4394
2007. januártól-tól folyamatosan állítják át, A sávszélesség emelése minden ügyfél esetében automatikus.
  • lck #3673
    Ha a garantált minimum megvan, akkor földhöz is baszkodhatod magad. Nekem 3 évig 8 helyett max. 2-vel jött. De nem lehetett tenni semmit, mikor át akartam térni 4-esre, azt mondták hogy ugyan annyi a havidíja, mert az már nem akciós. :)
  • Narusco
    de elmehetnek a kurv@nnyukba... én nem 4 mbitet akarok hanem 8-at, leszarom hogy mi a minimum, akkor csináljanak olyan csomagot hogy 8 mbit és nincs minimum 480kbit, de erre sincs lehetőség, akkor ezt vehetjük úgy hogy egy nagy átb@szás? 30 nap múlva telefonálni fogok hogy lökjenek már még ide 1-2 mbit-et, okéoké minimum, de akkor is... és ha jól tudom 8 mbit mellé elvileg 512 kbps kéne felfelé, hát ez kurvára nem annyi. azt miért nem írják ki a honlapra ?-.^
  • bertino
    tul sok anyázossal beszéltem már, aki azt hitte emelkedni fog :)
    nem akarok semmitse a falra festeni, ezért vagyok kíváncsi, hogy fog-e változni.
    ha az ember T előfizető, akkor több az esélye, mintha egy társszolgáltato ügyfele lenne, mivel azokat - szerintem - (tapasztalat) méginkább semmibe veszik.
  • Narusco
    ezt miért mondod? szerinted gyorsabb lesz, vagy csalódni fogok?
  • bertino
    2 hét mulva nézd meg ujra, kíváncsi leszek a véleményedre.
  • Narusco
    megvolt a váltás... a honlapon még hiba van, nem írja DE:

eddigi netem, ADSL Premiummal (4mbit):
    ~3800kbps le
    ~210 kbps fel
    jött az anyag 440-el, toltam fel 25-el
    mostani, DSL Classic Medium (max 8mbit, min 480kbit):
    ~4000kbps le
    ~370kbps fel
    most jön a cucc 480-al, tolom fel 43-al

szóval a 480 minimum megvan, de hát az közel sem 8mbit... na itt egy pici átverés... remélem csak átmeneti és begyorsul a letöltés is
  • FrezeR
    *kimaradt, hogy 5 nap kiesés
  • FrezeR
    Hozzátenném, hogy nem minden esetben akadálymentes a szolgáltató váltás.
    Történt ugyanis, hogy hűségidőm lejártával az Externettől szerettem volna átmenni a T-hez szolgáltatóváltással. Mivel nem ez lett volna az első és mindenhol hirdetik én is azt hittem, hogy minden ok lesz de nem...Megkötöttem a szerződést 8 nappal ezelőtt a T-vel telefonon keresztül és hiába vártam nem történt semmi. Sehol egy email egy telefon.
    Tegnap felhívtam őket és kiderült, hogy visszadobtak mondván a modem ami nálam van az nem az enyém hanem az övék. Ugyanis nem szereld magad csomagban vásároltam korábban a T-től így nem válthatok szünetmentesen.:S Tehát le kell adnom a modemet, fel kell mondani a jelenlegi szerződést előbb és rendelni egy másikat (modemet szereld magad csomagban) tőlük és csak aztán mehet a móka. Ez a legjobb esetben nap kiesést jelent. Na szóval így vigyázzon aki hasonló cipőben jár és szünetmentes váltásban reménykedik.
  • 5c0rp330n
    az első pont csak agyatlan bebeszélés, amit bárki csinálhat, semmi alapja nincsen. ugyanolyan feltételekkel van kiírva, ugyanaz a csomag, mint máshol, csak olcsóbban. a második pontban pedig egészen biztos, hogy faszságokat mondasz, ugyanis beszéltem velük telefonon és a szünetmentes váltásnak sincs semmi akadálya.
  • Newfronter
    Igen annyit mondtak és meglett még aznap.
  • Narusco
    update 1: felvették hosszúú idő után. de 30 napon belül fognak cserélni. Newfronter neked is ennyi időt mondtak, és mégis meglett a váltás aznap?
  • Narusco
    ilyen nincs. tréonlájnékat nem lehet elérni? 10 percig ment a kurva zene és nem jött munkatárs. bekaphatják.
  • Newfronter
    Nem hiszem, nekem nem kell 8-at fizetni. Érdekes is lenne ha az oldalon leírtak helyett valami nagyobb összeget fizetnék.
  • Sanyix
    Nincsen, hogy 6k-ért hirdetik, de végül 8lesz? hát ez fura.
  • Newfronter
    Nem jó még az oldaluk, telefonálni kell, nekem aznap átállították és ugyanannyit fizetek mint a 4Mbitesért csak 10 Forinttal olcsóbban. :)
    Sanyix semmi sunyiság nincsen ebben.
  • Sanyix
    jajjdetudtam! mondtam hogy van ott valami sunyiság...
  • bertino
    erről szol az ADSL, ameddig nem lesz mögötte kapacitás az ígérgetés helyett.
  • kulabácsi
    nagy cucc, ezentúl ki fogják nagy betűkkel írni h 128/96 vagy mennyi, azt még telefonon se állnak majd szóba veled merthát a lófasznyi minimum megvan...
    volt már dolgom olyan ÜF-sel aki azért elhintetted h oké h 4megabit helyett felet kapok, de ez benne van a minimumban, mondom tudom, de nem fogdaom el, ok akkor jelenti...szal sokat nemhiszem h fog jelenteni ez sajna, amikor olyanokat megcsinálnak h az ember 3 nap alatt leszed kb 15-20 gigát és tök véletlenűl 1 hétre fél megára csökken az internete, majd visszaáll...tök érdekes véletlenek történnek manapság :|
  • bertino
    http://www.hwsw.hu/hirek/37024/nhh_savszelesseg_szolgaltatok_kormanyrendelet_229.html
  • Narusco
    váltottam tréonlálynnál a 4mbit-ről a 8mbitre, a 68XX FT-sre... lett belőle 83XX mire a fizetéses oldalra értünk, pontosabb részleteket nem tudok adni, de olvassátok el... megcsináltam a váltást neten kb vasárnap, és azóta nem telefonáltak... most már lehetne valami
  • Sanyix
    1. ilyenre soha sem jönnek rá, nem gondolkoznak. Mellesleg nincs olcsóbb, azt a párszáz forintos különbséget ne nézzük már olcsóságnak...

2. akkor menj fel az oldalukra, és olvasd el.
  • 5c0rp330n
    milyen finoman fejezted ki magad :)
  • 5c0rp330n
    1.: fura. és? új üzleti stratégia, talán rájöttek, hogy mostmár nem elég ha az emberek pofájába nyomják a reklámokat, mert kicsit is körülnézve könnyen ki lehet deríteni h melyik az olcsóbb csomag.
    2.: ez tudtommal egységesen létezik midnenhol és szolgáltatóváltásnál ilyen nem létezik, a váltás szünetmentes.
  • kirol
    Hát igen, nem lenne rossz.
  • Sanyix
    pff loál eurodocsis 3... aki nemtudná az a kábelnet alapja. ha még csak 2.0-van most, akkor is egyszerű eszközcserékkel át lehet állni 3.0-ra, semmi kábelezés nem kell ott ahol van már trékábel.

VÉGRE MOSTMÁR A KIBA FELTÖLTÉST EMELHETNÉK AZ ISTEN BAXXA RÁJUK A POKOL KAPUJÁT MÁR.
  • Kandurex
    Videó telefon, IP TV, HD TV, online-videótéka és mozi rendszer stb.
  • bertino
    ugy legyen.
  • kulabácsi
    ideje lenne már csinálni vmit...
  • Kandurex
    nyugi ebből lesz valami, a T vezér már hetekkel ezelőtt kiadta, hogy optikait kell húzni, szóval ez 100% -os hír (belső infó)
  • ChaosTeam
    Vajon ekkora sávszélesség kinek és mire kellhet? Minden bizonnyal semmi illegális letöltés vagy ilyesmi....
  • bertino
    itt is erről habognak.

kell az ügyfél nagyon a tré-éknek.

100mbites letöltés, aha.
    najo, megprobálok nem ugy hozzáállni, hogy ebből biztosan nem lesz semmi.
    fölírom ezt a postszámot és 4-5 év mulva visszatérek a témára.
  • bertino
    ez mekkora hazugság... :DDDDDDDDdd
  • ToCsEk
    Nem tudom, hogy olvastátok-e már?
  • Sanyix
    1. jel, hogy a tréonlájn volt eddig a legdrágább, sok éven keresztül. Most hirtelen ez lett a legolcsóbb, ami igen fura.
    2. jel, hogy az oldalukon ott van az árak mellett egy kis 2-es szám, miszerint ha nem vagy legalább 3 hónapja adsl/trékábel mentes, akkor nem vonatkozik rád az akció, ami visszavonásig tart
  • 5c0rp330n
    mégpedig? mi ott az átverés? elvileg korlátlan, 8 megabit? mi lehet még? most is egy ugyanilyen csomagban vagyok csak 4 megabites és más szolgáltató, de a feltételek tutira ugyanazok szvsz..
  • Sanyix
    nem, a tréhóm
  • 5c0rp330n
    mármint hol? digi tv-nél?
  • Sanyix
    van ott apróbetű. 100% átverés.
  • 5c0rp330n
    nem hangzik rosszul. sztem a napokban én is átváltok erre a 6890 Ft-os 8megabites csomagra, lejárt a hűségem, és most uyganennyit fizetek, fele ilyen gyors csomagért. furcsa, hogy a t adja kb a legolcsóbban ezt a csomagot, eddig kimagaslóan drága volt a kisebb szolgáltatóknál, most pedig alattuk van..
    vagy tud valaki valami jó kábelnet csomagot vagy másmilyen megoldást? van ez a digi tv pl, fele annyiért 30/20 megabittel, csak itt persze még nem tudják kiépíteni gondolom..
  • Newfronter
    512 a feltöltés a papíron, csak megjegyzem.
    DE akkor leírom mégegyszer hogy mi a helyzet mert nem tudtad megérteni.
    Szóval 2Mbit-el töltök fel, és nemtom hogy mi az oka, de így van, valószínű egy hiba miatt lettem beállítva ennyire. Amíg ez van addig örülök, de biztos észreveszik majd egy idő után és visszaállítják a régit.