ADSL - melyik szolgáltató?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tobias88
még PONT nem írtam alá a szerzõdést <#vigyor>
kirol
Na GTS Datanet is áttért az 5-10-15-ös csomagra.
Ennyi pénzért, amit most fizetek 10 megás netem lehetne. Köcsögök! 😞

MR ME
az h a telefonvonalat visszamondhatod, a netet nem
mivel már lehet telefon nélkûl is netet rendelni...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

tobias88
Akkor ez mi az istent jelent?

" Nyilvántartásunk szerint a telefonvonalra vonatkozó hûségideje nincs jelenleg."
bertino
és az nem telefon véletlenül ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

tobias88
ez a Favorit díjcsomag
bertino
"Az elõfizetésén élõ díjcsomag azonban jelenleg határozott idejû szerzõdésben van.

A T-Home ------ csomagot 2009. január 14-én aktiváltuk a ----- kapcsolási számú állomáson.

A díjcsomagra vonatkozó hûségideje így 2010. március 14-án jár le."

most akkor ez mi ? <#idiota>

tobias88
a net az már lejárt hûségidõs!
autoszimulator
telefont önmagában le is mondhatod, de a net elõfizetés megmarad, annak felmondása csúnya összeg kifizetésével fog járni, nemhinném hogy megérné.

mondjuk régen még úgy volt, hogy csak úgy lemondani a telefon elõfizetést, majd egy újat köttetni nem volt érdemes, mert a kettõ közt el kellett telnie X idõnek, hogy új elõfizetõként regisztráljanak. De ez nem T- nél volt mondjuk, meg lehet azóta változtak jogszabályok.

.: mobilize.hu :.

bertino
ha megszünteted a telefonvonalat, ott van rajta az internet, ami hûségidõs, tehát hozzádcsapnának feltehetõen egy kötbért.
emlékeim szerint.

ha nem így van, majd megcáfol valaki.

tobias88
"Tisztelt -------, kedves Elõfizetõnk!

Köszönjük levelét és elnézését kérjük a késedelmes válaszadásért.

Nyilvántartásunk szerint a telefonvonalra vonatkozó hûségideje nincs jelenleg.

Az elõfizetésén élõ díjcsomag azonban jelenleg határozott idejû szerzõdésben van.

A T-Home ------ csomagot 2009. január 14-én aktiváltuk a ----- kapcsolási számú állomáson.

A 60 napos kipróbálási idõt követõen egy 1 éves határozott idejû szerzõdés vette kezdetét.

A díjcsomagra vonatkozó hûségideje így 2010. március 14-án jár le."

Ezt küldte a T-Home, így még mûködhet a telefonvonal megszüntetése, vagy a díjcsomag miatt nem?
tobias88
Bocsi, rossz topik! Amúgy a T-com 6 nap alatt se küldte el a szerzõdésemrõl, hogy mennyi van még belõle hátra, no comment...
tobias88
Felltettem a frissítést, és szemcsés a kép azóta, de nagyon idegesítõen! Kis pontok jelennek meg mindenhol más és más színben! Mi lehet a probléma?
bertino
intelware... bazz. anyám.

InteRware

kirol
tobias88
nekem 1 éve járt le és eldöntöttem, hogy szerzõdést újítok, mert jobb netem lenne
kirol
Ahogy érzed. Szerintem nem lesz semmi. Nekem, mint hûséges elõfizetõjüknek meg pláne nem.

tobias88
"A mûszakis c6-en azt mondták, hivatalosan nem mondhatja, de szerinte lesz. "

ez, a másikon biztos nem fogják mondani, hogy lesz az miatt, amit leírtam
kirol
Mármint mi? Ez két teljesen ellentmondó dolog. Hogy lenne ebbõl bármelyik is tuti?

tobias88
Most akkor lehet lesz, de nem akarják, hogy addig senki se kössön szerzõdést, hogy mindenki várjon addig!

Ez mennyire tuti amúgy?
kirol
Múltkor megkérdezte a GTS Datanet online chat-en, hogy lesz e náluk változtatás a csomagokban, esetleg sávszélesség emelés.
A mûszakis c6-en azt mondták, hivatalosan nem mondhatja, de szerinte lesz. De az ügyfélszolgálaton megmondják.
Megkérdeztem ugyan ezt a sima ügyfélszolgálati c6-en, és azt mondta semmi ilyesmi nem lesz náluk az tuti.

Ez király! 😞

tobias88
Március, szóval bukta ezerrel! 3 hónapot meg nem várok... Szóval marad a GTS 2 megabitese 3200ért, az még tuti annyit is bír, szóval az miatt sem idegeskedek...
bertino
naná.
és mikor hosszabbítottatok ?

tobias88
Hát, ahogy hallom telefonon szerzõdést hosszabbítottunk, de az teljes érvényû? Nem kell hozzá aláírni, stb..?
bertino
inkább externet akkor már.

tobias88
vagy fraktal?
tobias88
externet, EQ NEt, Ice dsl? <#vigyor2>
bertino
enternet support fos, higyj nekem! 😄

naná.
fél éve még szabályos volt, mikor ebben a szférában kerestem a kenyerem.
talán most is az <#idiota>

tobias88
Erre nem is gondoltam, hogy ilyen lehetséges! Ez akár még járható út is, mert olcsón láttam az enternetnél netet! Ez így tényleg szabályos? (Fogalmam sincs sajnos mikor jár le a telefon elõfizu)
bertino
ehh, ha uj telefonvonalat rendelsz és a régit lemondod (már ha lejárt a hûsége a net hûségével együtt), akkor igénybe tudod venni az uj elõfizetõkre érvényes árakat.

ha úgy mondod le a telefonvonalat, hogy a netnek rajta hûsége van, akkor epic fail és majd jön a kötbér számla.

tobias88
nah, most látom hogy nálunk az pont nincs...
tobias88
Datanetnél vagyok 3300 az 1 megabites, de most 3200ért van 2 megabites, de a lehetõségek között nincs olyan, hogy a jelenlegi elõfizetõk válthatnának! T-com meg vicc amit megcsinált, hogy ellehetetlenítette a szolgáltatóváltást! Digi sajna még nincs, lehet befizetek egy upc startra, arról valakinek véleménye?
tobias88
de van régi telefonvonal + meglévõ internet (igaz, az most jár le)
bertino
vagy köttess be uj telefonvonalat és nem kell csak pár napot várnod.

tobias88
Ezt ajánlom mindenkinek!

Ha szolgáltatót akarok váltani, mindenképp szívok pénzügyileg? Vagy várjam meg a 3 hónapos T-Onlineos szopatást(ugye õk szabták meg)? Csak az a megoldás?
bertino
van egy lista a telefonközpontokról valahol ebben a topikban.

kirol
Arra rá tudok keresni, hogy én milyen messze vagyok a legközelebbi központtól? Ha igen, hogy?

bertino
ha szerencséd van, de 1412n megmondják mennyivel jönne.

DJ RX7
egyébként a 25mb telefonkábelen jönne 100%-osan 25mb-al? a régi matáv közppontól, ami mögött az telefontorony antenna is van, attól lakunk 650m-re google map szerint.

:3

Sanyix
hát részben volt úgy is, mikor még albérlõ volt 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

MR ME
másik lakásba van osztva a net? mert azt úgy nem lehet, saját lakáson belûl annyi gépen használod amennyin akarod...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Sanyix
Hát ez nem túl hihetõ 😄
Egyrészt nincs joguk bejönni, másrészt nem tudhatják hogy van beállítva a router.
Na meg nálunk úgy 6 éve van 4 tv-re osztva a kábel, és 3 éve 3 gépre a net. Sõt a kábel elosztás egy részét a t-s szerelõk csinálták mikor a kábelnetet hozták.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

DJ RX7
én fizetem a netet. a szomszédoknak csak ajándékba adom ingyen.

Petka
Kábelszolgáltatóknál vannak ellenõrök, akik körülnéznek, hogy kinél hogy van bekötve a TV, illetve net. Tudom, mert egyszer én is majdnem rábasztam ezzel. Gondolom hasonlóan, szúrópróbaszerûen ellenõriznek õk is. Persze kivédhetõ wifivel vagy akármilyen kábellel a föld alatt és persze be sem mehetnek az adott házba megnézni. Szóval csak kiemeltem az ÁSZF idevonatkozó részletét...

Sanyix
És hogyan? Sehogy.

Petka
Mert a szolgáltatók általában tiltják, hogy háztartáson kivül megosszák a netet.

DJ RX7
miért?

Breki33
Én most beszéltem egy ismerõssel aki ott dolgozik és ért is hozzá (nem ügyintézõ)

Érdemes ismerõsnél érdeklõdni mennyit tud a vonalad milyen messze vagy a központtól.

PL nálam 1,5 km egyenlõre úgy néz ki kb 10-et biztos tud, azt ajánlotta, hogy köthetek kisebbet 5 megást forgalni díj nélkül aztán mikor két három hétig megy megnézik pontosan bírja-e a 15-öt ha igen felfelé válthatok.
Petka
Csak óvatosan a megosztással!

DJ RX7
self fail. csak egy kicsit kellett volna visszaolvasnom. <#idiota>

akkor mind egy. egyelõre marad a tonline-os terv max ha nem találunk jobb szolgáltatót - bár ezt nagyon kétlem - thx a helpet.