ADSL - melyik szolgáltató?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
számítástechnikai boltokban vagy hasonlokban

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Nah végre fel is vették. Azt mondták rakjak külön a telefonok elé is szûrõt. Az megoldahatja a szakadásokat (Amik érdekesen csak az esti órákban jelenkeznek.). Nah most, hol lehet venni szûrõt a T-pontokon kívûl még?

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

bertino
ööö ha t-com elõfizetéses vezetékesrõl hívod õket, akkor díjmentes a hívás a bemondó szerint
akkor meg csak türelem kérdése.
én is fél órát vártam, míg egyáltalán egy nõhöz jutottam

bertino
talán addig kellene nyomni, amíg kezelõhöz jutsz

logikusság szempontjából

a 1412-es csodálatos telefonszámon mit kell beütni ahoz hogy ne a gép vegye fel, hanem valami kezelõ? Hogy adjak nekik így hibabejelentést?

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Bandee1987
Ha esetleg pár héten belül sem kapod meg, reklamálj az ügyfélszolgálaton.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

kirol
Oké, de valaki lehet.
Most nézem, még jó, hogy múlt hónapban jöttem, mert megszûnt a 2 hónap ingyen, meg az újságelõfizu is.

Remélem az enyémet nem akarják majd elspórolni!

Bandee1987
jönni nem jöttem, csak hosszabbítottam velük adsl-t (illetve váltottam erre a kettõazegyben csomagra)

kirol
Jött mostanság valaki Invitelhez?
Hogy kaptátok meg az újságelõfizetést?

Bandee1987

bertino
hát ADSLnél nincs, épp ezért lesz halott az egész, ha t-com nem szedi össze magát...

PLackó
már nem lehet hova növelni.

Tényleg és idén is lesz sávszélesség növelés mint tavaj? vagy nem?

Diablo3 Battletag: MoMo#2340 http://eu.battle.net/d3/en/profile/MoMo-2340/hero/39319986

bertino
bizony csütörtökön egy routert indítottak ujra a 23-as körzetben, pont 7-9 óra környékén, mi meg ugye 8tól fogadjuk a hívásokat, voltak olyan szívesek és mikor észrevették, hogy másodpercenként 600 hibát adunk le nekik csak a 23-as körzetre vonatkozóan, tájékoztattak minket, hogy router restart történt.

ennyi a t-com
kétlem, hogy nem lehetett volna annyit megtenni, hogy szólnak a szolgáltatóknak... minek is, hadd szenvedjen a sok operátor a hibaleadásokkal feleslegesen.

Igen ez valóban így van! De a T-Com miér nem szól az Enternetnek? Nem hiszem hogy ennyi hirtelen hiba van a rendszerükbe! Ez már majdnem hihetetlen dolog!

Diablo3 Battletag: MoMo#2340 http://eu.battle.net/d3/en/profile/MoMo-2340/hero/39319986

bertino
mindig a t-comnál van, tekintve, hogy mi legalább 3 nappal karbantartás elõtt körbeüvöltjük minenkinek, hogy ez és ez idõszak között kimaradás várható... habár sztem minden szolgáltató így csinázza.

Sziasztok!

Végülis mi volt a baj az internet kapcsolattal mert nálam is rossz volt a net és én sem bírtam elérni az ügyfélszolgálatot! Bár sztem nem az enternetnél volt a hiba hanem a T-com-nál mert 2 hete is ugyan ez volt és akkor is ott volt a probléma! De ez sztem nagyon gáz hogy Enternetnél vagyunk elõfizetve és a T-comtól függünk!

bertino
kitûnõ ötlet 😊

kirol
Szerintem felejtsük el egymást!

Valószínûleg nem tudsz olvasni, én csak tényeket írtam.
Te meg úgy bepörgeted magad, mintha valami személyes sérelemnek vennéd, és írsz badarságokat.

Amúgysem õrjöngök, csak bosszantó tud lenni. Ennyi.

bertino
akkor változtatok, ha végre észreveszed, hogy hiába õrjöngsz és szidsz minket ész nélkül, attól nem lesz jobb.

és még neked áll feljebb...

kirol
A stílusodon kicsit változtathatnál amúgy!
Nem hinném, hogy én téged vagy bárkit is ilyen jelzõkkel illettem volna.
De hát ez téged minõsít, ennyi.

bertino
szerinted nekünk megfelelõ, hogy kevesen dolgozunk hétvégén ?
vagyunk bent tán jo esetben hétvégén 2-en, a hívások meg sose csöndesülnek ilyenkor...
2006-ban vagy 2007ben nyertünk a szolgáltatók közt vmi olyan díjat, hogy legjobb ügyfélszolgálat vagy valami ilyesmi 😄
persze ez még akkor volt, most folyamat és rendszerváltozások vannak nálunk, másoknál is, szal...

speciel az azért nagy lámaság, hogy mindenki arra következtet abból, hogy sok a betelefonáló, hogy sok a panasz
na, hát ezeknek mi meg is hagyjuk ezt a badar és ötlettelen lehetõséget. aztán jót röhögünk rajtuk
amíg nem ülsz ott bent, inkább maradj csöndben olyan téren, hogy csak azért van sok betelefonáló, mert sok a panasz

írjál panaszlevelet 😄

kirol
Hát, már kora reggel úgy felb@szta az EnterNet az agyamat, hogy csak na.

Kapcsolom be a gépet, erre nincs net. Mondom király, még át se vett az Invitel, erre megszûntetik?

Mondom felhívom õket. Mértem az idõt, 22 percig vártam és hallgattam, hogy minden munkatársuk foglalt. Aztán leraktam. Hihetetlen, hogy nem bírják felvenni. 1 munkatárs dolgozik?
Késõbb, én hülye megpróbáltam mégegyszer, ekkor már a szokásos "Átmeneti túlterheltség miatt kérem hívjon késõbb!" szöveg jött.

Én mindezt nemhogy ingyenes vonalon, mint Invitel, sõt még nem is helyi hívásdíj, hanem sima pesti hívásként megy ugye.

És ez az a nagy színvonal, amit az Enternet ügyfélszolgálata képvisel.

Ez két dolgot is minõsít:
- ügyfélszolgálat
- szolgáltatás minõsége (Mivel túlterhet, gondolom a sok telefonáló nem jókívánságai kifejezése miatt hívta a szolgáltatót.)

Na erre Enternetek fórumtárs mit mondassz?
(Mert pl. ügyvezetõtök mondta, milyen fontos és jó az ügyfélszolgálatotok, többekközt)
Most tök visszafogottan fogalmaztam, és mindent a valóságnak megfelelõen írtam!

Persze most éppen megy megint, azért tudok írni.

Sanyix
Az adsl tesztszerver a mért sebesség maximumához való legközelebbi beállítható vonali sebességet saccolja meg, semmi köze a valóságos vonali sebességhez.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

bertino
hááááát
elméletileg annyira van beállítva a vonalad
ha minden tesztmérésnél ekkora értéket bír, több mint valószínû, hogy ez a beállított érték

amúgy a vonali sebesség tul.képpen, a maximálisan engedélyezet sebesség ?

mert az is kevesebb mint amit a szerzödésben írtak,nah meg a rendes név/jelszómmal méglassabb..

bertino
jo, mondjuk ez nem 4 mbit, 5-6 mbitnél sokkal több javulásra számolni nem lehet, ettõl függetlenül választ kell adniuk, mindenrõl kötelesek tájékoztatni téged, nálunk egy ilyen lassulásos (folytonos 4 mbittel) már rég beperelt volna minket

asszonták hogy a t-comtól van a vonaluk, így õk foglalkoznak vele, de úgytünik mégse foglalkoznak vele -.-"

ien tesztet is csináltattak velem, hogy ezt küldjem el nekik, ez kb 2 és fél hete volt..
de most is ien értékeket add..

nah meg nemtom miket lát ez, ~430 al tok pl. leszedni a saját oldalamról, és ~30 al feltölteni rá..

bertino
te tiszta hülye vagy 😄
felét se érted annak, amit elõ próbáltam hozni, nem vitázom tovább veled.

látom, hogy felesleges, mert teljesen már irányból nézed a dolgot.

Dj Faustus
"szabi te meg sebezd a céget, írj panaszlevelet, fordulj hatóságokhoz, assziszed nem basszák meg õket ?"
Az NHH meg kimegy, beméri, hogy a garantált sebességet be tudják tartani (a maximum meg elérhetõ az elõfizetõk egy részénél), aztán kalap-kabát.

"azért az is jusson már el az agyadig, hogy te se szívesen fizetnél 8 mbitet, ha csak 4 jön belõle"
Neked is jusson el a neuronjaidig, hogy ez lakossági elõfizetés.
Nem bérelt vonal 100 ezrekért.

bertino
te még mindig azt feszegeted, amit elõbb

azért az is jusson már el az agyadig, hogy te se szívesen fizetnél 8 mbitet, ha csak 4 jön belõle, ezt fogd már fel léccives... szabi te meg sebezd a céget, írj panaszlevelet, fordulj hatóságokhoz, assziszed nem basszák meg õket ?

ha vmit nem tartanak be elõírások/ÁSZF keretein belül, gyönyörûen perkálniuk kell, bár nem neked, de hidd el, elgondolkodnak a dolgon.<#smile>

Onnantól, hogy egy valamit nem tartottak be, neked az a valami máris a kezedben van, amit felhasználhatsz, persze ha vállalod a sok utánamászkálást a dolognak <#hehe>

Dj Faustus
A 8 Mbit/sec a maximális elérhetõ sebesség. Nem az átlag, nem a garantált (vegyük figyelembe ez nem bérelt vonal, ez lakossági elõfizetés).
A speedtest.net meg nem hivatalos mérés, csak tájékoztató jellegû adatnak alkalmas.

bertino
ez egy dolog

emellett teljesen fölöslegesen fizet 8 mbitért, baszogassa õket ezerrel, hogy a 72 órát rég tullépték

Dj Faustus
Olvasd el az ÁSZF-fük mellékletét.
A Net 8 csomag esetén a minimális garantált letöltési sebesség 480 kbit/sec, a minimális garantált feltöltési sebesség 192 kbit/sec.
Ez neked megvan (ráadásul az õ hálozatukon kívül), így a szolgáltatás mûködik.

nekem ien netem van, bekötés után egész jól ment (max fel/le), de pár hónapja csak feli annyival megy a net, mint kéne :S

persze nem érdekli öket, mindig aztmondják hogy majd visszahívnak..

bertino
erre megemlíteném, hogy volt aki supportunkra küldött 8347kb/s-rõl t-com mérést, hogy neki lassú <#idiota>

Szerintem Rubicomnak Inviteles területen nincs is 2 Mbps-es kábelnetes csomagja. 9900Ft-ért 6/1.5Mbps-es netjük van, letöltés szempontjából ez esik legközelebb az akár 8 Mbps-es ADSL csomaghoz, amivel maximum nettó 6.8 Mbps-es letöltést lehet elérni, ha a vonali jellemzõk ezt megengedik. A feltöltés valóban táposabb mint ADSL-nél.
Sanyix
"Sztem megéri, mert a haverjaimnak Kábelnetjük(rubicom)van és azon a max sávszélesség 2mb és az is 9000ft."

Aha, csak a rubicomnál kapsz mellé 2 mbit feltöltést is, nem azt a nevetséges 256kbitet meg 512-t amit a trékom ad.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

bertino
azt nemtom... invitelhez nekünk nem sok közünk van 😊

kirol
Hát jó, de mért pont velem.

bertino
mindenhol lehetnek bénaságok, ez szinte minden szolgáltatóra igaz, amelyiknek több ezres üf. köre van.

kirol
Végülis k***a bonyolult, már a legelsõ sor nagy betûkkel ez:

"Termék: Spec - 2007 okt - Váltó - OUT - ADSL 4M - 1 év"

kirol
Na jól indul ez az Inviteles szolgáltatásom.
Ma felhívtak az Enternettõl, hogy az Inviteltõl még nem kaptak semmi. Hívjam már fel az Invitelt. Én!?

Na hívom, aztán a nõ mondja mindjárt megkérdezi, kb. 10 perc zenehallgatás után kiderült, hogy õk sima új elõfizetõnek hittek, nem szolgáltatóváltónak, és az 30 nap. Még szerencse, hogy ugye eleve azt a szerzõdést töltöttem ki, hogy SZOLGÁLTATÓVÁLTÓ, és beikszeltem a szünetmentes szolgáltatóváltást kérek kockát.
De balf@szok istenem.<#falbav>

Törölt felhasználó
Srácok ajánlanám az invitelt!!! Nekünk most megnövelték a sávszélességünket 8mb-re...

2-rõl indultunk az ára nem változott marad 7900ft/hónap.Sztem megéri, mert a haverjaimnak Kábelnetjük(rubicom)van és azon a max sávszélesség 2mb és az is 9000ft.Úgyhogy nézzétek meg a honlapot.

www.invitel.hu Jah és volt régen egy jobb szolgáltatóm, 16mb-et adott kicsivel többért kb10000ft-ért kirownet volt a neve, aztán az euroweb bevette és most újra van, ha valaki tudja ennek az oldalnak a linkjét pls írja meg Privátban.

Elõre is kössz
bertino
mai napon 23as körzetben t-com területen halál van
csak tudjétok, ha vki esetleg észlelné 😄

bertino
ja, szolgáltatováltokra valoban nem 😄

kirol
Én Invitelhez mentem szolgáltatóváltóként és én is kaptam kedvezményt.

2 hónap ingyen van + 1 éves újságelõfizu (FHM, National Geographic....) + NeoPhone.

Így visszaosztva a 7590-es havidíjat 6300/hó.

Sanyix
Most 4 megás tvnet van 7800-ért, miután 2 hónapja hozzácsaptak egy ezrest a havidíjhoz, a 250+ ping, és csomagvesztés mellé. 4 megásat szeretnék, enternetnél 7500, remélhetõleg normális minõségben. Akció meg gondolom nem fog szolgáltatóváltókra vonatkozni. Egyébként jobb ha menekülök a tvnettõl, még mielõtt áttesznek az externethez, ahol már majd 9100-at fizethetek.

Persze most se kéne 4 mega letöltés, de a feltöltés viszont így is kevés. Más meg nincs csak csillagászati összegekért sdsl.

bertino
kivételesen egyetértek kirollal, most amugy akcios áraink sincsenek, februártol várhatoak majd

kirol
Enternethez menni??
Gondold meg! Nekem mint lentebb ítam 6600-ról megemelték 8600-ra csak úgy barátilag.

Mennyit fizetsz most, és milyen net-ért?