ADSL - melyik szolgáltató?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Benevez valaki ilyen embervivõs+1hónapos akcióra?
Azt irják hogy máj 30ig van ingyen náluk a net. Az akkor csak 1 hónap, hogyha msot rendelem meg, nem?:S
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
a 2 mbitest néztem, és jonak tünik.
ha 1 embert 'hozok', akkor hány honap lesz ingyenes, ha most veszem meg?
már kiderült, hogy nekem is azét volt 1 hét szünet, mert a t-online-hoz 1 hét alatt jutott el a felmondó papír és ezért a t-com elutasította a 3c kérelmét, mivel a t-online még foglalta a vonalat.
ez a matav buntetese. a kilepoknek.
Fákjúal!
Fákjúal!
szolgáltató váltás keretén belül kértem a lemondást. na és azt mondták, hogy töltsek ki egy nyilatkozatot faxoljam el és 8 napon belül feldolgozzák, kérdés az, hogy aki ezt már meglépte annak is ez volt a menete, tehát faxolni a lemondást és utána történt mega váltás?
köszi
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
A találkozunk majd ott ahol nincsen sötétség.
szal a helyi kis szolgáltató az gyk lehet nagyon jó is meg nagyon szar is..., tulképp kérdezd ki akinek olyan van a környéken hogy milyen...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Fákjúal!
KábelNet-ADSL-vez.nélküliNET.
Ebbõl vez.nélküli kilõve.
És a maradék 2 között hogyan döncsek?
Fákjúal!
ez egy kenyes tema, sztem hivd fel az ugyfelszolgalatot, es kerdezd ki oket tovirol hegyire.
de pl en elcsiptem egy elorefizetos prepaid akciot tavaly novemberben, igy 3850 FT a brutto dijam.
t-online nal csak korlatos csomag van 3GB forgalom utan horribilis osszegeket szamlaznak ki.
szal ,erdemes elolvasni az "apro betus" reszt is.
esetleg varj a hatha lesz valami akcio.
ez meg 64 et. szal 15-20x gyorsabb.
epp ezen filoztunk. ha tcom szolgaltatasi teruleten vagy , tokmindegy melyik adsl szolgaltatot valasztod, tcom vonalat kapsz. vagyis celszeru a legolcsobbat valasztani ( ne a tcom sajat internetjet, es ne a tonlinet ez a ketto a legdragabb! )
Nem tudja valaki?
186 perc azaz 3 ora 6 perc alatt tud letolteni 700 MiBot
( t-onlinos / axeleros szamlakon mindig egy borzaszo osszeg szerepelt ( 16000 ha jol emlekszem ) es abbol vonogattak 4-5 ezreket. papiron, nos valszeg ez lehetett a listaar)
A bejövõ mail szerver által használt protokoll: POP3
A bejövõ mail szerver: mail.3c-hungary.hu
A kimenõ SMTP szerver: mail.3c-hungary.hu
Felhasználónév: mailcímbenszereplõnév.mail.3c-hungary.hu
Jelszó: az ADSL hozzáférés jelszavával megegyezik, melyet a webes felületen (http://www.3c-hungary.hu/webmail) keresztül bármikor megváltoztathat, az "Opciók" menüpontban
@kirol
páran panaszkodtak, hogy miutan lejart a huseguk , a szolgaltatojuk megemelte az elofizetes árát.
kérdezd meg a szolgáltatódat, az a legbiztosabb! (hisz pénzrõl van szó, én nem hinnék holmi fórumozóknak 😊 )
Ha letelik az 1 év és én hosszabbítani akarok, akkor is ez az ár lesz érvényes rám?
Ugye ez lehet jó is, meg rosszabb is. Attól függ hogy alakulnak az árak. De az utóbbi 5 hónapban csak drágultak az árak az enyémhez képest. Eszerint jó lenne, ha a második évben is ilyen ár lenne, kivéve ha a fennmaradó 7 hónapban le nem csökkennének az árak.