4394
2007. januártól-tól folyamatosan állítják át, A sávszélesség emelése minden ügyfél esetében automatikus.
  • MR ME
    módosítani lehet, de új hűségszerződést kell kötnöd
  • DJ RX7
    sziasztok!
    mostani szolgáltatómnál betelt a pohár és váltani szeretnék t-online-ra.
    ha most megrendelem az 5 mb-osat akkor azt később lehet-e 15-re módosítani szerződés módosítás nélkül? tavasszal szeretném majd a 15 mb-ot.
  • bertino
    hát azért az tűrhető :)
  • Punker
    nem méricskélem mindig, de lefelé 900-zal jön torrent stabilan :D
  • bertino
    és végül mennyi is a stabil kapcsolat ?
  • Livius
    Mikrohullám játékra teljesen használhatatlan pont ezért, mert este mindeki elkezd netezni és csökken a sávszéled neked is de nagyon. És ha az idő rossz akkor még több baj van vele. Még az ADSL is sokkal jobb lenne.
  • kirol
    Én csak hozzá nem értőként csodálkozok a mikrós neten. A vezetékes olyan megfoghatóbb. :)
  • DJ RX7
    szóval az is közrejátszik a lag miatt? általában mikor nagyon le van terhelve akkor a net 1-2-3 megával megy 10 helyett, de sztem még ekkor is simán kéne menjen lagg mentesen. (magyar szerverre csatlakozom)
  • Petka
    Fordítsd el egy kicsit az antennát, hátha találsz valami jó kis nyitott wifit
  • kirol
    Ó ember! Mikrohullám?!
  • DJ RX7
    mostani mikrohullámú. 400m-re van házunktól az antenna.
  • Livius
    A mostani ADSL volt? T-home ADSL-e ugyan olyan lenne, csak ők jobban foglalkoznának esetleg az ilyen problémákkal, de az 5Mb-al valószínű nem lenne semmilyen gond. És szerintem ha most megrendeled, akkor talán már karácsonyra meglesz.
  • DJ RX7
    üdv! mostani szolgáltatom sebességet emelt, (10mb) de ezt persze, hogy nem bírja biztosítani. sajnos annyira szar, hogy este nem lehet játszani semmit. egyszerű call of duty is laggol. kicsit idegesítő és nem szeretnék ezzel a szar szolgáltatónál maradni karácsonyi szünetben. 12 után áll be az ígért sebességre.

tonline-ról most mi a vélemény? 5600-as 5mb-os érdekelne igazából. hétvégenként mennyire van leterhelve? lehet vele normálisan játszani csúcsidőben is? és rendelés után mennyi idő múlva jönnek ki beszerelni?
    esetleg van más szolgáltató? Kisvárdán lakom.
  • Punker
    hétfőn este átraktak 1 0megára, amitől persze össze szakadt az ezeréves modem, most hozták ki az újat, megyek torrentre sebességet tesztelni :D
  • kirol
    Zsír! :)

Én meg most látom, hogy még jó, hogy átmentem a hűségidőm 5. hónapjában a V10-re 5400 Ft/hó-ért, mert már 8070 Ft a V10. :(

Mi a faxért emelték meg? Bár engem nem érint. :)
  • Punker
    na csak sikerült 4-ről 10-re váltani kevesebb pénzért :D
  • kirol
    Érdekes. Milyen csomagod van?

Én eredetileg a váltó csomagban voltam, és a mostani váltó csomag V10 szerinti árat fizetem. Legalább is remélem, hogy arról szól a számla, mert ezt mondták.
    Szóval az olcsóbb, de nagyobb sebességű csomagot.
  • Kandurex
    Én is váltottam...csak lefele, eddig 8Mbit -em volt, de nem tudott a vonal csak 6 mega körül kierőszakolni magának, így lett most 5Mbit, bőven elég... Bár szerintem a T-fosnál ez így is drága, valami 5600,- Ft :/
  • Punker
    support-on az XYZ telefonos kiscsaj.

az a szopóka hogy 4-ről 8-ra most is tudnék váltani, csak az új csomagok nincsenek berakva a régi felhasználóknak.
  • kirol
    Ezeket ki mondja neked?

Én az 1 éves hűségidőm 6. hónapjában váltottam V4 -ről V10 -re.
  • bertino
    hát ez bőven.
  • Punker
    na
    köcsög szolgáltató
    29-én jár le ahűség szerződésem
    de akkor csak a 4 megásat tudom lecserélni 5 megásra kb 200 pénzzel olcsóbban
    ha lemondom akkor 3 hónapig náluk nem lehet
    de a kis csaj azt mondta várjam meg a decembert akkor lesz karácsony :D
  • Nagyi06
    15/1 internetért 6400 ft kell majd fizetnem. szerintem ez még úgy ahogy elfogatható.
  • kirol
    Én sima csomagváltással átmentem V4-ről V10-re. És 90 Ft-al kevesebbet fizetek érte.
  • Punker
    hát ez b@ssza az agyam, hogy az szerintük csak az új előfizetőkre vonatkozik, de holnap rácsörgök az ügyfélszolgálatra.
  • kirol
    Én úgy látom a 10 Mbit náluk 5490, az kevesebb, mint a te 7750 Ft-od.
  • Punker
    néztem, nincs semmi az enternet-nél, másra meg nem váltok.
  • lck #4087
    Most vannak akciók a szolgáltatóknál.
    Nézz körül.
    Lehet hogy még szolgáltatóváltással is olcsóbbat kapsz.
    Nekem most az 5 Megás 4800 lesz. Előtte a 4-es 7200 volt.
  • Punker
    7750-et fizetek most a 4480/256 kbit/s -ért :(
  • Willenbrock
    Nekem T-Homos van.4000 Ft körül van az 5Mbit/s-os adsl.Ez még éppenhogycsak tűrhető ár érte.Pláne ahoz képest hogy pár hónapja még 7800 volt a 4Mbites.
  • kirol
    Hadititok, hogy hány Mbit-et bír ténylegesen a vonalad?
  • kirol
    Bár eléggé nem ADSL-ről beszélünk. :)

Tök érdekes lehet ott! Jól keresel legalább?
  • bertino
    melózok.
    majd ha kicsit több közöm lesz az angolhoz, mint jelen pillanatban, akkor talán tanulni is fogok
  • kirol
    És mit csinálsz ott?
    Dolgozol, vagy tanulsz?
  • bertino
    nyja, május óta.
    miután felmondtam az enternetnél.

haver albijában 7/1es dsl volt (szó szerint hibátlan), de itt nincs csak 2/0,8 3 emberre.
    online játék alapból felejtős :D
    de egyszer bt is lép, remélem minél hamarabb.
  • kirol
    És mennyi az annyi?
  • kirol
    Angliában laksz?
  • bertino
    hát akkor csak grat :)
    bazz mire itt angliában behuzzák az ország nagy részén az optikát.

hiányolom azért néha én is az otthoni 30/20as digi-t az itteni fostalicska 2 mbit helyett bakker :|
  • Nagyi06
    Ez hihetetlen már meg is van az új csomag.:D
  • bertino
    pár nap és kiderül :)