ADSL - melyik szolgáltató?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amint láttod ADSL2nél és ADSL2+nál már nem lehet a leggyorsabb nálad, mert túl messze vagy a központtól (ezzel még én sem vagyok igazán tisztábban).
ebbe helyettesitsd be (kb) a 19.0 db.
olyan 1300-1500méter (+ - 100m) kábel fut tõled a központig.
De mi abban a lényeg?
Értem én, minél közelebb vagyok annál jobb, de az elõzõ mérés önmagában nem elég?
központban megtudják nézni mennyire vagy beállítva.
ja, és vhogy a kábelhosszt is meg lehet tudni.
ha érdekel megkeresem hogy is.
Pont nem voltatok, engem meg nagyon érdekelt a téma, így nekifeküdtem a dolognak. Hát amúgy jól el volt dugva.
Meg annyi beállítási lehetõség van ott, de fogalmam nincs mit csinálhatnak.
Na mindegy. Alig várom, hogy átállítsanak. 😊
Mondjuk nem értem, mi tart ebben hónapokig, mert amikor én bekötöttem magamnak az ADSL-t, és õk aktiválták a központban, hiába mondtam nekik telefonon, hogy 512-est állítottak be nekem az 1Mbit helyett, kiküldtek egy szerelõt, erre õ megállípította az elõtte elkészített bemérési tesztem alapján, hogy tényleg milyen érdekes, hogy pont 512-vel megy.
Betelcsizett a központba, 5 mp múlva visszaszóltak, hogy kész.
És azóta 1Mbit-en repeszt.
512/96 net - korlátlan forgalommal ( szereld magad csomag )2990ft! 1 éves szerzõdéssel! véleményetek, illetve aki a freestartnal van az is lökjön kritikát! thx
http://freestart.hu
AMD Athlon64 X2 4200+ | Gigabyte GA-MA69G-S3H | 2x1GB Kingmax DDRII-800MHz | Geforce 8600GT 256 GDDR3 | Samsung - 400GB | Maxtor - 200GB | Pioneer DVR - 212 D |
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Majd itt rákattintassz erre: Downstream Noise Margin és máris lesz neked is attenuation downstream -ed.
Én így csináltam, remélem a többiek is erre gondoltak.
Délután õk is csak benéznek majd, mert én is várom a választ a 1869-re.
nem találom sehol se, na mindegy csak menni fgo majd a 4megabit/sec is 😊
\\__/) (O.o) ( } { )
Mert akkor oké.
És akkor az én vonalam is simán bírja akár a 8 MegaBit/sec -ot is, ha jól látom. Ugye?
Tehát várhatom a pillanatot, amikor átraknak 4 Megabit/sec -re.<#vigyor3>#vigyor3>
én nem találom sehol
\\__/) (O.o) ( } { )
attenuation upstream: 12.0 db
attenuation downstream: 19.0 db
Most ez nekem hány Mbit?
Mert ugye az 1 Mbit/s az (/8) = 128kb/s
Itt meg kicsit nagy számok szerepelnek. Elvileg 8000 kb/s, ami szorozva 8-al, kicsit sok.
Pedig most nagyon érdekel ez a téma, nem véletlenül.
Persze elõtte elkúrtam, mert a net -ikonra kattintottam, és annak az IP-jét változtattam meg, persze így nem tudott többet kapcsolódni.
De hát még csak most keltem fel. 😊
De sajnos nem nagyon vágom, amit írtál.
1. Direktbe kösd össze a géped és a modemed
Miért alapon, hogy van, nekem simán rá van kötve és kész, gondolom ez direkt.
2. Állísd a hálókártyád ip címét 192.168.1.2-re
Én hogyan tudom ezt megváltoztatni, a hálózat adja az IP-met?
3. A bögészöbe beírod, hogy 192.168.1.1
Hát ez menne. 😊
Tehát 2. -at azt hol kell?
192.168.1.1
user/pw: admin/admin
Attenuation (d😎: 5.5
Ezek szerint röhögve bírnia kell akár a 8 MBitet is.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
"Direktbe kösd össze a géped és a modemed és állísd a hálókártyád ip címét 192.168.1.2-re majd a bögészöbe beírod, hogy 192.168.1.1 és ha minden igaz feljön a modem oldala.
A felhasználónév a modemed márkája nagybetüvel pl.: Dlink,Dialcom,Huawei
A pass: Bridge "
"attenuation" szót keress, hány db.
ebbe helyetesíts be
és megláttod mennyit bír a vonalad.
van egy excel táblázat, amivel ki lehet számolni mennyit bír a vonalad.
(Most férre ne értse senki, nem amiatt írom, mert nem bírok várni. Hanem mint a humorjelenetekben szokott lenni, hogy ki tudja a választ, és csak Pistike jelentkezik, de ezerrel, mire a tanár megkérdezi, hogy senki?)
Mi az a windows?
Hülye lesz most befizetni egy 4Mbit-re 18000/hóért.
Vagyis a szolgáltató elesik pl. 11000 HUF/hótól. Ez az ár, most csak hasraütésbõl írtam.
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP