4394
2007. januártól-tól folyamatosan állítják át, A sávszélesség emelése minden ügyfél esetében automatikus.
-
jah, így más... -
Eppen az hogy a 8mbitet messze nem érték el, legtöbb embernek jóval 8 mbit alatt van, mert olyan szar a rendszer, hogy a maxot sem lehet elérni. Egyébként a max 24 mbit lenne(ha sűrűbben lennének a központok), mert minden eszköz a központokban adsl2+-os, és régóta csak adsl2+os modemeket is osztogatnak, amúgy csak az adsl1 van engedélyezve. -
ADSL már így is tulad magán, amugy fingom sincs mi a rákért kellett ekkora emelés
nekem 3mbit is bőven elég (5mbites chello mediumos vok)
így is sok gond van/volt ADSLel, most meg ki se látszanak a hibából... jol átbaszták a népet
most, hogy a 8mbitet gyakorlatilag már elérték, hova fejlesztenek ? hisz ez a maximum
cserélik a fél ország szabványát vagy mi a rák ? ;\ -
Hát az éveg múlva bekövetkező fejlesztésre nem szeretnék várni :\ -
jé emelték a duplájára...csoda. -
sztem felesleges
szerintem még mindig gyakorlatilag alkotják a technikai hátterét a dolognak, az üfsz meg ki se látszik a panaszokból, szal egyelőre itt is az van, mint chellonál: várakozás, idővel persze ez is biztos megjavul... -
Már nem tudom mi a jobb esküszöm..
Lehet hogy áldás a Trékomnélküliség?
-
Nááájsz eredeti 4 mbitből van max 2mbitem, ami szakadozik mint állat grat a trékomnak. Most 2 órán belül 4szer szakadt a netem, szal ment a mail az üfsz-re. -
engem felhívtak tegnap este fél 9kor h megcsinálták, de kb lófasz nem történt, ma telózom megint.... -
Nekem meg a lecsökkent 170 kb/s helyett már csak 140 kb/s :( -
az lesz, én meg is fogom neki mondani amíg nem csinállja meg addig én telózom bazze:D vagy jelentse ki h technikailag nem megoldható és rakjon át hűségszerződés nélkül (me az már 2000ben lejárt) egy kisebb csomagra... -
telózzál nekik egy idő után csak megunják azt megadják :P -
nekem a forma aszonta h márc. 31-vel mindenhol lezárultak az emelések, szal telót fel, és reklamállni -
hát 8ra kéne nekik, de annyi úgyse lesz, nekem 4 elég lenne, csak csináljanak már vmit, mert ez így egyre gázabb:(( -
és mennyire fogják emelni ? -
Csongrád megye/Szeged környékén lakom.itt még nem emeltek sávszélt:( -
2Mbit -
nem szoktam nézni, de az emelésből semmit sem éreztem! -
nem mondtam nekik semmit, értelmes csávót fogtam ki, meg nekem már volt ordibálásom velük, meg fel is akartam mondani a szolgáltatást, azóta vhogy rendesek...persze ez nem azt jelenti h csinállnak is vmit... -
mennyi volt az alap sávszélességeD? -
Én észrevettem egy kis dolgot tegnap amikor erősen belassult a netem... visszavették az adóteljesítményt a dslamon -> kisebb a jelerősség -> kisebb a használható sávszél. Szoktad nézegetni a modem kapcsolat statokat? Talán neked is visszavették. -
Dehogy szed stabilan 1000 fölött, max 1000kbit/ sec fölött. Ez olyan mintha azt mondanád, hogy egy 200 km/h max sebességű kocsival változtatás nélkül 300-al mennél.
ADSL1-nél 8mbit(1011 kbyte/sec) a max kapcsolati sebesség a központtal, és nem csak nyers adatot küldözgetnek a gépek egymásnak, hanem van tcp/ip és atm fejléc is, ami 8 megánál minimum 3/4 megabitet kifoglal a letöltésből, tehát 7,25 mbit alatt lehet a valós hasznos letöltés ami ~900 kbyte/sec-et jelent.
Egyébként meg normális sebességmérőt kell használni, ami nem ír hülyeségeket, vagy nem bedőlni az ilyeneknek. Énis töltöttem már le sebességmérő szerint 10 mbyte/seccel a 4 megás adsl-el :DD -
Hua mit mondtál nekik? Merthogy 1250 kbit/sec még a garantaltált minimum fölött van. -
nah megvolt első telefonom a trékom felé, végülis 8Mbit helyett per pill adnak 1250kb/s-et, szal kevesebbet mint ami eddig volt:/
felvettek hibára, majd meglássuk... -
ha jól számolgattam, akkor nekem 4 megabites netem lesz! haverommal konzultáltam, akinek ADSL-je van tonlánynál, 2 megabites nete volt, 8 lett, elvileg! azt mondja átlag 800-900 körül szed, de valahol szed stabilan 1000 fölött is! meglátjuk hogyan lesz ez kábeleseknél! -
"A hálózatfejlesztésnek köszönhetően a T-Online Magyarország kábeltelevíziós
hálózaton nyújtott szélessávú hozzáférés sávszélességei április közepéig
jelentősen megnőnek."
Le merem fogadni, hogy ez a fejlesztés annyi volt mint az adsl-nél... vagyis semmi, csak lépést akarnak tartani a többivel, nem érdekes ha a szolgáltatás minősége csökken. -
Na ide is beírom, remélem eltántorítok ezzel valakit attól hogy ezzel a rohadt tetű rózsaszín amatőr balfasz csoporttal valamilyen kapcsolatot is kialakítson.
Rohadjon meg az egész tékom a rohadt fos hálózatával együtt. Volt 2 évig betonstabil 1 mbitem jött a sávszélemelé, hurrá maxon ment emeléssel is (4mbit) aztán jöttek a szakadozások 4mbit -> 3,5 mbit ez is sűrű szakadással. Most meg hazaérek és mit látok? 640 kpbs letöltési linksebességen megy a modemem, router logban meg látom hogy nem rég szakadt a kapcsolat is. Mondom kurvajó de legalább megy a net, még ha lassabb is mint eredetileg volt... lófaszt ment semmi nem töltődött be, mert ez a 640 kbit-es kapcsolat nagyjából abból állt, hogy csomag jön, crc hiba, újraküldi azis crc, és így tovább, ergo semmi hasznos nem jön át. Most laza egy óra baszakodás és modemcserélgetés, és újracsatlakozgatás után végre elértem a 900 kbit/sec sebességet, (jaj de jó is lenne úgy mint régen).
És ez nem először fordul elő, így mostmár nagyon felbaszta az agyamat az egész szar, már majdnem hívtam a tékom üfsz hogy jól leüvöltsem a fejüket, dehát sajna nincs értelme. Érdekes hogy pár óra alatt, a vonalban lévő zajban többszörös különbségek vannak (~10 db), ilyen ha jól tudom nem igazán lehetséges. -
lehet már mindenki tud róla, de kíváncsi voltam, így megkérdeztem a T-Kábelt emailban, hogy lesz-e emelés, kaptam egy jó hosszú emailt, íme a lényeg:
"A hálózatfejlesztésnek köszönhetően a T-Online Magyarország kábeltelevíziós
hálózaton nyújtott szélessávú hozzáférés sávszélességei április közepéig
jelentősen megnőnek. A "felpörgetés" eredményeként a Kábelnet előfizetők az
általuk korábban fizetett díjért akár négyszer gyorsabb
internet-szolgáltatást is igénybe vehetnek a korábbihoz képest változatlan
áron. A sávszélesség emelése a 2005. május 23-a után szerződött
előfizetőknél automatikusan megtörténik; esetükben külön igénybejelentésre
nincsen szükség. A korábbi szerződéssel rendelkezőknek csomagot kell
váltaniuk, hogy a felpörgetés megtörténhessen." -
hát a neted sehogy nem lesz gyorsabb, de így vhogy nem értelek amúgy h mit is akarsz, emelés után sem elég a sebesség?? hát akkor lőj fel magadnak műholdat sztem, az talán majd elég lesz....szvsz a telhetetlenségnek is van határa, nekem nem is emeltek még, ma fogok majd telefonálni, de mégsem sírok h kevés a feltöltésem... -
ilyet akarok én is 
-
cadaver #3082 Cfos - t ne mondjátok, nagyon rossz tapasztalataim vannak, belekavart a TCP - protokollba vagy a Winsock-ba. Újra kellett állítanom. -
cadaver #3081 Sziasztok! T-com-os ellátási területen vagyok, ezért a hallgatólagos konszenzus miatt se TVNet, se UPC.:(
A legnagyobb csomagom van, emelés után (8Mb/512Kb)/s. Tényleges letöltés: 7200 kb/s, feltöltés 423 kb/s (speedtest.net).
Viszont ez torrentezésnél így is kevés. Van -e valamilyen hack, vagy okosság, amivel tudom növelni a feltöltési sebességem?
Előre is köszönöm a fáradságot! -
Hát olyan nem lesz, amíg meg nem haxolod a dslamot hogy nagyobb feltöltési sávszélt adjon neked, vagy át nem írod a tcp/ip-t hogy ne küldjön visszaigazolócsomagokat, így 100%-osan megbízható adatátvitelt feltételezve :) -
Jobson #3079 a t-onlánynak van már telefon elQfiztés nélküli netje? -
linkeltem, amire felhívtad a figyelmünket :>
még jó, hogy engem időben átvertek, így nyugodtan válthattam kábelre, igaz ?
-
Hát te mit keresel itt?
Cumizni jöttél ide be??? -
hát épp azért szar
-
miért szar? full igaz -.- -
Ez de szar... -
meg a cfos optimalizálja a fel és letöltéseket, magyarúl persze h belassítja kicsit h mehessen a letöltés is rendesen, ez nem is lesz másképp, ha nem tetszik töröld le!