ADSL - melyik szolgáltató?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
Enternet-nél 19.920 + ÁFA/hó + 16.000 + ÁFA a kiépítés,

mondjuk nem értem ha az 512-nél 3.200 + ÁFA a kiépítés akkor miért ennyivel több a másiknál 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
768-s ADSL melyik szolgáltatónál a legolcsóbb?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Taranov
Nagyjából mindegyiknek ugyanoyannak kell lennie. Az Axeleróról hallottam eddig csak olyanokat, hogy 20-30 kbittel lassabb, bár ez is csak regionális probléma lehet szerintem.
Olyan szolgáltató, amirõl soha semmi rosszat nem hallottam, az egyedül a GTS DataNet.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Bandee1987
Olvastam. Csak azt nem tudom, hogy a Tvnet mennyire megbizható(azaz mennyire biztos az a sebesség, ami hirdetnek). Nekem az invitel megbizható, nem volt eddig soha problémám a nettel.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

PLackó
Na ,ezt nézzétek meg.
Itt egy összegzõ lista,amin látszik hogy 384 kbps -es netnél a Tvnet a legolcsóbb.

Bandee1987
csá

PLackó
igaz a 2 éves szerz. is olcsóbbá teszi.Én 1 éveset rendeltem.Így lessz 7990+áfa,1000ft bekött. díj.
Na megyek aludni,jóéjt!

Bandee1987
Ja, anno az évvégi 0 ft-os bekötési akció keretében rendeltem meg, igaz 2 éves szerzõdésre.

PLackó
ok.

PLackó
akkor az olcsó volt!!!
nemrég néztem és drága most!

Bandee1987
rühelhetek=örülhetek

PLackó
Akkor az ismerõs miattMert az tényleg nagyon hamar van.

Bandee1987
Én 9990.-at fizetek havonta, a bekötési dij 0 ft volt. Még rülhetek is, mert én egy nem olyan helyen élek, ahol nagy lenne a választási lehetõségem...

szacsi
nálam, amikor az aelero nyáron csinálta a "2 hónap ingyen" szerû akciojat, 3 nap mulva jottek. vasarnap megrendeltem a neten, es szerdan este mar fenn voltam. igaz, nekünk volt ismeros, es o elintezte...

:-O http://www.ashes.hu O-:

PLackó
Az invitel árai most drágák a többihez képest.

PLackó
Köszönöm.Akkor nemsoká jönnek 😊

Bandee1987
Én az invitelnél fizettem elõ az ADSL-re. 2 hét mulva rámcsörögtek, hogy másnap jönnének 12 fele. Jöttek is rendesen a megbeszélt idõpontban

Taranov
Általában egy héten belül vissza szoktak szólni telefonon, és a szerzõdésben a legtöbb szolgáltatónál 30 napot tartanak fent maguknak a beszerelésre, viszont a TVNet viszonylag kis szolgáltató, ha nincs sok megrendelésük és fontosak nekik az ügyfelek (azért írok feltételes módban, mert nincs velük személyes tapasztalatom), akkor 2 héten belül menni fognak hozzád.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

PLackó
Hi.Ma este rendeltem meg az ADSL-t.(Tvnet-tõl)
Hány nap múlva jönnek kb a szerelõ emberkék?

cSuwwi
én is haxeleros vagyok, de az elmúlt ~1 év alatt, ég 1x sem volt kimaradás. 😊

shit happens

PLackó
ú lehet. Mennyi ideig szoktak tartani ezek a leállások?

Taranov
Biztos jó. CSak akkor van peched, ha fejlesztgetni fognak és ezért leállások lesznek, mint az Axelero sok körzetében.

PLackó
Épp ez a baj hogy nem tudom hogy milyen minõségû,de ez a legolcsóbb

Tuvok
nézd, ha nem bízol bennük, ne vegyél kötött idejût, csak amit le lehet mondani, ha szar a szolg. minõsége

PLackó
😊
THX!

Tuvok
Hát nincs tapasztalatom náluk, de az ADSL szabványa a 24 órás szolg. mittomén hány % max kimaradással pl. karbantartásra, azaz ADSL az ADSL... 😊

PLackó
please Help!

PLackó
igen,köszi ,csak szerinted minõségileg is jó ,és meg is lehet benne bízni?(TVnet)

Tuvok
Ha van ott, ahol lax, akkó mé ne ? 😊

PLackó
Topic UP!
Kérlek segítsetek.Most akarom beköttetni az ADSL-t.A TVNET szolgáltató most a legolcsóbb.(7990 ft + áfa,1000 ft beköttetési díj.)Szeintetek jó hogyha ezt a solgáltatót választom?
Köszönöm.

Van valakinek tapasztalata a MonorTel által szolgáltatott ADSL internetrõl. Ha van osszátok meg? Köszi!
Éppen ma csak a Matáv hálózata nem képes rá, ha kötelezõ lenne bevezetni, az érdekes lenne. Na meg azonnal tudnék róla, ha hálózatbõvítés lenne 😊
Taranov
Nem rossz! Gondolom valamivel drágábban még rendes feltöltési sebességet is lehet szervezni.

Tuvok
passz, ennyit tudok, sztem nem olyan lehetetlen

99%(fedhetetlenség rulez)
De ha bõvebben is írsz róla...

\"Life is around you and in you.\"

Tuvok
Hát igen, a kettõ üti egymást. 😞

Bandee1987
Az a lényeg, hogy az árak csökkenjenek, ezzel szemben a sebesség viszont nõjjön...(Jó,jó, igaz, szép álom)

Tuvok
Biztos vagy benne ?

buli lenne de nincs ilyen😞

Bandee1987
sztem az ára is 10000 HUF alá csökkenne, mert elkezdödik a szolgáltatók harca az ügyfélért, és ennek mi örülhetünk, mert igy még lejjebb mennek az árak...
😄

+flatrare!
Összesen 80€-ra jön ki...

Tuvok
Hallot valaki errõl az uniós szabványról, hogy állítólag az ADSL-nek is van valami szabványa, 1024/768, vagy valami hasonló, amit be kell vezetni a csatlakozással ?
Fél füllel hallottam róla, hát nem lenne rossz. 😊

Bandee1987

Szivesen lennék a németek helyében, nézzétek csak a cikket:
(3072/384-es adsl, mindössze 6500 ft-ért kb.)
http://www.sg.hu/printer.php?cid=31241

PLackó
Most melyik szolgáltatótol lenne érdemes beköttetni (árilag\minõségileg)?

Adam5
😄

PResident Evil
többet ide nem írok 😄

Adam5

PResident Evil
anyátok picsája !!!

Taranov
Ez a hír terjeng valóban.
A Datanetnek minden szolgáltatása elsõosztályú.

Adam5
de volt is lassulás a freestart nál?