Commandos 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sajna nem tudom mitõl van, pedig nálam is ugyanaz a jelenség, indításkor rögtön visszakapom a desktopot. Az én gépem: Duron 800MHz, SD 256MB, GF2 64MB, Win98, DX 9.0.

Üdv:
dav

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Még mindig nem tudjátok mi lehet a baj???

Þór vígi þessi rúnar

BADE
Nálam is a belsõ térnél volt szokatlan,de meg lehet szokni.Nálatok is csak ez az egy pálya volt?(mármint a vonatos,amin mindenkit ki kellett nyírni)

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

B@ldrick
Nálatok is csak 800-asba megy? Az új grafika most már nem pixelesedik zummoláskor, mert texturás, de ennek hátránya sztem az emberkék csúnyácska megjelenítése.

▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐

nekem semi gondom nem volt vele siman futot (winxp)...
ja és nem tom mibaja volt itt valakinek az irányitásal meg ilyenekel szerintem semi gáz vele , a megszokot commandos feeling, nagyon ász 😄
(max belso tereknel szokatlan a gorgovel forgatas de nemn olyan rosz 5let)

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

BADE
Szerintem pár napon belül már leszedhetõ lesz a warezoldalakról.

Carlos
Kár,azért, ha tud valaki, segítsen!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Tegnap elfelejtettem mondani: 98SE az alig egynapos rendszerem... 😊

Þór vígi þessi rúnar

BADE
Fogalmam sincs,de nálam játék közben egy párszor kivágott.

Carlos
Nos, kérdés:
Feltettem, elindítottam és kivágott desktopra, úgyhogy semmit sem láttam a játékból!
Mi a gond?
Szûz winfos, fél órás sincs, 256 DDR, 2Gb Ceruza, Gef2 mx 400 (fizetésig).
DirectX fennvan, legújabb Detonator. Asszem ennyi elég lehet.
SEGÍTSETEK!!!!!!!!!!!!!!

Þór vígi þessi rúnar

BADE
Csak ez az egy pálya van?Eléggé rövid volt.

Carlos
Megyek tesztelni én is!!!
Vártam már, remélem nem jön be a 69-es hozzászólása nálam is... 😞
NEM AKAROK CSALÓDNI EBBEN A JÁTÉKBAN!
Amúgy kábé a játék (c2) fennvan márvagy másfél éva a vincsim egy eldugott részén és még mindig játszom vele. Szerintem még mindig végig lehet tolni másféleképpen...plö, direkt "elcseszed" és riadóban próbálod végigjátszani a pályát... 😊

Na, megyek tesztelni!

Þór vígi þessi rúnar

BADE
Nekem még 30 perc.

Punker
még 19 perc

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
a legalsót.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

nekemis 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Punker
nekem az amcsirõl 48k-val jön....

ez nem igaz mert en vegigtoltam mindet nem is ecer es mégse jácotam ki ezel a stilusal magam 😄

BADE
Na most már nálam is megy😊)

Punker
reggeltél?

BADE
Sajna mindkettõnél ezt csinálja😞(

Punker
nekem is ez volt, próbáld a másikat mert az tele van.

BADE
Nálam ezt írja:
"Europe mirror is currently full, please try another mirror server below"

dikki*yysw
http://www.gamershell.com/download_3201.shtml

akinek nem jó más, nekem innét jön.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Punker
nekem már megy az európai 😊

BADE
Nálam is szarozik,szerint túl sokan töltik.

Punker
nekem ez a link nem müxik rendesen 😞

Hát... Nem mintha vártam volna a C3-at, de azért reméltem, hogy ennél jobb lesz. Õszintén szólva én tényleg nem értem miért kell erõltetni egy ilyen játéknál a 3D-s megjelenítést bizonyos helyeken. Értem ezalatt a belsõ tereket, de a katonák is 3D-ben vannak modellezve.

Elsõ látásra ez nagyon szép és jó, de amikor több idõ megy el a megfelelõ kameranézet kiválasztására, mint magára a játékra, akkor nem hinném, hogy ez elõnye egy programnak. Akár a Silent Stormban, akár itt.

Jó, végül is 2003-at írunk, de akkor legalább oldják meg profin a készítõk ezt. Azt nem mondom, hogy nem kellõképpen jól van megcsinálva, csak azt, hogy problémás. És ez már hiba.

Bár ez lenne a kisebb baj. Azonban a hangulat korántsem tükrözi azt amit annak idején megszokhattunk. Ez a Commandos már csak erõs rókabõr. Természetesen ezt a készítõk is nagyon jól tudták, ezért élvezetes és változatos pályákat kapunk majd a teljes verzióban. Ennek példája a vonatos pálya a DEMO-ban. De ez sem tud meghatni igazán. Ezzel a játékkal már kijátszottuk magunkat (már akik az elsõ-második részt tolták) maximum azoknak lesz jó idõtöltés, akiknek abszolult újat tud mutatni a stílus.

Viszont az õszintét megmondva, szerintem még õk is jobban járnak akkor már a második résszel, mert az nemhogy még ma is kifejezetten szép, de ennél nagyságrandekkel jobb is.

Tudom ez csak DEMO, de ha most nem jó a szám íze, mi lesz itt késõbb? Mindenesetre nem nagy kudarc, én (mint az elején írtam is) nem vártam ezt a részt és így nem is nagyon izgat mi lesz a sorsa. Viszont mert játszottam vele sokat, azt mondom: KÁR érte...

Ettõl függetlenül Try mindenki, hátha valaki mégis élvezni fogja-

dikki*yysw
Én mán tõttöm! Vagyis tõtteném, de elõbb a Yagert szedem! 😄

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

M@TriX
Megjelent a demó! "Az elsõ egy oktató rész, melyben 3 karakter irányítását sajátíthatjuk el. A második feladat a vonat küldetés."

Klaty!

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Be jó játék is lesz.

márt? tök körán van még! (vagy inkább már?? 😄D)

zoli80
hü vaze,fél egy van!jóéjt

tudtomal volt...

zoli80
kettöben volt multi???

hát nem tom, 2nél azt halotam elbaszták, reméljük itt nemigy lessz...

zoli80
kiváncsi vagyok a multira nagyon.

akkor meg hülyerség az egész, ha már maga a game 3d ako az anim mért legyen izo3d?? szvsz az animoknak mindig jobbnak kell leniuk magánál a játéknál (vagy legalább ugyanolyannak..., de semmikép sem rosszabnak)

zoli80
szintén hardwired

zoli80
VG) Igen, most tudtuk meg, hogy van egy magyar fejlesztõje is a Commandos 3 stábnak, úgyhogy holnap utazunk Spanolyországba. Addig is fölhívtuk telefonon és tárgyaltunk vele errõl-arról.
Röviden összefoglalva a lényegesebb dolgokat:

A C&VG szerkesztõi szerint a játékosok túl nehéznek találták (mit szóltak volna az elsõ részhez?) a C2-t, a küldetésekhez pedig nem volt oktató rész. Ignacio Perez helyesel, s hozzáteszi: a második részt nem én dizájnoltam.

Ignácék nem viccelnek minden elképzelésünket felülmúlják a vadonás új grafikával. A történet három eltérõ helyszínen (Sztálingrád, Franciaország-Németország és A Partraszállás napján) kígyózik. Mindjárt az elsõ misszióban (20 lesz összesen) az Ellenség a Kapuknál c. film ihlette mesterlövész szituációt kell megoldanunk.

A részecske rendszerbe még több kakaót nyomtak, hogy életre kelhessenek a mozdonyok, tankok és repülõk a játék folyamán. Minden sokkal szebb, jobb és élethûbb lesz, mint valaha.

A sokak által hiányolt fõhentesek is megjelennek, az SS tisztekrõl és Gestapo ügynökökrõl nem is beszélve. A többjátékos részben lesz dítmacska és viddazászlót játékmódus egyaránt.

szerintem félreérted.... csak az a bizonyos animácio lessz izo3d... a többi valszeg full 3d lessz, ha télleg forgathatókamera+nagyítás....

football without ultras is nothing

az olyan hogy akor ez se lesz teljes 3d 😞(
ebben a két cikkben jo nagy elentmondás van most akkor melyik az igaz?

zoli80
de jól hangzik😊

zoli80
fingom nincs:😊)

zaki
milyen az a scriptelt izometrikus nézet?

zoli80
Vágjunk is bele a közepibe. A grafikai megvalósítások helyben hagyják az elõdöt. A feltápolt 3D grafika interaktív és moziba illõ folyamatossággal kecsegtet. A második Commandos játék 2001 végén jelent meg, de a Pyro szerint már közel három éve fejleszti egy külön erre a célra kialakított csapat a folytatást. A motor kb. 60%-át írták újra, mind a karakterek és jármûvek teljes 3D-ben pompáznak, mefejelve az egészet új animáció és megvilágítás rendszerekkel. Ennek eredményeként a dizájnerek több embert zsúfolhatnak egyes pályákra. A Berlin szívében játszódó küldetés során közel 300 katona szambázik egyidõben, a nyitójelenetnél pedig német katonák tartanak felvonulást, szép számban.
A játékmenetet kétféleképp fejlesztették. A szereplõk repertoárja kibõvült, helyet kaptak az agresszív fegyverek, valamint több lehetõsége lesz csapatunknak a kollektív munkára, ellenséges hordák legyakására és az épületvédelemre. A másik, nagyobb változtatás a küldetések feldarabolásában rejlik. A korábbi aprólékos, mérnöki munkát igénylõ nyomulás helyett minden egyes pályát apró részekre bontottak, így szembetûnõbb az elõrehaladás és a küldetések is színesebbek (lopakodás, mesterlövészkedés, támadás, ROHAAAAM).
A missziókat teliszórták állkoppantó mozibetétekkel. Az egyik küldetésben elég közel kell lopakodni egy német mesterlövészhez, hogy belenyomhassuk a bökõt. Röviddel tettünk után vált a kép és egy scriptelt izometrikus (izom3D) nézetbõl láthatjuk a történéseket.
A Commandos 3-at három különbözõ - hosszú és nyakatekert - kampányra osztották: Sztálingrád, Közép Európa és Normandia. Miután átverekedtük magunkat a szingli nyújtotta örömökön, a többjátékos módban kellõképp elmerülhetünk. A játékmódok tekintetében lesznek egymás ellen irányuló, illetve kooperatív módok, a lényeg azonban, hogy mindegyik játékos egy kommandóst képes irányítani. A Pyro szerint a játékosnak épp elég egy embert irányítania, figyelembevéve a szereplõk lehetõségeit. Aggodalomra azonban nincs ok, lesznek másodlagos, segítõ katonák, akik segédkeznek a másik elgáncsolásában.

A megjelenés ezév õszén esedékes!!!

hardwired cikk.

zaki
még jó, hogy nekem ok a gépem, és nem kell attól félnem hogy akadni fog a game

hát igen... de mire ez kijön, addigra már fillérekért kapsz egy erõsebb gépet...

football without ultras is nothing

zaki
bár, hai gaz, amit Zoli 80 mondd a 25#-ben, akkor ehhez már egy kicsit komolyabb gép kell, mint az elõzõ 2-höz