 alatt.
Az már azért elég nagy szívás. -
dav #124 Nemrégen egy játék már kiírta nekem, hogy nem hajlandó 98-on elindulni (már nem emlékszem, hogy mi, mert rögtön töröltem is). Ez viszont nem ír ki semmit, bár ettől még lehet, hogy ez a gond.
Üdv:
dav
-
De a magyarosítást már le lehet szedni hozzá. -
.Emlékszem az invázió kinyírása után vagy 1 órát szaroztam azzal,hogy mit kell csinálni.De szerintem a csapattal próbálj meg minden sarokba menni,hátha oda kell őket vinni.De ez csak egy tipp,nagyon régen játszottam vele. -
Állítsd meg a riadót???
Hülyeség: állíts meg az inváziót!!! :)
Sorry... :) -
Nos figyi.
Missziók: Állítsd meg a négy tankot, mielőtt elérnék a hidat, állítsd meg a riadót.
No, ezek közül a négy tank kilőve a híd előtt,
Smith él, használta a rádiót (ilyenkor kell felkészülni az invázióra) az invázió megállítva és nem történik semmi. -
Hát már eléggé régi rendszer. -
Én ezen a pályán az utolsó könyvet szereztem meg nehezen.Nézd meg az Objectiveseket.Van egy ház a híd mellett,oda kell elmenni Smithel,lemész a pincébe és Smith beolvas valamit a rádióba.Úgy emlékszem így kell. -
Béba***na, ha nem lenne kompatible a 98-al... :(