ADSL - melyik szolgáltató?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Devids Pro
Minimál csomagos telefonvonalra lehet ADSL-t elõfizetni?
lehet h dupláznak ?<#buck>

Serpa
lck
Igazából az érdekelne, hogy ha lejár az 1 év szerzõdésem, ( április ) ami most AKCIÓS - a Datanet ugyanilyen kategóriájú NORMÁL szerzõdést fog e felajánlani nekem ( ami 5000 Ft-tal több )
Mert akkor érdemes egy másik szolgáltató akciós szerzõdését választani.
Nekem a TVNet-nél 8000-rõl 7680 Ft-ra csökkent a havidíjam, legalábbis a legutóbbi csekken ez az összeg szerepel. Pont ennyivel csökkent az ÁFA (25-rõl 20 %-ra), nekem 6400 HUF + áfa az elõfizetési díjam.
Elvileg a tied 9120 HUF-ra fog csökkenni. (Persze nem ismerem a szerzõdésed...)
Sáry
igen

ffxi
Szerzõdést kötötötték már veled?

Fákjúal!

Sáry
Ez szép és jó de a településünkre a t-com az mondja, hogy egy napon belül beköti az adsl-t. ami csak kb. 20 település van akinek ezt mondja. és az adsl listán is rajta vagyunk. és mégis nincs adsl senkinek sem. sõt még a modemet is megveteték velem

Ha nincs node a településen, akkor igérhet ki amit akar, ADSL-ed akkor sem lesz.
A matávnak egy minimális számú jelentkezõ kell egy városból ahhoz, hogy ADSL-t kössön. Egykét éve ez 128 volt, nemhiszem, hogy kevesebbre megéri nekik a központ kiépítése.
Sáry
Sziasztok. Lenne nekem egy nagy problémám. Már másfél év ígérik /t-com/ az adsl a településünkre, de még nincs és azt sem tudják mikor lesz. Valaki nem tudna nekem segíteni, hogy adsl legyen bármilyen megoldás érdekel.

lck
Sziasztok!

Én 2004 október - december közötti akcíóban kötöttem Datanetes szerzõdést 512-re, havi br. 9500 Ft ért. - Ezt 2 x duplázták így most max. 2048 a sebességem.

Ez azt hiszem jelenleg nagyon kedvezõ.

Technikai okokból a szerzõdésem 2005 áprilistól lett érvényes 2006 áprilisig.
Akik hasonló szerzõdést kötöttek - gondolom - decemberben jónéhánynak lejárt.

Azt kérdezném hogy mire számíthatok ? Esetleg szépen csendben megmarad a a régi havidíj - vagy érdemes más szolgáltató után nézni ? Mivel a Datanet mostanában elég drága.
Paraméterek?
Prazlee
szerintetek a Chello az jó? nekem az van (light) és nekem tök jól megy!
ajánlom

Portugália!!!

Johnny23
enternet-et mondtam,nem externet !

..de most látom,hogy T-online-on van ez a "ADSL-Biztonság" 1M-ás havi 7400!!,csak az a baja,hogy 2év<#szomoru1>....de akkor nemtom miért ajánlják a 9500-ast,mikor ez ua. a sebesség??

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

hopp-hopp !! Az a nettóár...shit. A brutto 10490<#idiota><#idiota>

vaze...vendégem vagy egy kólára <#smile><#worship><#worship>
télleg olcsóbb egy 1000essel...thx még1x

azért 9700 mert 5%januártól lejön az árból, az externetet még nem is néztem majd most megteszem

Johnny23
<#szomoru1><#idiota>

Johnny23
naja csakhogy azért 10k-t nem szivesen adok még a 2M-sért se (ami 10900FT! sztem) !!

...1ébként lehet hogy kiköttetem 3honapra nézd meg Enternet-nél a 2M-ás 7800!!!!!! (ráadásul 1éves)

az ISP k csak kiskereskedok, mindegyik a helyi nagykertol ( matav invitel stb (ex) monopol szolgaltatotol) veszi.
tehat vegso soron a matav tudja , hogy neked mar volt adsl egy masiknal 3 honapon belul.

a 3. modszer, az ember szepen ker egy uj vonalat uj adsl lel. akkor nem esik bele se a szolgaltatovaltasos buntibe , se nem kell nelkulozze a netet 3 honapig. oszt amikor megvan az uj net szepen lemondja a ergit telefonostol.

egyetlen szepseghiba, hogy repul a matavos teloszam, de pl nalam ez nem gond, ugysem hasznalom semmire.

Igy van, tudom emrt nekem is most járt le a szerzõdésem eddig 7990 volt most 9500 lesz. Megtudakoltam hogy mûködik ez, vagy az van hogy lemondod az ADSL-t majd 3 hónap mulva beköttetsz egy újat normál áron vagy átállsz a másikra azonnal drágábbé :S De még igy is megéri mert 9700 ft lenne a 2048as ADSL a T-online nál meg az 1024es 9500. Tehát dupla sebesség +200ért nem rossz üzlet.

Viszont egy kérdés: Honnan a frászból tudja meg a Dunaweb hogy nekem már van egy elõfizetésem más szolgáltatónál ? <#idiota>

Johnny23
VIGYÁZZ!!!!

..én már telefonon felhivtam 1-2 szolgáltatót,köztük a DunaWeb-et is. Nos,az van,ha vki szünetmentesen szolgáltatót akar váltani,akkor bizony az adott szolgáltató árra még rájön 1,5-2 ezer FT !!!!!

...CSAK akkor érvényesek a kiirt árak az 1es szolgáltatóknál,miután 3 HÓNAPIG felmondtad a kapcsolatod<#falbav> akárhol is vagy (pl.T-online)!!!<#felkialtas><#heureka>

..igy állapodtak meg a szolgáltatók és a T-Online !!!

MI MEG SZIVUNK DE AKKORÁT,MINT 1HÁZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<#mf3><#shakehead>

((én is idáig 1Megás ADSL-ért 7900-at fizettem (kedvezményesen),most meg ilyen 9900-ast akarnak ue. a sebeséggel ajánlani(kedvezményesen),hát 1nagy LÓFA**T!!!!!!))

megrendeltem egy uj telefonvonalat es internetelofizetest.
amint beszereltek lemondom a t onlinos vackot telefonostul.

kerdes, ki kell e fizetni az egesz honapot? vagy csak reszben?
egyaltalan, egyszeru megszabadulni egy telefonvonaltol es adsl elofizetestol?

(sikerult megcsipnem a 4000 ftos externet 512 es csomagot )

én msot akarok átállni a t-onlineról a dunawebre.

Árak:
http://www.dunaweb.hu/index.php?page=adslcsomag

vonjatok le belõle 5%ot január 1tõl ugyanis csökken

nemlesz

Johnny23
Szisztok !

Kérdés: akkor most lesz duplázás a t-online-nál ??? s mikor??

..mert ha lesz akkor megéri 2éves hûségnyilatkozatot kötni

Rafaelo
t-onlinosnak???

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

sike
de egyik haveromnak dupláztak<#rinya>

-

Rafaelo
nem

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

sike
kövezzetek meg a szart irok ..... 😊
igaz hogy lesz duplázás a t-onlinenél???

-

EvilDevil
Hát ebbõl nekem az tûnik ki hogy a legtöbb helyen a 2048/128-as elérés is drágább mint az UPC 2560/512-ese igaz itt korlát van...

Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)

ffxi
Értem!

Fákjúal!

Rafaelo
nincs ip ban 😊

Saját ip cím alatt feltételezem, hogy fix ip címet értesz.
Fix (statikus) ip cím
Elõny: Pl. ha ftp szervert üzemeltetsz, akkor elég egyszer megadni a haveroknak az ip címed, nem fog változni, nem kell mindig állítgatni.
Hátrány: Egy hacker talál egy rést a gépeden, onnantól kezdve mindig megtalál majd, mert mindig ugyanaz a címed. Esetleg a májkelszoft is könnyebben megfigyel majd. 😊

Dinamikus ip cím
Elõny: Nehezebben tudnak beazonosítani, ha mindig más címrõl látogatod a honlapokat. Ezenkívül van olyan oldal (pl. rapidshare.de), ami figyeli az ip címet, és óránként korlátozott mennyiségû adatot lehet letölteni. Ilyenkor nem kell várni, elég egy újrakapcsolódás a netre, és 90%, hogy másik ip címmel fogsz kapcsolódni, egybõl lehet tovább töltögetni.
Hátrány: Ha ftp szervert üzemeltetsz, a haveroknak minden kapcsolódás után meg kell adni az ip címed.
Serpa
nem kell.

CalebJoe
A T-Online kábelnetjéhez kell vagy nem kell telefon?
Amúgy a UPC-nél vagyunk.

Thanx!
M@TriX
háát, nem valami jók az árak... 😉
nekem

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

kirol
Szivesen!

Kandurex
hmm, köszi

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

kirol
Valamennyire összenyomtam.

kirol

Punker
azért kell linkelni.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

kirol
Csak az a baj, hogy marha nagy lesz, mert kicsiban nem látszik rendesen.
A többiek ki fognak nyírni, ha meglátják mekkora.

via_mala

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

kirol
Akkor bescannelem, csak, azt mondd meg, hogy lehet ide képet berakni, mert nem tudom. Mert a , címet kér be.

Kandurex
No, engem érdekel!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

kirol
Ha érdekel valakit net árak, akkor az aktuális HVG-ben van egy lista a különbözõ szolgáltatók árairól. (Ezetleg be is tudom scannelni, ha szükséges.)

Rafaelo
elvileg 2 3 ora a karbantartás

gee21
hát még most se nagyon müködik.. már kezdek fényt kapni.. lassan.. és pesrsze oldalukon nem irják hogy lenne...

Rafaelo
mostanában volt valami