ADSL - melyik szolgáltató?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
majd megpróbálom megérdeklõdni egy emberkétõl. remélem, hogy tényleg eljut. mer' ide a upc sem jut el pedig ott csak 9000 a 120mb-os.
:3
gyakorlati értelemben.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
régi keretes házi szomszédom is kérdeztem akinek 2 megása volt alapból most 5 kéne legyen még nem emelték. szóval szerintem még nem jutott el minden pontra ez a duplázás.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
és nem ritka tünet, amit leírt Kandurex.
novemberben lejár a helyi kuka szolgáltató internet szerzõdés ésváltani szeretnénk. namár most társasházban lakunk. 3 emberrel szeretnénk osztozni, de ez még nem 100%-os dolog. néztem, hogy a tonline megint emelte a sebességet. ha mind 3 szomszéd belemegy akkor a 25mb-os ha ketten akkor csak 15.
a kérdésem a következõ: most mi a vélemény a tonline-rõl? mennyire szarakszik, milyen gyakran kell szervizelni esetleg gondoknál és milyen a hozzáállásuk? esetleg tudtok valami más szolgáltatótól jobb internetet? Kisvárdán lakom sajnos kevés erre a jó szolgáltató.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
az, hogy ebbõl mennyi érezhetõ... <#idiota>#idiota>
ezt akkora mocsok dolognak tartom h kössek új hûséget azért h megkapjam az új árat miközben vagy 5 éve az ügyfelük vagyok...inkább nekem kéne kedvezmény
am lehet h emeltek, mert 1 napig nem volt net -.-
szóval mi a tosz van?
Csomagok.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
adsl emelés<#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer>
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
.: mobilize.hu :.
Nem gerillamarketing, hanem magán akciózás 😊
nem kell hányni, ez valóság.... ha te már az ügyfelünk vagy és hozol még egy embert, kapsz te is és az új ügyfél is egyszeri kedvezményt
részletekért írhattok az e-mailra
na ezt meg aztán végképp nem vágom, nem tudtam hogy ilyen van inviéknél
.: mobilize.hu :.
louie: az h 8 mb netem van és ez csak 1 mb os csak ennyi...

Más is kapott ilyen levelet?
Hihetetlen ez a cég
Most kaptam tõlük ezt
"Elõfizetõi szerzõdés Szolgáltató részérõl történõ felmondása"
Állítólag súlyos eszközmeghibásodás miatt nem tudják biztosítani a 3GADSL-t
DSLAM központ megszünése miatt..........
Tud errõl valaki vmit?
Persze arrõl szó sem esik , hogy egy évet elõre kifizettem és ígyis lógnak nekem 30 ezerrel.
Szval úgy néz ki kereshetek új szolgáltatót.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
és ezeken a helyeken elérhetõ: http://www.t-home.hu/lakossagi/ugyintezes/szolgaltatasi_teruletek/dsl