ADSL - melyik szolgáltató?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ReTeK
én még várok ezzel mert elég bizonytalan az egész, másik fórumon olvastam hogy

"Egyelõre így csak a honlapon szereplõ budapesti területeken, ill. Szombathelyen és Tatabányán érhetõ el a szolgáltatás."

"legalább 40-50 napos idõtartam a rendeléstõl számítva"

2XP
Nálam is így van, de ahol lakom, ott biztos nem lesz elérhetõ néhány évtizedig 😞

jah...,a garantált nálük 3szor annyi mitn nekem msot a max és még töbet is fizetek msot érte telefonnal együtt... 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

2XP
http://www.hwsw.hu/hir.php3?id=31470&count5=1

Utóbbi, a 24 Max ADSL elnevezésû csomag akár a 6 megabites elméleti sebességnél többszörösen gyorsabb letöltést is lehetõvé tesz, ugyanis ennél a csomagnál a Pantel korlátozás nélkül, a vonalon mûszakilag adható legnagyobb sávszélességet biztosítja folyamatosan. Ez az ADSL2+ technológiának köszönhetõen akár 24 megabit/s is lehet.

mrzed001
Ez tapasztalat, vagy csak tipp?
Merthogy a T-öketlen is valami 192 kbps-t garantál le, JúPC is csak valami 512-t ha jól emlékszem, a Pantel meg nem igazán sávszélhiányáról híres ...

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Zetorg
ja, a telefont nem tudtam.
én nem rég váltottam 3c-re, szal egy darabig nem nagyon tudok ugrálni...

2XP
A 24mb az csak az elméleti maximum, mivel ha van szabad kapacitásuk nem korlátozzák le. A gyakorlatban az inkább 6 mega lesz, ami még így is igen kiváló sebesség ennyiért 😊

mrzed001
Mert a vezetékes telefont is át kell vinni a Pantel-hez T-öketlentõl (azon meg havi 100 óra ingyen belföldi beszélgetés 2300 Ft havi). Biztos területet akarnak foglalni.

Szóval ezért érdekelnének tapasztalatok, mert denagyonszabadulnék már a Chelló korlátolt szarától (viszont nem szeretnék késõbb sem szenvedést a szolgáltatóval)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Zetorg
hm, gyanúsan olcsó...

mrzed001
Én is éppen ezen gondolkodám ...
24 mega 10690 Ft-ért korlát nélkül ...

szolgáltató váltás? 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Punker
tetves enternet kb 50x szakadt eddig meg csak a mai napon 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

PLackó
2 hete küldtem sávszél bõvítés miatt levelet a TVNET-nek és már duplázódott is a sebességem😊
Mivel ugyan annyit kellene fizetnem 1 megabitért mint 2-ért ezért csodálom hogy nem húzták el.

ReTeK
erre gondoltam (egyelõre még érvényben van)

"Új elõfizetõnek minõsül az, akinek a telefonvonalán a megrendeléstõl számított 3 hónapon belül nem volt élõ ADSL kapcsolat"

elolvastam, csak egybe megy 😞

hm, hol az átverés? 😊
ha sehol asszem byebye t-com
mrá csak az a kérdés lehet eugy hogy tel marad msotnai és csak adsl más mint pl tvnetnél...

ReTeK
valakinek tapasztalata errõl ?
> pantel <
(Ne tartozzon a vonalhoz harmadik szolgáltató általi ADSL. hát ez száksz :-( )

kirol
Na megcsinálták gyorsan!<#vigyor3>

kirol
Behalt az EnterNet routere. Szuper. Nem tudok netezni, esetleg 56k-val, de azért meg nem fizetek.<#rinya>

ffxi
Netes gémhez 512 is elég? Vagy ez mástól függ?

Fákjúal!

horpeti
jah, Intelecom nál vok.

Soha többet... mellényúltam nagyon. 😊
De legalább most úgy tûnik foglalkoznak velem, hónapokig semmi. De most már minden nap hívom õket. 😛

utána meg felbontom a szerzõdést mutatva a grafikonokat, meg néhány mérést... Bár most a mérések "jók" (200 kbpses minimális határt felülmúlja), de hát így ingadozva... na mind1, elsõként megpróbálom helyrehozatni.

horpeti
én is ezzel szívok!

Bár nekem eleve volt sávszélesség probléma, kicserélték múlt héten modemet, és összes játék elszállt, amelyik azért addig jó volt (PES pl.)

Játszhatatlanná vált...

Sûrgõsen mondtam, hogy hozzák vissza a modemet... Bár nemtom miben függ össze.

egyébként 2Mbps-es, és 1 mbps az átlag úgy, hogy egyik mpben 2MBps jön, másikban meg 20-30... szal lol, valami nagy gáz... Szvsz a modem is lúdas, mert az újjal a játékok is gallyra mentek, de elõtte is így ingadozott...

Nemtom mit lehet tenni, én már fullra optimalizáltam a TCP cuccokat, a gépem ennél többet nem tehet.

De hogy az új modemmel ilyen gáz lett, az is jelez valamit a modem felé, jó nekem a régi is, csak menjen legalább a 300 kbps igényû játék... De valami úgyse kóser emiatt az ingadozás miatt... Csak tudnám mi miatt (gépem?? modem??)... vagy csak egyszerûen így jön a net? furcsa.

Azt hittem olyan van, hogy gyenge a sávszél (pl. leterhelt), de legalább amennyi van, annyi jön... De ezt, hogy 1ik mpben 1600 kbps, másikban 200.... és így töltöm le az állományokat...

nem csodálom ha az online játék nem megy, ha így ugrál a teljesítmény...

Találkoztatok már ilyennel? (Bandwidth monitorral néztem.. meg ugye CFOSnál is látszik)

gb = Mbit..., izé, most keltem 😄

ez csak arra voinatkozik aki más szolgáltatótol megy át hozzájúk, ennyi....
amugy ez végleges lessz? mert ha igen akkor szvsz jóval több elsz az 10% növekedésnél...
az tuti ha nekem pl 3gb áráért 6ot adnak azonnal átmegyek (mivel ott már a 3gb vagyis a 3.5gb-s net is oclsobb mint tonlánynál a 2es volt...)

Serpa
ADSL: dupla sebesség, azonos áron

ezt nem értem.
ez csak a tvnet ügyfelekre vonatkozik?

vannak olyanok akiknek két netelõfizetésük van?

grizzly21
jaja meg nekem mintha még 1 mbit se lenne..elvben 2.

Iori
egyik legkorrektebb cég, én 2,5 évig voltam a felhasználójuk és most váltottam át 3Cre...mert olcsóbb 😛
de iszonyat szar a ping a 3cnek, neten szinte minden játék akadozik :S

I love this game!

a hírben semmiféle emelésrõl nem volt szó, "csak" két új csomagról

grizzly21
kinek lesz emelés? én 2 mbites lettem, most 1 hete, és 3Cnél vagyok..

ffxi
Senki sem Data-ás!

Fákjúal!

Mr Csé
akinek 2mb tonline van annak lessz vajon emelés? adsl2 nél?

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

ffxi
Hali! Használta/használ vki a DATANET-et? Milyen a véleménye róla? Kösze.

Fákjúal!

scorpeeon
hmm... de ez az ingyenesség gondolom csak Budapest XIII és XIV. kerületének bizonyos területeire vonatkoznak, nem a június 1-tõl érvényes területekre.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Davidus

V9ykn8_TZL0

jah..., fõleg árban ugrás... :/

Serpa
a következõ ugrás nagy valószínûségel az ADSL2(+) lesz majd ...

lesz mostanába sávszél emelés? "ismét"
Punker
Egerben vagy a környéken van még valaki akinek haldoklik az ADSL? 1 hete folyamatosan szakad és most éppen 28 k-val töltök 40 fölé sehonnan se akar menni 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

ffxi
Hát akkor mért, talán a szerverük hányt be?

Fákjúal!

Punker
tudom 😞

az ilyen megszakadasok, mindig terulethez kotottek, es szolgaltatofuggetlenek, ( legalabbis, ha tcom alapu adsl rol van szo )
hisz mint mar irtam, minen szolgaltato ugynazt a tcom halot hasznalja.

kirol
Nem, tökéletes mint mindig.

Punker
enternet másnak is vacakol? 5 napja folyton megszakad ilyen eddig nem volt.

ffxi
És válaszolása közben 😊

Fákjúal!

es email olvasgatas kozben lenyomja!

Pharaoh
Most nézem ezt az ADSL netperc csomagot. Percenként 12 Ft, vagyis óránként 720Ft!!! Ez baromi drága. Ténycsak csak annak éri meg, aki e-mailre használja.

amint elfaxoltad a szerzõdésed, jelölhetnek hozónak!
Breki33
sztem csak akkor vihet ha már szerzõdõtt
grizzly21
most nem valaki asszonta h jun 31ig..azért nem mindegy, fel is hivom õket mindjárt.

az embervitel az hogy megy:
van 3 ember: A, B, C.
Ha A viszi B-t, és A viszi C-t, annak eredménye: A+2hónap, B,C:+1hónap ugye?
De mi van, ha A viszi B-t, és B viszi C-t. Tehát olyan ember vihet mást, akit visznek? Bocsi elég hülyeén fogalmaztam meg

Breki33
de mint már irtam

júniustól fizetsz vagy ha pl viszel embert+1 hónap