4394
2007. januártól-tól folyamatosan állítják át, A sávszélesség emelése minden ügyfél esetében automatikus.
-
gotchaaa #3632 Exthernet
-
Miért mit gondolsz, mennyire fér bele a 480kbit-be a 2mbit? Ráadásul 480kbit-nél nagyobb feltöltésű csomag nem is létezik trékábelnél. -
Newfronter #3630 Arról beszélek hogy most torrent statisztikánál 202 KBYTE/s a maximum sebességem, átlagban 180. Szerinted kamuznék? -
Te miről beszélsz? Nincs is ilyen kábelnet csomag, ugyan azok a fos szarok maradtak....
ez a kábelnet medium is 8mbit le, és a szokásos 480kbit fel. -
Newfronter #3628 Nem tudom ti hogy vagytok, de azért a T-Home új szolgáltatásával meg vagyok elégedve. Eddig kábelnet premium-om volt, ez a régi szolgáltatásuk, az új neve kábelnet medium.
Mai nap kértem hogy váltsanak az új csomagra és már ma megtették. Ugyanannyiba kerül az új csomag is mint a régi, csak 4Mbit helyett 8Mbit a letöltés és a feltöltési sebességem olyan 1,5-2Mbit(!!!) körül lehet, ezt torrent feltöltésnél teszteltem. Ez 6900 Ft-ért nem sok, persze jó lenne a diginet illetve hasonló szolgáltatók, de ez itt még álom. (3.ker) -
Nem is telefonban... elsőbbségi, ajánlott levélben írt nekik a jogászunk.... ha az se elég meggyőző, akkor nem tudom mi lehet.
Minden esetre felőlem húzhatják még évekig, én már rég elcsomagoltam az ADSL modemet ( júni 21-én) azóta Chello-m van.
Kifizetni meg nem fogok semmit, hiába akarnának rámsózni, majd a bíróságon megpróbálhatják behajtani, ha tudják.
És csatlakozva az előttem szólóknak az Externet - UltraWeb "párost" inkább kerülje el mindenki. -
Hát ez kb. ugyan az. -
chapog #3625 6540 HUF/hó gtsdatanet -
Mostanság van 6600 HUF/hó -nál olcsóbb 4Mbit-es ADSL szolgáltatóváltással? -
Nem fizeted ki és kész. Egyszerű nem? -
savior #3622 externetet nem ajanlanam senkinek. a szerzodes lejartaval egyszeruen nem lehet toluk megszabadulni. 1,5 honap azon vagyok hogy a lejart szerzodesu netemet megszuntessek, de egyszeruen nem csinalnak semmit. altalaban nem is sikerul oket elerni se telefonon, se emailban, de ha megis, akkor meg csak hitegetnek. persze a szamla az jon rendesen. -
kispesten ujra van vonal. -
így jártál :D
nem vagy eléggé meggyőző telefonban! -
:D -
Örülj neki, nekem is jött Szeptemberi ADSL számla, ami 8000 Ft volt...
Hozzáteszem továbbra is, hogy már nyár elején felmondtam az ADSL-t.... -
ja, hát akkor ennyi... -
Jó, csak hűségnyilatkozatom van. -
nembaj.
csak nézz utána az áraknak, mindig rajtad mulik, hogy észreveszed-e, hogy olcsóbban tudod-e igénybe venni az adott szolgáltatást. -
Ezt a hsz-t nem értem. -
innentől kezdődnek az anyázások, hogy mi a faszé' nem szólt neked a szolgáltatód, hogy olcsóbban is igénybe veheted a szolgáltatásait ?! (már, ha így van a te esetedben)
"hát mert a telefonszolgáltató szedi tőlünk a pézt és addig jó, míg azt a többletet te fizeted és nem mi"
persze ha T szolgáltatja a netet, akkor jogosan lehet anyázni
-
Bakker most látom, hogy valamikor hogy lementek az árak február óta. Én meg 7500-at vagy mennyit fizetek a 4mbit-ért. :(
-
klehetséges a T is le fog gombolni "pár" ezrest évi karbantartási díj címén.
persze ez nem tuti, de rólunk legombolja, így kénytelenek vagyunk mi is az előfizetőről.
utána kell érdeklődni 1412-n. -
Én most akarok váltani, T-online-ra... A telefonvonal nélküli ADSL az mitől függ? Szolgáltatótól, technikai feltételektől, vagy esetleg mindkettőtől? Mert az Invitel nem akarta ezt engedni, csak nem tudom hogy miért... Azt vágom hogy nekik úgy nem annyira jó, mert így a telefonvonal után, amit kb soha sem használunk, legombolnak rólunk pár ezrest, felül az amúgy sem kicsi netes havidíjon... -
Ma megkaptam az újabb Számlalevelemet az Ultrawebtől, Szeptemberi havi számla, tegnap kaptam meg, fizetési határidő szeptember 2, OLK-ban szeptember 3-án volt.
Vagyis 2 nappal azután kaptam meg a számlalevelet, mint ami a fizetési határidő lenne.
De nem is ez a vicc dologban, hanem az, hogy június végén felmondtam az ADSL előfizetésemet... azóta tart a "felmondás" .... Ennyit az Externetről ill. UltraWeb-ről. -
http://itcafe.hu/hir/kabeltolvajok_kispest_magyar_telekom_halozat.html -
Én júniusban lemondtam az Externet ADSL előfizetésemet, azóta meg várom, hogy "intézkedjenek". A modemem azóta is itt csücsül a polcon, semmi visszajelzés nincs, hogy mi van már csak az, hogy "várjak türelemmel, amíg lezajlik a felmondás".... vajon idén le fog zajlani vagy elhúzzák még 1 évig és majd kapom a számlát, hogy fizessek ki az egész időszakra valamit.. -
sehonnan... kb.
lehet tenni kísérletet rá T ügyfélszolgálaton, de kevés az esélye, hogy amit ott mondanak, az is lesz.
ha nem fogja bírni a vonal és ha szerencséd van, visszaveszik a kisebb csomagra.
ha szerencséd van. -
chapog #3605 Sziasztok! Most akarok netcsomagot váltani 1-ről 4 mb-ra. Honnan bizonyosodhatok meg arról,hogy a vonalam biztos bírni fogja a nagy sebességet is, mert nem akarok úgy járni, hogy fizetem a drágábbat és mégis relatív kis sebességgel megy a net.
Előre is kösz. -
az lehet, hogy folyamatosan javul a vonalam? :D
amikor megkaptam a 8megát 450-500 körül tudtam tölteni, aztán 600 körül, most meg 700-zal jön a cucc folyamatosan... -
Sziasztok. Szeptemberben jár le az internet előfizetésünk ( externet 133k/15k) és szeretnék valami gyorsabb netet. Miylen szolgáltatót ajánlotok? Minél gyorsabb annál jobb. Sajna digi nem jó mert az még nincs a városban :( -
http://www.hwsw.hu/hirek/36656/magyar_telekom_deutsche_telekom_adsl_internet_szelessav_iptv_t-mobile_3g_hsdpa.html -
FTTH kora következik sokak szerint. -
Godless #3600 Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni. Szolgáltatót szeretnék váltani. Olyan internetet szeretnék, amihez nem szükséges telefon. Ti melyik szolgáltatót ajánlanátok? -
nagy tervek... kár, hogy minket nem érint :D -
:DDDDDD
-
http://itcafe.hu/hir/akar_szazszor_gyorsabb_is_lehet_majd_az_internet.html -
-
A TvNetWorknél a Tvnet ügyfelei
Július 1-től a Tvnet 7400 előfizetőjét már a TvNetWork szolgálja ki, miután az elmúlt hónapban megvásárolták az előd alternatív LLU (Local loop unbundling) hálózatát.
Ez gyakorlatilag országosan 34, Budapesten 22 T-Com központból kiinduló előfizetői hurkoknak a törvény biztosította lehetőségek szerinti bérlésével kialakuló hálózatot jelenti. A korábbi szolgáltató ezen nyújtotta a 3G (harmadik generációs) márkanevű, szélessávú, akár 18 Mbit/s sebességű internetszolgáltatását. Ennek 5800 előfizetője mellett a TvNetWorkhöz került 1600, ADSL ügyfél is.
Kérdésünkre Kun István marketingvezető azt is elmondta, hogy várhatóan három hónap múlva újabb három céget olvasztanak be, mintegy 5000 előfizetővel, sőt később további felvásárlásokat terveznek. Emellett a terjeszkedés másik iránya a saját infrastruktúra fejlesztése.
A TvNetWork eredetileg internet-szolgáltatóként lépett a piacra, 2001-ben, ám már a következő évben úgy döntöttek, hogy elindítják a kábeltelevíziós üzletágukat is, részben hálózatvásárlásokkal, részben saját infrastruktúra kiépítésével.
A szélessávú internet hozzáférési technikák között érdekesség a saját építésű, Lannet nevű, alapvetően panelházak ellátására kifejlesztett Ethernet alapú informatikai hálózat. Az elmúlt két évben több mint egymilliárd forintot költöttek saját kábeltévés és Lannet alapú hálózatuk fejlesztésére. Ezeken azóta elindították a telefonszolgáltatást, és bevezették digitális tévé csomagokat is.
A társaság ma közel 64 ezer ügyfelét szolgálja ki, 43 ezren kábeltévére, 31 ezren internetre fizetnek elő, 2400-an pedig a telefont is e hálózaton kapják. A TvNetWork több kábeltelevíziós szolgáltatónak is biztosítja az internetet, partneri szerződés keretében. A lendületes fejlődés eredményeként 2010 végére legalább 6 milliárdos árbevétellel és 1 milliárd fölötti nyereséggel számolnak.
-
amilyen hamar kiosztja a szerver másnak a tiédet. -
roberrtto #3593 Invitel milyen gyorsan ad új IP-t?