ADSL - melyik szolgáltató?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
hát ez bõven.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Punker
na
köcsög szolgáltató
29-én jár le ahûség szerzõdésem
de akkor csak a 4 megásat tudom lecserélni 5 megásra kb 200 pénzzel olcsóbban
ha lemondom akkor 3 hónapig náluk nem lehet
de a kis csaj azt mondta várjam meg a decembert akkor lesz karácsony 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

15/1 internetért 6400 ft kell majd fizetnem. szerintem ez még úgy ahogy elfogatható.

kirol
Én sima csomagváltással átmentem V4-rõl V10-re. És 90 Ft-al kevesebbet fizetek érte.

Punker
hát ez b@ssza az agyam, hogy az szerintük csak az új elõfizetõkre vonatkozik, de holnap rácsörgök az ügyfélszolgálatra.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

kirol
Én úgy látom a 10 Mbit náluk 5490, az kevesebb, mint a te 7750 Ft-od.

Punker
néztem, nincs semmi az enternet-nél, másra meg nem váltok.

lck
Most vannak akciók a szolgáltatóknál.
Nézz körül.
Lehet hogy még szolgáltatóváltással is olcsóbbat kapsz.
Nekem most az 5 Megás 4800 lesz. Elõtte a 4-es 7200 volt.
Punker
7750-et fizetek most a 4480/256 kbit/s -ért 😞

Willenbrock
Nekem T-Homos van.4000 Ft körül van az 5Mbit/s-os adsl.Ez még éppenhogycsak tûrhetõ ár érte.Pláne ahoz képest hogy pár hónapja még 7800 volt a 4Mbites.

kirol
Hadititok, hogy hány Mbit-et bír ténylegesen a vonalad?

kirol
Bár eléggé nem ADSL-rõl beszélünk. 😊

Tök érdekes lehet ott! Jól keresel legalább?

bertino
melózok.
majd ha kicsit több közöm lesz az angolhoz, mint jelen pillanatban, akkor talán tanulni is fogok <#idiota>

kirol
És mit csinálsz ott?
Dolgozol, vagy tanulsz?

bertino
nyja, május óta.
miután felmondtam az enternetnél.

haver albijában 7/1es dsl volt (szó szerint hibátlan), de itt nincs csak 2/0,8 3 emberre.
online játék alapból felejtõs 😄
de egyszer bt is lép, remélem minél hamarabb.

kirol
És mennyi az annyi?

kirol
Angliában laksz?

bertino
hát akkor csak grat 😊
bazz mire itt angliában behuzzák az ország nagy részén az optikát.

hiányolom azért néha én is az otthoni 30/20as digi-t az itteni fostalicska 2 mbit helyett bakker :|

Ez hihetetlen már meg is van az új csomag.😄

bertino
pár nap és kiderül 😊

kirol
Akkor szerintem vagy téged, vagy engem, de átbasztak valakit, mert nekem azt mondták csak 80%-os biztonsággal tudnak bemérni.

Nálam is 3 nap volt.

Na felhívtam. Azt mondták ,hogy 100%-ban tudják biztosítani. Meg is rendeltem. Azt mondta a csaj ,hogy 3 nap alatt érvénybe lép a csomag ,remélem nem baszott át.😄

kirol
Szerintem T-com -al méresd be a vonaladat kezdésnek.

A héten jár le az 1 éves hûség azt most csomagot akarok váltani, remélem 15 mb-os belehet ide köttetni. Nem tudják véletlenül , hogy Érd( Parkvárosban) lehetséges a 15 mb-os?!

kirol
Nem, nekem az túl gyors meg túl drága. V10-et rendeltem.

15 mb csomagot rendelted meg?

kirol
Bár ha kikapcsolom netezõ dolgokat, msn, skype, stb, akkor:

Download speed: 10,75 Mbit/s
Upload speed: 0,532 Mbit/s.

Szuper! 😊

kirol
Nicsak! Bakker!
Már át is állították a netemet. Pedig pénteken jeleztem csak. 😊

Behaltam az eredményen:
Download speed: 10,11 Mbit/s
Upload speed: 0,42 Mbit/s

Köszönöm GTS Datanet! <#worship>

kirol
Vicceskednek!

Egyik válaszolt írásban a többi kérdésemre kivéve ezt. Amikor legközelebb felhívtam õket, azt mondták, hogy nem is válthatok csomagot, az elõzõ kolléga rosszul tudta.

Mondtam neki, hogy engem nem érdekel, én váltani akarok, erre azt mondta ,akkor megkérdez valakit. Mire visszajött helyesbített, hogy sajna õ tudta rosszul és tényleg válthatok. Azt mondta sebességváltás csak.

bertino
ügyfélszolgálat... ?

kirol
A szerzõdésmódosításon (V4-rõl V10-re váltás esetén) ennél a résznél: "Kérjük jelölje meg a szolgáltatásával kapcsolatos módosítást!" mit kell szerintetek bejelölnöm? Sebességmódosítást és díjcsomag módosítás is?

Punker
nekem bõven jó lenne az 5/1, a mostani 4-es helyett.

kirol
Nyilván nem, de az az ár vonatkozik rád.

Én ma bemérettem a vonalamat és poén, mert 80%-os biztonsággal bírja a 15 Mbit/s -ot. (Nekem pl. nem kell 15 Mbit.)
Így át is váltok V10-re. Kevesebbet fizetek majd érte, mint a mostani 4 Mbit -ért. De ha egy grammnyit nem lesz gyorsabb a V10 -amit kétlek, hisz a vonal tényleg rohadt jó-, akkor is elégedett leszek az olcsóbb ár miatt.

Köszi, hogy szóltatok, hogy újraindul a hûségidõ, de fél év telt még úgyis csak el, tök mindegy.

5w0rdf15h
naná hogy újraindul, sõt általában úgy van hogy ha az alatt felmondod akkor az elõzõ hûségidõs kötbért is rádverik

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Petka
Elõszöris a csomagváltás nem egyenlõ a szolgáltatóváltással. Másodszor meg nem árt tudni, hogy csomagváltásnál újraindul a hûségidõ!

kirol
Na ha ez neked örömet okoz, már megérte! Örülök neki.

Mi abban az ellentmondás, hogy nálam valószínûleg nem menne 15 Mbit, de ha lenne egy V10-es csomagom, akkor menne abból nyolc? Nyilván V5-bõl nem menne a 8 Mbit.

bertino
ha magadtól nem veszed észre, az a te bajod.

ugy kontrázod a saját irományaidat, hogy öröm nézni.

kirol
Miért, mert a 8 nem több a 4-nél? 😊

Na, de amúgy arra a kérdésemre mi a válasz?

bertino
így, és ezek fényében #4053 egy elég érdekes post volt...

bertino
ehh.

kirol
A hûségidõ alatt csomagot azt válthatok ugye?
De csak felfelé ha jól tudom.
Így van ez?

Mert most 4 Mbit-es csomagom van, és ha bírna a vonalam többet, váltanék felfelé. Most a 4-es csomagért 5448 Ft-ot fizetek. Ha felfelé váltanék, a V10-es csomagra, akkor az szolgáltatóváltóknak 5400 Ft.

Nekem is annyi lenne? Vagy maradna az 5448? Ill. direkt nekem kitalálnának egy új díjat, mondjuk 9600 Ft -ot, hogy nehogy jó legyen nekem?

kirol
Hát 10 -bõl hány embernél menne a 15 Mbit ADSL-el?
Szerintem jó ha 1 -nek.
Nálam azt mondta a szolgáltató szervizese, hogy a mostani 4 helyett a 8 Mbit az menne nálam.

Ha nem lenne hûségidõm, váltanék is.

kérj elõminõsítést a szolgáltatótól, mert hiába megy másnak 15 megával, ha Te esetleg túl messze vagy a DSLAM központtól.
bertino
fölösleges ilyet megkérdezni igazából.
vagy lesz vagy nem.
ennyi.

GonzaloGerardo
sziasztok !
van valakinek 15/5 Mbites ADSL-je ?
most váltanék erre a csomagra és érdekelne a valós letöltési és feltöltési sebesség...

Gigabyte GA-EP43-UD3L; Intel E7500; 2x2GB Kingmax Ram; MSI HD4850 OC 1GB; Creative Audigy2; Hipro 700W

adsl-nél mindegy, ki a szolgáltatód: datanet, externet, interware, icedsl, stb: ugyanis az alaphálózati szolgáltató minden esetben a T-com (kivéve Invitel területen), és a T partnerei kötelezve vannak a T megkötéseinek betartására.
pl. amikor hibát jelentesz, a szolgáltatód csak közvetíti azt egy hibajegykezelõ rendszeren keresztül a T felé, és rá kell várni a hibavizsgálatoknál.

a T hülye megkötései miatt van hogy 3 hónapos szünetet kell tartani hogy ismét új belépõs áron kapjon az ember adsl-t, ezért van hogy szolg. váltó ár drágább mint az új belépõs ár, és ezért van hogy az esetek legnagyobb részében második évtõl drágul a szolgáltatás... :/
Punker
és ez így is marad? hát rohadjanak már meg 😞

kirol
Akkor õ a köcsög! 😄

nem a datanet a hibás, hanem a T 😉

ugyanisa T nem engedi a váltást az üf-nek, és miatta ismét csak az új belépõk kaphatnak kedvezményes árú új sávszél csomagokat
kirol
GTS DataNet chat-en azt írták, 2 év múlva csak mutatóban lesz ADSL, mindenütt optikai kábelen megy majd a net.

Erre a hsz-re visszatérnék 2011 szept. 24-én! 😄