4394
2007. januártól-tól folyamatosan állítják át, A sávszélesség emelése minden ügyfél esetében automatikus.
  • bazza
    looller
  • buko20
    valakinél valami változás?
  • gamehunter01
    ennnyi skacok...:D:D
    gondoltam megnézem h milyen gyors a netem h megduplázták a sebességemet
    háát,azér ezt nem gondoltam...

• bazza
    ezért aggódom:D
  • eZo
    nem kell aggódni, az ügyfélszolgálatos szerint ez kicsúszhat március elejére is :(
  • bazza
    Még itt sem járt a script. nem sietik el :DD
  • Thanatos
    tény de ez nem segit senkin se..., pont emiat van hogyha valamit elkurnak akkor az egész országban lehal a net pl külfödre... :/
  • Casillas
    Eger mellett (F.tárk.) semmi
  • Punker
    T-Com vonalat, a fő országos központ tudtommal még mindig ott van az externetnél, szal ha ott elvágod a kábelt (valami atom nagy láncfűrésszel :) akkor az egész országban volt net nincs net :)
  • Thanatos
    izé, externet is a t-online vonalat szolgáltatja... :)
  • csuszi
    Röviden: externet bejött nekem... Nagyon nagyon. T-Online :
  • buko20
    Győr?
  • Punker
    Egerbem valakinek növelték már?
  • gabesz012
    Értem. Köszi a válaszokat!
  • Sland
    Végre kaptam mailt

Tisztelt Ügyfelünk!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy 2007. első negyedévében a Magyar Telekom Nyrt. hálózatán fejlesztéseket hajt végre, így a jövőben gyorsabban, kényelmesebben és élménygazdagabban internetezhet!

Gyorsabb sebességbe kapcsoljuk!

A fejlesztések eredményeként díjmentesen és jelentősen megnöveljük az Ön ADSL-hozzáférésének elérhető maximális sebességét a Magyar Telekom szolgáltatási területén. A sebességnövelés 2007. január 15-én, egyedi igénybejelentés nélkül kezdődik, és az átállítási munkálatok várhatóan 2007. március elejéig befejeződnek. Az átállítás a nap 24 órájában folyamatosan történik, amely az érintett hozzáféréseken néhány perces leállást okoz.

Az átállítást követően az Ön jelenlegi sávszélességű szolgáltatása akár az alábbiak szerint alakulhat:

Jelenlegi sebesség: Új letöltési sebesség: Új feltöltési sebesség:

512/96 kbit/s akár 1 Mbit/s akár 128 kbit/s

1024/128 kbit/s akár 4 Mbit/s akár 256 kbit/s

2048/192 kbit/s akár 8 Mbit/s akár 512 kbit/s

3008/384 kbit/s akár 8 Mbit/s akár 512 kbit/s

6144/512 kbit/s akár 18 Mbit/s akár 1024 kbit/s

12288/768 kbit/s akár 18 Mbit/s akár 1024 kbit/s

18432/768 kbit/s akár 18 Mbit/s akár 1024 kbit/s

Tájékoztatjuk, hogy telefonvonala műszaki lehetőségeinek függvényében mindig a lehető leggyorsabb, stabil kapcsolat kiépítésére és fenntartására törekszünk, azonban a felső határként közölt sebességértéket az Önnek ténylegesen nyújtott szolgáltatás nem feltétlenül éri el.

A sebességnövelés után az Ön számára nyújtott szolgáltatás minimális átviteli sebessége változatlan marad és a hálózatban mindig rendelkezésre áll. A felhasználói hozzáféréseken elérhető aktuális sebességértékeket az adott vonal műszaki paraméterei és az adathálózat pillanatnyi forgalmi viszonyai határozzák meg. A technikai információkról bővebben az alábbi tájékoztatónkból értesülhet: www.t-online.hu/sebessegnoveles.html

Amennyiben szolgáltatásainkkal kapcsolatban kérdése van, hívja az 1234-es ügyfélszolgálati telefonszámunkat - mely vezetékes telefonról helyi tarifával, mobiltelefonról a szolgáltatónál érvényes díjszabásban szereplő kékszám tarifáért hívható -, illetve információt kaphat a [email protected] e-mail címen is.

Reméljük fejlesztéseink eredményeképpen Ön lendületesebben, tartalmasabban élvezi a világháló kínálta előnyöket!

• Sanyix
    1. ennyi linksebesség van jelenleg beállítva a modemen.
    2. kéne bírnia.
  • gabesz012
    Hali!

Én kicsit félek ettől az emeléstől... 120-as pingem van, hétfő óta napjában 3-4-szer megszakad a kapcsolat.

Viszont két kérdésem lenne: 1.: ez mit jelent? Max. ennyit bír a modem? : DSL Speed 160 Kbps Upstream,
    1280 Kbps Downstream

2.: ez lenne a DB-s adat? Paíron kéne bírnia a 4mbit-et?! :
    DS Line Attenuation 46
    US Line Attenuation 60
  • kulabácsi
    jah az is igaz!!:D
  • banok
    de lehet anyázni... XDD
  • kulabácsi
    semmi sem tuti:D de igazából sztem értelmetlen ilyenekkel foglalkozni, mert attól még h te tod h milyen séma szerint emelnek nem lesz gyorsabb a neted:DDD
  • Newfronter
    Tehát RANDOM. Tessék értelmezni az írást, amúgy a tények is ezt bizonyítják. Tessék megnézni kinél emeltek, és a szomszéd gyereknél meg nem. Hát nem fura? Ez a random elvet bizonyítja. Amúgy egy nap 30000 modem állítódik át, na ez nem tuti infó, viszont lehet hogy igaz. :)
  • kulabácsi
    Sziasztok!Tehát...Info szerint se nem régiónként , se nem településenként , hanem az ADSL-el lefedett településeken egyszerre fut a script szerte az országban.Az átállást (központonként) portonként végzi a script..Remélem érthető volt..

érted énis olvasok fórumokat, ez pont téged cáfol meg, de én ezzel sem foglalkozom, inkább várom h emeljenek a sebességemen azt örülök mint majom a farkának xD
  • BiG G
    na pont ez az.... nálad az igazság
  • kulabácsi
    enyém biztos nem!!

csak imádom h mindenki olyan biztosan beszél mindenről mintha tudná pontosan...pedig nem nagyon hiszem h van itt bárki is a t-comtól...
  • james69holden
    anyukád
  • kulabácsi
    és ezt apukád mondta vagy anyukád?
  • james69holden
    márpedig random
  • BiG G
    nemsok logikát látok benne h random emelgessék...
  • Newfronter
    RANDOM!
  • chapog
    szerintem inkább a metropoliszokkal
  • BiG G
    vagy pedig nyugatról keletre mennek...
  • PLackó
    ezekszerint a nagyvárosokkal kezdenek
  • chapog
    elfelejtettem Barbacs
  • chapog
    újra én vagyok most látom a sebességem 512-rő 1 M-ra nőtt (a feltöltés sajna változatlan)
  • Boxer HUN
    Kapcsold ki az automatikus frissítést!!!
  • bertino
    tiszta szerencse, hogy nem lehetett nálunk DSLt kötni, mostmár látom, hogy jobb lesz az, ami eddig is volt :)
  • Asty
    Nálam a mai napfolyamán rendkívül nagy változás történt. :(
    A 2Mb-es netem most 200 és 300 Kb-es lett.
    Ami egy kicsit furcsa hogy a feltöltésem sebessége nem változott.
  • chapog
    Üdv nyugaton (győr csorna közelében) történt valami?
  • stp4trick
    nálam igencsak baszkódnak valamit:
    tegnaptól nem volt telefon, ma reggel jött vissza csak
    az 1M netemre meg egyik pillanatban mér 3.2-t aztán épphogy kijön az 512, nem értem
  • AndrewJM
    jah, majd elfelejtettem.. a PanTel-hez mentünk! :)