ADSL - melyik szolgáltató?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FrezeR
köszi az eddigi segitségeket srácok!
még lenne két kérdésem
1: nekem most 2 mbit-es kapcsolatom van és ha 3mbit-est szeretnék akkor is zökkenõmentes lenne a váltás vagy akkor már kell a modemmel kezdeni valamit? lecserélni pl vagy ilyenek.
2: olvastam az externet oldalán, hogy nem lehet számlatartozás megrendelés elõtt. nos az online adataim megnéztem és a következõ számla már úton van de még nem kaptam meg. akkor várjam meg, majd fizessem be és várjam meg amig ezt õk is elkönyvelik és utána rendeljek, vagy a váltás ettõl független is mehet?
köszi szépen😊

Breki33
nem neked szólt senkise értene többet
grizzly21
ja és ez a negyede ez nem volt szép! 😛😊

grizzly21
engem csak az érdekel, hogy legyen Budaörsön+az a 2.5MBit az tényleg 2.5Mbit legyen😊

Breki33
egyszerûbb elolvasod a leírását

a felét értem és ha elmondanám te a negyedét értenéd P

lényege hogy saját eszközeivel biztosítja a szolgáltatást ami így olcxsóbb és függetlenebb
grizzly21
és ez mit takar? mert a 3g az 1 uj technologia, ami pl mobiloknál már terjed. de hogy jön az adsl-hez?
Budaörs Pestnek számit?

tudom.
mas kerdes, hogy ez a hurokmegkerules, nem tul elterjedt, sem foldrajzilag, sem a szolgaltatok kozt.

Breki33
hát ez a hurokmegkerülésnél nem teljesen igaz
ha t-com teruleten valasztasz adsl szolgaltatod, tokmindegy , melyiket valasztod, mert mind a t-com tol veszi a savot, vagyis ugyanazt kapod mas aron, esetleg maqs feltetelekkel ( lasd tonline korlatos szarai)

Breki33
az a hurokmegkerülõs

jelenleg csak pesten van
grizzly21
hurokmicsoda? én a 3G-re gondolok. tvnet.hu
az milyen?

Breki33
prohardveren érdemes megnézni a fórumaikat
Serpa
enternet
Prémium 3008/384 kbit/s - Csatlakozz! 11.988 Ft

ajánlom

FrezeR
akkor végülis az általatok itt leirtakból gyakorlatilag mindegy, hogy tvnet, externet rossz nem lehet. illetve a lényeg, hogy olcsóbb mint a T 😊

Breki33
nincs illetve azt hiszem vasárnap volt vmi, de amúgy nem szokott
és tvnettel semmi gond nincs? emrt énis arra szándékozom majd váltani

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Breki33
én tvnet-es vagyok de emlékeim szerint 9100 körül fizetek

te a hurokmegkerülõsre gondolsz?

mert az jelenleg csak pesten van
grizzly21
a juniusig ingyen, az csak 1 hónapot jelent, a májust, az nem sok.
Ha hozok még 1-2 embert akkor is olcsobb szerintem a tvnet, ahol brutto 7900 a 2.5 MB

Breki33
512 kbps sebességû csomag:
Egyszeri díj: 0 Ft,
Havi díj: bruttó 5.988 Ft/hó*
(4.990 Ft+áfa/hó*)

1 Mbps sebességû csomag:
Havi díj: bruttó 7.908 Ft/hó*
(6.590 Ft+áfa/hó*)

2 Mbps sebességû csomag:
Havi díj: bruttó 8.988 Ft/hó*
(7.490 Ft+áfa/hó*)

3 Mbps sebességû csomag:
Havi díj: bruttó 11.988 Ft/hó*
(9.990 Ft+áfa/hó*)

* ÜZLETI felhasználás esetén
externetem van, es sem a kulfoldi weboldalak , sem a kulfoldi filemeosztok elerese nem lassu. ( eddig t-online om volt, ahoz hasonlitom. mindeketto adsl 1Mbit)

Breki33
c3-nál jelenlegi akció

JELENLEGI AKCIÓINK

CSAK JÚNIUSTÓL KELL FIZETNIE, ADDIG INGYEN INTERNETEZHET!
10.000 Ft-os internetes TELEFONKÁRTYÁT kap ajándékba!,
"Hozd Magaddal"? akció keretében, további ingyen hónapokhoz juthat, és további 5.000 Ft-ért telefonálhat az Interneten keresztül!
nincs belépési díj!,
az ingyenes idõszak után is kedvezõ havi díjakkal internetezhet!
ingyenesen adunk e-mail címeket, 50, illetve 100Mbyte web tárhelyet!
akciós áron kínálunk domain név regisztrációt és fix IP címet!
az akciós feltételek azokra is érvényesek, akik más szolgáltatótól jönnek át hozzánk!
JÚNIUSIG INGYEN INTERNETEZHET!
"júniusig ingyen internetezhet" akcióra minden új felhasználó jogosult, aki az akció lejártáig eljuttatja hozzánk kitöltött szerzõdését. Az akció 2006. április 4-tõl visszavonásig érvényes, amelyet honlapunkon teszünk közzé. Az akció a szerzõdéskötés utáni esetleges sebességmódosítás esetén is érvényes a módosult havi díjakra vonatkozóan.

A "júniusig ingyen internetezhet" akciót a szerzõdés 6.a pontja tartalmazza.

10 000 FT ÉRTÉKÛ 3NetPhone ELÕFIZETÕI KÁRTYÁT ADUNK AJÁNDÉKBA!

A bruttó 10.000 Ft értékû ingyenes telefonálási akcióra minden új felhasználó jogosult, aki az akció lejártáig eljuttatja hozzánk kitöltött szerzõdését, és az ADSL szolgáltatás jelen akciós feltételek szerint létesítésre kerül. A telefonálási lehetõséget a 3NetPhone szolgáltatás használatával lehet érvényesíteni. A 3NetPhone telefonszolgáltatás Interneten történõ telefonálást tesz lehetõvé, akár egy számítógép és egy mikrofonos fejhallgató segítségével, akár egy speciális eszközre csatlakoztatott hagyományos telefonnal. A 3NetPhone szolgáltatásra regisztrált ügyfelek egymás között ingyenesen, belföldi vagy nemzetközi vezetékes irányba pedig kedvezõ tarifákkal telefonálhatnak. A 3NetPhone szolgáltatás használatához tartozó információkat a http://www.3c-hungary.hu/3netphone weboldalon lehet megtalálni, és a szükséges regisztrációt is itt lehet elvégezni.

További információkat a szerzõdés 6.b pontja tartalmaz.

"HOZD MAGADDALl" AKCIÓ"
"Hozd Magaddal" akciónk keretében, ha új, vagy meglévõ ügyfelünk újabb ügyfeleket hoz, annyi térítésmentes hónapot vehet igénybe a 2006. május 31-ig tartó ingyenes idõszakon túl, ahány új ügyfelet hozott, illetve a "hozott" ügyfelek is érvényesíthetnek további 1 térítésmentes hónapot.

"Hozd Magaddal" akciónk keretében további bruttó 5.000 Ft ingyenes telefonálási lehetõség kapható, a "hozó" és a "hozott" ügyfelek részére egyaránt.

FrezeR
a tvnet-nél tapasztalt valaki olyan problémát ami az externetnél állitólag megvan, hogy a külföldi oldalak lassabban töltõdnek be? vagy valami ilyesmi nem tom pontosan😊

Breki33
én ugy tudom még az
grizzly21
az a c3 már nemigen aktuális sztem..ha arra gondolsz.

Breki33
miért az ingyen hónapos nem jó nektek?
Breki33
nincs
grizzly21
nem irják, de azt se hogy nincs..jo lenne tudni.

FrezeR
a tvnet-nél van valamilyen forgalmi korlát? (lásd A "T" 150 gb)

grizzly21
A Tv Net 2 giga jónak néz ki brutto 8Kért, lehet h az lesz belõle..még nezlõdöm

ffxi
Nehéz döntés<#lookaround>

Fákjúal!

Breki33
nálam ma volt vmi bibi
2XP
Én a tvnet-nél vagyok 1,5 éve, egy 2 hetes szakadozós idõszakot leszámítva (ami a t-com hibája volt) nem volt velük semmi bajom.

Breki33
tvnet
FrezeR
mivel én is váltás elõtt állok adódik a kérdés, hogy melyik szolgáltató lenne jobb (most ugye T-nél vagyok) az externetet néztem ki de olvastam olyasmit, hogy külföldi oldalakat elég lassan "kezeli" vagy valami ilyesmi. ebbõl most mi az igazság?

grizzly21
jo kérdés most lesz váltás nálunk is.
mindjárt körülnézek.

Serpa
enternet

passatgt
Hát nemtom.Én maradok merillnél😄

ffxi
Sztetek?

TVNET vagy ENTERNET???

Fákjúal!

Zetorg
nem tudom

grizzly21
de már lejárt az akciojuk ha jol tudom..😞

Zetorg
jah

grizzly21
3c?

Zetorg
na, jó ez a net 😊
nálam megy a feltöltés 30k-ra korlátozva, bátyám meg a másig gépen mohaa-zik 80-as pinggel 😊

Zetorg
mégis 3 mbit csak szar volt a tesz, amit néztem <#idiota>

Zetorg
3C-nem végre sikerült aktiválni a netet, 1 hét kimaradás után.
virul a fejem, erre nézem a sebességtesztet és 2mbit van 3 helyett...

ffxi
Ja rosszul fogalmaztam

Váltani szeretnénk mind2-en szélessávra és úgyhogy.....

Fákjúal!

Stranger
Itt a honlapjuk: 3C ADSL

Ha valaki a 3C-hez akar menni és kell neki egy hozó ember a +1 hónaphoz, akkor írjon egy mailt és megbeszéljük: [email protected]

Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB

ffxi
Császtok! Nem vok benne a témáan(dial-up'om van). Hallottam olyanról, hogy állítólag a szomszédommal meglehetne osztani a netet és így a havidíj is felezõdne. A megvalósítás érdekelne, ha vki többet tud errõl. Hálás köszönetem.

Fákjúal!

Hello!
Érdekelne engem is ez a 3C dolog. Segítene valaki?
FrezeR
köszi