ADSL - melyik szolgáltató?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jimbo5
Ez brutálabb! <#falbav>

Asus P8H67-M PRO / Intel Core i5 2400 (4 x 3.1GHz) 6MB / Corsair 8GB XMS3 PC3-10666 1333MHz (2x4GB) / VTX3D ATI Radeon HD 6950 2 GB

kulabácsi
mé pesten hol van?😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

bertino
hát igen
vidéken pl nem sok helyen van 6M/6M-ás szolgáltatás...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

jimbo5
Azért biztos el lehet szemezgetni a jobb ajánlatok közt. <#wink>

Asus P8H67-M PRO / Intel Core i5 2400 (4 x 3.1GHz) 6MB / Corsair 8GB XMS3 PC3-10666 1333MHz (2x4GB) / VTX3D ATI Radeon HD 6950 2 GB

Sanyix
He? Budapesten alig pár helyen elérhetõ, nagy részén nem.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

jimbo5
Mekkora mákerek a Budapestiek, és környékiek... <#guluszem1><#falbav><#rinya>

Dj Xyberpunk
Én rögtön váltok chello extreme-re, amint a házunkban is megtörténik az emelés. Mert 11ezret fizetek 720/50 kbyte-ért. a Chello pedig 10ért ad 10/1mbit-et. Akinek van upc-je, az váltson sztem dslrõl, mert fostalicska az egész feltöltési sebességével együtt. Amúgy eurowebes (voltam) vagyok kb 2.5 éve..

DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi

kulabácsi
nekem is ilyen van, akkor még nálad sem emeltek😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Zetorg

brutál, mi?

ennyire futja Budapestel de ez is az is több mint 200 km távolság 😞
Azok nektek kapcsolatok akko e meg mi 😛 még nem is az ajánlott szerverrel hehe <#beka3><#wow1><#boxer>
Akkor már kerekeben 😄

NFP
TVNET (legnagyobb csomag)

Zénó, a NEMZETI NINJA! http://ninja.freeblog.hu/ Saját, napi frissítésű, kézzel rajzolt képregényblog!

Zetorg
durca!

Serpa
nem kötelezõ elhinni, én nem szoktam kamuzni.

pénteken belinkelem a megemelt sávról is a képet.

autoszimulator
azigen!

.: mobilize.hu :.

bertino
ez tényleg jó 😊
már ha igaz...

Serpa
Rubicom rulz 😊

és ez holnap még magasabb lesz ...
^^

kulabácsi
akkor jó😊

Zetorg
ne rám legyél irigy, én is adsl-es vagyok 😊

kulabácsi
na ezt szemétség volt ide belinkelned😊

Az elöbb még ezt írtad hogy alig 2.5 Mbited van.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Zetorg

mondom én, hogy cselló rulez 😊

Csatlakoznék én is hozzátok. Alig érem el a 3Mbit es letöltést(8Mbitre kéne emelni de már örülnék az 5-6 Mbitnek). Ez rohadt nagy ADSL emelés volt ez.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Zetorg
nekem még mindig 2,5mbit van 3 helyett, a feltöltés meg maradt 384k

gee23
na Kulabácsi 😊) Thx. hát én akkor holnapig várok, de valoban engem sem emeltek még meg, pont most mértem 3,6mb/s a le bár a feltöltés 350kb/s de azé a kuva anyjukat.. készitsd a dzsihád cuccodat 😄 én má festem fel az arcomra a rambo csikokat 😊

kulabácsi
gee23! én felhívtam a tícomot, és aszonta a csóka h nem lát bejegyzést h emeltek volna, szal én még reménykedhetek h bár ma van az utolsó nap de kis csúszás elképzelhetõ...

Hi!

Hivatalos bejelentés Invitel primer körzet számára.
http://www.invitel.hu/portal/hu/hirek/article.0017
JAG1
Minden ADSL T-nyom vonalon megy, max hurokátengedéses módszerrel átveszik a vonalat. Azt meg szerintem, minden szolgáltatónál meg lehet oldani.
(persze csak akkor, ha a T-nyom szerint lehetséges az ADSL)
Datanet, tvnet...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

kulabácsi
sztem arra ami nem trékom kábelem megy...

JAG1
Mire is gondolsz?

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Tudna valaki segíteni? A IX. kerület egyetértés utcában van valamelyik szolgáltatónak önálló ADSL szolgáltatása?

jimbo5
Igen, engem is meglepett mennyire agyon van reklámozva ahhoz képest mennyi az a csöppnyi lefedettség... <#wow3> Viszont az mégjobban, hogy Bp. is hiányosságai vannak. <#buck> Na mindegy, biztosa jó, de sajnos szûk körnek jó. <#sir>

kulabácsi
sztem nézz szét az oldalukon h hol lehet megrendelni a szolgáltatást, és örülj h neked van, ennyi...

Sanyix
Hát pedig így van. Még budapesten is alig van lefedettségük, itt pl a 3. kerületben egyáltalán nincs, és ha jól tudom egész budán alig van.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

bertino
"az ország területén nagyon kevés a lefedettségük"

kulabácsi
?????? nem értelek

bertino
ez igen, ilyet most hallok elõször...

kulabácsi
pedig de!! az ország területén nagyon kevés a lefedettségük, énis csak reménykedhetek h jönnek errefele is mert a közeli utcákban van....

bertino
sztem nem olyan kevés az

Sanyix
Azon a kevés helyen ahol van, ja.

kulabácsi
hát ha lesz nálunk upc akkor mek énis oda...

Chello rules !

: Asus P5K alaplap, 1333FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2G 1066Mhz Dual Channel, NVIDIA Geforce 8600GT TDH 512Mb, 250G Samsung winchester :: Oprendszer: Windows Vista Home Premium

kulabácsi
jaja😊

via_mala
A modemet nem kell megvenni, én sem vettem meg, az elõzõ szolgáltatómtól vásároltat használom.
Az átállás kiesésmentes volt.
Az szakadozás nem vészes, napi egy-két alkalom, de azonnal vissza is jön, nincs kimaradás.
A sebesség az átlag felett, az ár pedig az átlag alatt van. Ezek után nem kérdés, hogy váltsál-e ADSL3G-re. 😊

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

gee23
😊 oké sztm utána én is rátapadok telóra 😄 a röhej az , hogy a szembeszomszédom is ugyanazt fizeti mint én viszont már 1hónapja 6,5mb es a nete... és a röhej hogy amiért fizetek még azt se kapom meg.. na akko még van 2napjuk..aztán dzsihád 😄

kulabácsi
hát én annak a sebességnek ami neked van még úgy is örülnék h 8ast fizetek😄 amúgy nem történt változás, de elvileg 28ig csinálják, az szerda, utána hívom õket azt majd megírom h mit mondtak ezek a.....😊

gee23
kulabacsi: na megemelték már neted?vagy felhivtad már õket? mert nekem is 4mb est fizetek és 3,5mb es a sávszélem... 15.kerületi vaok. kivancsian várom válaszod😄

Sanyix
Nemkell megvenni, én amikor váltottam vettem, mert azt hittem a régit elviszik, meg az új adsl2+-os is, de nem vitték el a régit.

Alien
Sziasztok!

Több éve T-Online adsl-em van, és azt hiszem elérkezett az idõ a váltásra. (A szolgáltatással semmi bajom, csak az árral van gond, kicsit elegem van h jelenleg is 9700-et kell fizetni igaz mostmár 4 megás netért, de ennyiért új ügyfelek a T-nél már nyolc megát kapnak. )
TVNet ADSL 3G-ben gondolkodom, elvileg elérhetõ nálam ha minden igaz, és most ott is emeltek és ezt a csomagot néztem ki:
5 Mbit/sec maximális letöltési sebesség
448 kbit/sec maximális feltöltési sebesség
Mindez 6550 forintba kerül havonta, egy év hûség mellett. Na most a megrendelésnél ott van választható opciónak, hogy megveszem a modemet a Tvnet-tõl. A kérdésem az lenne, hogy muszáj megvenni? Vagy mindenképp kell, mert elviszik a régit? Mert nem az, nem egy nagy összeg , csak ha nem muszáj akkor nem veszem meg 😊 Aztán gondolom, hogy itt is kiesésmentes a váltás (remélem) 😊
Különben van valakinek vmi tapasztalata ezzel az adsl 3G-vel kapcsolatban? Lejjebb látom, hogy pl via_mala-nak egész jó eredmények jöttek ki, de gyakorlatban milyen a net? remélem stabil és nem szakladozik 😊