ADSL - melyik szolgáltató?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most várom a T-Com válaszát lesz-é, vagy nem lesz vonalam. Addig genyózhatok az 512-es Wi-fi nettel (4e/hó)... <#szomoru1>#szomoru1>
Asus P8H67-M PRO / Intel Core i5 2400 (4 x 3.1GHz) 6MB / Corsair 8GB XMS3 PC3-10666 1333MHz (2x4GB) / VTX3D ATI Radeon HD 6950 2 GB
Meg a T-comnak nem nagyon hiszek most is láthatod az akcióját, hogy 4990Ft/hó analóg+adsl egyben, csak aztán ott az "apróbetûs rész", hogy az elsõ két hónapban, aztán 8900Ft/hó... 😉
szóval örülök ha kijönnek majd valami használhatóval, de erõsen kétlem. Õk egy igazi magyar cég.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
PL mint a Datanet, csak a bénák nem hozzák Nyíregyházára. Meg van a Pantel ami már majdnem jó, de ebbe az utcába nem szolgáltatnak 😉
bár ez utóbbit nem igazán értem, mertha be van kötve az adsl akkor hogyhogy õk nem tudnak horkolni, nah mind1.
van más internetszolgáltató vagy fizessek csak tovább? 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
nekem a 8 Mbit helyett (ami ugye max 6.5 Mbit) van 3-4 Mbitem
Emiatt érdemes betelefonálni vagy ugysem kezdenek vele semmit?
Nekem is Dialcom Modemem van.
sajnálom hogy erre nincs UPC, pedig biztos hogy átpasszolnék rájuk, már csak a feltöltés miatt is...
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
azt is mondta, hogy a dialcom modememet le kéne cserélni...
Asus P8H67-M PRO / Intel Core i5 2400 (4 x 3.1GHz) 6MB / Corsair 8GB XMS3 PC3-10666 1333MHz (2x4GB) / VTX3D ATI Radeon HD 6950 2 GB
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Asus M4A87TD/USB3, AMD Phenom ll X4 4.0ghz, 2x2 Gb ddr3 1600Mz, VTX HD5870 1Gb, LG 22\" Full HD, Seagate Barracuda 1.5Tb sata3, Revoltec Chromus ll 450W
Asus M4A87TD/USB3, AMD Phenom ll X4 4.0ghz, 2x2 Gb ddr3 1600Mz, VTX HD5870 1Gb, LG 22\" Full HD, Seagate Barracuda 1.5Tb sata3, Revoltec Chromus ll 450W
csak ennyi nekem :S
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
Elég fura dolog történik nálam. Ugye az emelés után lett 4 mbit-em (mint korábban írtam ~3,5 volt a valós), erre valamelyik nap látom, hogy flashget 256k-val tölt max, mondom biztos limites az oldal, biztos, ami biztos, próbából töltöttem ftp-rõl is, onnan is 256. Mondom fasza, tegnap felhívom datanetet, hogy ez mégis mi, jön a szokásos lerázós duma, hogy biztos nem bírja, bla bla bla (azért az érdekes, hogy az emelés elején bírta). Mondom poénból lövök egy speedtestet, hogy akkor most pontosan mennyivel is megy a net... 3,8 mbit. Mondom mi van?! Újra próba ftp-rõl; 464k! Ma reggel elindítok egy letöltést, úgyszint flashget-el, megint max. 256k. Speedtest oldal behív, a mérést nem is indítottam el, átnéztem flashget-be, hogy megállítsam a mérés idejére; 464k-val tölt. Én csak nézek kikerekedett szemekkel. Speedtest-es oldal lelõ, fg visszaáll 256-re, speedtest újra behív, 464... LOL! Mi ez?? Vagy csak én vagyok láma? De nem hinném, mert néztem, hogy tényleg dupla idõ alatt jön le olyankor a file, amikor csak 256-ot ír ki...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
Azt szeretném megtudni, hagyha átadom öcsémnek a GTS-es felhasználónevem + jelszómat (korlátlan), akkor tölthet-e le korlátlanul. Neki 3 Gb adatforgalmú T-online-os elõfizetése van. Mindketten t-online területen vagyunk. Valaki azt mondta, hogy a vonalon van a forgalomszámlálás és a 3 GB feletti adatforgalmat mindenképpen kiszámlázzák.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)