ADSL - melyik szolgáltató?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ryleh
sziasztok!!

ÉRDEN lakom,és nagyon nem akarom a t-online árukapcsolt telefonos adsl-ét elöfizetni.ami inaktiv telefonos szolgáltatás lenne(pl:jonekem.hu)az nem fedi le ezt a körzetet...mit tudnátok ajánlani...mert a hálozatos telefonra nem akarok fizetni...ugyszintén a kábelnet sem buli...mivel az utcánkban a netszolg nem megy rajta csak a tv😞(

thx

Sanyix
Nem. Azt jelenti, hogy a netrõl több publikus ip-t is lehet használni, így routerrel netet megosztva több gépnek is lehet saját külsõ ip címe, így több gép lehet dmz-ben.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Firerock
hellosztok
lenne 1 kérdésem
van otthon 1 netem ami nem korlátlan
és mamámnál még1 ami viszont korlátlan(tudni kell 500m-re lakunk 1mástól
és írtak 1 E-mail(a szolgáltatóm)miszerint(részlet):
"Minden elõfizetéshez 1 db fix külsõ IP címet adunk ingyen. További IP címek díja havi bruttó 3.000 Ft/hó/db (2.500 Ft + ÁFA)"
ez azt jelenti hogyha én lemondom a netem
és veszek 1 IP-t akkor mamám netjérõl tudok netezni korlátlanul az Ip-cím bérlési tarifájával???
plz help

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

gabo91
Utána jártam a dolgoknak osztálytársam növérének bnõje, Trékomnál melozik beszéltem a csajal, és rákérdeztem arra, hogy ha én most szünetmentesen szolgáltatot váltok (bucsut intek trékomnka) akkor leszednek e bosszobul vagy kiba*ásbol a dslam rol. Nos erre a válasz az volt, hogy nemmondják ezt igy ki, de atolmég kib*nak velem, föleg igy hogy még állnak ott olyan emberek akik netet akarnak trékomtol de nincs helyük... szoval valami elsöbségadás dolog...
tehát ott vagyok hogy nemtudom a trékomot otthagyni...

A másik meg az hogy edig 512 es korlátozott netem volt havi 3giga adatforgalomal most ez megszünt lement az ára a netemnek 6300ft ra... igy most viszont 1 giga a havi forgalmam... szoval váltanom kéne akkor már a trénél korlátlanra a maradék ideig... de csak ha nemtolodik meg a szerzödésem...

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

kulabácsi
a kérdés jogos😄DD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

zebulon
A trékom az én idegeimet is kikezdte,ezzel a szaggatott internettel.
Nekem azt mondták,hogy a fejlesztés miatt van.De így nem tudom használni,mert van mikor 5-10 percenként megszakad.
Én is apránként adjam fel a havi 6500 ft ot?

Vagy a probléma,vagy a megoldás része vagy.

gabo91
Értem, köszi a felvilgásítást.

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

Sanyix
Akkor váltanak át amit megjelölsz. Egyébként nemtudom miért nem bõvíti az idióta trékom a dslamot, 200 embernél már igencsak megérné.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

gabo91
Aha akkor jo ha nemhuznak le rola, mert töbet tuti nemkerülnék vissza, (telitve van az egész, és még 200 ember vár a helyre...) És ugyebár megirtuk a szerzödést pár nap mulva be is kötötték, de ugyvolt hogy 15-e körül lett netem, és a teljes árat kelett fizetni a honapra, na akkor most a kétév mikor telik le, medig lessz netem? 15. éig, vagy elözö ho végéig?
Na mert ez nemmindegy mert akkor ugykell intéznem dolgokat...
Mert ha ugyvesszük hogy két év = 24 honap akkor az a kezdõ honap az lesõ igy a 24. az elötte lévõ ho, szoval akkor gondolom adig van csak netem. Vagy rosszul gondolom?

Sanyix
Hát elvileg azért szünetmentes, hogy le sem húznak róla. Szolgáltató megbeszéli a régi szolgáltatóval, meg a trékommal, és úgy váltanak, a megjelölt napon, hogy egyszer csak megszakad a net, és újra bejelentkezni már az új felhasználónévvel és jelszóval tudsz.

INVITEL hajrá! 😊
bertino
piacvezetõ a hazudozásban

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

jimbo5
Micsoda állapotok ennél a T-izéknél. Nem hittem volna hogy a piacvezetõ ennyire legyérül... <#wow3>

Asus P8H67-M PRO / Intel Core i5 2400 (4 x 3.1GHz) 6MB / Corsair 8GB XMS3 PC3-10666 1333MHz (2x4GB) / VTX3D ATI Radeon HD 6950 2 GB

gabo91
Értem. Hát nekem ezel a váltással csak annyi volt a kinom hogy azalatt a pár nap alatt amig nem lenne esetleg netem nem huznak e le a DSLAM-rol, mert most rajtvagyok de várnak még 200 an hogy rákerüljenek meg igyis telitve van... szoval ha egyszer belecsatlakoztam nemcibálni ki ugye?

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Sanyix
Tcom területen van a legtöbb lehetõséged... szinte bármelyik adsl szolgáltató, és nem kerül semmibe.

kulabácsi
sztem sajna nincs...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

gabo91
És azt meglehet bárhol csinálni? sok lehetöségem nincs, invitel datanet meg olyanok akik t com terülten nyomatják, és ez kerül valami plusz költségbe hogy szünetmentesen zajlik?

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Mr_no_NaMe
Faszomat már a rohadt tonlineba. Este 7-8 után szabályosan 10percenként elmegy a net és mégcsak nem is dupláztak. Ezt a hûségszerzõdést valahogy nem lehet felbontani? Elvileg még 1 évig náluk kéne lennem, de már a pöcs kivan ezekkel. Van rá valami megoldás hogy átmehessek a Chellohoz?
Sanyix
Szünetmentes szolgáltatóváltás?

gabo91
Sziasztok van rendkivül nagy gondom.
Már két éve van t-onlinos adsl-em 512 es korlátozott két éves hüségnyilatkozatom van, hamarosan le is fogjárni, de én más szolgáltatonál akarok netet, és az a gondom van hogy ha most szolgáltatováltásal vagy bárhogyis átálok akkor párnapig nem lesz netem. Ez nem is lenne gond, de ugye faluban lakom és van valami szerverféleség vagy valami mindenhol mert akik netet akartak kötetni aztmondták nekik hogy telitett a rendszer és nembövitik na most van 200 ember aki netre vár, nekem van de ha letelik ez és lesz a másik adig párnapig nemlesz netem. Ilyenkor leszednek arol a szerverröl és máskapja helyem vagy mit tudok csinálni? Vagy mi az a dolog egyáltalán és hogy van ez az egész?
Vagy kötethetek ugy szerzödést mondjuk invitelnél hogy nekem még van két hétig t onlinos netem, szoval egyszere kettö lenne persze egyet használnák? Vagy valakinek valami ötlete tanácsa van e?
bocs ha rossz helyre irtam

Sanyix
Akkor meg szar a dslam 😊

Devids Pro
Nekem véletlenszerû idõközönként szakad a kapcsolat, de elég érdekes módon. Néha napokig nem csinálja, néha meg egyfolytában 5 percenként..
Ha szakad a kapcsolat nem jön be semmi, de a sync led ég a modemen. Újrakapcsolódni sem tudok, mert a tárcsázásnál megáll a folyamat, csak az segít ha újraindítom a modemet és akkor újraszinkronizál, utána már tudok kapcsolódni.
Nemtdom, hogy mi lehet a hiba oka. Betelefonáltunk az ügyfélszolgálatra, kiküldtek egy t-comos emberkét, õ bemérte a vonalat és azt mondta hogy nem azzal van a baj. Kipróbáltam másik modemmel, avval is ezt csinálja, szûrõ nélkül is, másik hálókártyába is bedugtam és ugyanez az eredmény.
Valakinek van ötlete hogy mitõl lehet ez?

Vonal értékek:
ADSL Statistics
Status: Showtime
Channel: Fast
Mode: G.DMT
Downstream Upstream
Rate (Kbps): 4480 256
SNR Margin (d😎: 23.2 31.0
Attenuation (d😎: 25.0 13.0
Super Frames: 17937 17935
Super Frame Errors: 0 1
bazza
hát az vagy

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Jagumo
szánalmas.

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

bazza
ok, már be is fejeztük 😊

bertino
elllllléééééééégg
fejezzétek be et az átkozott speedtest kilobit meg bájt meg anyámkínja dolgot léccives
köszi

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

kulabácsi
nm

jimbo5
Köszönöm szépen! <#worship>

Asus P8H67-M PRO / Intel Core i5 2400 (4 x 3.1GHz) 6MB / Corsair 8GB XMS3 PC3-10666 1333MHz (2x4GB) / VTX3D ATI Radeon HD 6950 2 GB

kulabácsi
igazad van te meg úgy láttad😊

bazza
igazatok van, ti úgy láttátok hogy tényleg kbit volt és nem bájt.
most te jössz.

kulabácsi
nem ismertem be csak akkor ha te is beismered h nekünk is igazunk van😊

bazza
ezt beismerésnek veszem 😊

kulabácsi
hja vip cucc és akkor asszem h 16KB leswz a logoméret😉
amúgy a többi kérdéseddel fordulj a logomûhely topikba😄

kulabácsi
neked soha nem lesz igazad😄D

jimbo5
Elõre is bocsánat az OFF-ért, de látom itt sokaknak van animált "képe", és szeretnék kérdezni róla.
1. Hogy éritek el hogy beleférjetek 8 KB-ba? (a mostani képem látjátok milyen hoki, ekkora minõségromlással sikerült megcsinálni, és nem is mozgó...)
2. Egyeseknél más színû a vonal amiben a név van, az bizonyos kiváltság? (VIP, stb.)
Köszi!

bazza
nocsak? csak nem beláttátok hogy igazam van? 😄D

bazza
És megvan miért látjátok ti máshogy mint én. Ha a speedtest.net-en a MY PAST RESULTsnál átállítjátok kilobájtra, akkor itt minden képnél bizony bizony kilobájtokban lesznek az adatok. (hiába a generált képek már csak ilyen változók)

bazza

bazza
ha beteszek egy videót arról ahogy az én látom a topicot elhiszitek már végre?

kulabácsi
ennyit rólatok😄

bazza
ennyit meg rólad<#mf1>

Jagumo
te akkora farok vagy hogy azt már elmondnai is kegyetlen bonyolult!
tudom hohy cseles az az oldal és át lehet álítani Kbyte-re is de te Seggször mindenki mást lát mint te.
Tiszta Buta voltál és amikor rájötél hogy buta vagy átírtad!
ennyit rólad!...

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

kulabácsi
itt lehet TÉK-elni?😄

kulabácsi
tom h át lehet állítani de a kép amit linkeltél senkinél nem úgy látszik😄

bazza
csak egy tipp. állítsátok át a speedtest.net-en a mérést kilobájtra. utána hátha ti is azt látjátok amit én. nem szerkesztettem át, olyan jó azért nemvagyok PSbõl :S

kéeps voltál ezért a pPs-el javítgatni:?D

kulabácsi
nem akarlak, semmi ilyen, csak mindenki máshogy látja mint te😄 de amúgy lényegtelen a dolog, legalább ment egy kicsit a topik😄D

bazza
ha asziszed PS-el csináltam, nyugodtan tesztelj le ha akarsz 😊

bazza
nah ezt nemgondoltam volna hogy ekkora kavar lesz 😄DD
Ha hiszitek ha nem, én nem szórakozom minden úgy van ahogy írtam. Viszotn így már tényleg mulatságos 😄

kulabácsi
szvsz a photoshop csodákra képes, mert olyan nem lehet h mindenkinél más csak nála nem....szal vagy csak szórakozott vagy késöbb jött rá h elb@szta😄