4394
2007. januártól-tól folyamatosan állítják át, A sávszélesség emelése minden ügyfél esetében automatikus.
-
próbáld ki, nem tart semmiből sem. csinálsz egy új kapcsolatot a leirtak alapján és próba cseresznye -
:)
lassan engem is elérhetne már a szkript, mert ugyan már ledobálgat a netről, meg be is lassult a böngészés érezhetően, de még mindig nem emeltek... -
Nem biztos, mert az externet is asszem ezt a teszt szervert adta meg, mivel ő is a takonylányon át szolgáltat és ha nem megy a buli, akkor először az ő tesztszerverükön kell próbálkozni, ami ha megy, akkor a zexternettel van gond. -
thx 
most már értem is:-) -
a t-com tesztszerver a frankó, nem mér félre. ha pedig externetes akkor baszhatja, mert csak a magentások használhatják -
na ezt most magyarisul léci -
ez a frankó hiddcsakel ;) mondjuk ha externetes vagy akkor ramtzu rábasz, itt. -
Köszi, pedig olvasom a tápigot mindég, aztán mégsem esett le, hogy már írtátok, úgy látszik lukas a zagyam! :D -
Hmmmm, az externetnek is van saját sebességmérése, de az faszságokat mér mindég. Aszerint 7.9-11.2mbps között mozgok, de már anno a 3mbps-emre is 4-et mért. -
#2364 -
T-Com ADSL tesztszerver
Előzőekhez, nekem amúgy friss ADSL-esként (csak 1,5 éve van) D-Link DSL-360T modemem van, eszerint az egyik legjobb :o) -
második teszt az milyen teszt, valami tonlányos?! -
Emelés volt itt is (BP XII.ker):
Ez hitelesebb, mert nagyobb adatcsomaggal tesztel:
-
nekem is olyan modemem van:/ -
Balassagyarmat.. fél éjfél környékén ért utol a script.. Hanyat nem estem.. Inkább nem biggyesztek be képet, csak FTP adatokat mondok..
FTP down: 770 Kb/s
FTP upload: 45-50 Kb/s
Lehet, hogy modemet cseréltetek.. egy több mint 3 éves Siemens XpressLink villog a falon.
-
jah, bár én nem halok meg ha nem emelnek csak február végén nekem, csak akkor ne szakítsa meg naponta 3-4szer a netemet, mert az idegesítő... -
ez a brokesz szkript úgyis tutkó azokat hagyja utoljára akiknek tényleg fontos lenne az emelés, és azoknak emelnek hamarabb akik esetleg észre sem veszik a nagy msnezés közepette 
-
nekem épp most szakadt meg anetem, gondoltam végre talán emelnek, de semmi:( -
hát nekem is emeltek. Elvileg 8 megabitre emeltek, de én csak 4ért érzékelek. Szoval olyan mintha dupláztak volna. De mindegy ennek is örülök, de hátha még majd gyorsul :) -
lehet nálad az lesz az emelés ha visszakapod végre a régi sebességed, és annak is örűlni fogsz:) -
fantasztikus :( -
uploadod nagyon ottvan:DDDD -
az enternet mérője (a szolgáltatóm) meg 619-et mért :( -
-
nekem is lassúkodik a mocskos -
lehet mos tbarkácsolnak valamit mert a pingem folyamatosan 100 fölött van -
köszönöm szépen :))
@Kirol: hát akkor izibe huppanjon be egy 8800GTX oda :D -
A választ itt leled!!!
-

Hát nincs mellette, vagy bár mégis mellette van, csak 2 méterre.
Az Asus P5W DH Deluxe -ban nincs is AGP-foglalat, így bele se lehet rakni.
Csak még nincs meg az új VGA-m, így nem tudom bekapcsolni a lent írt konfigomat.
Addig (hétfőig) marad a csúcsgép MX440-el. -
Aha, köszi.
Kíváncsi lennék egy statisztikára, miből mi lett a valóságban, nem csak elméletileg. -
3.6 - 3.9Mbit között volt a Down általában akinél eddig láttam. -
_Vegeta_ #2360 Mazlista. :P
#2355: Eleg. De minel tobb kapcsolat van annal problemasabb a dolog. :) -
értem:) ha birja, és most 2mbit-ed van akkor több mint valószínü hogy meglesz a 8mbit is, de várjuk meg másik reakcióit is, hisz az IRL, ezmeg csak elmélet :)
amugy elég elvetemült dolog egy E6600-as mellé MX440-et pakolni, tudode? :D ilyenért van ahol börtönbütetést is kiszabnának
-
A teszt szerint az én vonalam bírja a 8 mbit-et is, csak konkrétan kíváncsi vagyok, másnak mi lett az elvileg 4 -ből! -
Az 1mbit-eseket 4-re emelik, és ezt átlagban minden vonalnak bírnia kell. Persze függ a modemtől is, de elterjedt tipus a D-Link DSL-360R/360T, és ezek minden esetben bírják a vonal fizikai teljesítőképességéből adódó maximum sávszélességet. -
Nálam meg még mindig semmi. :(
Eddig akinek 1 Mbit -e volt, emnnyi lett neki a valóságban? -
Te tényleg úgy gondolod, hogy az ACK csomagoknak nem lenne elég a mostani upload?
Meg kell mondjam őszintén, szvsz akkor mehetnének vissza tervezni azt a tcp/ip protokollt a hálózati mérnök urak, ha ez tényleg így lenne, mert az igen összecsapott munka lenne. -
nálam is megtörtént az emelés! 
előtte:
Upstream Rate (Kbps) 224
Downstream Rate (Kbps) 2560
utána:
Upstream Rate (Kbps) 512
Downstream Rate (Kbps) 6176
a hely Sényő. Nyíregyháza mellett van. -
az also T-Online-os (??) tesztet hol csináltad? -
egyszerű a válasz a kérdésedre: torrent!!!