ADSL - melyik szolgáltató?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jimbo5
Szerintem csak válts ADSL szolgálltatót, sajna nem sok lehetõség van "vidéken"... De ha van T-Com vonal, azért lehet szemezgetni. <#eljen>
Most várom a T-Com válaszát lesz-é, vagy nem lesz vonalam. Addig genyózhatok az 512-es Wi-fi nettel (4e/hó)... <#szomoru1>

Asus P8H67-M PRO / Intel Core i5 2400 (4 x 3.1GHz) 6MB / Corsair 8GB XMS3 PC3-10666 1333MHz (2x4GB) / VTX3D ATI Radeon HD 6950 2 GB

M@TriX
hallottam, de neki vannak a legszarabb árai, szvsz ott lesz csupaszon mint más adsl+analog vonal. Most jelenleg 5700+3000-et fizetek netért, ebbõl 1500 lebeszélhetõ.

Meg a T-comnak nem nagyon hiszek most is láthatod az akcióját, hogy 4990Ft/hó analóg+adsl egyben, csak aztán ott az "apróbetûs rész", hogy az elsõ két hónapban, aztán 8900Ft/hó... 😉

szóval örülök ha kijönnek majd valami használhatóval, de erõsen kétlem. Õk egy igazi magyar cég.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

hamarosan a T-com is kijön a naked megoldásokkal

M@TriX
keresek olyan szolgáltatót, ahol olyan csomag van ami mellé nem kell telefon havidíjat is fizetnem

PL mint a Datanet, csak a bénák nem hozzák Nyíregyházára. Meg van a Pantel ami már majdnem jó, de ebbe az utcába nem szolgáltatnak 😉
bár ez utóbbit nem igazán értem, mertha be van kötve az adsl akkor hogyhogy õk nem tudnak horkolni, nah mind1.

van más internetszolgáltató vagy fizessek csak tovább? 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Zetorg
oké

Tévedsz, nem cseréli, csak ha elromlik. Most kérdeztem utána.
Zetorg
jah

Lecseréli a t-com a modemet?
autoszimulator
ez nemis ADSL 😄

.: mobilize.hu :.

kulabácsi
hát nálam meg még nem is emeltek, vagy ha igen akkor nem éreztem belõle semmit:/ holnap asszem megint teló...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

PLackó
hú micsoda tragédia.
nekem a 8 Mbit helyett (ami ugye max 6.5 Mbit) van 3-4 Mbitem
Emiatt érdemes betelefonálni vagy ugysem kezdenek vele semmit?
Nekem is Dialcom Modemem van.

bazza
én is csalódott vagyok, hiszen az emelés másnapján 6.4mbit stabil netem volt. azóta folyamatosan csökkent, és most már csak 5,5-6mbit...

sajnálom hogy erre nincs UPC, pedig biztos hogy átpasszolnék rájuk, már csak a feltöltés miatt is...

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Mr Csé
nekem is ezvan :C

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

Zetorg
beszéltem egy t-com-os emberrel és azt ajánlotta, hogy jelentsem be hibának, hogy lassú a netem és akkor csinálnak valamit.
azt is mondta, hogy a dialcom modememet le kéne cserélni...

Mr_no_NaMe
Az miért van, hogy este 6 után tízpercenként elmegy a netem? Túlterheltség? Vagymilyazisten? Tököm tele van már ezzel, hogy közel 3 hete nem lehet normálisan internetezni. Elõreláthatólag mikor lesz ennek vége?
jimbo5
Próbálj meg más letöltésvezérlõt is.. <#wink>

Asus P8H67-M PRO / Intel Core i5 2400 (4 x 3.1GHz) 6MB / Corsair 8GB XMS3 PC3-10666 1333MHz (2x4GB) / VTX3D ATI Radeon HD 6950 2 GB

gee23
aha.. áh nem.. legalábbis én nem álltiottam be semmi ilyet 😄

flashget,letöltésvezérlõ program
kopa1

1024/512

A PR-Telecom még mindig nem emel<#szomoru1> És nem is fog<#action>

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

gee23
mivel Jag ????? mi az a fg ?

JAG1
Nem korlátozod a letöltés sebességét a fg-vel?

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

gee23
ja mégis sorry 😊 Amugy T-online még mindig 😞

gee23
na ugy látom nem sikerült 😊

gee23
na jo reggelt.. dobok 1 gyors helyzetjelentést innen a 15.kerbõl 😊 nyugaton a helyzet még mindig változatlan

t-online

Asus M4A87TD/USB3, AMD Phenom ll X4 4.0ghz, 2x2 Gb ddr3 1600Mz, VTX HD5870 1Gb, LG 22\" Full HD, Seagate Barracuda 1.5Tb sata3, Revoltec Chromus ll 450W

Hali.nekem most járt le az 1 éves szerzödésem váltani akarok 1volt 4lett és 8at akarok.mennyi idö alatt állitják át??

Asus M4A87TD/USB3, AMD Phenom ll X4 4.0ghz, 2x2 Gb ddr3 1600Mz, VTX HD5870 1Gb, LG 22\" Full HD, Seagate Barracuda 1.5Tb sata3, Revoltec Chromus ll 450W

jimbo5
Alig várom hogy ennyit mérjek én is egyszer... <#vigyor3>

Serpa
lesz még jobb is ...

... vki még mindig tárcsázik.

Pheaper
én invitelnél vagyok 8500 at fizetek de csak 1 megás a net és 1 éve haszbálom majdnem 2 😊

csak ennyi nekem :S

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Serpa
8500, 1 év

remélem a legközelebbi emelésnél már 10/10 lesz, ha nem is 12/12 ^^

Pheaper
azt nevezem grat 😮 mennyit fizecc havonta?😊

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Bandee1987
nekem multkor sem uccsó nap emeltek, ráadásul ugy tom, 2. fázisban vok benne.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Serpa
az egy kicsit csalóka, ugyanis az up is 6mbit.

Úgy látszik nem teljesen érthetõen írtam le. Csak akkor tudok 464-el tölteni, ha meg van nyitva a speedtest oldal a böngészõvel. Ahogy becsukom, visszaáll 256-ra és nem megy fölé egy dekával sem. 10-bõl 10 alkalommal. De megnézhetem este is, éjszaka is, ugyanaz fog történni, mert idáig nem ugrált este sem a sebesség. Ráadásul itt Budaörsön ilyenkor még terheltebb is a net, mint este-éjjel, mert itt a sok multi...

Mr Csé
függ a terheltségtõl is pl este énis lassaban töltök

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

Sziasztok!

Elég fura dolog történik nálam. Ugye az emelés után lett 4 mbit-em (mint korábban írtam ~3,5 volt a valós), erre valamelyik nap látom, hogy flashget 256k-val tölt max, mondom biztos limites az oldal, biztos, ami biztos, próbából töltöttem ftp-rõl is, onnan is 256. Mondom fasza, tegnap felhívom datanetet, hogy ez mégis mi, jön a szokásos lerázós duma, hogy biztos nem bírja, bla bla bla (azért az érdekes, hogy az emelés elején bírta). Mondom poénból lövök egy speedtestet, hogy akkor most pontosan mennyivel is megy a net... 3,8 mbit. Mondom mi van?! Újra próba ftp-rõl; 464k! Ma reggel elindítok egy letöltést, úgyszint flashget-el, megint max. 256k. Speedtest oldal behív, a mérést nem is indítottam el, átnéztem flashget-be, hogy megállítsam a mérés idejére; 464k-val tölt. Én csak nézek kikerekedett szemekkel. Speedtest-es oldal lelõ, fg visszaáll 256-re, speedtest újra behív, 464... LOL! Mi ez?? Vagy csak én vagyok láma? De nem hinném, mert néztem, hogy tényleg dupla idõ alatt jön le olyankor a file, amikor csak 256-ot ír ki...

Punker
dupla sáv fölfelé?????? bakker ez kéne nekem, nem így 20k-val tökölni 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Harly18
"utolsó fázis 2007. június 30-án zárul le" Mibe, hogy nekem utolsó nap fognak emelni....

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Harly18
Nekem még mindig nem 😞 Mondom, hogy én leszek az utolsó az egész országban, akinek emelnek, ha emelnek egyáltalán....

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Bandee1987
VÉGRE!!!

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

kulabácsi
azt h ha nem történik meg szerdáig az emelés akkor telefonáljak be...majd ma megteszem ha lesz rá erõm😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

gee23
na még nalam sem volt emelés a letöltésben.. kulabácsi neked mit is modntak ? hogy várjunk türelemmel ?

Serpa
ahogy ígértem, a megemelt sávról a kép.

mondom én, h Rubicom rulz ^^

kulabácsi
nekem sem emeltek még, gondolom csúszás van a dologban....hívd fel õket és jelentsd be a dolgot. de elötte célszerû ha mérsz a tesztszerveren 1et!

Truck Driver001
Estét emberek!Gondolom már tették föl párszor ezt a kérdést,de a 4megásokat már nem kellet volna átnyomniuk 8megásra?Mert nálam még erõssen 4mega a net.Másnál is van ilyen?

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Helló!

Azt szeretném megtudni, hagyha átadom öcsémnek a GTS-es felhasználónevem + jelszómat (korlátlan), akkor tölthet-e le korlátlanul. Neki 3 Gb adatforgalmú T-online-os elõfizetése van. Mindketten t-online területen vagyunk. Valaki azt mondta, hogy a vonalon van a forgalomszámlálás és a 3 GB feletti adatforgalmat mindenképpen kiszámlázzák.
bertino
és ? sok helyrõl hiányzik

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

kulabácsi
jah a 3.kerben csak, vidéken meg eléggé sok helyen:/

Sanyix
Háttt.... nem. itt a 3. kerben van tkábel (korláttal, dsl-nél lassabb sebességekkel), vagy van dsl... max 24mbit/1mbit-el, amit ugye szinte sehol nem lehet elérni, mert mindenki messze van a központoktól. Nekem pl max 4mbit lehetséges a vonalamon lefelé, és a jóljárók többségének is max 6,7 körül jut, felfelé meg ugye 1 mbit alatt jóval. Trékom nem csak vidéken szar, budapesten is ugyanúgy szar.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

bertino
rubicom
tudtommal pesten szolgáltatnak

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!