ADSL - melyik szolgáltató?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grizzly21
ugyanmár, rögtön megszünteti magát, és zsebrerakja a hasznot. Majd nyit megint egy akciot másik névvel..ezek nem olyan buták mint hiszed

horpeti
aha, hát az biztos, hogy akkor csökkent a népszerûsége, és hosszútávra elásta magát, minimum az elõfizetõknél... ha ez megéri nekik

Lilithn
Konkrétan egy barátommal megtörtént. Majd megkérdem melyik szolgáltató volt... Nem kis összeggel növelték meg a havidijat (több ezer Ft-rõl beszélünk)

I can eat death like nobody\'s business.

Lilithn
www.adsl3g.hu
pl õk se hangzanak rosszul, sem árban, sem ott, hogy ahol már ki vannak építve hûségnyilatkozat nélkül is okés. 6250 bruttó 1 Mbites kapcsolatért. Errõl tud valaki valamit?

tudjuk, es nincs 150 GB.

FrezeR
tudja esetleg valaki, hogy az externet-nél is van e ez a 150 gb-os "megkötés"?

via_mala
2 hónapja

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Serpa
mióta van meg?

via_mala
Domain nevet az elõfizetéshez ajándékba? Szvsz kizárt. Webtárhelyet meg majd mindegyik ad. Az Interware pl. 100 MB-ot ha jól emléxem.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

via_mala
Pont a cikkben említett típiusú modemem van, a szolgáltató ingyen adta az elõfizetéshez, és idáig még semmi bajom nem volt vele.

grizzly21
nem tudtok olyan szolgáltatot ami domain nevet is ad? meg webtárhelyet?

kirol
Nekem Huawei SmartAX MT800u-T modemem van, 4 hónapos. Megy rendesen, bár ha fázik a kezem, megtudom rajta melegíteni. De nem vészes. Megy az a lényeg.

Serpa
Tufa
3C-nél már nem csak ingyen hónapokat kapnak a most belépõk hanem 10ezer forintos ingyen beszélgetést(a hozó 5ezret) is.

horpeti
nem hinném, hogy ilyet megtenne bármelyik szolgáltató is. 😄

Még ha elvileg megtehetné is... Már ha nem akar 0 ügyfelet magának kb. 1 éven belül 😄 (addigra lejárnak a szivatott szerzõdések 😛)

Lilithn
Kivéve persze azt az apróságot, hogy nem garantálják az ártartást a szerzõdés ideje alatt, és a szerzõdés feltételeit illetve tarifájukat bármikor megváltoztathatják, és amennyiben a szerzõdés vége elõtt mondod fel, akkor ki kell fizetned a maradék hónapokat. Tehát ha mondjuk ittyemfitty a szolgáltató kétszeresére emelné a díjat, és te fel akarnád mondani, akkor ki kellene fizetned egy összegben a teljes!!! maradék hónapokat a szerzõdésbõl.
Semmi közöm hozzájuk, ez nem reklám akar lenni, de például az Extern garantálja a szerzõdés idejére az akcióban jelzett árakat. Igaz, ki kell fizetned a modemet, és nincs ilyen hozd magad akció.

Zetorg
kiderült, hogy t-online már kikapcsolta a netet, de a 3c még nem aktiválta...

Tufa
Neked már rég 3C-vel kéne netezned :o

Zetorg
köcsög tonlány tegnap este 8 óta karbantart, nincs netem :@

Zetorg
lol Tufa lecsapott 😄

cSuwwi
már megtörtént, a +1 hónapot kapott a leggyorsabb 😊

shit happens

cSuwwi
engem is érdekelne ez a 3c dolog 😊
1 éve járt le a t-off hûségem, 2 mbites, ahogy látom 3megára emeléssel kb. ugyanannyi lenne
mindjárt ittvan március vége, mi az elsõ lépés, felhomályosít vki? 😊 thx

shit happens

Tufa
állítólag lesz hosszabbítás, legalábbis ezt mondták még egy hete telefonon.

grizzly21
csak ha nekem áprilisban jár le az 1 év, akkor kérdés h mivan? mert márciusban vége ennek az akcionak...

Breki33
a leírás alapján úgy tûnt
Így van.
Ha a szerzõdésen bepipálod, hogy kell fix IP, akkor azt kapsz, ha nem kérsz, nem lesz. Ezen a ponton a lényeg, hogy más szolgáltatóknak van pofája havi 4-5 rugót elkérni attól, akinek fix IP-re van szüksége. Õk ingyen adják, de CSAK, ha kérsz.

He kell hozó ügyfél: [email protected]
Tufa
nem fix ip-s...

Breki33
szval jót ajánlottam

láttom megy a burkolt reklám

kár hogy fix ip-s
_Akkor had foglaljam össze:_

Jelenleg a 3C Kft. nyújtja a legjobb ár/érték arányú szolgáltatást.

Nézzük a bruttó árakat:

(le/feltöltési sebesség...)

512/96 Kbit/s sebesség havi 6000 Ft

1024/128 Kbit/s havi 7908 FT

2048/196 Kbit/s havi 8988 Ft

3072/384 Kbit/s havi 11988 Ft

Minden csomagja korlátlan.
Fix IP is ingyen van

Mindezért csak 1 évet kell aláírni!

Az elsõ 3 hónap ingyenes, nem is kell érte fizetni!
NINCS díja a belépésnek, bekötésnek, az eszközöket is ingyen biztosítja a szolgáltató.

Sõt, ha beírsz egy, már meglévõ ügyfelet (akár engem) a szerzõdés megfelelõ helyére, akkor plusz 1 hónapot nem kell fizetned a 12-bõl!
Csak küldj egy mailt, és adok nevet, címet, így 4 hónap ingyenes lesz neked is!
( [email protected] )

Lehet számolgatni, mit is jelent, hogy négy hónapig nem kell fizetni:
Az 1 év szerzõdés idejére a 512Kbit havi 4000, 1Mbit havi 5200, 2Mbit havi 6000 és a 3Mbit havi 9000 Ft költséget jelent! Na, ennél mondj jobb ajánlatot!

Ha a T-Com vonalad alkalmas ADSL-re, kb 2 hét, és már megy is a 3C ADSL.

Csak írj mailt, és mindenben segítek.

A szolgáltató honlapja további információért:
http://www.3c-hungary.hu

Panasz nincs a szolgáltatóra. Az ügyfélszolgálat is rendkívül kedves, és segítõkész.

Dragooon
okos hozzászólásom: 😄 ADSL az osztályom neve (komolyan) .. egyébként semmi köze az internethez
örülök ha ennyire okosakat mondok, gondolom mindenki hasznot húz belõle

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

ppk
nekem tegnap kötötték be a vivanet adsl-t , 512-es,havi 4990 . . . . . de ez itt falu 😊<#ejnye1><#fogmosas>

Powerball!!!

Zetorg
bekaphatod 😛

Tufa
Zetorg! "9" 😄 megkérdeztem...

Tufa
3mbit és alapból most 3 hónap lenne ingyen, de ha vkit megjelölsz hozónak(mondjuk Zetorgot ) akkor az +1 hónap, neked is és neki is..

grizzly21
ez hány megabit? 2-3?
az a 3 honap free-s adsl?
Nálam sajna ápr közepén jár csak le a szerzödés, igy akkor tudok csak váltani és akkor már ez az akcio nem lesz..

Zetorg
fasza 😊

Tufa
Nem. Sõt eleve úgy kezdték el hogy tegnap este 9 fele egyik pillanatról a másikra meggyorsították, úgy hogy még netbontás sem volt.

Breki33
szünet nem volt?
Tufa
megvan az új net... 380-385LE és 44-47 körülFEL töltés van.. Eddig megbízhatónak tünik

Tufa
soha nem elég... <#hehe>

Zetorg
engem, te már kaptál 😛P

grizzly21
jovan akkor idõ van

Tufa
ha akarsz még ilyen netet, ajánlom hogy ne azzal foglalkozz hogy kijönne még(meg eleve elég lenne egy éppmost csatlakozónak beírni egy hozó-t, azaz Zetorgot vagy engem...), ha nem lesz hosszabbítás, csak március végéig tart az akció.

grizzly21
oks, addig nehogy beird magad!😊
irja ide a nevét aki benne lenne.sztem jo boltnak néz ki😊

Zetorg
elvileg engem is lehet már jelölni 😊

grizzly21
okés, akkor eddig 1 ember, még valaki?

Tufa
engem meglehet jelölni hozónak, az mindkettõnknek +1 hónap.

grizzly21
Nos sztetek jó lesz az?
Ki jelentkezne akkor ilyen egymást beszervezõs cuccba?

Tufa
a banknet volt elözõleg a 3C, PH-n még nem igazán olvastam rosszat róla. (énis épp váltok...)

grizzly21
akkkor benevez az egész sg egyre? mindenkinek ingyen lenne 1 évig. annyi a kötelezettség nem?😊