ADSL - melyik szolgáltató?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
köcsög szolgáltató
29-én jár le ahûség szerzõdésem
de akkor csak a 4 megásat tudom lecserélni 5 megásra kb 200 pénzzel olcsóbban
ha lemondom akkor 3 hónapig náluk nem lehet
de a kis csaj azt mondta várjam meg a decembert akkor lesz karácsony 😄
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Nézz körül.
Lehet hogy még szolgáltatóváltással is olcsóbbat kapsz.
Nekem most az 5 Megás 4800 lesz. Elõtte a 4-es 7200 volt.
majd ha kicsit több közöm lesz az angolhoz, mint jelen pillanatban, akkor talán tanulni is fogok <#idiota>#idiota>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
miután felmondtam az enternetnél.
haver albijában 7/1es dsl volt (szó szerint hibátlan), de itt nincs csak 2/0,8 3 emberre.
online játék alapból felejtõs 😄
de egyszer bt is lép, remélem minél hamarabb.
bazz mire itt angliában behuzzák az ország nagy részén az optikát.
hiányolom azért néha én is az otthoni 30/20as digi-t az itteni fostalicska 2 mbit helyett bakker :|
Nálam is 3 nap volt.
Download speed: 10,75 Mbit/s
Upload speed: 0,532 Mbit/s.
Szuper! 😊
Már át is állították a netemet. Pedig pénteken jeleztem csak. 😊
Behaltam az eredményen:
Download speed: 10,11 Mbit/s
Upload speed: 0,42 Mbit/s
Köszönöm GTS Datanet! <#worship>#worship>
Egyik válaszolt írásban a többi kérdésemre kivéve ezt. Amikor legközelebb felhívtam õket, azt mondták, hogy nem is válthatok csomagot, az elõzõ kolléga rosszul tudta.
Mondtam neki, hogy engem nem érdekel, én váltani akarok, erre azt mondta ,akkor megkérdez valakit. Mire visszajött helyesbített, hogy sajna õ tudta rosszul és tényleg válthatok. Azt mondta sebességváltás csak.
Én ma bemérettem a vonalamat és poén, mert 80%-os biztonsággal bírja a 15 Mbit/s -ot. (Nekem pl. nem kell 15 Mbit.)
Így át is váltok V10-re. Kevesebbet fizetek majd érte, mint a mostani 4 Mbit -ért. De ha egy grammnyit nem lesz gyorsabb a V10 -amit kétlek, hisz a vonal tényleg rohadt jó-, akkor is elégedett leszek az olcsóbb ár miatt.
Köszi, hogy szóltatok, hogy újraindul a hûségidõ, de fél év telt még úgyis csak el, tök mindegy.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Mi abban az ellentmondás, hogy nálam valószínûleg nem menne 15 Mbit, de ha lenne egy V10-es csomagom, akkor menne abból nyolc? Nyilván V5-bõl nem menne a 8 Mbit.
ugy kontrázod a saját irományaidat, hogy öröm nézni.
De csak felfelé ha jól tudom.
Így van ez?
Mert most 4 Mbit-es csomagom van, és ha bírna a vonalam többet, váltanék felfelé. Most a 4-es csomagért 5448 Ft-ot fizetek. Ha felfelé váltanék, a V10-es csomagra, akkor az szolgáltatóváltóknak 5400 Ft.
Nekem is annyi lenne? Vagy maradna az 5448? Ill. direkt nekem kitalálnának egy új díjat, mondjuk 9600 Ft -ot, hogy nehogy jó legyen nekem?
Szerintem jó ha 1 -nek.
Nálam azt mondta a szolgáltató szervizese, hogy a mostani 4 helyett a 8 Mbit az menne nálam.
Ha nem lenne hûségidõm, váltanék is.
vagy lesz vagy nem.
ennyi.
van valakinek 15/5 Mbites ADSL-je ?
most váltanék erre a csomagra és érdekelne a valós letöltési és feltöltési sebesség...
Gigabyte GA-EP43-UD3L; Intel E7500; 2x2GB Kingmax Ram; MSI HD4850 OC 1GB; Creative Audigy2; Hipro 700W
pl. amikor hibát jelentesz, a szolgáltatód csak közvetíti azt egy hibajegykezelõ rendszeren keresztül a T felé, és rá kell várni a hibavizsgálatoknál.
a T hülye megkötései miatt van hogy 3 hónapos szünetet kell tartani hogy ismét új belépõs áron kapjon az ember adsl-t, ezért van hogy szolg. váltó ár drágább mint az új belépõs ár, és ezért van hogy az esetek legnagyobb részében második évtõl drágul a szolgáltatás... :/
ugyanisa T nem engedi a váltást az üf-nek, és miatta ismét csak az új belépõk kaphatnak kedvezményes árú új sávszél csomagokat