ADSL - melyik szolgáltató?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"A csomagok havonta 3GB forgalmat tartalmaznak díjmentesen. A forgalmi díjat 3GB forgalom felett megkezdett MB-ok után számlázzuk. A forgalmi díj bruttó 1 Ft / MB." ezt ugye fiygelted az 5k-s nál? szal mgése feltétlen jársz jobban vele mint a másikkal...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Ezt én is sejtettem, hogy van még valami plusz kavarás ezzel a számmal, amire külön nem hívják fel a felhasználók figyelmét. 😊

Serpa
jól szûrsz.

Serpa
annyiban pontosítanék, h a * -snál nem aug után kezdõik az 1 év, hanem már elõtte elkezdõdik.

De jól szûrtem le a tanulságot igaz? Tehát akkor 1 éven át havi 5ezer lesz, ha rögtön tejelek, és így megspórolok éves szinten 12ezret, és a mostani havi 9500-as netemhez képest kb. 50ezret éves szinten. 😊

inkább fogalmazzunk ugy hogy megprobálja azokat átbaszni akik a kibaszott nagy piros betüs akció feliratnak még bedõlnek 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Akkor ezek szerint ez a cég úgy jutalmazza a rögtön fizetõket, hogy éves szinten 12 ezer forinttal olcsóbb lesz a netjük. Ez jó! 😊

Tehát ha a szerzõdés kezdetétõl fizetem a havi díjat, akkor 1 éven keresztül csak 4998Ft?

De ha azt választom, hogy Aug. 31-ig nem kívánok havi díjat fizetni, akkor 1 éven keresztûl 5998Ft?

Tehát akkor adódik a kérdés, hogy hogyan lehet a rögtön fizetõset választani? 😊

Köszi az értelmezést. 😊

Serpa
elejétõl kezdve 4998ft; vagy ha a * -t választod, akkor aug31 ingyen van, utána lévõ idõszakra 5988ft.

Ez nagyon csábító lenne havi 5000-ért.

De sajna nem vagyok benne bizti, hogy egy évig havi 5000 lenne. 😞( Értelmezné nekem valaki. Köszönöm.

http://www.enternet.hu/csatlakozz/prices.html

Találtam egy újabbat:

Enternet Korlátlan Privát 512/96 Csatlakozz! csomagja.

De itt gondban vagyok, mert a havi díjnál két összeg van:
4.998 Ft
* 5.988 Ft

A *-gal megjelölt csomagok esetében a havi díj 2006. augusztus 31-ig 0 Ft, utána a táblázatban szereplõ díjak kerülnek kiszámlázásra.

Akkor ha most ha bekötöm ezt a szereld magad csomagot, akkor 1 évig a havi díjam havi 4.988 Ft lesz, vagy 5.988 Ft?

És mondjuk az Interware-nél a Privat ADSL X (Szereld Magad) csomag (512/96), havi 5988 forintért?

Serpa
enternetnél ~6900ft az 1mbit, házibarkácsos.

nem elssz lassab neted szvzs, nomrális helyen 1mbit lehet van már 6k körül vagy kevesbbért 😊

Tisztában vagyok vele, hogy lasabb netem lesz. Nem kell majd lámázni. 😊

Sziasztok!

Szeretném leváltani a jelenlegi 1024/128-as sebességû T-Online adsl-emet, mert havi 9500 forint. 😞

Kérlek ajánljatok nekem egy olyan net csomagot és egy szolgáltatót, aminek a havidíja 6000 forint alatt van, és eléggé stabil, tehát nincsenek nagy sebességingadozások.

Üdv!

Az Externettel kapcsolatos a kérdésem. Az ADSL hozzáférésnél változik az ip cím, és ha igen milyen idõközönként? Ha bontod a kapcsolatot és újra csatlakozol akkor új ip-t ad?
bertino
panaszkodjál ezerrel!
(van bent egy üfsz-es ismerõsöm Enternetnél)

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Punker
nekem még mndig sz@r a netem folyamatosan szakad és lassu 1 megás nettel 50k-val töltök, és tudom hogy nem az enternet hibája mert havernak a város másik részén full jó, köcsög matáv nem csinálj ameg a sz@r ezer éves kábeleket, modemen villog a link led aminek folyamatosan kéne égnie 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

bertino
512/128 ennyiért ???
Enternetnél nézz szét bazz!
és Csatlakozz csomagot nézzél, ne olyat, ait õk kötnek be!

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Sanyix
Így van, de van olyan köcsög szolgáltató, akinek nem elég bizonyítéknak az sem, hogy az õ netjérõl nyomod, és még küldésnél is kell egy jelszavas hitelesítés(t-online).

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

kirol
Köszi

elõszõr is! smtp.internetszolgáltató.hu - > smtp.enternet.hu

igen, lassan aug. 31 szerzõdés lejárta... vivanet ADSLem van 512/128 havi 7800ft <#vigyor2> most melyik szolgáltatót tudnátok ajánlani 5-6 e ft os áron... akár 1mb netet is!

AMD Athlon64 X2 4200+ | Gigabyte GA-MA69G-S3H | 2x1GB Kingmax DDRII-800MHz | Geforce 8600GT 256 GDDR3 | Samsung - 400GB | Maxtor - 200GB | Pioneer DVR - 212 D |

kirol
Leveleket fogadni tudok levelezõprogrammal, a küldés viszont nem megy. Miért?

A levelezõprogramban a kimenõ levelek kiszolgálója (SMTP) mindig az internet-kapcsolatot biztosító szolgáltató SMTP szervere, nem pedig freemail.hu.

Ez az enternetnél mi?

forestjr79
Azért kérdeztem, mert valaki azt mondta, hogy egy nap egy ip-címet csak egyszer osztanak ki. Bár az idõzónák miatt bukik ez a vaklárma is. Amúgy köszi a választ.

Forza vecchio cuore rossoneri!

Sanyix
Mérne lenne lehetséges. Ez a dinamikus ip lényege.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

forestjr79
Kicsit offolnék srácok, ha nem gond, de nem találtam megfelelõ topikot a kérdésemhez. Szóval arra lennék kíváncsi, hogy lehetséges az, hogy ugyanazt az ip-t egy nap több embernek is kiosszák, csak más idõben? (természetesen dinamikus ip-re gondolok)

Forza vecchio cuore rossoneri!

Sanyix
Ja má semmi, aszondják egyáltalán nem lehet elérni 😞
Az kíváncsi lettem volna a vonalam minõségére.

Sanyix
Nem tudja véletlenül valaki, hogy egy dlink DSL-360R modem webes felületét hogy lehet elérni? Mert be van állítva fix ip-re 192.168.1.1-nek, de nem érhetõ el.

Hát a T-Online-nál "csak" 10xer többe kerül a havidíj 😛

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

amikor feltöltötték az új lapot😊

Sanyix
Nemtudja valaki mikor felezték le a tvnetnél az adsl3g feltöltési sebességeit(sunyi módon)? pl a 2,5 megásnál 256kbitrõl-ról 128-ra csökkentették a feltöltést. Én pár hete még 256-ot láttam, mostmár csak 128 pontosan mikor csökkentették?

*lesz.

ilyen törvény nincs az EU-ban, nálunk plána nem és nem is lessz.

tény, én még mndig a pantelese 24mbit 10k-ért komboval szemezek 😊

Zetorg
én is kételkedek benne, de a remény hal meg utoljára 😊

szeritnem tuti kamu...
kisseb havidij > kisseb adó állambácsinak...
kizárt hogy ebbe maguktól belemenyenek szvsz

Zetorg
hallottatok valami olyanról, hogy az adsl elõfizetés árakat csökkenteni fogják?
állítólag hoztak valami törvényt, hogy nem lehet 6k-nál több a havidíj, merthogy igazodjunk EU-hoz...

franciáknál 16Mb adsl ~6k HUF/hó :\

Sanyix
Hi! Szeretnék egy ilyen tvnet adsl 3g netet rendelni, szolgáltató váltással, most tré offlájnom van. Nézegettem a tvnet oldalán a megrendelõ ûrlapot, és vagy egy ilyen mezõ, hogy "Ennél a szolgáltatónál az
ADSL felmondás dátuma" ez most mi? Én mondom meg mikor szüntesse be a tré és akkor már rögtön megy a tvnet? Vagy mi? Akár beírhatnám azt is hogy holnap, és megtörténik a váltás?

A másik meg, hogy ugye most van a tré offline netem, van modem is, de ezt még akkor kötöttük be mikor még nem volt ez a "szereld magad" dolog szóval nem kellett megvenni a modemet. Most akkor ha váltok akkor vissza kell adnom a trének a modemet, és venni egy másikat a tvnettõl? Lehet-e ezt megvenni? Mert nem akarok modemért is utánajárkálni, ha már itt egy. Valaki váltott már így?

kirol
mail.enternet.hu -t csak úgy kipróbáltam, és jó.

pop3.enternet.hu
smtp.enternet.hu

miert nem nezed meg a honlapjukat 100% hogy kiirtak.

kirol
Tudja valaki, hogy az Enternet mai lrendszernél mik a beállítások?
(POP3, SMTP ilyesmi)

a központól való távolság határozza majd meg a sebességet, ha tudod hol van, csinálhatsz egy megközelítõ becslést saját magad is. PErsze a kábelhossz lehet 2x is a gyakorlatban😊

Nagyon korrekt a csomagstruktúrájuk. Érdemes elolvasni Shabba utolsó pár hozzászólását ebben a témában a hwsw-s Pantel topikban.

mrzed001
Ettõl félek én is, hogy vaj milyenek lesznek
Bár mint üzleti szolgáltató elég jók a tapasztalatok velük...

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

ReTeK
ja ez meg a másik még senki sem írt rólluk, talán aug.-szept. mire bekötik az elsõ megrendelõknek

mrzed001
Ja, nekem is kb 6 hetet mondtak.
Nemszámít, addig van chelló, csak tudnám hogy jók, már rendelném is meg...

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

mrzed001
Arról nem is beszélve, hogy felfelé is 768K-t ad, ami azért nem semmi ADSL-es körökben.