4394
2007. januártól-tól folyamatosan állítják át, A sávszélesség emelése minden ügyfél esetében automatikus.
-
nem annyiért, nekem 8mbit van tőlük
árak -
5990-ért? Jó oldalt néztem én? -
csak 8 mbit -
nekem az van -
5990 HUF-al? És az jó? Mert 600 HUF-al olcsóbb igaz, de nem ismerem. -
sztem business telecom a legjobb mostanság -
Mostanság nem tudtok valami jó szolgáltatót, ahol a 4 Mbit 6600 HUF/hó -nál olcsóbb szolgáltatóváltással? -
nálam ilyen a 4 megás -
Én most mértem a sebességemet. 4Mbit-es netem van az eredmény:
Tőlem elvileg kb 1 km-re van a kp.
A Szakadások pedíg a T miatt vannak, érdekes, hogy sok T-s nettel rendelkező ismerősőm szakad állandóan, van aki 20 percenként rendszeresen. Felhívták az üfsz-t és annyit mondtak "dolgozunk a hiba javításán" .. Azóta is dolgoznak rajta, ezt kb 2-3 hete mondták.
Én is a T hálózatot használom, de Externetes vagyok. Nekem érdekesen nem szakad a net, a sebesség is nagyjából állandó, ha gondom van felhívom az externet üfsz -t és általában (egy kicsit komolyabb indokra hivatkozva, kérve a hiba mielőbbi javítását ) általában 10 percen belül megjavítják a netemet... kivéve, ha valami nagyobb hiba van és órákig foglalt az üfsz száma :D
Mindent összegezve az externettel eddíg nagyon meg vagyok elégedve. -
csimpok #3183 Most kötök Actel ADSL szerződést, ha valaki ajánlani akar 5000Ft jóváírásért, az írjon PM-et az adatokkal. -
hát valószínű -
ha kb 50méterre lenne tőlem egy adsl központ, akkor elérhető lenne a 8mbit körüli érték? -
Miért dobál le a netem??
Létszi segítsetek. -
lehet virus -
Hi all újabb problémám van.
Szóval megy a net egyszer csak putty nem megy a net.
ujracsatlakozok csatlakozik is de vmiért ha rákkatintok a böngészőre nem jön be egy oldal se ujratelepítem a hálókártyát és megint megy a net.
Valaki segítsen pls. -
NA megoldótdott a probléma a dobozkából ki kellett szaggatni a másik két telefont így most csak egy müxik a házban de van net:D -
UP -
Nem tudom ez mennyire számit de ha kihúzom a modemből a telefonkábelt akkor is villog az adsl led-je.
-
hasonlo, csak szélesebb -
Az lan kábel mennyire hasonlít a telefonkábelre? -
Megvolt a reset is meg a táp kihúzás.
Holnap felhívom akkor a datanetet.
Kemény fél órát élvezhettem az adsl szolgáltatást:D -
próbáld resetelni a modemot vagy húzd ki egy percre a tápkábelt a modemból és próbáld újra. de szerintem valami bekötés problémád lesz. nekem is ugyan ez a gondom volt -
Ja és megnéztem hogy a legközelebbi dslam kb 2.5 kmre van. -
A telefon normális.
De amúgy ha telefon szaggatná meg a netet akkor amikor nem telefonálnak működnie kéne de az adsl-villog és ppoe nél megáll a csatlakozás. -
Pill megnézem. -
baromi jó lenne, ha kilőnétek azt az átkozott caps lockot, mert kurv@ra zavaró, hogy telecseszitek a topicot ezekkel a batárbetűkkel
köszi -
AZÓTA OK MÜSZIK.
A TEL HANG NEM SERCEG VÉLETLEN? MINTHA KONTAKT PROBLEM LENNE? -
NEKEM IS VOLT MÁR ILYEN PROBLEM, ÉS KIDERÜLT HOGY A TEL DOBOZKÁBA VOLT ELKÖTVE EGY VEZETÉK. BEJELENTETTEM A SZOGÁLTATÓNAK ÉS KIKÜLDTEK EGY SZAKIT AKI MEGCSERÉLTE A VEZETÉKEKET. -
#3159 PLs segítseteek talán elromlott a modem? -
ITT AZ ÖSSZES SZOLGÁLTATÓ ÉS ÁR -
HY
VALAKINEK VAN VALAMI TAPASZTALATA VAGY INFOJA A WWW.ACTEL.HU SZOLGÁLTATÓVAL??
MOST FOG LEJÁRNI A HÜSÉG NY. TVNETNÉL, ÉS AZ ACTELNÉL ELÉG KELLEMSEK AZ ÁRAK.
FONTOS LENNE ELŐRE IS KÖSZI -
nekem 8 helyett 4 -
Nem tudom mennyire vígasztal de nekem 8 Mbit helyett 1,5 Mbit.
Nekem is Datanet, de nem rajtuk hanem a T-genyán múlik. -
HI all!
Van egy kis gáz srácok!
Tegnap egy fé órát volt net apám megnézte hogy akkor lehet e telefonálnmi net közben felemelte a telefont és putyy net elment a modemen az adsl-meg azóta csak villog a status pedig világít folyamatosan.
Lehet hogy csak véletlen egybeesés volt de pls seggítsetek. -
Itt a lista, keresd meg melyik van a legközelebb hozzád, valószínűleg oda vagy bekötve. De nem biztos, mert ez a lista elég régi, pl az a dslam amibe 1 hete átkötötték a vonalam, nincs is a listán. -
Hi most kötötték be az Adsl-t.
Gts-datanetes és az lenne a kérdésem hogy honan tudnám megnézni hogy hol van az a dslam vagy mi mert 4Mbit helyett csak 1Mbit.
De viszont felfelé megvan a 256kpbs
-
Nekem ennyi jelenleg, volt mikor 7300 körül volt, erősen ingadozik, de átlagban rosszabb, mint volt :(
-
Hát vonalterhelésről adsl esetében nemnagyon van értelme beszélni, mert mindenkinek külön vonala van, nincs osztozás mint kábelen. A vonal mellett futó más vonalak által keltett zajtól, és a központtól való távolságtól függ az elérhető sebesség. -
Ne ez engem is érdekelne. Majd MSN-en beszélünk ha leszel, mert most látom nem vagy. Nekem 6600 a 4 Mbit-em. Viszont még sose volt a mérés zserint 4 Mbit, pedig a vonalsebesség teszt, amit itt régen írt valaki, hogy maga a vonal mit bír elvileg simán menne a 8 Mbit is. -
Newfronter #3153 A vonal terheltségétől, minőségétől és a központtól való távolságtól függ, hogy mekkora a sávszélességed.