4394
2007. januártól-tól folyamatosan állítják át, A sávszélesség emelése minden ügyfél esetében automatikus.
-
Nálunk sajnos nem szar a korlátozás. :) -
Thanatos #1910 nem, simán valamiért szar a korlátozásuk..., nekem anno 512/512-nél rendszeresen volt hogy 700-800 kbps-el töltögettem netről :P
najó ugy rnedszeresen hogy mongyuk egy fél év alatt fél tucat alkalommal kb, hosszabb rövidebb ideig... :)
hogy ez direkt vanvolt-e azt nemtudom mondjuk :P -
amióta előfizettem, ma van 2. alkalommal, h közel 4.5/5megabittel tok tölteni, 3 helyett.

talán tesztelnek, hogy bírja-e majd az emelést a rendszer, de szép is lenne. -
alakulat #1908 mitöl függ h 2megabites netemből mekkora net lesz 4,8megabit ?? -
Thanatos #1907 ping az nekem is jó volt, sokkal jobb mitn msot, csak pár cucc be volt korlátozva :) de ha már erről leszoktak akkor tényleg egész jó netszolgáltatóvá nötték ki magukat :) igaz mint irtam nekem azelött is korrektek voltak... :) -
"lan-on? akkor ez tényleg az lessz ami nekem is volt anno :) mongyuk a lan-nak annyira ne örülj ha a multi is érdekel mert anno nekem egy két gamenál csunyán bekavart... "
hogy ne kelljen visszaolvasnod :)
egész jó pingjeim vannak.
néha egyszámjegyű. -
dieselG #1905 Az imént lemértem a modemem távolságát a központtól: 41 db...
2 megabites netem van az enternetnél, tehát akkor felejthetem is az elvi maximum 8mbitet? Mert a táblázat alapján 7 mbites lehet nálam maximum.
Mondjuk annyira nem is baj, mivel általában csak hétvégeken vagyok itthon
-
Thanatos #1904 ok... :) -
10 napja esetleg! -
Thanatos #1902 nem baj csak tényleg már egy hónapja ezen izgulsz itt :D -
Bocs, hogy érdekel, és írtam evvel kapcsolatban x db hsz-t. -
Thanatos #1900 hihetetlen mit szenvedsz ezen..., majd átállitják amikor áttállitják, majd annyira amennyire..., ugy se tudsz vele micsinálni... -
Azon szerencsések, akik már a 4x es, vagy kitudja hányszoros sebességgel nyomják majd, jelezzék már az emelés idejét.
Remélem hozzám se márciusban érnek el!
A bannerban is a házigazda észrevehetné, hogy át kellene már állítani a 2004-es dátumot mondjuk 2007-re. Hisz ezen jeles időpont igencsak megérdemelné! -
Thanatos #1898 miért pont pm-ben??? pfff... -
XIII. kerületi internet szolgáltatót keresek, a válaszokat plz, PM-ben küldjétek, thx! -
sztem mindenhol fognak -
Egy régi hír, de jórészt még ma is érvényben lévö dolog: monopolhelyzetben lévö invitel Ami itt le van írva az még szinte ma is igaz rájuk... (najó, manapság már lehet választani az enternetet és a tvnetworksot (dec 31.-ig) is, de az se sokkal jobb...) -
Arról nincs semmi hír hogy invitel területen is emelve lesz a sávszél?
Szerintem tölük böven kitelik hogy nem emelik, (amilyen áraik vannak, marad úgy ahogy van..) :/ -
ha jól tudom emelik a feltöltést is. -
Tényleg amúgy "csak" a letöltés lesz 4 Mbit/s?
A feltöltés marad 128kbit/s? -
Hát nekem a max. 8 Mbit is bóven jó lenne. :) -
minél rövidebb annál jobb.
amint láttod ADSL2nél és ADSL2+nál már nem lehet a leggyorsabb nálad, mert túl messze vagy a központtól (ezzel még én sem vagyok igazán tisztábban). -
És az jó, vagy rossz?
Amúgy mi az a központ? Valami doboz az oszlopon, vagy mi? -
távolság
ebbe helyettesitsd be (kb) a 19.0 db.
olyan 1300-1500méter (+ - 100m) kábel fut tőled a központig. -
Ja jó.
Én is találtam egy *.pdf-et, a központokról, de most nem találom. -
elég, csak érdekességképp. -
Érdekel persze.
De mi abban a lényeg?
Értem én, minél közelebb vagyok annál jobb, de az előző mérés önmagában nem elég? -
ezért kiküldeni egy szerelőt.
központban megtudják nézni mennyire vagy beállítva.
ja, és vhogy a kábelhosszt is meg lehet tudni.
ha érdekel megkeresem hogy is. -
Ja.
Pont nem voltatok, engem meg nagyon érdekelt a téma, így nekifeküdtem a dolognak. Hát amúgy jól el volt dugva.
Meg annyi beállítási lehetőség van ott, de fogalmam nincs mit csinálhatnak.
Na mindegy. Alig várom, hogy átállítsanak. :)
Mondjuk nem értem, mi tart ebben hónapokig, mert amikor én bekötöttem magamnak az ADSL-t, és ők aktiválták a központban, hiába mondtam nekik telefonon, hogy 512-est állítottak be nekem az 1Mbit helyett, kiküldtek egy szerelőt, erre ő megállípította az előtte elkészített bemérési tesztem alapján, hogy tényleg milyen érdekes, hogy pont 512-vel megy.
Betelcsizett a központba, 5 mp múlva visszaszóltak, hogy kész.
És azóta 1Mbit-en repeszt. -
láttom feltaláltad magad :P
nálad akár egyből 8mbitre is emelhetnének, de csak 4re fognak. -
dzsozefo #1881 Sziasztok! mit szóltok a Freeestart új akciójára?
512/96 net - korlátlan forgalommal ( szereld magad csomag )2990ft! 1 éves szerződéssel! véleményetek, illetve aki a freestartnal van az is lökjön kritikát! thx
http://freestart.hu -
Gondoltad hogy a 20 megát komolyan mondja? :DDD -
Köszi szépen! -
************************* (a fantáziádra bízom)
-
Thanatos #1877 oks, sorry, igazad van :D -
Ne tárgyalj már azzal a *********-pal, légyszi! -
Thanatos #1875 ha meg kihazsnálod akkor tudhatnád hogy 60 giga édes kevés... -
én simán kihasználom, na de mindegy ez nem lényeg. -
Thanatos #1873 egyre megy..., sok értelme van a nagyobb sávszélnek ha simán nem tudod kihazsnálni..., gratz :) -
60GB, de ne zavarjon. Tájékozott vagy azt már észre vettem.