4394
2007. januártól-tól folyamatosan állítják át, A sávszélesség emelése minden ügyfél esetében automatikus.
  • lck #1226
    Sziasztok!

Én 2004 október - december közötti akcíóban kötöttem Datanetes szerződést 512-re, havi br. 9500 Ft ért. - Ezt 2 x duplázták így most max. 2048 a sebességem.

Ez azt hiszem jelenleg nagyon kedvező.

Technikai okokból a szerződésem 2005 áprilistól lett érvényes 2006 áprilisig.
    Akik hasonló szerződést kötöttek - gondolom - decemberben jónéhánynak lejárt.

Azt kérdezném hogy mire számíthatok ? Esetleg szépen csendben megmarad a a régi havidíj - vagy érdemes más szolgáltató után nézni ? Mivel a Datanet mostanában elég drága.
  • Butthead
    Paraméterek?
  • Prazlee
    szerintetek a Chello az jó? nekem az van (light) és nekem tök jól megy!
    ajánlom

• Johnny23
    enternet-et mondtam,nem externet !

..de most látom,hogy T-online-on van ez a "ADSL-Biztonság" 1M-ás havi 7400!!,csak az a baja,hogy 2év....de akkor nemtom miért ajánlják a 9500-ast,mikor ez ua. a sebesség??
  • Szolnokboy
    hopp-hopp !! Az a nettóár...shit. A brutto 10490
  • Szolnokboy
    vaze...vendégem vagy egy kólára
    télleg olcsóbb egy 1000essel...thx még1x
  • Szolnokboy
    azért 9700 mert 5%januártól lejön az árból, az externetet még nem is néztem majd most megteszem
  • Johnny23
  • Johnny23
    naja csakhogy azért 10k-t nem szivesen adok még a 2M-sért se (ami 10900FT! sztem) !!

...1ébként lehet hogy kiköttetem 3honapra nézd meg Enternet-nél a 2M-ás 7800!!!!!! (ráadásul 1éves)
  • tomo
    az ISP k csak kiskereskedok, mindegyik a helyi nagykertol ( matav invitel stb (ex) monopol szolgaltatotol) veszi.
    tehat vegso soron a matav tudja , hogy neked mar volt adsl egy masiknal 3 honapon belul.

a 3. modszer, az ember szepen ker egy uj vonalat uj adsl lel. akkor nem esik bele se a szolgaltatovaltasos buntibe , se nem kell nelkulozze a netet 3 honapig. oszt amikor megvan az uj net szepen lemondja a ergit telefonostol.

egyetlen szepseghiba, hogy repul a matavos teloszam, de pl nalam ez nem gond, ugysem hasznalom semmire.
  • Szolnokboy
    Igy van, tudom emrt nekem is most járt le a szerződésem eddig 7990 volt most 9500 lesz. Megtudakoltam hogy működik ez, vagy az van hogy lemondod az ADSL-t majd 3 hónap mulva beköttetsz egy újat normál áron vagy átállsz a másikra azonnal drágábbé :S De még igy is megéri mert 9700 ft lenne a 2048as ADSL a T-online nál meg az 1024es 9500. Tehát dupla sebesség +200ért nem rossz üzlet.

Viszont egy kérdés: Honnan a frászból tudja meg a Dunaweb hogy nekem már van egy előfizetésem más szolgáltatónál ?
  • Johnny23
    VIGYÁZZ!!!!

..én már telefonon felhivtam 1-2 szolgáltatót,köztük a DunaWeb-et is. Nos,az van,ha vki szünetmentesen szolgáltatót akar váltani,akkor bizony az adott szolgáltató árra még rájön 1,5-2 ezer FT !!!!!

...CSAK akkor érvényesek a kiirt árak az 1es szolgáltatóknál,miután 3 HÓNAPIG felmondtad a kapcsolatod akárhol is vagy (pl.T-online)!!!

..igy állapodtak meg a szolgáltatók és a T-Online !!!

MI MEG SZIVUNK DE AKKORÁT,MINT 1HÁZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

((én is idáig 1Megás ADSL-ért 7900-at fizettem (kedvezményesen),most meg ilyen 9900-ast akarnak ue. a sebeséggel ajánlani(kedvezményesen),hát 1nagy LÓFA**T!!!!!!))
  • tomo
    megrendeltem egy uj telefonvonalat es internetelofizetest.
    amint beszereltek lemondom a t onlinos vackot telefonostul.

kerdes, ki kell e fizetni az egesz honapot? vagy csak reszben?
    egyaltalan, egyszeru megszabadulni egy telefonvonaltol es adsl elofizetestol?

(sikerult megcsipnem a 4000 ftos externet 512 es csomagot )
  • Szolnokboy
    én msot akarok átállni a t-onlineról a dunawebre.

Árak:
    http://www.dunaweb.hu/index.php?page=adslcsomag

vonjatok le belőle 5%ot január 1től ugyanis csökken
  • Ronny
    nemlesz
  • Johnny23
    Szisztok !

Kérdés: akkor most lesz duplázás a t-online-nál ??? s mikor??

..mert ha lesz akkor megéri 2éves hűségnyilatkozatot kötni
  • Rafaelo
    t-onlinosnak???
  • sike
    de egyik haveromnak dupláztak
  • Rafaelo
    nem
  • sike
    kövezzetek meg a szart irok ..... :)
    igaz hogy lesz duplázás a t-onlinenél???
  • EvilDevil
    Hát ebből nekem az tűnik ki hogy a legtöbb helyen a 2048/128-as elérés is drágább mint az UPC 2560/512-ese igaz itt korlát van...
  • ffxi
    Értem!

• Rafaelo
    nincs ip ban :)
  • Butthead
    Saját ip cím alatt feltételezem, hogy fix ip címet értesz.
    Fix (statikus) ip cím
    Előny: Pl. ha ftp szervert üzemeltetsz, akkor elég egyszer megadni a haveroknak az ip címed, nem fog változni, nem kell mindig állítgatni.
    Hátrány: Egy hacker talál egy rést a gépeden, onnantól kezdve mindig megtalál majd, mert mindig ugyanaz a címed. Esetleg a májkelszoft is könnyebben megfigyel majd. :)

Dinamikus ip cím
    Előny: Nehezebben tudnak beazonosítani, ha mindig más címről látogatod a honlapokat. Ezenkívül van olyan oldal (pl. rapidshare.de), ami figyeli az ip címet, és óránként korlátozott mennyiségű adatot lehet letölteni. Ilyenkor nem kell várni, elég egy újrakapcsolódás a netre, és 90%, hogy másik ip címmel fogsz kapcsolódni, egyből lehet tovább töltögetni.
    Hátrány: Ha ftp szervert üzemeltetsz, a haveroknak minden kapcsolódás után meg kell adni az ip címed.
  • Serpa
    nem kell.
  • CalebJoe
    A T-Online kábelnetjéhez kell vagy nem kell telefon?
    Amúgy a UPC-nél vagyunk.

Thanx!
  • M@TriX
    háát, nem valami jók az árak... ;)
    nekem
  • kirol
    Szivesen!
  • Kandurex
    hmm, köszi
  • kirol
    Valamennyire összenyomtam.
  • kirol
  • Punker
    azért kell linkelni.
  • kirol
    Csak az a baj, hogy marha nagy lesz, mert kicsiban nem látszik rendesen.
    A többiek ki fognak nyírni, ha meglátják mekkora.
  • via_mala
    Pl.:
    http://www.kepfeltoltes.hu/
  • kirol
    Akkor bescannelem, csak, azt mondd meg, hogy lehet ide képet berakni, mert nem tudom. Mert a [kép], címet kér be.
  • Kandurex
    No, engem érdekel!
  • kirol
    Ha érdekel valakit net árak, akkor az aktuális HVG-ben van egy lista a különböző szolgáltatók árairól. (Ezetleg be is tudom scannelni, ha szükséges.)
  • Rafaelo
    elvileg 2 3 ora a karbantartás
  • gee21
    hát még most se nagyon müködik.. már kezdek fényt kapni.. lassan.. és pesrsze oldalukon nem irják hogy lenne...
  • Rafaelo
    mostanában volt valami