4394
2007. januártól-tól folyamatosan állítják át, A sávszélesség emelése minden ügyfél esetében automatikus.
-
Akkor szerintem vagy téged, vagy engem, de átbasztak valakit, mert nekem azt mondták csak 80%-os biztonsággal tudnak bemérni.
Nálam is 3 nap volt. -
Nagyi06 #4073 Na felhívtam. Azt mondták ,hogy 100%-ban tudják biztosítani. Meg is rendeltem. Azt mondta a csaj ,hogy 3 nap alatt érvénybe lép a csomag ,remélem nem baszott át.:D -
Szerintem T-com -al méresd be a vonaladat kezdésnek. -
Nagyi06 #4071 A héten jár le az 1 éves hűség azt most csomagot akarok váltani, remélem 15 mb-os belehet ide köttetni. Nem tudják véletlenül , hogy Érd( Parkvárosban) lehetséges a 15 mb-os?! -
Nem, nekem az túl gyors meg túl drága. V10-et rendeltem. -
Nagyi06 #4069 15 mb csomagot rendelted meg?
-
Bár ha kikapcsolom netező dolgokat, msn, skype, stb, akkor:
Download speed: 10,75 Mbit/s
Upload speed: 0,532 Mbit/s.
Szuper! :) -
Nicsak! Bakker!
Már át is állították a netemet. Pedig pénteken jeleztem csak. :)
Behaltam az eredményen:
Download speed: 10,11 Mbit/s
Upload speed: 0,42 Mbit/s
Köszönöm GTS Datanet!
-
Vicceskednek!
Egyik válaszolt írásban a többi kérdésemre kivéve ezt. Amikor legközelebb felhívtam őket, azt mondták, hogy nem is válthatok csomagot, az előző kolléga rosszul tudta.
Mondtam neki, hogy engem nem érdekel, én váltani akarok, erre azt mondta ,akkor megkérdez valakit. Mire visszajött helyesbített, hogy sajna ő tudta rosszul és tényleg válthatok. Azt mondta sebességváltás csak. -
ügyfélszolgálat... ? -
A szerződésmódosításon (V4-ről V10-re váltás esetén) ennél a résznél: "Kérjük jelölje meg a szolgáltatásával kapcsolatos módosítást!" mit kell szerintetek bejelölnöm? Sebességmódosítást és díjcsomag módosítás is?
-
nekem bőven jó lenne az 5/1, a mostani 4-es helyett. -
Nyilván nem, de az az ár vonatkozik rád.
Én ma bemérettem a vonalamat és poén, mert 80%-os biztonsággal bírja a 15 Mbit/s -ot. (Nekem pl. nem kell 15 Mbit.)
Így át is váltok V10-re. Kevesebbet fizetek majd érte, mint a mostani 4 Mbit -ért. De ha egy grammnyit nem lesz gyorsabb a V10 -amit kétlek, hisz a vonal tényleg rohadt jó-, akkor is elégedett leszek az olcsóbb ár miatt.
Köszi, hogy szóltatok, hogy újraindul a hűségidő, de fél év telt még úgyis csak el, tök mindegy. -
naná hogy újraindul, sőt általában úgy van hogy ha az alatt felmondod akkor az előző hűségidős kötbért is rádverik -
Előszöris a csomagváltás nem egyenlő a szolgáltatóváltással. Másodszor meg nem árt tudni, hogy csomagváltásnál újraindul a hűségidő! -
Na ha ez neked örömet okoz, már megérte! Örülök neki.
Mi abban az ellentmondás, hogy nálam valószínűleg nem menne 15 Mbit, de ha lenne egy V10-es csomagom, akkor menne abból nyolc? Nyilván V5-ből nem menne a 8 Mbit. -
ha magadtól nem veszed észre, az a te bajod.
ugy kontrázod a saját irományaidat, hogy öröm nézni. -
Miért, mert a 8 nem több a 4-nél? :)
Na, de amúgy arra a kérdésemre mi a válasz? -
így, és ezek fényében #4053 egy elég érdekes post volt... -
ehh. -
A hűségidő alatt csomagot azt válthatok ugye?
De csak felfelé ha jól tudom.
Így van ez?
Mert most 4 Mbit-es csomagom van, és ha bírna a vonalam többet, váltanék felfelé. Most a 4-es csomagért 5448 Ft-ot fizetek. Ha felfelé váltanék, a V10-es csomagra, akkor az szolgáltatóváltóknak 5400 Ft.
Nekem is annyi lenne? Vagy maradna az 5448? Ill. direkt nekem kitalálnának egy új díjat, mondjuk 9600 Ft -ot, hogy nehogy jó legyen nekem?
-
Hát 10 -ből hány embernél menne a 15 Mbit ADSL-el?
Szerintem jó ha 1 -nek.
Nálam azt mondta a szolgáltató szervizese, hogy a mostani 4 helyett a 8 Mbit az menne nálam.
Ha nem lenne hűségidőm, váltanék is. -
viizo #4052 kérj előminősítést a szolgáltatótól, mert hiába megy másnak 15 megával, ha Te esetleg túl messze vagy a DSLAM központtól. -
fölösleges ilyet megkérdezni igazából.
vagy lesz vagy nem.
ennyi. -
sziasztok !
van valakinek 15/5 Mbites ADSL-je ?
most váltanék erre a csomagra és érdekelne a valós letöltési és feltöltési sebesség... -
viizo #4049 adsl-nél mindegy, ki a szolgáltatód: datanet, externet, interware, icedsl, stb: ugyanis az alaphálózati szolgáltató minden esetben a T-com (kivéve Invitel területen), és a T partnerei kötelezve vannak a T megkötéseinek betartására.
pl. amikor hibát jelentesz, a szolgáltatód csak közvetíti azt egy hibajegykezelő rendszeren keresztül a T felé, és rá kell várni a hibavizsgálatoknál.
a T hülye megkötései miatt van hogy 3 hónapos szünetet kell tartani hogy ismét új belépős áron kapjon az ember adsl-t, ezért van hogy szolg. váltó ár drágább mint az új belépős ár, és ezért van hogy az esetek legnagyobb részében második évtől drágul a szolgáltatás... :/ -
és ez így is marad? hát rohadjanak már meg :( -
Akkor ő a köcsög! :D -
viizo #4046 nem a datanet a hibás, hanem a T ;)
ugyanisa T nem engedi a váltást az üf-nek, és miatta ismét csak az új belépők kaphatnak kedvezményes árú új sávszél csomagokat -
GTS DataNet chat-en azt írták, 2 év múlva csak mutatóban lesz ADSL, mindenütt optikai kábelen megy majd a net.
Erre a hsz-re visszatérnék 2011 szept. 24-én! :D -
még PONT nem írtam alá a szerződést
-
Na GTS Datanet is áttért az 5-10-15-ös csomagra.
Ennyi pénzért, amit most fizetek 10 megás netem lehetne. Köcsögök! :( -
az h a telefonvonalat visszamondhatod, a netet nem
mivel már lehet telefon nélkűl is netet rendelni... -
Akkor ez mi az istent jelent?
" Nyilvántartásunk szerint a telefonvonalra vonatkozó hűségideje nincs jelenleg." -
és az nem telefon véletlenül ? -
ez a Favorit díjcsomag -
"Az előfizetésén élő díjcsomag azonban jelenleg határozott idejű szerződésben van.
A T-Home ------ csomagot 2009. január 14-én aktiváltuk a ----- kapcsolási számú állomáson.
A díjcsomagra vonatkozó hűségideje így 2010. március 14-án jár le."
most akkor ez mi ?
-
a net az már lejárt hűségidős! -
telefont önmagában le is mondhatod, de a net előfizetés megmarad, annak felmondása csúnya összeg kifizetésével fog járni, nemhinném hogy megérné.
mondjuk régen még úgy volt, hogy csak úgy lemondani a telefon előfizetést, majd egy újat köttetni nem volt érdemes, mert a kettő közt el kellett telnie X időnek, hogy új előfizetőként regisztráljanak. De ez nem T- nél volt mondjuk, meg lehet azóta változtak jogszabályok. -
ha megszünteted a telefonvonalat, ott van rajta az internet, ami hűségidős, tehát hozzádcsapnának feltehetően egy kötbért.
emlékeim szerint.
ha nem így van, majd megcáfol valaki.