4394
2007. januártól-tól folyamatosan állítják át, A sávszélesség emelése minden ügyfél esetében automatikus.
  • grizzly21
    nem annyiért, nekem 8mbit van tőlük

árak
  • kirol
    5990-ért? Jó oldalt néztem én?
  • grizzly21
    csak 8 mbit
  • grizzly21
    nekem az van
  • kirol
    5990 HUF-al? És az jó? Mert 600 HUF-al olcsóbb igaz, de nem ismerem.
  • grizzly21
    sztem business telecom a legjobb mostanság
  • kirol
    Mostanság nem tudtok valami jó szolgáltatót, ahol a 4 Mbit 6600 HUF/hó -nál olcsóbb szolgáltatóváltással?
  • stp4trick

nálam ilyen a 4 megás
  • ChaosTeam
    Én most mértem a sebességemet. 4Mbit-es netem van az eredmény:

Tőlem elvileg kb 1 km-re van a kp.

A Szakadások pedíg a T miatt vannak, érdekes, hogy sok T-s nettel rendelkező ismerősőm szakad állandóan, van aki 20 percenként rendszeresen. Felhívták az üfsz-t és annyit mondtak "dolgozunk a hiba javításán" .. Azóta is dolgoznak rajta, ezt kb 2-3 hete mondták.

Én is a T hálózatot használom, de Externetes vagyok. Nekem érdekesen nem szakad a net, a sebesség is nagyjából állandó, ha gondom van felhívom az externet üfsz -t és általában (egy kicsit komolyabb indokra hivatkozva, kérve a hiba mielőbbi javítását ) általában 10 percen belül megjavítják a netemet... kivéve, ha valami nagyobb hiba van és órákig foglalt az üfsz száma :D

Mindent összegezve az externettel eddíg nagyon meg vagyok elégedve.
  • csimpok
    Most kötök Actel ADSL szerződést, ha valaki ajánlani akar 5000Ft jóváírásért, az írjon PM-et az adatokkal.
  • kulabácsi
    hát valószínű
  • Tufa
    ha kb 50méterre lenne tőlem egy adsl központ, akkor elérhető lenne a 8mbit körüli érték?
  • ndaveed
    Miért dobál le a netem??
    Létszi segítsetek.
  • Mr Csé
    lehet virus
  • Attila8805
    Hi all újabb problémám van.
    Szóval megy a net egyszer csak putty nem megy a net.
    ujracsatlakozok csatlakozik is de vmiért ha rákkatintok a böngészőre nem jön be egy oldal se ujratelepítem a hálókártyát és megint megy a net.
    Valaki segítsen pls.
  • Attila8805
    NA megoldótdott a probléma a dobozkából ki kellett szaggatni a másik két telefont így most csak egy müxik a házban de van net:D
  • Attila8805
    UP
  • Attila8805
    Nem tudom ez mennyire számit de ha kihúzom a modemből a telefonkábelt akkor is villog az adsl led-je.
  • grizzly21
    hasonlo, csak szélesebb
  • Attila8805
    Az lan kábel mennyire hasonlít a telefonkábelre?
  • Attila8805
    Megvolt a reset is meg a táp kihúzás.
    Holnap felhívom akkor a datanetet.
    Kemény fél órát élvezhettem az adsl szolgáltatást:D
  • zsoleszq
    próbáld resetelni a modemot vagy húzd ki egy percre a tápkábelt a modemból és próbáld újra. de szerintem valami bekötés problémád lesz. nekem is ugyan ez a gondom volt
  • Attila8805
    Ja és megnéztem hogy a legközelebbi dslam kb 2.5 kmre van.
  • Attila8805
    A telefon normális.
    De amúgy ha telefon szaggatná meg a netet akkor amikor nem telefonálnak működnie kéne de az adsl-villog és ppoe nél megáll a csatlakozás.
  • Attila8805
    Pill megnézem.
  • bertino
    baromi jó lenne, ha kilőnétek azt az átkozott caps lockot, mert kurv@ra zavaró, hogy telecseszitek a topicot ezekkel a batárbetűkkel

köszi
  • zsoleszq
    AZÓTA OK MÜSZIK.
    A TEL HANG NEM SERCEG VÉLETLEN? MINTHA KONTAKT PROBLEM LENNE?
  • zsoleszq
    NEKEM IS VOLT MÁR ILYEN PROBLEM, ÉS KIDERÜLT HOGY A TEL DOBOZKÁBA VOLT ELKÖTVE EGY VEZETÉK. BEJELENTETTEM A SZOGÁLTATÓNAK ÉS KIKÜLDTEK EGY SZAKIT AKI MEGCSERÉLTE A VEZETÉKEKET.
  • Attila8805
    #3159 PLs segítseteek talán elromlott a modem?
  • zsoleszq
    ITT AZ ÖSSZES SZOLGÁLTATÓ ÉS ÁR
  • zsoleszq
    HY
    VALAKINEK VAN VALAMI TAPASZTALATA VAGY INFOJA A WWW.ACTEL.HU SZOLGÁLTATÓVAL??
    MOST FOG LEJÁRNI A HÜSÉG NY. TVNETNÉL, ÉS AZ ACTELNÉL ELÉG KELLEMSEK AZ ÁRAK.
    FONTOS LENNE ELŐRE IS KÖSZI
  • grizzly21
    nekem 8 helyett 4
  • lck #3160
    Nem tudom mennyire vígasztal de nekem 8 Mbit helyett 1,5 Mbit.
    Nekem is Datanet, de nem rajtuk hanem a T-genyán múlik.
  • Attila8805
    HI all!
    Van egy kis gáz srácok!
    Tegnap egy fé órát volt net apám megnézte hogy akkor lehet e telefonálnmi net közben felemelte a telefont és putyy net elment a modemen az adsl-meg azóta csak villog a status pedig világít folyamatosan.
    Lehet hogy csak véletlen egybeesés volt de pls seggítsetek.
  • Sanyix
    Itt a lista, keresd meg melyik van a legközelebb hozzád, valószínűleg oda vagy bekötve. De nem biztos, mert ez a lista elég régi, pl az a dslam amibe 1 hete átkötötték a vonalam, nincs is a listán.
  • Attila8805
    Hi most kötötték be az Adsl-t.
    Gts-datanetes és az lenne a kérdésem hogy honan tudnám megnézni hogy hol van az a dslam vagy mi mert 4Mbit helyett csak 1Mbit.
    De viszont felfelé megvan a 256kpbs
  • Harly18
    Nekem ennyi jelenleg, volt mikor 7300 körül volt, erősen ingadozik, de átlagban rosszabb, mint volt :(

• Sanyix
    Hát vonalterhelésről adsl esetében nemnagyon van értelme beszélni, mert mindenkinek külön vonala van, nincs osztozás mint kábelen. A vonal mellett futó más vonalak által keltett zajtól, és a központtól való távolságtól függ az elérhető sebesség.
  • kirol
    Ne ez engem is érdekelne. Majd MSN-en beszélünk ha leszel, mert most látom nem vagy. Nekem 6600 a 4 Mbit-em. Viszont még sose volt a mérés zserint 4 Mbit, pedig a vonalsebesség teszt, amit itt régen írt valaki, hogy maga a vonal mit bír elvileg simán menne a 8 Mbit is.
  • Newfronter
    A vonal terheltségétől, minőségétől és a központtól való távolságtól függ, hogy mekkora a sávszélességed.