4394
2007. januártól-tól folyamatosan állítják át, A sávszélesség emelése minden ügyfél esetében automatikus.
  • BiG G
    próbáld ki, nem tart semmiből sem. csinálsz egy új kapcsolatot a leirtak alapján és próba cseresznye
  • BiG G
    :)

lassan engem is elérhetne már a szkript, mert ugyan már ledobálgat a netről, meg be is lassult a böngészés érezhetően, de még mindig nem emeltek...
  • Sir Quno Jedi
    Nem biztos, mert az externet is asszem ezt a teszt szervert adta meg, mivel ő is a takonylányon át szolgáltat és ha nem megy a buli, akkor először az ő tesztszerverükön kell próbálkozni, ami ha megy, akkor a zexternettel van gond.
  • stp4trick
    thx
    most már értem is:-)
  • BiG G
    a t-com tesztszerver a frankó, nem mér félre. ha pedig externetes akkor baszhatja, mert csak a magentások használhatják
  • stp4trick
    na ezt most magyarisul léci
  • BiG G
    ez a frankó hiddcsakel ;) mondjuk ha externetes vagy akkor ramtzu rábasz, itt.
  • Sir Quno Jedi
    Köszi, pedig olvasom a tápigot mindég, aztán mégsem esett le, hogy már írtátok, úgy látszik lukas a zagyam! :D
  • Sir Quno Jedi
    Hmmmm, az externetnek is van saját sebességmérése, de az faszságokat mér mindég. Aszerint 7.9-11.2mbps között mozgok, de már anno a 3mbps-emre is 4-et mért.
  • stp4trick
  • BiG G
    T-Com ADSL tesztszerver

Előzőekhez, nekem amúgy friss ADSL-esként (csak 1,5 éve van) D-Link DSL-360T modemem van, eszerint az egyik legjobb :o)
  • Sir Quno Jedi
    második teszt az milyen teszt, valami tonlányos?!
  • via_mala
    Emelés volt itt is (BP XII.ker):

Ez hitelesebb, mert nagyobb adatcsomaggal tesztel:
  • kulabácsi
    nekem is olyan modemem van:/
  • Boxer HUN
    Balassagyarmat.. fél éjfél környékén ért utol a script.. Hanyat nem estem.. Inkább nem biggyesztek be képet, csak FTP adatokat mondok..
    FTP down: 770 Kb/s
    FTP upload: 45-50 Kb/s

Lehet, hogy modemet cseréltetek.. egy több mint 3 éves Siemens XpressLink villog a falon.
  • kulabácsi
    jah, bár én nem halok meg ha nem emelnek csak február végén nekem, csak akkor ne szakítsa meg naponta 3-4szer a netemet, mert az idegesítő...
  • bazza
    ez a brokesz szkript úgyis tutkó azokat hagyja utoljára akiknek tényleg fontos lenne az emelés, és azoknak emelnek hamarabb akik esetleg észre sem veszik a nagy msnezés közepette
  • kulabácsi
    nekem épp most szakadt meg anetem, gondoltam végre talán emelnek, de semmi:(
  • R0sc0
    hát nekem is emeltek. Elvileg 8 megabitre emeltek, de én csak 4ért érzékelek. Szoval olyan mintha dupláztak volna. De mindegy ennek is örülök, de hátha még majd gyorsul :)
  • kulabácsi
    lehet nálad az lesz az emelés ha visszakapod végre a régi sebességed, és annak is örűlni fogsz:)
  • Punker
    fantasztikus :(
  • kulabácsi
    uploadod nagyon ottvan:DDDD
  • Punker
    az enternet mérője (a szolgáltatóm) meg 619-et mért :(
  • Punker
  • bazza
    nekem is lassúkodik a mocskos
  • Punker
    lehet mos tbarkácsolnak valamit mert a pingem folyamatosan 100 fölött van
  • BiG G
    köszönöm szépen :))

@Kirol: hát akkor izibe huppanjon be egy 8800GTX oda :D
  • Boxer HUN
    A választ itt leled!!!
  • kirol

Hát nincs mellette, vagy bár mégis mellette van, csak 2 méterre.
    Az Asus P5W DH Deluxe -ban nincs is AGP-foglalat, így bele se lehet rakni.
    Csak még nincs meg az új VGA-m, így nem tudom bekapcsolni a lent írt konfigomat.
    Addig (hétfőig) marad a csúcsgép MX440-el.
  • kirol
    Aha, köszi.
    Kíváncsi lennék egy statisztikára, miből mi lett a valóságban, nem csak elméletileg.
  • bazza
    3.6 - 3.9Mbit között volt a Down általában akinél eddig láttam.
  • _Vegeta_
    Mazlista. :P

#2355: Eleg. De minel tobb kapcsolat van annal problemasabb a dolog. :)
  • BiG G
    értem:) ha birja, és most 2mbit-ed van akkor több mint valószínü hogy meglesz a 8mbit is, de várjuk meg másik reakcióit is, hisz az IRL, ezmeg csak elmélet :)

amugy elég elvetemült dolog egy E6600-as mellé MX440-et pakolni, tudode? :D ilyenért van ahol börtönbütetést is kiszabnának
  • kirol
    A teszt szerint az én vonalam bírja a 8 mbit-et is, csak konkrétan kíváncsi vagyok, másnak mi lett az elvileg 4 -ből!
  • BiG G
    Az 1mbit-eseket 4-re emelik, és ezt átlagban minden vonalnak bírnia kell. Persze függ a modemtől is, de elterjedt tipus a D-Link DSL-360R/360T, és ezek minden esetben bírják a vonal fizikai teljesítőképességéből adódó maximum sávszélességet.
  • kirol
    Nálam meg még mindig semmi. :(

Eddig akinek 1 Mbit -e volt, emnnyi lett neki a valóságban?
  • Lacc
    Te tényleg úgy gondolod, hogy az ACK csomagoknak nem lenne elég a mostani upload?
    Meg kell mondjam őszintén, szvsz akkor mehetnének vissza tervezni azt a tcp/ip protokollt a hálózati mérnök urak, ha ez tényleg így lenne, mert az igen összecsapott munka lenne.
  • FrezeR
    nálam is megtörtént az emelés!

előtte:

Upstream Rate (Kbps) 224
    Downstream Rate (Kbps) 2560

utána:

Upstream Rate (Kbps) 512
    Downstream Rate (Kbps) 6176

a hely Sényő. Nyíregyháza mellett van.
  • BiG G
    az also T-Online-os (??) tesztet hol csináltad?
  • kulabácsi
    egyszerű a válasz a kérdésedre: torrent!!!