ADSL - melyik szolgáltató?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
\"Life is around you and in you.\"
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Utóbbi 2 évben egyszer volt csak hiba, és akkor is csak annyi, hogy beszart a dsl modem, amit teljesen ingyen kicseréltek egy sokkal jobb, Siemens-re.
régebben láttam ilyen linket ahol ez el volt magyarázva... de nem találom..
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
I love this game!
A következõ képpen változnak majd a sávszélességek:
Csomag - Jelenlegi letöltés sávszél - Új letöltési sávszélesség
Kábelnet Hobbi - 384 kbit/s - 512 kbit/s (0,5 mbit/s)
Kábelnet Otthon - 512 kbit/s - 1024 kbit/s (1 mbit/s)
Kábelnet Profi 384 - 384 kbit/s - 512 kbit/s (0,5 mbit/s)
Kábelnet Profi 512 - 512 kbit/s - 1024 kbit/s (1 mbit/s)
Kábelnet Business 512 - 512 kbit/s - 1024 kbit/s (1 mbit/s)
A sávszélesség növelés 2004. november 16. és 2004. november 30. között zajlik. Az ügyfeleknél a sávszélesség váltás területtõl függõen 35 másodperc és fél óra közötti szolgáltatás kiesést okozhat.
A sávszélesség emelés automatikus, ügyfeleinknek semmilyen plusz dokumentumot nem kell kitölteni ahhoz, hogy megnöveljük sávszélességüket.
Ami aggasztó, az az, hogy a feltöltésrõl egy szó sem esik...
Elmentek vmi magyar szerverre és próbából elindítotok vmi letöltést azt kész 😊 Ha jobban tölt akkor emeltek, ha nem akkor még nekem. Nekem még nem volt emelés.
spam. sry
\"Life is around you and in you.\"
Azért nem gyenge, hogy a tetõkön keresztül átkábeleznek 😮
A szomszédommal mókáztunk egyszer így, mert kb. 5 méterre van az ablakunk egymástól 😊
shit happens
én a XVII kerben lakom, elvileg a pesti részen kezdik, remélem, hogy hétvége felé már elérnek idáig. 😊
shit happens
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
20kval tölt róéam egy dsl-es és én is 20kval szedek egy mási dslesrõl..és emelett villámygyorsan tudok szörfölnii...ez máááár jelenti valamiit? 😊)
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
majd holnaptol <#zavart1>#zavart1>
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
" Arra a kérdésünkre, hogy a szolgáltatásra van-e NHH-s jóváhagyás, a cégvezetõ a "szerintem igen" választ adta."
nem az elsõ ilyen 'nagyon olcsón húdejónetet adunk' cég...
Kis érdekesség, XIII kerben, UTP-s kábelen netszolgáltató:
2MBit - 7500 Ft
100MBit!!! - 15eFt <#wow1>#wow1>
Nem akarok reklámozni, de könnyen megtalálható.
Nem gyenge 😊
shit happens
384-es kapcsolat: megszünik
512-es kapcsolat: ~10.000Ft
1024-es kapcsolat: ~12.000 (esetleg 14.000Ft)
1536-os kapcsolat: ~16.000Ft
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Kábelnetesek örömére újabb idézet az említett fórumról: "99,99999%, hogy az ADSL-lel együtt emelünk. Az ADSL Play+ bevezetése az én tippem szerint 2005 február lesz." (ADSL Play = Kábelnet Play természetesen 😉)
"A teszteken már túl vagyunk, Kaposváron voltak érezhetõk/élvezhetõk.
A hatásokat elemezve: a legtöbb helyen van szabad kapacitásunk a feltekeréshez, néhány helyen viszont azonnali bõvítésre is szükség van. Ezek egy része már el is indult. (Sok tízmillió forintért kell fejleszteni.)
Az emelés valószínûleg az ADSL emeléseknek megfelelõ lesz, s a teljes Axelero Kábelnet szolgáltatási területre tervezzük. Más szolgáltatók terveirõl nincs információm."