4394
2007. januártól-tól folyamatosan állítják át, A sávszélesség emelése minden ügyfél esetében automatikus.
-
szilikee #3032 INVITEL hajrá! :) -
piacvezető a hazudozásban -
Micsoda állapotok ennél a T-izéknél. Nem hittem volna hogy a piacvezető ennyire legyérül...
-
Értem. Hát nekem ezel a váltással csak annyi volt a kinom hogy azalatt a pár nap alatt amig nem lenne esetleg netem nem huznak e le a DSLAM-rol, mert most rajtvagyok de várnak még 200 an hogy rákerüljenek meg igyis telitve van... szoval ha egyszer belecsatlakoztam nemcibálni ki ugye? -
Tcom területen van a legtöbb lehetőséged... szinte bármelyik adsl szolgáltató, és nem kerül semmibe. -
sztem sajna nincs... -
És azt meglehet bárhol csinálni? sok lehetöségem nincs, invitel datanet meg olyanok akik t com terülten nyomatják, és ez kerül valami plusz költségbe hogy szünetmentesen zajlik? -
Faszomat már a rohadt tonlineba. Este 7-8 után szabályosan 10percenként elmegy a net és mégcsak nem is dupláztak. Ezt a hűségszerződést valahogy nem lehet felbontani? Elvileg még 1 évig náluk kéne lennem, de már a pöcs kivan ezekkel. Van rá valami megoldás hogy átmehessek a Chellohoz? -
Szünetmentes szolgáltatóváltás? -
Sziasztok van rendkivül nagy gondom.
Már két éve van t-onlinos adsl-em 512 es korlátozott két éves hüségnyilatkozatom van, hamarosan le is fogjárni, de én más szolgáltatonál akarok netet, és az a gondom van hogy ha most szolgáltatováltásal vagy bárhogyis átálok akkor párnapig nem lesz netem. Ez nem is lenne gond, de ugye faluban lakom és van valami szerverféleség vagy valami mindenhol mert akik netet akartak kötetni aztmondták nekik hogy telitett a rendszer és nembövitik na most van 200 ember aki netre vár, nekem van de ha letelik ez és lesz a másik adig párnapig nemlesz netem. Ilyenkor leszednek arol a szerverröl és máskapja helyem vagy mit tudok csinálni? Vagy mi az a dolog egyáltalán és hogy van ez az egész?
Vagy kötethetek ugy szerzödést mondjuk invitelnél hogy nekem még van két hétig t onlinos netem, szoval egyszere kettö lenne persze egyet használnák? Vagy valakinek valami ötlete tanácsa van e?
bocs ha rossz helyre irtam -
Akkor meg szar a dslam :) -
Nekem véletlenszerű időközönként szakad a kapcsolat, de elég érdekes módon. Néha napokig nem csinálja, néha meg egyfolytában 5 percenként..
Ha szakad a kapcsolat nem jön be semmi, de a sync led ég a modemen. Újrakapcsolódni sem tudok, mert a tárcsázásnál megáll a folyamat, csak az segít ha újraindítom a modemet és akkor újraszinkronizál, utána már tudok kapcsolódni.
Nemtdom, hogy mi lehet a hiba oka. Betelefonáltunk az ügyfélszolgálatra, kiküldtek egy t-comos emberkét, ő bemérte a vonalat és azt mondta hogy nem azzal van a baj. Kipróbáltam másik modemmel, avval is ezt csinálja, szűrő nélkül is, másik hálókártyába is bedugtam és ugyanez az eredmény.
Valakinek van ötlete hogy mitől lehet ez?
Vonal értékek:
ADSL Statistics
Status: Showtime
Channel: Fast
Mode: G.DMT
Downstream Upstream
Rate (Kbps): 4480 256
SNR Margin (dB): 23.2 31.0
Attenuation (dB): 25.0 13.0
Super Frames: 17937 17935
Super Frame Errors: 0 1 -
hát az vagy -
szánalmas. -
ok, már be is fejeztük :) -
elllllléééééééégg
fejezzétek be et az átkozott speedtest kilobit meg bájt meg anyámkínja dolgot léccives
köszi -
nm -
Köszönöm szépen!
-
igazad van te meg úgy láttad:) -
igazatok van, ti úgy láttátok hogy tényleg kbit volt és nem bájt.
most te jössz. -
nem ismertem be csak akkor ha te is beismered h nekünk is igazunk van:) -
ezt beismerésnek veszem :) -
hja vip cucc és akkor asszem h 16KB leswz a logoméret;)
amúgy a többi kérdéseddel fordulj a logoműhely topikba:D -
neked soha nem lesz igazad:DD -
Előre is bocsánat az OFF-ért, de látom itt sokaknak van animált "képe", és szeretnék kérdezni róla.
1. Hogy éritek el hogy beleférjetek 8 KB-ba? (a mostani képem látjátok milyen hoki, ekkora minőségromlással sikerült megcsinálni, és nem is mozgó...)
2. Egyeseknél más színű a vonal amiben a név van, az bizonyos kiváltság? (VIP, stb.)
Köszi! -
nocsak? csak nem beláttátok hogy igazam van? :DD -
És megvan miért látjátok ti máshogy mint én. Ha a speedtest.net-en a MY PAST RESULTsnál átállítjátok kilobájtra, akkor itt minden képnél bizony bizony kilobájtokban lesznek az adatok. (hiába a generált képek már csak ilyen változók) -
Itt a videó ha nem hisztek nekem. -
ha beteszek egy videót arról ahogy az én látom a topicot elhiszitek már végre? -
ennyit rólatok:D -
ennyit meg rólad
-
te akkora farok vagy hogy azt már elmondnai is kegyetlen bonyolult!
tudom hohy cseles az az oldal és át lehet álítani Kbyte-re is de te Seggször mindenki mást lát mint te.
Tiszta Buta voltál és amikor rájötél hogy buta vagy átírtad!
ennyit rólad!... -
itt lehet TÉK-elni?:D -
tom h át lehet állítani de a kép amit linkeltél senkinél nem úgy látszik:D -
csak egy tipp. állítsátok át a speedtest.net-en a mérést kilobájtra. utána hátha ti is azt látjátok amit én. nem szerkesztettem át, olyan jó azért nemvagyok PSből :S -
Ronny #2997 kéeps voltál ezért a pPs-el javítgatni:?D -
nem akarlak, semmi ilyen, csak mindenki máshogy látja mint te:D de amúgy lényegtelen a dolog, legalább ment egy kicsit a topik:DD -
ha asziszed PS-el csináltam, nyugodtan tesztelj le ha akarsz :) -
nah ezt nemgondoltam volna hogy ekkora kavar lesz :DDD
Ha hiszitek ha nem, én nem szórakozom minden úgy van ahogy írtam. Viszotn így már tényleg mulatságos :D -
szvsz a photoshop csodákra képes, mert olyan nem lehet h mindenkinél más csak nála nem....szal vagy csak szórakozott vagy késöbb jött rá h elb@szta:D