4394
2007. januártól-tól folyamatosan állítják át, A sávszélesség emelése minden ügyfél esetében automatikus.
-
Sziasztok, tudnátok segíteni nekem, hogy az V. kerületben milyen netszolgáltatók vannak, akik telefonvolnal nélkül bekötik az internetet? A neten semmi értelmes infót nem találtam, gyakorlatilag ebben a kerületben mintha nem lenne elérhető a net. Chello nincs, az biztos... -
átszámitva körülbelül igen... -
hellosztok van vkinek Hungaroteles "diák" kedvezményes vagy bármilyen Ainternete ha igen akkor megosztaátok velem a tapasztalatokat mer szeptembertől ilyen lessz valszeg -
Szabi1991 #3229 "45ezer" ?? :OO -
Ja, Új Delhiben, kijöttünk négy évre, két hete vagyunk itt, már probáltam gépet venni, az elsö elado kiröhögött, hogy nem is létezik még Geforce 7... Na mindegy most sikerült rendelni egy Geforce 8-as gépet. Az internet meg úgy látszik 2 Mbts-es lesz, DSL, de sajna korlátozott letöltéssel, és igy lesz forintban kb 45ezer:( -
ZsirosKenyer #3227 t-com árul SDSL-t (feltöltés sebesség=letöltési sebesség) de horror drága és a központtól kb csak 2 km-re használható -
DSL az egész technológiát jelenti, az ADSL az asszimmetrikus dsl fajta, SDSL a szinkron, stb. -
atomkrumpli #3225 nem csak Adsl van hanem adsl2+, Vdsl meg majd pár év mulva talán
-
lál én szívesen élaknék ott, oda nem is kéne net:D -
Szabi1991 #3223
-
Indiában ?
-
Aha köszi. Hát tudom, hogy Magyarországon csak ADSL van, de mi Indiában élünk, és itt csak DSL szolgáltatot találtunk. Amugy rohadt nagy szivás, mert a legnagyobb sávszélesség 2 Mbts és az van vagy 45ezer forintban... -
Livius #3220 Annyit tudok hogy egy kcsit más technológia, és ezért a DSL nek a feltöltési sebessége sokkal nagyobb mint a mostani ADSL eknek. De Magyarországon én úgy tudom csak ADSL van. -
sziasztok, ne hülyézzetek le, eltudná valaki gyorsan magyarázni, hogy mi a különbség(ha van) az ADSL és a DSL között, és melyik a jobb? köszi! -
5 percenként kell resetelnem a routert, szerintetek a szolgáltató a fasz (business telecom), vagy a routerrel van baj? eddig nem csinálta, én nem hiszem hogy a routerrel lenne... -
Ronny #3217 valamelyik cég... -
Ronny #3216 a pénzesebb lakótelepeket azért előbb-utóbb behuzzák optikával -
nem valószínű hogy fognak. -
Bazdmeg! 
20/20 ennyiért.
Hozzánk is jöhetnének! -
100méterre vannak tőlem a 19.kerületi címek, de ide nem jön el :( -
20/20 4500ft-ért
remélem IIIker felé terjeszkednek ^^ -
Livius #3211 Én Tonline os vagyok. Németországba 35 ms, UK ba 50 ms, Magyar servereken meg 16 ms. Lagg nincs ha jó a server. -
Livius #3210 Teljesen mindegy szerintem. Mindenhol ugyan olyan lesz, mert attól még hogy nem T-online-os leszel ugyan úgy a T-com vonalán megy majd a net mind eddig volt. Inkább valami jó modemet kéne hogy vegyél. Nah meg a Cfosspeed még lehet hogy segít. -
rucc #3209 Sziasztok! Most járt le a T-com szerződésem, és keresek egy új szolgáltatót, akinél jobb ping értéket kapok online játékoknál (az America's Army-val játszok). Valahol azt olvastam, hogy más szolgáltatók a T-comnál jobb külföldi kapcsolatot nyújtanak( jobb ping értékeket, kevesebb laggot). Melyik lenne a legjobb választás 4 Mbit sávszélességben(Chello kilőve). Most anyagilag a Business Telecom a legjobb. Írja meg a véleményét róluk valaki, aki leszerződött velük (nem csak játék szempontjából). Köszi -
Nekem is gondok voltak mostanában a nettel... nem világított az ADSL Link led és utána 1 perccel kezdett el újra kapcsolódni... Utána 10 perc múlva megint eltűnt és ez ment 3 órán át, azóta ismét jó a netem. Amúgy externetes vagyok. -
nekem hétfőn déltől, kedd délelöttig volt, hogy a link led csak villog. -
Nem tudom mi van ma Enternetnél, vagy a vonallal, de ma állandóan meg szakad a kapcsolat. Megy, egyszer látom nem jön be az oldal, aztán látom a modemen az adsl led nem is ég.
Másnál van most ilyen? Nálam eddig még sose volt ilyen. -
Stalker #3205 nem kell -
Szabi1991 #3204 az én Acteles ADSL-emhez nem kellet.. -
Sziasztok!
Az egyik haveoméknál akinek (Tcom-os ADSL jük van) kellene ujra raknom a rendszert.
Az lenne a kérdésem hogy a modemhez kell telepiteni drivert???? -
Hi!
Externetem van van és kb 2 hete nem akar kapcsolódni rendesen csak ha ki-be huzgálom 100-szor meg fél óránként-óránkénet bontja a kapcsolatot.
Bjelentettem azt mondták a vonal tökéletes, és vagy 3 napja már kapcsolodik de nem az igazi most sem. a modem: DSL 360R
Modemmel lehe baj? -
Szabi1991 #3201 hmm kaptam egy másika , most megy a net..:) -
Szabi1991 #3200 kedves ACTEL 1 hónapja adott egy modemet...
... persze azóta se megy a netem...kipróbáltam minden hülyeséget amit mondtak , végül kijött egy T-Com os srác bedugta a modemét , és tádámm , megy a net...
szal a modem amit adtak egy nagy sz*r , a T-Com os srác itt röhögött hogy mi ez a kis sz*r modem ..
-
Öreganyámanak kötetnék be netet pontosabban ADSL-t, rendlekezik téfos telefonvonallal. Emélxem volt régebben az a percescsomag, de nem találom sehol. -
Én maradtam a jóöreg 4M -es netnél... Azért cseles volt az externet... most, hogy sokaknak már határozatlan idejű szerződése volt fogta magát és átszerződtetett mindenkit az "ultrawebhez" - 1000 Ft-al olcsóbb havidíjért, de 1 éves hűségnyilatkozattal.. így 1 évig ismét fizethetem nekik a netet - hozzáteszem nem volt problémám velük, így nem is gondolkoztam szolgáltatóváltáson.... -
csimpok #3197 Ja hát én is 8 megásat vettem volna, mivel a +1300 Ft-ot nekem megérné, csak hát messze vagyok a központtól és ezt a 4 megát még épphogy bírja a vonal szakadás nélkül. -
Szabi1991 #3196 nekem holnaptól fog működni az Actel NET 8-asom :) -
csimpok #3195 Nemrég váltottam az Actelhez (4M 6600Ft) és nincs gond a szolgáltatással eddig. Van egy úgynevezett "Hozd a párod!"-féle beszervezős akció, így ha valaki ajánl, akkor kapsz egyszeri 5000Ft jóváírást az első havidíjból. Ha valakinek szüksége van ajánlóra írjon privit. -
bocs, nem voltam, amikor írtál, igen 6900ba kerül, nekem még nem sikerült mérni 8 mbitet inkább csak 5-6 körül volt, de ezügyben irtam nekik, még nem történt változás. persze az is lehet hogy helyileg kötött hogy mennyi lehet a max sebesség -
És jók? Na majd msn-en beszélünk.