ADSL - melyik szolgáltató?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert akkor érdemes egy másik szolgáltató akciós szerzõdését választani.
Elvileg a tied 9120 HUF-ra fog csökkenni. (Persze nem ismerem a szerzõdésed...)
A matávnak egy minimális számú jelentkezõ kell egy városból ahhoz, hogy ADSL-t kössön. Egykét éve ez 128 volt, nemhiszem, hogy kevesebbre megéri nekik a központ kiépítése.
Én 2004 október - december közötti akcíóban kötöttem Datanetes szerzõdést 512-re, havi br. 9500 Ft ért. - Ezt 2 x duplázták így most max. 2048 a sebességem.
Ez azt hiszem jelenleg nagyon kedvezõ.
Technikai okokból a szerzõdésem 2005 áprilistól lett érvényes 2006 áprilisig.
Akik hasonló szerzõdést kötöttek - gondolom - decemberben jónéhánynak lejárt.
Azt kérdezném hogy mire számíthatok ? Esetleg szépen csendben megmarad a a régi havidíj - vagy érdemes más szolgáltató után nézni ? Mivel a Datanet mostanában elég drága.
..de most látom,hogy T-online-on van ez a "ADSL-Biztonság" 1M-ás havi 7400!!,csak az a baja,hogy 2év<#szomoru1>#szomoru1>....de akkor nemtom miért ajánlják a 9500-ast,mikor ez ua. a sebesség??
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
télleg olcsóbb egy 1000essel...thx még1x
...1ébként lehet hogy kiköttetem 3honapra nézd meg Enternet-nél a 2M-ás 7800!!!!!! (ráadásul 1éves)
tehat vegso soron a matav tudja , hogy neked mar volt adsl egy masiknal 3 honapon belul.
a 3. modszer, az ember szepen ker egy uj vonalat uj adsl lel. akkor nem esik bele se a szolgaltatovaltasos buntibe , se nem kell nelkulozze a netet 3 honapig. oszt amikor megvan az uj net szepen lemondja a ergit telefonostol.
egyetlen szepseghiba, hogy repul a matavos teloszam, de pl nalam ez nem gond, ugysem hasznalom semmire.
Viszont egy kérdés: Honnan a frászból tudja meg a Dunaweb hogy nekem már van egy elõfizetésem más szolgáltatónál ? <#idiota>#idiota>
..én már telefonon felhivtam 1-2 szolgáltatót,köztük a DunaWeb-et is. Nos,az van,ha vki szünetmentesen szolgáltatót akar váltani,akkor bizony az adott szolgáltató árra még rájön 1,5-2 ezer FT !!!!!
...CSAK akkor érvényesek a kiirt árak az 1es szolgáltatóknál,miután 3 HÓNAPIG felmondtad a kapcsolatod<#falbav>#falbav> akárhol is vagy (pl.T-online)!!!<#felkialtas>#felkialtas><#heureka>#heureka>
..igy állapodtak meg a szolgáltatók és a T-Online !!!
MI MEG SZIVUNK DE AKKORÁT,MINT 1HÁZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<#mf3>#mf3><#shakehead>#shakehead>
((én is idáig 1Megás ADSL-ért 7900-at fizettem (kedvezményesen),most meg ilyen 9900-ast akarnak ue. a sebeséggel ajánlani(kedvezményesen),hát 1nagy LÓFA**T!!!!!!))
amint beszereltek lemondom a t onlinos vackot telefonostul.
kerdes, ki kell e fizetni az egesz honapot? vagy csak reszben?
egyaltalan, egyszeru megszabadulni egy telefonvonaltol es adsl elofizetestol?
(sikerult megcsipnem a 4000 ftos externet 512 es csomagot )
Árak:
http://www.dunaweb.hu/index.php?page=adslcsomag
vonjatok le belõle 5%ot január 1tõl ugyanis csökken
Kérdés: akkor most lesz duplázás a t-online-nál ??? s mikor??
..mert ha lesz akkor megéri 2éves hûségnyilatkozatot kötni
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Fix (statikus) ip cím
Elõny: Pl. ha ftp szervert üzemeltetsz, akkor elég egyszer megadni a haveroknak az ip címed, nem fog változni, nem kell mindig állítgatni.
Hátrány: Egy hacker talál egy rést a gépeden, onnantól kezdve mindig megtalál majd, mert mindig ugyanaz a címed. Esetleg a májkelszoft is könnyebben megfigyel majd. 😊
Dinamikus ip cím
Elõny: Nehezebben tudnak beazonosítani, ha mindig más címrõl látogatod a honlapokat. Ezenkívül van olyan oldal (pl. rapidshare.de), ami figyeli az ip címet, és óránként korlátozott mennyiségû adatot lehet letölteni. Ilyenkor nem kell várni, elég egy újrakapcsolódás a netre, és 90%, hogy másik ip címmel fogsz kapcsolódni, egybõl lehet tovább töltögetni.
Hátrány: Ha ftp szervert üzemeltetsz, a haveroknak minden kapcsolódás után meg kell adni az ip címed.
nekem
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A többiek ki fognak nyírni, ha meglátják mekkora.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%