ADSL - melyik szolgáltató?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ RX7
akkor ez nem ilyen autómatikus cucc? ha most újonnan bekötettjük akkor tuti 25 megával jön?

:3

MR ME
nem is fogják, csak ha új szerzõdést kötsz!

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

DJ RX7
<#whatever>
majd megpróbálom megérdeklõdni egy emberkétõl. remélem, hogy tényleg eljut. mer' ide a upc sem jut el pedig ott csak 9000 a 120mb-os.

bertino
hát a lényeg az, hogy a legtöbb helyre nem is valószínû, hogy el fog.
gyakorlati értelemben.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

DJ RX7
digi nincs.

régi keretes házi szomszédom is kérdeztem akinek 2 megása volt alapból most 5 kéne legyen még nem emelték. szóval szerintem még nem jutott el minden pontra ez a duplázás.

MR ME
kurva nagy kupleráj van náluk, de magával a szolgáltatással nem volt sok gondom eddig, ha baj volt akkor hamar helyrehozták, felénk hálistennek korrekt szervizesek is vannak...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

bertino
társasház ? van digi ?

bertino
egy hozzászólás visszaolvasása meghozza a kívánt választ.
és nem ritka tünet, amit leírt Kandurex.

DJ RX7
üdv!

novemberben lejár a helyi kuka szolgáltató internet szerzõdés ésváltani szeretnénk. namár most társasházban lakunk. 3 emberrel szeretnénk osztozni, de ez még nem 100%-os dolog. néztem, hogy a tonline megint emelte a sebességet. ha mind 3 szomszéd belemegy akkor a 25mb-os ha ketten akkor csak 15.
a kérdésem a következõ: most mi a vélemény a tonline-rõl? mennyire szarakszik, milyen gyakran kell szervizelni esetleg gondoknál és milyen a hozzáállásuk? esetleg tudtok valami más szolgáltatótól jobb internetet? Kisvárdán lakom sajnos kevés erre a jó szolgáltató.

Kandurex
Velem lehet melléfogtak így, 8mbit -em van, viszont a maximális sebesség amit elértem az olyan 6,5mbit...szóval...lehet, hogy inkább lentebb váltok 5mbitre és a felét fizetem a mostaninak...jó üzletnek tûnik...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

MR ME
tehát nemhogy az árakat nem csökkentik a régi ügyfeleknél, már sávszélességet sem emelnek nekik, kössé új szerzõdést <#eljen>

kirol
Ez a többi szolgáltatónál nem jelenik meg?

MR ME
"A szeptember 4-tõl, szinte napra pontosan a T-Home márka bevezetésének elsõ évfordulójától életbe lépõ sávszélesség-növelés ezúttal nem a korábbi évek gyakorlata szerint zajlik, azaz a már meglévõ ügyfeleknél a hûségidõ alatt nem növekszik automatikusan a sávszélesség. A cég elsõsorban a jelenlegi 2 és 8 megabites letöltési sávszélességet nyújtó csomagokat cseréli le 5 és 15 Mbps maximális letöltési sebességû elérésekre, de csak az új, vagy újabb hûségidõt vállalt ügyfeleinél."

kirol
Ó fax, milyen árak!
Nekem akkor 15 mbit-es netemnek kellene lennie. 😞

bertino
bejelentették, hogy emelnek, ja.
az, hogy ebbõl mennyi érezhetõ... <#idiota>

MR ME
imádom amikor ezeket nézem és közben fizetek 7ezret a régi szerzõdésemmel a 4 megáért :|
ezt akkora mocsok dolognak tartom h kössek új hûséget azért h megkapjam az új árat miközben vagy 5 éve az ügyfelük vagyok...inkább nekem kéne kedvezmény

am lehet h emeltek, mert 1 napig nem volt net -.-

Kandurex
Nem tudom láttátok e, de a T - online, elméletileg megint emelt...más kérdés, hogy én ebbõl semmit nem érzek (szokás szerint)....

szóval mi a tosz van?

Csomagok.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Sanyix
Vagy maradnak ugyanannál, mert amúgy az elvileg ugyan az a csomag, mégis 2k-val drágább 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

MR ME
helyette inkább a vonalakat kéne már lecserélni, h ne 3Mbit jöjjön a 8 helyett pl...

Ez nem mondhatni emelésnek. Ezek csak új csomagok, át kell váltani majd rá, ha akarod az emelést. Lesznek olyanok akik évekig még azt se tudják majd, hogy ugyan annyiért kétszer olyan jobb nete lehetne.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Mr Csé
rohadjon meg a t-com nekem már a 8mb is szakadni szokott tehát a 15 nemfog majd menni és visszaranak 5 re kurva annyukat!!

adsl emelés<#boxer><#boxer><#boxer><#boxer><#boxer><#boxer><#boxer>

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

autoszimulator
de ez országos akció? na nem mintha bárkit is vinnék, én magam is mennék el ha tudnék, de no chance 😄

.: mobilize.hu :.

Sziasztok, igen lány vagyok, nem tévedés

Nem gerillamarketing, hanem magán akciózás 😊

nem kell hányni, ez valóság.... ha te már az ügyfelünk vagy és hozol még egy embert, kapsz te is és az új ügyfél is egyszeri kedvezményt

részletekért írhattok az e-mailra
autoszimulator
PATRÓNUS AKCIÓ: HOZZ ÚJ ÜGYFELET, ADOK KEDVEZMÉNYT !

na ezt meg aztán végképp nem vágom, nem tudtam hogy ilyen van inviéknél

bertino
ráadásul nõ bazeg, a lap alján <#idiota>

autoszimulator
nane hogy már az invitel gerillamarketinggel foglalkozik, mert behányok

bertino
ujreg.

Petka
Talán lekéne állítani a torrentet 😄

petka: hát nem ezzel indítom a napom h megnézzem speedtesten a net sebességem , hanem youtube megakartam nézni egy videót és kurva lassan töltötte a videót és ez nekem gyanús volt, és gondoltam akkor megnézzem speedtesten h mit mutat az a szar...
louie: az h 8 mb netem van és ez csak 1 mb os csak ennyi...

autoszimulator
de fõleg hogy ezzel mi a gondja?

Petka
Te reggel felkelsz és már speedtesttel indítod a napot? 😄

nah ez vicc a reggel felkeltem és a 8 mb-os net helyet ez köszöntött http://www.speedtest.net/result/511868357.png !!:@

autoszimulator
ha szolgáltatnak ott, ahol laksz, háperszehogy igen

akkor a kábelnetet én betudom köttetni?

bertino
csak a technológia.

sziasztok nem tudjátok véletlenül h az dsl és a kábelnet között mi a különbség?? mert itt lakok Érden és van egy olyan hogy dsl és kábelnet, de dslbõl csak medium van, de kábelnetbõl már van itt extra is! és én az extrat szeretném beköttetni...

Breki33
Nincs véletlen itt TvnetWork-ös?
Más is kapott ilyen levelet?

Hihetetlen ez a cég
Most kaptam tõlük ezt

"Elõfizetõi szerzõdés Szolgáltató részérõl történõ felmondása"

Állítólag súlyos eszközmeghibásodás miatt nem tudják biztosítani a 3GADSL-t
DSLAM központ megszünése miatt..........

Tud errõl valaki vmit?
Persze arrõl szó sem esik , hogy egy évet elõre kifizettem és ígyis lógnak nekem 30 ezerrel.

Szval úgy néz ki kereshetek új szolgáltatót.
lol...😄

Sanyix
amennyi a kábelen átfér 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

hello nem tudjátok véletlenül h mennyit lehet 1 hónapban letölteni és feltölteni??

http://www.t-home.hu/lakossagi/internet/dijcsomagok_lejart_husegideju_elofizetoknek/dsl/dsl_extra

és ezeken a helyeken elérhetõ: http://www.t-home.hu/lakossagi/ugyintezes/szolgaltatasi_teruletek/dsl

Sanyix
? 25/5 kábelen van. Ahol elérhetõ ott megy annyin. De nem adsl-en...

Breki33
melyik szolgáltatónál ezt kérdeztem,,,,,,,,,,
hát telefonon!😄 de amúgy t-home.hu is megtudod rendelni!

Breki33
hol rendelted meg?

nem teljesen érthetõ amit írsz
hát nem tom én megrendeltem ezt a 25 mb internetet remélem tudják biztosítani amit beígértek!

Willenbrock
T-Home-nál van nekem 4Mbit/s netem havi 7900-ért.Eddig folyamatos volt a net,sose volt vele gond.Megéri ezt használni?Amúgy telefonon szóltak múltkor hogy 10Mbit/s-osat is kérhetek ugyanezen az áron lesz kb.Csak még lógtam nekik azért nem állíttattam át.

felhívtam a kedves adsl és megkérdeztem hogy ezt a 25/5 mb internetet mennyire tudjak biztosítani és azt mondták hogy 80% ban tudják szal kb. 20 mb internetet kapunk!! 8 e ft! szerintem az is jó!😄

Petka
Ha ISP váltással kérted, akkor igen, egyébként neked kell lemondani.