ADSL - melyik szolgáltató?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azt tudod, hogy a proharveren van ezzel kapcsolatos fórum ahol lehet tesztelni a modemed ér a kapott értékeket a szakértõk elemzik így tisztában leszel dolgokkal
esetleg kiderülhetnek a szakadás okai és amikor telefonálsz már konkrét dolgokat közölhetsz
dchard-ard cikkeit és a hozzá kapcsolódó fórumokat ajánlom, pl ezeket
http://logout.hu/cikk/adsl_parameterezes/teljes.html
http://logout.hu/cikk/d-link_360r_adsl_modem_parameterezes/1_d-link_360r_alatlanos_parameterek.html
Én mikor gondjaim voltak ilyen modemre váltottam itt van róla a teszt
http://logout.hu/cikk/adsl_modem_teszt_dlink_dsl-321b/teljes.html
Ezek alapján elindulhatsz
Azonban most is szakad, csak nem olyan könnyen. :(
Nem tudom mi legyen, bejelentsem e újra.
Délután letesztelem, bárcsak jó lenne!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
évekig tartó másik szolgáltatós hercehurca után mentem vissza hozzájuk
elõtte naponként többször szakadt már szinte napi kapcsolatban voltam a 3g-s harveressel, modembõl jobbat vettem, folyamatosan tesztelte a srác mindig bekapcsolva kellett hagyni.
Ezekrõl korábban részletesen írtam.
Aztán egyszercsak jött egy levél, hogy felmondják a szerzõdésem mert nem tudják a szolgáltatást biztosítani hiába fizettem ki egyben az egy évet.
Ezután a kompenzációt és a visszajáró hónapok térítését elvárták, hogy külön postai úton kérvényezzem külön mindegyiket.
Ezután átmentem a t-home-hoz elõtte a sráccal megbeszéltem milyen a vonalam elintézte nekem az egyszerû szerzõdéskötést akkortól aktiválta be mikor én kértem stb.
Azóta semmi gondom a nettel egyszer sem szakadt meg semmi hiba nem volt.
Áldom az eszem, hogy visszamentem másik szolgáltatóhoz viszonyítva és és föld.
Nem a házban cserélik ki a kábelt, hanem az oszlopról a házig bejövõt azt hiszem.
Optikát biztosan nem húznak a kedvemért. :(
nekem is folyton azt magyarázták h biztos a házban rossz a kábel, aztán amikor az oszlopról jövõ telkábelt lekötöttük faterral, arra rá a modemet és laptopot és ugyanazt mérte akkor egyértelmûvé vált h csak szopatnak, az oszlopon lévõ kábelt meg nem fogják kicserélni sajnos neked az alközpontig az tuti :( de ne így legyen :)
mondjuk én még azon is csodálkozom h egyálltalán kimennek hozzád kábelt cserélni, nálam az utolsó akció amikor szó nélkûl visszarakták a netem 8 megabitre (ígyis 2 jött max....) és küldték róla a számlát amit sajnos csak jópár hónap után vettünk észre h nem stimmel vmi örökre leírta magát a trékom elöttem, szomszédnál meg egy majd egy éves számlát küldtek ki egybe, mert vhogy nem vették észre h már ezer éve lemondta a netet és nem is volt használatban, mondjuk csekk se jött csak egybõl egy 50vhányezres :D kupleráj van abba a cégbe, sose mennék oda vissza
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Remélem sikerrel járunk.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Bakker már 3x is elhárították, hogy mit nem tudom, de durván támadja valami a vonalamat. :D
Kíváncsi vagyok, ha hazamegyek, vajon végre jó lesz e.
Valaki kipróbálná nekem a következõt:
Elkezd letölteni valamit pl. torrentet max sebességgel, majd Firefoxban pl. egy Origó RSS minden lapját külön fülön megnyitni, kb. 30 lap.
Mert ekkor nagy valószínûséggel szakad nálam a vonal.
most néztem nov 25-én jár le a hûség szerzõdésem :)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Mindez azt jelenti, hogy kb. 5-6. szakadás már behülyíti W7-et és enm tud csatlakozni IP ütközés miatt és újra kell indítani a gépet.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Ha nem, akkor megyek fogyasztóvédelemhez, mert én azétz mentem ADSL-re, mert azt mondták, menni fog a 15. Na tudom, hogy nem megy, rögtön váltok kábelre. Ár ugyan az, meg ugye mindkettõ T-Home, szóval remélem nekik is mindegy.
De mikor lesz pl. nálam optikai kábel?! (Költõi kérdés)
nekem dht engedélyezve van, udp tracker és forgalomkorlátozás nincs
Külföldi nyitott torrent oldalak használják. Itthoni ( zárt ) regisztrálósoknál nincs engedélyezve, mert így nem korrekt az arányszámolás.
Nálam bejött a kikapcsolás. Utorrent beállításokban le lehet venni a pipát.
Bár ez azt csinálja, hogy amikor weblapokat nyitok meg lejjebb megy a letöltési sebesség, míg régi verziónál nem nagyon ment lejjebb.
de már jó :D
Tegnap központban nézték a dolgokat, azt mondták, ott jó minden. Kedden jönnek majd hozzánk talán.
Az utorrent progi okozhat szakadást?
Mert most elkezdtem tölteni origó szoftverbázisról, közben megnyitottam egyszerre 98 db honlapot és nem szakadt meg.
Vagy ez most véletlen lenne? Ha utorrentel töltök és megnyitok 10 oldalt tutira szakad pár mp -en belül.
Én nem kiabálnám el.
Amúgy meg kitartó vagyok! Szóval megérdemlem! :D
Azt mondta a srác, hogy már az önmagában gáz, hogy megszakad minden kapcsolat, ha indít egy tesztet a vonalon. Ugyanis ekkor a telefon is megszakad, eltûnik a vonal.
Szerinte rossz a vonal, lehet, hogy valami rézkábelt ki kell cserélni valahol, de hogy hol, azt nem értettem.
Mindenesetre tök érdekes, hogy a hívás óta megint tökéletes a kapcsolat.
Ezerrel tölt és nem szakadt még meg. Nem értem.
Most látom, náluk nincs is 10 Mbit. 15 alatt az 5 van. Jujj!
Akkor itt most mit lehet tenni? Tudnak valamit ezzel kezdeni, hogy menjen a 15Mbit.
Mert magával a sebességgel nincs gond.
Ma meg 20órától megszakadt már vagy 4x. :(
Most akkor ez miért lehet. Holnap hívhatom fel megint tcom-ot. :(
Lehet e miatt gond?
Az viszont sírvaröhögõs, hogy közben bejelentettem a hibát thome-nál és megszakadt még a telefonvonal is fullra, hogy utána hiába nyomogattam a gombot, semmilyen hang nem volt.
Úgy hívott vissza az ügyintézõ.