4394
2007. januártól-tól folyamatosan állítják át, A sávszélesség emelése minden ügyfél esetében automatikus.
-
Jobson #1991 Helló !
Nem tudjátok, mikortól lesz olyan, hogy nem kell telefonelőfizetés az ADSLhez?
Köszi -
Hát pedig a szerződést akkor is alá szokták iratni, anélkül nemmegy. -
Valamit alkotnak a T-COM -nál... A modemem most töltötte le a szoftvert. Áramszünet nem volt, viszont még emelés sem...
-
Üdv,
Telefonelöfizetés nélkül hogy lehet ADSL netre elöfizetni inviteles területen? -
szerencsés vagy :)
én mikor anno, akkori axeleroról váltottam kész kínszenvedés volt... de ahogy olvasom nem csak én tapasztalom így ;) -
Nem kellett, mert a T-COM-nál az első ADSL-m szerelésénél az adataim rögzítve lettek és a mostani szolgáltatóváltásnál csak azt kellett ellenőrizniük, (mármint az új szolgáltatónak) hogy érvényesek-e és egyeznek-e azok az adatok, amit megadtam a mostani online szerződéskötéskor azokkal, amik már eleve nyílvántartásban voltak a T-COM rendszerében. Valamint az sem mellékes, hogy az új szolgáltató az ADSL rendelésemet, a régi szolgáltató pedig az "elengedő nyilatkozatot" 5 munkanapon belül "ütköztesse" a T-COM felelős osztályán. -
Thanatos #1985 jó esélyel garantálva még az 512nél is kevesebb van... :) -
tattooed #1984 fucking UPC -
tattooed #1983 holnap reklamáció! -
tattooed #1982 most baszott át a chello !!!
1500 helyett kevesebb mint 512-vel megy a netem! -
Az hogy? Nem kellett az aláírt szerződést sem visszaküldeni?
Én t-online-ról tvnetre váltásnál megrendeltem online, aztán postázták a szerződést, aláírva visszafaxoltam, aztán másnap küldtek egy mailt hogy mikor váltanak át. Este még t-online volt, kikapcsoltam a gépet, másnap egésznap dolgom volt, de 7-re mikor hazaértem már tvnet volt a netszolgáltatóm :) persze ez előtt 3 nappal írták sms-ben, hogy "az előzetes vizsgálatokkal ellentétben sajnos mégsem elérhető az adsl3g, mert nincs felkészítve a központ" mondtam erre hogy persze persze kamu az egész, dehát nem panaszkodom mert így visszaváltottak a sima 1mbit adsl csomagra ami addig, de így is azért ott volt az, hogy 3 ezerrel olcsóbb havonta mint ugyanaz t-foslájnban :D és persze a sávszél semmit sem változott, maradt az 1,16mbit/135kbit 1mbit/128kbit helyett, pingek még kisebbek is lettek(belföldre átlag 35-ről 22-re). -
lehet lefele is, és felfele is váltani hűségszerződéssel.
annyi a kitétel, hogyha lefelé váltasz, akkor a 2 csomag árkülönbözetét a megmaradt hónapokra kifizettetik veled
pl: volt "A" csomagod, havi 5000 ft, te "B" csomagra váltasz havi 3500 ft-ért, októberben járunk, és a hűséged december végéig szól. Ha váltani akarsz "A"-ról "B"-re, akkor 3x1500 ft-ot kiperkálsz, és meg van oldva.
szerk: persze ezeket mind a T-Online-ra értettem, gondolom a többi szolgáltatónál is hasonlóan megy -
de csak azért mert nem T-Online-ról váltottál... a T-Online nagy geci tudniillik ilyen dolgokban -
szerencséd volt
náéam t-online -> 3c váltásnál T jól megszopatott.5 napig nem volt net. -
Panaszkodtak már jópár helyen, hogy a "szünetmentes" szolgáltatóváltás milyen macerás, és az esetek többségében mégiscsak kimaradással jár.
HÁT EZT MOST SZERETNÉM MEGCÁFOLNI!!!
Vivanetről Externetre szerződéskötéssel együtt kevesebb mint egy órámba telt. Már az Externetes hozzáféréssel vagyok fent.
-
Lehet az 24Mbit is akár, a Pantel már régóta adja. -
Ronny #1975 adsl2+... -
Akkor most mégis megvalósítható ADSL vonalon a 8 mbit feletti sebesség? (mert elvileg van akinek 18 Mbit-re emelik.) -
Ronny #1973 nézz körül a szomszédos országokban(kivéve Szlovéánia). Ne a hollandokhoz hasonlítsuk már magunkat. -
Az Externet is emel, szal. a 3megám helyett kaphatok akár 8-at. EZ már döfinger (főleg a kimenő sávszél emelés, mert hamachi-s multi gammáknál én vok a szerver és oda kell a zaft kifelé is).
"ADSL sávszélesség-bővítés
2007.01.05.
A T-Com területen lévő ADSL hozzáférések maximális letöltési sávszélessége ingyenesen megnövelésre kerül. Az előfizetői hozzáférések sebességének átállítása 2007. január 15-én kezdődik meg, és 2007. február 28-i időponttal zárul le.
Az ADSL hozzáférések átállítása a nap 24 órájában történik, amely az üzemelő végpontok esetében néhány perces leállást okozhat.
Az átállítást követően 512 Kbit/s sávszélességű szolgáltatás esetén akár 1 Mbit/s, 1 Mbit/s letöltési sávszélességű csomagnál akár 4 Mbit/s, a 2 Mbit/s és 3 Mbit/s sávszelességű csomagoknál akár 8 Mbit/s, 6 Mbit/s sávszélességű csomagoknál pedig akár 18 Mbit/s lehet a maximális letöltési sebesség.
Csomagok Alfa Bravo Charlie Delta
Sebesség (Kbps) Min. Max. Min. Max. Min. Max. Min. Max.
Feltöltés 64 128 96 256 192 512 320 1024
Letöltés 160 1280 256 4 480 480 8 096 960 18 432
A táblázatban szereplő értékek vonali sebességértékek, így a minimum értékek a végfelhasználó által a Magyar Telekom hálózatában mindig elérhető vonali sávszélességet, a maximum értékek az adott csomag maximálisan elérhető vonali sávszélességét jelentik. A felhasználói hozzáféréseken elérhető aktuális sebességértékeket az adott vonal műszaki paraméterei és az adathálózat pillanatnyi forgalmi viszonyai határozzák meg.
Az Externet előfizetői számlákon is módosítás történik, a csomagok elnevezése az alábbiak szerint változik meg: (az elnevezések a fentiek alapján létrejött új csomagok alapján értelmezendő)
1 Mbit/s - ADSL Alfa
4 Mbit/s - ADSL Bravo
8 Mbit/s - ADSL Charlie
18 Mbit/s - ADSL Delta
Üdvözlettel,
Externet Kft."
-
Thanatos #1971 pontosan és ez a baj..., amig nem elssz IGAZI verseny ne is álmodjon senki rendes internetről magyarországon... (igen, a magyar itnernetek nagyon nem normális kategoriák ha valaki látott már netet tőlünk nyugatabbra is...) -
monopol helyzet van még mindig mesterségesen fenntartva..... -
Ronny #1969 senki nem gátolja őket, hogy alternatív infrastruktúrát építsenek... -
Thanatos #1968 tudom és eza baj..., nesze neked minden probálkozás hogy ne legyen monopolium... -
Ez teljes mértékben ki van csukva. Még pedig azért mert amik a földbe le vannak fektetve kábelek 70-80%-a a T csoport kezében van. Ergó hiába jönne ide akárki, akkor is fügne a T-től. Az meg elég valószinütlen, hogy egy társaság teljesen új kábelhálózatot építene ki egész Mo. területén. -
Most 3Mbps van nekem és 384k az upload... Ha lépsz 2Mbps-re, felejts el a 8Mbps-t. Max 4Mbps-t kapsz.
Nagy a valószinűsége, hogy a 8Mbps-hez 512k upload fog társulni... -
Thanatos #1965 őőő, biztos ez? nyugat eu-ban 10mbit 3huf/hó magaságában is meglehet már ha épp akcio van..., és ezt nem msot láttam hanem ugy 2-3 éve... :)
szal annyira nagyon azért nem jó szivüek..., tulképp beszabadulna ide egy külföldi VALÓDI internetszolgáltató aki tényleg a sajátját szolgáltatja és nem a t-com szarját más név alatt akkor t-online kb 1 év alatt kétvállra lenne fektetve :) -
jah azok...csak az utóbbi fél évben ha nem hívtam őket 6szor vmi miatt akkor 1szer sem... -
Miért tök jó fejek most, hogy emelnek. -
jah az is igaz:DDDD
bár a T-com hírnevén sztem már nem lehet mit rontani:) -
Jól tették, minek annyi topik, még a neve is szar/félrevezető volt, mivel nem duplázás van, hanem sokszorozás. (Kivéve 512)
Rontjátok itt a T-Com hírnevét. :) -
pff jó bezárták a régi topikot, át lettünk irányítva csúnyán:) -
chapog #1959 kösz az infókat, majd hétfőn megkérdezek mindent náluk
én is ugy tudom,hogy az 512 nél csak duplázás van -
Az 512-eseknél "csak" duplázás lesz, tehát max 1 Mbit/sec. -
Nem duplázás lesz, hanem 4x-ezés, gondolom akkor az 0,5 megásból 2 megás lesz. De hívd fel a szolgáltatódat, és kérdezd meg tőlük, ill. nézd meg a weblapjukat. -
Dehogy nem. CSak fel felé, de le felé nem. -
sztem tud. enternetnél legalábbis lehet. -
hűség alatt szerintem nem válthatsz csomagot. -
Pedig az a lényeg, de azé csak reménykedem hogy több lesz. -
chapog #1952 Üdv mindenkinek
Lenne egy olyan kérdésem,hogy,ha én most előfizetek egy nagyobb csomagra a napokban akkor azt is meg duplázná-e nekem a szolgáltató?
(512-es netem van,de mivel abból csak 1M lesz ezért gondoltam előfizetek 1M-re,hogy azt duplázzák meg)Véleményeteket várom,hogy kivetelezhető-e ez az ötlet.
Addigis kösz (GtsDatanetről van szó, de a hűségszerződésem április 1.-én jár majd le)