ADSL - melyik szolgáltató?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennyi pénzért, amit most fizetek 10 megás netem lehetne. Köcsögök! 😞
mivel már lehet telefon nélkûl is netet rendelni...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
" Nyilvántartásunk szerint a telefonvonalra vonatkozó hûségideje nincs jelenleg."
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A T-Home ------ csomagot 2009. január 14-én aktiváltuk a ----- kapcsolási számú állomáson.
A díjcsomagra vonatkozó hûségideje így 2010. március 14-án jár le."
most akkor ez mi ? <#idiota>#idiota>
mondjuk régen még úgy volt, hogy csak úgy lemondani a telefon elõfizetést, majd egy újat köttetni nem volt érdemes, mert a kettõ közt el kellett telnie X idõnek, hogy új elõfizetõként regisztráljanak. De ez nem T- nél volt mondjuk, meg lehet azóta változtak jogszabályok.
.: mobilize.hu :.
emlékeim szerint.
ha nem így van, majd megcáfol valaki.
Köszönjük levelét és elnézését kérjük a késedelmes válaszadásért.
Nyilvántartásunk szerint a telefonvonalra vonatkozó hûségideje nincs jelenleg.
Az elõfizetésén élõ díjcsomag azonban jelenleg határozott idejû szerzõdésben van.
A T-Home ------ csomagot 2009. január 14-én aktiváltuk a ----- kapcsolási számú állomáson.
A 60 napos kipróbálási idõt követõen egy 1 éves határozott idejû szerzõdés vette kezdetét.
A díjcsomagra vonatkozó hûségideje így 2010. március 14-án jár le."
Ezt küldte a T-Home, így még mûködhet a telefonvonal megszüntetése, vagy a díjcsomag miatt nem?
InteRware
ez, a másikon biztos nem fogják mondani, hogy lesz az miatt, amit leírtam
Ez mennyire tuti amúgy?
A mûszakis c6-en azt mondták, hivatalosan nem mondhatja, de szerinte lesz. De az ügyfélszolgálaton megmondják.
Megkérdeztem ugyan ezt a sima ügyfélszolgálati c6-en, és azt mondta semmi ilyesmi nem lesz náluk az tuti.
Ez király! 😞
és mikor hosszabbítottatok ?
naná.
fél éve még szabályos volt, mikor ebben a szférában kerestem a kenyerem.
talán most is az <#idiota>#idiota>
ha úgy mondod le a telefonvonalat, hogy a netnek rajta hûsége van, akkor epic fail és majd jön a kötbér számla.
Ha szolgáltatót akarok váltani, mindenképp szívok pénzügyileg? Vagy várjam meg a 3 hónapos T-Onlineos szopatást(ugye õk szabták meg)? Csak az a megoldás?
:3
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Egyrészt nincs joguk bejönni, másrészt nem tudhatják hogy van beállítva a router.
Na meg nálunk úgy 6 éve van 4 tv-re osztva a kábel, és 3 éve 3 gépre a net. Sõt a kábel elosztás egy részét a t-s szerelõk csinálták mikor a kábelnetet hozták.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Érdemes ismerõsnél érdeklõdni mennyit tud a vonalad milyen messze vagy a központtól.
PL nálam 1,5 km egyenlõre úgy néz ki kb 10-et biztos tud, azt ajánlotta, hogy köthetek kisebbet 5 megást forgalni díj nélkül aztán mikor két három hétig megy megnézik pontosan bírja-e a 15-öt ha igen felfelé válthatok.