ADSL - melyik szolgáltató?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
ADSL1-nél 8mbit(1011 kbyte/sec) a max kapcsolati sebesség a központtal, és nem csak nyers adatot küldözgetnek a gépek egymásnak, hanem van tcp/ip és atm fejléc is, ami 8 megánál minimum 3/4 megabitet kifoglal a letöltésbõl, tehát 7,25 mbit alatt lehet a valós hasznos letöltés ami ~900 kbyte/sec-et jelent.
Egyébként meg normális sebességmérõt kell használni, ami nem ír hülyeségeket, vagy nem bedõlni az ilyeneknek. Énis töltöttem már le sebességmérõ szerint 10 mbyte/seccel a 4 megás adsl-el 😄D
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
felvettek hibára, majd meglássuk...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
hálózaton nyújtott szélessávú hozzáférés sávszélességei április közepéig
jelentõsen megnõnek."
Le merem fogadni, hogy ez a fejlesztés annyi volt mint az adsl-nél... vagyis semmi, csak lépést akarnak tartani a többivel, nem érdekes ha a szolgáltatás minõsége csökken.
Rohadjon meg az egész tékom a rohadt fos hálózatával együtt. Volt 2 évig betonstabil 1 mbitem jött a sávszélemelé, hurrá maxon ment emeléssel is (4mbit) aztán jöttek a szakadozások 4mbit -> 3,5 mbit ez is sûrû szakadással. Most meg hazaérek és mit látok? 640 kpbs letöltési linksebességen megy a modemem, router logban meg látom hogy nem rég szakadt a kapcsolat is. Mondom kurvajó de legalább megy a net, még ha lassabb is mint eredetileg volt... lófaszt ment semmi nem töltõdött be, mert ez a 640 kbit-es kapcsolat nagyjából abból állt, hogy csomag jön, crc hiba, újraküldi azis crc, és így tovább, ergo semmi hasznos nem jön át. Most laza egy óra baszakodás és modemcserélgetés, és újracsatlakozgatás után végre elértem a 900 kbit/sec sebességet, (jaj de jó is lenne úgy mint régen).
És ez nem elõször fordul elõ, így mostmár nagyon felbaszta az agyamat az egész szar, már majdnem hívtam a tékom üfsz hogy jól leüvöltsem a fejüket, dehát sajna nincs értelme. Érdekes hogy pár óra alatt, a vonalban lévõ zajban többszörös különbségek vannak (~10 db), ilyen ha jól tudom nem igazán lehetséges.
"A hálózatfejlesztésnek köszönhetõen a T-Online Magyarország kábeltelevíziós
hálózaton nyújtott szélessávú hozzáférés sávszélességei április közepéig
jelentõsen megnõnek. A "felpörgetés" eredményeként a Kábelnet elõfizetõk az
általuk korábban fizetett díjért akár négyszer gyorsabb
internet-szolgáltatást is igénybe vehetnek a korábbihoz képest változatlan
áron. A sávszélesség emelése a 2005. május 23-a után szerzõdött
elõfizetõknél automatikusan megtörténik; esetükben külön igénybejelentésre
nincsen szükség. A korábbi szerzõdéssel rendelkezõknek csomagot kell
váltaniuk, hogy a felpörgetés megtörténhessen."
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
A legnagyobb csomagom van, emelés után (8Mb/512Kb)/s. Tényleges letöltés: 7200 kb/s, feltöltés 423 kb/s (speedtest.net).
Viszont ez torrentezésnél így is kevés. Van -e valamilyen hack, vagy okosság, amivel tudom növelni a feltöltési sebességem?
Elõre is köszönöm a fáradságot!
még jó, hogy engem idõben átvertek, így nyugodtan válthattam kábelre, igaz ? <#hehe>#hehe>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Cumizni jöttél ide be???
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
Asus P8H67-M PRO / Intel Core i5 2400 (4 x 3.1GHz) 6MB / Corsair 8GB XMS3 PC3-10666 1333MHz (2x4GB) / VTX3D ATI Radeon HD 6950 2 GB
Asus P8H67-M PRO / Intel Core i5 2400 (4 x 3.1GHz) 6MB / Corsair 8GB XMS3 PC3-10666 1333MHz (2x4GB) / VTX3D ATI Radeon HD 6950 2 GB
Hiába kalibrálom be egy gyors FTP-vel.
Az eredmény mindig az, hogy a letöltés megy 466kb/s -el, de a feltöltés leesik 10 kb/s -ra.
Holot a netem 4 MB/s - /256 kb/s. Vagyis a letöltés az megy 3800-al rendesen, de a feltöltés önmagában 25 szokott lenni, de ha egyszerre megy, akkor csak 10-el megy.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Örömmel tájékoztatjuk, hogy ADSL internet hozzáférésének sebességét megemeljük!
Az átállás 2007. március 1-jén kezdõdik és külön jelzés nélkül, folyamatosan történik a nap 24 órájában, melynek során néhány perces leállást tapasztalhat.
A legkésõbb 2007. június 30-ig befejezõdõ munkálatok során minden ügyfelünknél megemeljük az ADSL-hozzáférés sebességét.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
vagy megvettem, franc sem emléxik 😉 de biztos nem bérlem.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Csongrád megye/Szeged környéki területen mikor lesz sávszél emelés?Tudja vki véletlenül,vagy azt,hol lehet ennek utánanézni?
köszi
Nemsokára várhatóak a számlák. Remélem a régi szolgáltató csak pár napra fogja a számlát benyújtani, nem egy egész hónapra (március 2-án járt le náluk az 1 éves szerzõdésem).
Egyébként akit érdekelnek árak: www.isite.hu