4394
2007. januártól-tól folyamatosan állítják át, A sávszélesség emelése minden ügyfél esetében automatikus.
  • kirol
    Nem is azt akarom, hogy gyorsabb legyen csak annyit, hogy legalább úgy töltsön fel egyidejű letöltés mellett, mintha csak feltöltene. Utóbbi esetben ugyanis mint írtam megy a 25 kb/sec. Egyidejűnél meg csak 10.
  • Harly18
    Nálam történt pár dolog, aminek nem örülök. A feltöltési sebességem lehelletnyit gyorsult, de a letöltési sebességem 250 kb/s-ről 170kb/s lett. Ez nem tesz boldoggá, viszon ez azt jelenti, hogy végre elkezdtek munkálkodni, s hátha nemsokára emelnek...
  • Sanyix
    Miért menne gyorsabban a feltöltés? 4 mbitnél már rendesen érezhető adatátvitelt eredményeznek a visszaigazoló, és a többi kapcsolatkarbantartó csomagok, 460 kbyte/sec letöltésnél 18 kbyte/sec feltöltési adatforgalmat simán generál. És mostmár csak a letöltésnél írják a csomaghoz a valós letöltési sebességet, a 4mbit-et (ez 4480 kbps linksebességgel érhető el), de feltöltésnél már a linksebességet írják tehát 256 kbps-t, amivel valósan ~200 kbit/sec feltöltés érhető el.
  • jimbo5
    Sajna nem tudom, nálam teszi a dolgát.
  • kirol
    Már vagy 6x megcsináltam. Minden verziónál ilyen.
  • jimbo5
    Vagy rossz verziószámmal nyomulsz, vagy be kell lőni megint a kalibrációs folyamatot.
  • kirol
    Nektek megy rendesen a Cfos Speed?
    Hiába kalibrálom be egy gyors FTP-vel.
    Az eredmény mindig az, hogy a letöltés megy 466kb/s -el, de a feltöltés leesik 10 kb/s -ra.
    Holot a netem 4 MB/s - /256 kb/s. Vagyis a letöltés az megy 3800-al rendesen, de a feltöltés önmagában 25 szokott lenni, de ha egyszerre megy, akkor csak 10-el megy.
  • 5w0rdf15h
    ott a szűrővel van a gond akkor
  • kulabácsi
    szvsz amit pheaper írt az nem a t-comra vonatkozik...
  • jimbo5
    Az a baj hogy az elavult hálózat már nem képes ekkora sávszélekkel stabilan működni. A T-Com úgy emelte a rátát, hogy nem bírják a vonalak... Haveromnak stabil a 4Mbit, de ha jön egy telefon és felveszik, egyből szétkapcsol a net.
  • bertino
    utána ezt a juniust fogják szajkozni...
  • kulabácsi
    márc 31ig úgysem panaszkodhatok, hisz addig kitolták az emelés határidejét, szal jövőhét hétfőn lesz a telefon...
  • Pheaper
    Tisztelt Ügyfelünk!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy ADSL internet hozzáférésének sebességét megemeljük!
    Az átállás 2007. március 1-jén kezdődik és külön jelzés nélkül, folyamatosan történik a nap 24 órájában, melynek során néhány perces leállást tapasztalhat.
    A legkésőbb 2007. június 30-ig befejeződő munkálatok során minden ügyfelünknél megemeljük az ADSL-hozzáférés sebességét.
  • Punker
    miért nem panaszkodsz addig amíg meg nem csinálják?
  • kulabácsi
    nekem meg nem is emeltek, sőt már csak 1.5Mbit a 2 helyett és van egy olyan érzésem h ez így is fog maradni:(((
  • Punker

hát kb erre állt be a sebességem.
  • Tufa
    nekem a t-online nem vitte el amikor váltottam
  • M@TriX
    1év hűségnyilatkozatom most jár le, ha másik szolgáltatóhoz megyek akkor kijönnek a modemért a volt szolgátatótól (Datanet)?

vagy megvettem, franc sem emléxik ;) de biztos nem bérlem.
  • Bandee1987
    de nálam ilyen az esetek 98%-ában nincs. Nálam soha nem szokott laggolni, itt meglepően jó az invitel szolgáltatásának minősége.
  • Wreck86
    amúgy ilyentájt mindig szarakodik,pingek ugrálnak,de a sávszél még nálam maradt...
  • Wreck86
    ööö körzet,invitel szerinti körzet?ha az,amiben én vagyok,azt hol tudom megnézni?
  • Bandee1987
    gyerekek, vki aki inviteles (és esetleg a 28-as körzetben van), nem xarakodik a netje az utóbbi fél/1 órában? mert nekem megugrott a pingem rohadt magasra, cod2 serverre felesleges felmennem, sávszél is visszazuhant a speedtest.net szerint.
  • Wreck86
    invitel/adsl
  • Wreck86
    sziasztok!
    Csongrád megye/Szeged környéki területen mikor lesz sávszél emelés?Tudja vki véletlenül,vagy azt,hol lehet ennek utánanézni?
    köszi
  • Tufa
    Vkinek van vmi olcsó ADSL(de akár tvnet ha jó) ajánlata t-com területen? Most 3C-s vagyok, telefon vonalat nem váltanék, minden más lehetőség érdekel.
  • torrente
    Én Externet-Interware cserét hajtottam végre. Március 8-án kaptam egy emailt az új szolgáltatótól, hogy március 6-tól aktívan használhatom a szolgáltatásukat... De én még 8-án simán be tudtam jelentkezni a régi szolgáltatóm által adott fhnévvel és jelszóval. Szóval valóban szünetmentes volt a váltás. Semmit sem kellett kihuzigálni, szerelő sem jött.
    Nemsokára várhatóak a számlák. Remélem a régi szolgáltató csak pár napra fogja a számlát benyújtani, nem egy egész hónapra (március 2-án járt le náluk az 1 éves szerződésem).
    Egyébként akit érdekelnek árak: www.isite.hu
  • torrente
    Én is Érden lakom. Egyetlen lehetőséged van: várni, amíg megoldják, hogy hálózati telefonvonal nélkül is lehessen netezni. Mi is már évek óta várunk arra, hogy meg lehessen szűntetni a telefonvonalat, mert jószerint már csak a gagyi cégek jelentkeznek rajta, akik nyaralást, pihenést meg termékbemutatót kínálnak - ami már qrvára bassza a csőrünket, hogy nem hagynak békén.
  • jimbo5
    Mondhatni CSAK Bp.-en néhol, meg a megyeszékhelyeken néhol... :)
  • Sanyix
    Csak nem mindenhol elérhető...
  • kulabácsi
    lesz/van már telefonos előfizetés nélkülis adsl
  • Ryleh
    sziasztok!!

ÉRDEN lakom,és nagyon nem akarom a t-online árukapcsolt telefonos adsl-ét elöfizetni.ami inaktiv telefonos szolgáltatás lenne(pl:jonekem.hu)az nem fedi le ezt a körzetet...mit tudnátok ajánlani...mert a hálozatos telefonra nem akarok fizetni...ugyszintén a kábelnet sem buli...mivel az utcánkban a netszolg nem megy rajta csak a tv:((

thx
  • Sanyix
    Nem. Azt jelenti, hogy a netről több publikus ip-t is lehet használni, így routerrel netet megosztva több gépnek is lehet saját külső ip címe, így több gép lehet dmz-ben.
  • Firerock
    hellosztok
    lenne 1 kérdésem
    van otthon 1 netem ami nem korlátlan
    és mamámnál még1 ami viszont korlátlan(tudni kell 500m-re lakunk 1mástól
    és írtak 1 E-mail(a szolgáltatóm)miszerint(részlet):
    "Minden előfizetéshez 1 db fix külső IP címet adunk ingyen. További IP címek díja havi bruttó 3.000 Ft/hó/db (2.500 Ft + ÁFA)"
    ez azt jelenti hogyha én lemondom a netem
    és veszek 1 IP-t akkor mamám netjéről tudok netezni korlátlanul az Ip-cím bérlési tarifájával???
    plz help
  • gabo91
    Utána jártam a dolgoknak osztálytársam növérének bnője, Trékomnál melozik beszéltem a csajal, és rákérdeztem arra, hogy ha én most szünetmentesen szolgáltatot váltok (bucsut intek trékomnka) akkor leszednek e bosszobul vagy kiba*ásbol a dslam rol. Nos erre a válasz az volt, hogy nemmondják ezt igy ki, de atolmég kib*nak velem, föleg igy hogy még állnak ott olyan emberek akik netet akarnak trékomtol de nincs helyük... szoval valami elsöbségadás dolog...
    tehát ott vagyok hogy nemtudom a trékomot otthagyni...

A másik meg az hogy edig 512 es korlátozott netem volt havi 3giga adatforgalomal most ez megszünt lement az ára a netemnek 6300ft ra... igy most viszont 1 giga a havi forgalmam... szoval váltanom kéne akkor már a trénél korlátlanra a maradék ideig... de csak ha nemtolodik meg a szerzödésem...
  • kulabácsi
    a kérdés jogos:DDD
  • zebulon
    A trékom az én idegeimet is kikezdte,ezzel a szaggatott internettel.
    Nekem azt mondták,hogy a fejlesztés miatt van.De így nem tudom használni,mert van mikor 5-10 percenként megszakad.
    Én is apránként adjam fel a havi 6500 ft ot?
  • gabo91
    Értem, köszi a felvilgásítást.
  • Sanyix
    Akkor váltanak át amit megjelölsz. Egyébként nemtudom miért nem bővíti az idióta trékom a dslamot, 200 embernél már igencsak megérné.
  • gabo91
    Aha akkor jo ha nemhuznak le rola, mert töbet tuti nemkerülnék vissza, (telitve van az egész, és még 200 ember vár a helyre...) És ugyebár megirtuk a szerzödést pár nap mulva be is kötötték, de ugyvolt hogy 15-e körül lett netem, és a teljes árat kelett fizetni a honapra, na akkor most a kétév mikor telik le, medig lessz netem? 15. éig, vagy elözö ho végéig?
    Na mert ez nemmindegy mert akkor ugykell intéznem dolgokat...
    Mert ha ugyvesszük hogy két év = 24 honap akkor az a kezdő honap az leső igy a 24. az elötte lévő ho, szoval akkor gondolom adig van csak netem. Vagy rosszul gondolom?
  • Sanyix
    Hát elvileg azért szünetmentes, hogy le sem húznak róla. Szolgáltató megbeszéli a régi szolgáltatóval, meg a trékommal, és úgy váltanak, a megjelölt napon, hogy egyszer csak megszakad a net, és újra bejelentkezni már az új felhasználónévvel és jelszóval tudsz.