4394
2007. januártól-tól folyamatosan állítják át, A sávszélesség emelése minden ügyfél esetében automatikus.
-
Sziasztok!
Én 2004 október - december közötti akcíóban kötöttem Datanetes szerződést 512-re, havi br. 9500 Ft ért. - Ezt 2 x duplázták így most max. 2048 a sebességem.
Ez azt hiszem jelenleg nagyon kedvező.
Technikai okokból a szerződésem 2005 áprilistól lett érvényes 2006 áprilisig.
Akik hasonló szerződést kötöttek - gondolom - decemberben jónéhánynak lejárt.
Azt kérdezném hogy mire számíthatok ? Esetleg szépen csendben megmarad a a régi havidíj - vagy érdemes más szolgáltató után nézni ? Mivel a Datanet mostanában elég drága. -
Butthead #1225 Paraméterek? -
szerintetek a Chello az jó? nekem az van (light) és nekem tök jól megy!
ajánlom
-
enternet-et mondtam,nem externet !
..de most látom,hogy T-online-on van ez a "ADSL-Biztonság" 1M-ás havi 7400!!,csak az a baja,hogy 2év
....de akkor nemtom miért ajánlják a 9500-ast,mikor ez ua. a sebesség??
-
Szolnokboy #1222 hopp-hopp !! Az a nettóár...shit. A brutto 10490 
-
Szolnokboy #1221 vaze...vendégem vagy egy kólára 

télleg olcsóbb egy 1000essel...thx még1x -
Szolnokboy #1220 azért 9700 mert 5%januártól lejön az árból, az externetet még nem is néztem majd most megteszem -

-
naja csakhogy azért 10k-t nem szivesen adok még a 2M-sért se (ami 10900FT! sztem) !!
...1ébként lehet hogy kiköttetem 3honapra nézd meg Enternet-nél a 2M-ás 7800!!!!!! (ráadásul 1éves) -
tomo #1217 az ISP k csak kiskereskedok, mindegyik a helyi nagykertol ( matav invitel stb (ex) monopol szolgaltatotol) veszi.
tehat vegso soron a matav tudja , hogy neked mar volt adsl egy masiknal 3 honapon belul.
a 3. modszer, az ember szepen ker egy uj vonalat uj adsl lel. akkor nem esik bele se a szolgaltatovaltasos buntibe , se nem kell nelkulozze a netet 3 honapig. oszt amikor megvan az uj net szepen lemondja a ergit telefonostol.
egyetlen szepseghiba, hogy repul a matavos teloszam, de pl nalam ez nem gond, ugysem hasznalom semmire. -
Szolnokboy #1216 Igy van, tudom emrt nekem is most járt le a szerződésem eddig 7990 volt most 9500 lesz. Megtudakoltam hogy működik ez, vagy az van hogy lemondod az ADSL-t majd 3 hónap mulva beköttetsz egy újat normál áron vagy átállsz a másikra azonnal drágábbé :S De még igy is megéri mert 9700 ft lenne a 2048as ADSL a T-online nál meg az 1024es 9500. Tehát dupla sebesség +200ért nem rossz üzlet.
Viszont egy kérdés: Honnan a frászból tudja meg a Dunaweb hogy nekem már van egy előfizetésem más szolgáltatónál ?
-
VIGYÁZZ!!!!
..én már telefonon felhivtam 1-2 szolgáltatót,köztük a DunaWeb-et is. Nos,az van,ha vki szünetmentesen szolgáltatót akar váltani,akkor bizony az adott szolgáltató árra még rájön 1,5-2 ezer FT !!!!!
...CSAK akkor érvényesek a kiirt árak az 1es szolgáltatóknál,miután 3 HÓNAPIG felmondtad a kapcsolatod
akárhol is vagy (pl.T-online)!!!

..igy állapodtak meg a szolgáltatók és a T-Online !!!
MI MEG SZIVUNK DE AKKORÁT,MINT 1HÁZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

((én is idáig 1Megás ADSL-ért 7900-at fizettem (kedvezményesen),most meg ilyen 9900-ast akarnak ue. a sebeséggel ajánlani(kedvezményesen),hát 1nagy LÓFA**T!!!!!!)) -
tomo #1214 megrendeltem egy uj telefonvonalat es internetelofizetest.
amint beszereltek lemondom a t onlinos vackot telefonostul.
kerdes, ki kell e fizetni az egesz honapot? vagy csak reszben?
egyaltalan, egyszeru megszabadulni egy telefonvonaltol es adsl elofizetestol?
(sikerult megcsipnem a 4000 ftos externet 512 es csomagot ) -
Szolnokboy #1213 én msot akarok átállni a t-onlineról a dunawebre.
Árak:
http://www.dunaweb.hu/index.php?page=adslcsomag
vonjatok le belőle 5%ot január 1től ugyanis csökken -
Ronny #1212 nemlesz -
Szisztok !
Kérdés: akkor most lesz duplázás a t-online-nál ??? s mikor??
..mert ha lesz akkor megéri 2éves hűségnyilatkozatot kötni -
t-onlinosnak??? -
de egyik haveromnak dupláztak
-
nem -
kövezzetek meg a szart irok ..... :)
igaz hogy lesz duplázás a t-onlinenél??? -
Hát ebből nekem az tűnik ki hogy a legtöbb helyen a 2048/128-as elérés is drágább mint az UPC 2560/512-ese igaz itt korlát van... -
Értem!
-
nincs ip ban :) -
Butthead #1203 Saját ip cím alatt feltételezem, hogy fix ip címet értesz.
Fix (statikus) ip cím
Előny: Pl. ha ftp szervert üzemeltetsz, akkor elég egyszer megadni a haveroknak az ip címed, nem fog változni, nem kell mindig állítgatni.
Hátrány: Egy hacker talál egy rést a gépeden, onnantól kezdve mindig megtalál majd, mert mindig ugyanaz a címed. Esetleg a májkelszoft is könnyebben megfigyel majd. :)
Dinamikus ip cím
Előny: Nehezebben tudnak beazonosítani, ha mindig más címről látogatod a honlapokat. Ezenkívül van olyan oldal (pl. rapidshare.de), ami figyeli az ip címet, és óránként korlátozott mennyiségű adatot lehet letölteni. Ilyenkor nem kell várni, elég egy újrakapcsolódás a netre, és 90%, hogy másik ip címmel fogsz kapcsolódni, egyből lehet tovább töltögetni.
Hátrány: Ha ftp szervert üzemeltetsz, a haveroknak minden kapcsolódás után meg kell adni az ip címed. -
nem kell. -
A T-Online kábelnetjéhez kell vagy nem kell telefon?
Amúgy a UPC-nél vagyunk.
Thanx! -
háát, nem valami jók az árak... ;)
nekem -
Szivesen! -
hmm, köszi -
Valamennyire összenyomtam. -
-
azért kell linkelni. -
Csak az a baj, hogy marha nagy lesz, mert kicsiban nem látszik rendesen.
A többiek ki fognak nyírni, ha meglátják mekkora. -
Pl.:
http://www.kepfeltoltes.hu/ -
Akkor bescannelem, csak, azt mondd meg, hogy lehet ide képet berakni, mert nem tudom. Mert a [kép], címet kér be. -
No, engem érdekel! -
Ha érdekel valakit net árak, akkor az aktuális HVG-ben van egy lista a különböző szolgáltatók árairól. (Ezetleg be is tudom scannelni, ha szükséges.) -
elvileg 2 3 ora a karbantartás -
hát még most se nagyon müködik.. már kezdek fényt kapni.. lassan.. és pesrsze oldalukon nem irják hogy lenne... -
mostanában volt valami