4394
2007. januártól-tól folyamatosan állítják át, A sávszélesség emelése minden ügyfél esetében automatikus.
-
"Tisztelt -------, kedves Előfizetőnk!
Köszönjük levelét és elnézését kérjük a késedelmes válaszadásért.
Nyilvántartásunk szerint a telefonvonalra vonatkozó hűségideje nincs jelenleg.
Az előfizetésén élő díjcsomag azonban jelenleg határozott idejű szerződésben van.
A T-Home ------ csomagot 2009. január 14-én aktiváltuk a ----- kapcsolási számú állomáson.
A 60 napos kipróbálási időt követően egy 1 éves határozott idejű szerződés vette kezdetét.
A díjcsomagra vonatkozó hűségideje így 2010. március 14-án jár le."
Ezt küldte a T-Home, így még működhet a telefonvonal megszüntetése, vagy a díjcsomag miatt nem? -
Bocsi, rossz topik! Amúgy a T-com 6 nap alatt se küldte el a szerződésemről, hogy mennyi van még belőle hátra, no comment... -
Felltettem a frissítést, és szemcsés a kép azóta, de nagyon idegesítően! Kis pontok jelennek meg mindenhol más és más színben! Mi lehet a probléma? -
intelware... bazz. anyám.
InteRware -
Intelware -
nekem 1 éve járt le és eldöntöttem, hogy szerződést újítok, mert jobb netem lenne -
Ahogy érzed. Szerintem nem lesz semmi. Nekem, mint hűséges előfizetőjüknek meg pláne nem. -
"A műszakis c6-en azt mondták, hivatalosan nem mondhatja, de szerinte lesz. "
ez, a másikon biztos nem fogják mondani, hogy lesz az miatt, amit leírtam -
Mármint mi? Ez két teljesen ellentmondó dolog. Hogy lenne ebből bármelyik is tuti? -
Most akkor lehet lesz, de nem akarják, hogy addig senki se kössön szerződést, hogy mindenki várjon addig!
Ez mennyire tuti amúgy? -
Múltkor megkérdezte a GTS Datanet online chat-en, hogy lesz e náluk változtatás a csomagokban, esetleg sávszélesség emelés.
A műszakis c6-en azt mondták, hivatalosan nem mondhatja, de szerinte lesz. De az ügyfélszolgálaton megmondják.
Megkérdeztem ugyan ezt a sima ügyfélszolgálati c6-en, és azt mondta semmi ilyesmi nem lesz náluk az tuti.
Ez király! :( -
Március, szóval bukta ezerrel! 3 hónapot meg nem várok... Szóval marad a GTS 2 megabitese 3200ért, az még tuti annyit is bír, szóval az miatt sem idegeskedek... -
naná.
és mikor hosszabbítottatok ? -
Hát, ahogy hallom telefonon szerződést hosszabbítottunk, de az teljes érvényű? Nem kell hozzá aláírni, stb..? -
inkább externet akkor már. -
vagy fraktal? -
externet, EQ NEt, Ice dsl?
-
enternet support fos, higyj nekem! :D
naná.
fél éve még szabályos volt, mikor ebben a szférában kerestem a kenyerem.
talán most is az
-
Erre nem is gondoltam, hogy ilyen lehetséges! Ez akár még járható út is, mert olcsón láttam az enternetnél netet! Ez így tényleg szabályos? (Fogalmam sincs sajnos mikor jár le a telefon előfizu) -
ehh, ha uj telefonvonalat rendelsz és a régit lemondod (már ha lejárt a hűsége a net hűségével együtt), akkor igénybe tudod venni az uj előfizetőkre érvényes árakat.
ha úgy mondod le a telefonvonalat, hogy a netnek rajta hűsége van, akkor epic fail és majd jön a kötbér számla. -
nah, most látom hogy nálunk az pont nincs... -
Datanetnél vagyok 3300 az 1 megabites, de most 3200ért van 2 megabites, de a lehetőségek között nincs olyan, hogy a jelenlegi előfizetők válthatnának! T-com meg vicc amit megcsinált, hogy ellehetetlenítette a szolgáltatóváltást! Digi sajna még nincs, lehet befizetek egy upc startra, arról valakinek véleménye? -
de van régi telefonvonal + meglévő internet (igaz, az most jár le) -
vagy köttess be uj telefonvonalat és nem kell csak pár napot várnod. -
Ezt ajánlom mindenkinek!
Ha szolgáltatót akarok váltani, mindenképp szívok pénzügyileg? Vagy várjam meg a 3 hónapos T-Onlineos szopatást(ugye ők szabták meg)? Csak az a megoldás? -
van egy lista a telefonközpontokról valahol ebben a topikban. -
Arra rá tudok keresni, hogy én milyen messze vagyok a legközelebbi központtól? Ha igen, hogy? -
ha szerencséd van, de 1412n megmondják mennyivel jönne. -
egyébként a 25mb telefonkábelen jönne 100%-osan 25mb-al? a régi matáv közppontól, ami mögött az telefontorony antenna is van, attól lakunk 650m-re google map szerint. -
hát részben volt úgy is, mikor még albérlő volt :) -
másik lakásba van osztva a net? mert azt úgy nem lehet, saját lakáson belűl annyi gépen használod amennyin akarod... -
Hát ez nem túl hihető :D
Egyrészt nincs joguk bejönni, másrészt nem tudhatják hogy van beállítva a router.
Na meg nálunk úgy 6 éve van 4 tv-re osztva a kábel, és 3 éve 3 gépre a net. Sőt a kábel elosztás egy részét a t-s szerelők csinálták mikor a kábelnetet hozták. -
én fizetem a netet. a szomszédoknak csak ajándékba adom ingyen. -
Kábelszolgáltatóknál vannak ellenőrök, akik körülnéznek, hogy kinél hogy van bekötve a TV, illetve net. Tudom, mert egyszer én is majdnem rábasztam ezzel. Gondolom hasonlóan, szúrópróbaszerűen ellenőriznek ők is. Persze kivédhető wifivel vagy akármilyen kábellel a föld alatt és persze be sem mehetnek az adott házba megnézni. Szóval csak kiemeltem az ÁSZF idevonatkozó részletét... -
És hogyan? Sehogy. -
Mert a szolgáltatók általában tiltják, hogy háztartáson kivül megosszák a netet. -
miért? -
Én most beszéltem egy ismerőssel aki ott dolgozik és ért is hozzá (nem ügyintéző)
Érdemes ismerősnél érdeklődni mennyit tud a vonalad milyen messze vagy a központtól.
PL nálam 1,5 km egyenlőre úgy néz ki kb 10-et biztos tud, azt ajánlotta, hogy köthetek kisebbet 5 megást forgalni díj nélkül aztán mikor két három hétig megy megnézik pontosan bírja-e a 15-öt ha igen felfelé válthatok. -
Csak óvatosan a megosztással! -
self fail. csak egy kicsit kellett volna visszaolvasnom. 
akkor mind egy. egyelőre marad a tonline-os terv max ha nem találunk jobb szolgáltatót - bár ezt nagyon kétlem - thx a helpet.