ADSL - melyik szolgáltató?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
De ha azt választom, hogy Aug. 31-ig nem kívánok havi díjat fizetni, akkor 1 éven keresztûl 5998Ft?
Tehát akkor adódik a kérdés, hogy hogyan lehet a rögtön fizetõset választani? 😊
Köszi az értelmezést. 😊
De sajna nem vagyok benne bizti, hogy egy évig havi 5000 lenne. 😞( Értelmezné nekem valaki. Köszönöm.
http://www.enternet.hu/csatlakozz/prices.html
Enternet Korlátlan Privát 512/96 Csatlakozz! csomagja.
De itt gondban vagyok, mert a havi díjnál két összeg van:
4.998 Ft
* 5.988 Ft
A *-gal megjelölt csomagok esetében a havi díj 2006. augusztus 31-ig 0 Ft, utána a táblázatban szereplõ díjak kerülnek kiszámlázásra.
Akkor ha most ha bekötöm ezt a szereld magad csomagot, akkor 1 évig a havi díjam havi 4.988 Ft lesz, vagy 5.988 Ft?
Szeretném leváltani a jelenlegi 1024/128-as sebességû T-Online adsl-emet, mert havi 9500 forint. 😞
Kérlek ajánljatok nekem egy olyan net csomagot és egy szolgáltatót, aminek a havidíja 6000 forint alatt van, és eléggé stabil, tehát nincsenek nagy sebességingadozások.
Az Externettel kapcsolatos a kérdésem. Az ADSL hozzáférésnél változik az ip cím, és ha igen milyen idõközönként? Ha bontod a kapcsolatot és újra csatlakozol akkor új ip-t ad?
(van bent egy üfsz-es ismerõsöm Enternetnél)
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Enternetnél nézz szét bazz!
és Csatlakozz csomagot nézzél, ne olyat, ait õk kötnek be!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
igen, lassan aug. 31 szerzõdés lejárta... vivanet ADSLem van 512/128 havi 7800ft <#vigyor2>#vigyor2> most melyik szolgáltatót tudnátok ajánlani 5-6 e ft os áron... akár 1mb netet is!
AMD Athlon64 X2 4200+ | Gigabyte GA-MA69G-S3H | 2x1GB Kingmax DDRII-800MHz | Geforce 8600GT 256 GDDR3 | Samsung - 400GB | Maxtor - 200GB | Pioneer DVR - 212 D |
A levelezõprogramban a kimenõ levelek kiszolgálója (SMTP) mindig az internet-kapcsolatot biztosító szolgáltató SMTP szervere, nem pedig freemail.hu.
Ez az enternetnél mi?
Forza vecchio cuore rossoneri!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Forza vecchio cuore rossoneri!
Az kíváncsi lettem volna a vonalam minõségére.
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
kisseb havidij > kisseb adó állambácsinak...
kizárt hogy ebbe maguktól belemenyenek szvsz
állítólag hoztak valami törvényt, hogy nem lehet 6k-nál több a havidíj, merthogy igazodjunk EU-hoz...
franciáknál 16Mb adsl ~6k HUF/hó :\
ADSL felmondás dátuma" ez most mi? Én mondom meg mikor szüntesse be a tré és akkor már rögtön megy a tvnet? Vagy mi? Akár beírhatnám azt is hogy holnap, és megtörténik a váltás?
A másik meg, hogy ugye most van a tré offline netem, van modem is, de ezt még akkor kötöttük be mikor még nem volt ez a "szereld magad" dolog szóval nem kellett megvenni a modemet. Most akkor ha váltok akkor vissza kell adnom a trének a modemet, és venni egy másikat a tvnettõl? Lehet-e ezt megvenni? Mert nem akarok modemért is utánajárkálni, ha már itt egy. Valaki váltott már így?
smtp.enternet.hu
Bár mint üzleti szolgáltató elég jók a tapasztalatok velük...
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Nemszámít, addig van chelló, csak tudnám hogy jók, már rendelném is meg...
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.