ADSL - melyik szolgáltató?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ÉRDEN lakom,és nagyon nem akarom a t-online árukapcsolt telefonos adsl-ét elöfizetni.ami inaktiv telefonos szolgáltatás lenne(pl:jonekem.hu)az nem fedi le ezt a körzetet...mit tudnátok ajánlani...mert a hálozatos telefonra nem akarok fizetni...ugyszintén a kábelnet sem buli...mivel az utcánkban a netszolg nem megy rajta csak a tv😞(
thx
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
lenne 1 kérdésem
van otthon 1 netem ami nem korlátlan
és mamámnál még1 ami viszont korlátlan(tudni kell 500m-re lakunk 1mástól
és írtak 1 E-mail(a szolgáltatóm)miszerint(részlet):
"Minden elõfizetéshez 1 db fix külsõ IP címet adunk ingyen. További IP címek díja havi bruttó 3.000 Ft/hó/db (2.500 Ft + ÁFA)"
ez azt jelenti hogyha én lemondom a netem
és veszek 1 IP-t akkor mamám netjérõl tudok netezni korlátlanul az Ip-cím bérlési tarifájával???
plz help
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
tehát ott vagyok hogy nemtudom a trékomot otthagyni...
A másik meg az hogy edig 512 es korlátozott netem volt havi 3giga adatforgalomal most ez megszünt lement az ára a netemnek 6300ft ra... igy most viszont 1 giga a havi forgalmam... szoval váltanom kéne akkor már a trénél korlátlanra a maradék ideig... de csak ha nemtolodik meg a szerzödésem...
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Nekem azt mondták,hogy a fejlesztés miatt van.De így nem tudom használni,mert van mikor 5-10 percenként megszakad.
Én is apránként adjam fel a havi 6500 ft ot?
Vagy a probléma,vagy a megoldás része vagy.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Na mert ez nemmindegy mert akkor ugykell intéznem dolgokat...
Mert ha ugyvesszük hogy két év = 24 honap akkor az a kezdõ honap az lesõ igy a 24. az elötte lévõ ho, szoval akkor gondolom adig van csak netem. Vagy rosszul gondolom?
Asus P8H67-M PRO / Intel Core i5 2400 (4 x 3.1GHz) 6MB / Corsair 8GB XMS3 PC3-10666 1333MHz (2x4GB) / VTX3D ATI Radeon HD 6950 2 GB
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Már két éve van t-onlinos adsl-em 512 es korlátozott két éves hüségnyilatkozatom van, hamarosan le is fogjárni, de én más szolgáltatonál akarok netet, és az a gondom van hogy ha most szolgáltatováltásal vagy bárhogyis átálok akkor párnapig nem lesz netem. Ez nem is lenne gond, de ugye faluban lakom és van valami szerverféleség vagy valami mindenhol mert akik netet akartak kötetni aztmondták nekik hogy telitett a rendszer és nembövitik na most van 200 ember aki netre vár, nekem van de ha letelik ez és lesz a másik adig párnapig nemlesz netem. Ilyenkor leszednek arol a szerverröl és máskapja helyem vagy mit tudok csinálni? Vagy mi az a dolog egyáltalán és hogy van ez az egész?
Vagy kötethetek ugy szerzödést mondjuk invitelnél hogy nekem még van két hétig t onlinos netem, szoval egyszere kettö lenne persze egyet használnák? Vagy valakinek valami ötlete tanácsa van e?
bocs ha rossz helyre irtam
Ha szakad a kapcsolat nem jön be semmi, de a sync led ég a modemen. Újrakapcsolódni sem tudok, mert a tárcsázásnál megáll a folyamat, csak az segít ha újraindítom a modemet és akkor újraszinkronizál, utána már tudok kapcsolódni.
Nemtdom, hogy mi lehet a hiba oka. Betelefonáltunk az ügyfélszolgálatra, kiküldtek egy t-comos emberkét, õ bemérte a vonalat és azt mondta hogy nem azzal van a baj. Kipróbáltam másik modemmel, avval is ezt csinálja, szûrõ nélkül is, másik hálókártyába is bedugtam és ugyanez az eredmény.
Valakinek van ötlete hogy mitõl lehet ez?
Vonal értékek:
ADSL Statistics
Status: Showtime
Channel: Fast
Mode: G.DMT
Downstream Upstream
Rate (Kbps): 4480 256
SNR Margin (d😎: 23.2 31.0
Attenuation (d😎: 25.0 13.0
Super Frames: 17937 17935
Super Frame Errors: 0 1
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
fejezzétek be et az átkozott speedtest kilobit meg bájt meg anyámkínja dolgot léccives
köszi
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Asus P8H67-M PRO / Intel Core i5 2400 (4 x 3.1GHz) 6MB / Corsair 8GB XMS3 PC3-10666 1333MHz (2x4GB) / VTX3D ATI Radeon HD 6950 2 GB
most te jössz.
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
amúgy a többi kérdéseddel fordulj a logomûhely topikba😄
1. Hogy éritek el hogy beleférjetek 8 KB-ba? (a mostani képem látjátok milyen hoki, ekkora minõségromlással sikerült megcsinálni, és nem is mozgó...)
2. Egyeseknél más színû a vonal amiben a név van, az bizonyos kiváltság? (VIP, stb.)
Köszi!
tudom hohy cseles az az oldal és át lehet álítani Kbyte-re is de te Seggször mindenki mást lát mint te.
Tiszta Buta voltál és amikor rájötél hogy buta vagy átírtad!
ennyit rólad!...
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Ha hiszitek ha nem, én nem szórakozom minden úgy van ahogy írtam. Viszotn így már tényleg mulatságos 😄