ADSL - melyik szolgáltató?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
De a hálózat igen pöpec!!! <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Atomstabilan megy 108% -os segbességgel!!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Vagy vmi linket, amiben errõl van szó.
üdv!
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
tényleg sokkal jobbnak tünik mint a tcsoda 😊
most téonlány 2mbit van 14k/hó
a 3g 3,5mbit lenne 10k/hó
már csak tvnet-et használók véleményére lennék kiváncsi...
mennyire stabil, online játékokban jó-e a ping és a szokásos kérdések.
valaki legyen szives egy beszámolót írni nekem 😊
Csak a vallalati 4Mbps savszelessegu kapcsolatokat emelik 6Mbps-re.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
annyi hogy nincs fix ip-m de kérhetnék csak nem kell....
És ne feledd, hogy kábeltv-nél nincs fix sebesség, ha sokan használják, akkor belassulhat, magas a ping, és gyakran nem korlátlan (lásd chello).
Zénó, a NEMZETI NINJA! http://ninja.freeblog.hu/ Saját, napi frissítésű, kézzel rajzolt képregényblog!
az nagyon sok...
én egy kis kábeltv szolgáltatónál vagyok és itt a 4Mbit/1Mbit havi 13990 Ft.(áfával)
hisz csak a végberendezéseket kell majd lecserélni.
viszont ha nem is idén, de jövõ tavasszal csak elfogadható ára lesz már, remélem.
most a 3mbit is elég nekem.
Minek is? Úgy is rohadt drága lesz az elején.
Ellenben már most február 15-tõl a 6 Mbites kapcsolat havi 22-ért elérhetõ.
Zénó, a NEMZETI NINJA! http://ninja.freeblog.hu/ Saját, napi frissítésű, kézzel rajzolt képregényblog!
Ráadásul ezt a 4-et most emelik 6-ra, ahogy hallom.
Ha ez tényleg megtörténik, asszem rögtön váltok.
Plusz havi 10 rongyért nem lenne rossz, ha a mostani sebességem megduplázódna.
Ha letöltök valamitm pont 375 Kb/s sebességgel jön le.
Ez 384000 byte/s.
3072000 bit/s.
Vagyis hajszálpontosan 3000 kbit/s.
Bezzeg normális helyeken, mint vivanet, datanet, vagy tvnet 3008-at adnak, nem szarom 3000-et!!! <#violent>#violent>
rohadjon meg a suxelero!!! 😞
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
Szerintem mutasd meg egy jogász ismerõsödnek a szerzõdést, biztos hasznosabb tanácsot tud adni. (Egyébként nekem is van velük sztorim, írtam is lejjebb...)
Kollégám is náluk van, 2004. végén fizetett elõ bruttó 7500-ért, amit most megemeltek (talán) 8640 Ft-ra, a matávval való kedvezményes akármi megszûnése miatt, amirõl elõzõleg persze nem tettek említést a szerzõdésben.
...amennyiben Ön nem kíván módosítani a csomagján, a szerzõdés lejárata után a szerzõdés automatikusan határozatlanná alakul, a korábbi havidíj megtartása mellett.
Viszont a szerzõdésben benne van az automatikus meghosszabbodás. Ha nem fizetek sztem a következõ történik: számlázgatnak nekem, gyülemlik a pénz. Esetleg 1 hónap után kikapcsolják a netet és felszámolják az 1 éves díjat (100ezer körül), ami szépen kamatozik. Átadják a behajtócégnek. Eltelik 1 év, közben tovább kamatozik az összeg, majd jön a bírósági értesítés. Elmehetek tiltakozni, de a bíróság látja, h nem tartottam be a szerzõdést (automatikus meghosszabbodás miatt még 1 évig kellett volna fizessek) ezért megb.sznak. Ha nem fizetek kamatokkal együtt, visznek autót meg amit találnak..
Ha senki nem tud konkrét infóval szolgálni az lesz, hogy kiköttetem a telefont és kész, kifizetem a januári netet aztán ennyi. Ha 1 évre kötöttem szerzõdést, lemondtam és ráadásul telefonom sincs (nem saját akaratomból, a tel nem az én nevemen van) akkor nehogymár fizetnem kelljen.
Ez csak a lejárt tartozásra vonatkozik. A telefonvonal szükségességénél nincs semmi írva arról, hogy szerzõdéskötéskor, vagy késõbb. Éppen ezért bízom benne, hogy talán így megszabadulhatok tõlük. Csak veszélyes játék, mert a szerzõdésben az is benne van, hogy ha elõfizetõ merészeli felmondani a szerzõdést, akkor azonnal, egy összegben köteles megfizetni az éves díjat (100000Ft), és ezért cserébe még internetszolgáltatást sem kap.
Szal a lényeg h ha szó szerint értelmezem a szerzõdés szövegét, akkor a vonal megszûnése esetén mentesülök minden kötelezettségem alól. Csak az kevés h én ezt így gondolom. Ha a nagymenõ ügyvédeik csapatával kiforgatják a szerzõdés szövegét akkor fizethetem a 100 rugót.
Ja, a legjobb most nézem a fõoldalukat. Büszkén hirdetik, hogy az ÁFA csökkenésnek köszönhetõen csökkenek havidíjaik, mert az "Externet teljes egészében átadja elõfizetõinek, ennek köszönhetõen alacsonyabb elõfizetési díjat " kell fizetni, és ez alkalomból is boldog új évet kívánnak. Közben tessék rákattintani a havidíjakra, aki ismeri a tavalyi árakat tudja, hogy drasztikusan emelkedtek!! Elképesztõ! Ezek tényleg tiszta hülyének néznek mindenkit!
9.1. Telefonvonal biztosítása
Elõfizetõ tudomásul veszi, hogy a Szolgáltatáshoz korlátozás nélküli telefonvonallal kell rendelkeznie, ennek hiányában a jelen szerzõdés megszûnik, és a felek mentesülnek a jelen szerzõdésben vállalt kötelezettségeik alól. Elõfizetõ kijelenti, hogy a Szolgáltatáshoz használni kívánt telefonvonal vonatkozásában lejárt tartozása a távközlési alapszolgáltatóval szemben a szerzõdéskötés idõpontjában nem áll fenn.
Mi a véleményetek?
Az EXTERNET kegyetlenül megszivatott! Decemberben járt le az 1 éves szerzõdésem, és mivel február-márciusban külföldre megyek hosszabb távra, nem tartanék igényt az internetre. Ezt jeleztem is nekik, 28 nappal a szerzõdésem lejárta ELÕTT, h nem akarom meghosszabbítani.
VÁLASZRA SEM MÉLTATTAK! Egyszerûen küldik a számlát. Ismét írtam nekik, SEMMI REAKCIÓ! Köteleznek rá, hogy újabb 1 évig fizessek nekik.
Ez még semmi, megemelték a díjat is januártól, nem értesítettek róla, a számlán láttam elõször az emelt díjat. Átnéztem a szerzõdést, és benne van, h kötelesek értesíteni díjemelés elõtt. Tehát szerzõdést szegtek. De azt is megtaláltam, hogy... és most FIGYELEM:
Ha nem mondom le a(z amúgy is lejáró!!) szerzõdésemet 1 hónappal a lejárta elõtt, akkor automatikusan (????) meghosszabbodik még1 évre!! Tehát ha perre kerülne sor akkor is nekik lenne igazuk. Ezzel most kb 100000Ft kárt okoztak nekem, amit potyára ki kell fizetnem, a semmiért (emelt díjat ugye ráadásul).
Ha jól tudom ez a meghosszabbodás más szolgáltatóknál is így van, úgyhogy nagyon vigyázzatok a tetves csalókkal, ha nem akartok a semmiért pl 100000Ft-t fizetni!
Az externetet különösen nem javaslom! Én olcsósága miatt választottam, de semmilyen levélre nem válaszolnak, telefonon gyakran nem elérhetõek, ha panaszod van leszarnak. Szolnokiak, tehát lehet oda utazni, ha személyesen akarsz intézni vmit (mert máshogy nem óhajtanak reagálni). Egy témában hajlandóak válaszolni: ha sávszélesség-emelésrõl érdeklõdsz. Természetesen azért is jól megvágnak, ha az emelés révén többet akarsz fizetni nekik - extra díjat kérnek a váltásért, és persze drágább havidíjat számolnak fel, mint ha simán belépnél hozzájuk abba a kategóriába.
Viszont észrevettem vmit a szerzõdésükben. Az van írva, hogy ha nincs telefonvonala az illetõnek, akkor a szerzõdés megszûnik. Ezt gondolom arra az esetre találták ki, hogy ha megrendeled tõlük a netet, de nincs vonalad. Mivel a szerzõdés teljes szövege kétértelmû és sokféleképpen értelmezhetõ, nem vagyok biztos a dolgomban.
Viszont a telefon édeseanyám nevén van. Ha õ kikötteti a telefont vajon akkor is köteles lennék fizetni a netért? Csak nem! Az nem az én hibám, ha más megszûnteti a telefonkapcsolatot. Tud vki érdemi infót, hogyan megy ez ilyenkor? Csak mert nem szeretném, ha nem fizetek aztán jönnének a behajtók. Mert szarnak ezek a hitvány csalók mindenre, ha vmi nem tetszik, legfeljebb nem fizetsz, akkor pedig a jól bejáratott behajtócégük téged is kicsinál, nem kerül nekik semmibe.
Ha a telefon-dolog mûködik azonnal lemondjuk a telefont, bármit megtennék h lerázzam magamról ezt a mocskos vérszívó piócanépséget.
Ezek tényleg azt hiszik (vagy tudják) h bármit megtehetnek! És talán úgyis van!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"