4394
2007. januártól-tól folyamatosan állítják át, A sávszélesség emelése minden ügyfél esetében automatikus.
  • roberrtto
    Na ma rendeltem meg a t-home-nál a netet, online, viszont telefonon akárhány ügyintézővel beszéltem, mind mást mond, hogy mikor fognak váltani.15.-én jár le a hűségem a másik szolgáltatónál.(vagyis holnap)Kinek mi a tapasztalata, hány nap múlva lesz t-home netem a megrendelést követően?
  • autoszimulator
    Ja és akkor meg minket hívnak hogy nem megy, szakadozik, meg lassú, aztán mit mondjál ugye, mikor látod hogy felét se bírná...
  • 5w0rdf15h
    ja és megcsillagozva alul apróbetűvel hogy a minimum az 1 mbit...
  • autoszimulator
    miért kell ennyire kisarkítani már ezt a technológiát... lassan ott tartunk hogy papíron 100 megabitet hoznak ki a dsl vonalakból.
  • ChaosTeam
    Gondolom nálad mindennapos dolog, hogy ha bármi bajod van a netszolgáltatóddal vagy telefon vagy tévé szolgáltatóddal, akkor Budapesten felülsz a vonatra és elvonatozgatsz Szolnokra és elintézed, majd visszautazol haza, mert ugye a Telefon meg az E-mail mire is van.

Ja nem, gondolom neked a szomszédodban van a szolgáltatód és csak átruccansz hozzájuk, azért mondod ilyen nagy arcal, amit mondassz.

Én tudod elvárom, hogy egy szolgáltató szolgáltasson és ne ugráltasson.

( Mellékesen voltam náluk és el is intéztem, elvileg már nem kapok több számlát... )
  • bertino
    ha 500méterre van max DSLAM, meglesz.
  • 5w0rdf15h
    jah 25...de minimumnak csak 4 van beírva szal...
  • roberrtto
    Na T-home-nál megjelent egy 25 megás net 10 ezer Ft-ért.Kiváncsi vagyok, hogy tényleg meglesz-e a 25.
  • kirol
    Bakker mit össze tudsz itt szenvedni!

De látom élvezed. Különben ennyi idő alatt már azt is el lehetett volna intézni, hogy te legyél az Externet ügyvezető igazgatója.
  • ChaosTeam
    Tegnap kaptam fizetési felszólítást az Externettől... Telefont nem lehet elérni, mert folyamatosan "minden ügyintézőnk foglalt", emailre szokás szerint nem válaszolnak, igaz csak tegnap írtam, lehet jön majd válasz még idén, úgyhogy ma mehetek el az Externet ügyfélszolgálatára.
  • 5w0rdf15h
    nekem pl egyáltalán nincs bajom vele....sőt, még jobb is mind kéne :D
  • kulabácsi
    valszeg a telefonvonal nem bír nálad se többet :|
  • bertino
    esetleg ha kiprobálnád router nélkül, ki is derülne... :)
  • roberrtto
    A mostani szolgáltatómnál is csak 4 megát kapok általában, holott 8 megás netem van, lehet ez nem is a szolgáltató hibája hanem helyi viszonyok miatt van igy vagy nem tudom.Az nem befolyásolhatja, hogy routerrel meg van osztva?
  • kulabácsi
    4 megát talán meg is kapsz...
  • Narusco
    pár hsz-el ezelött azt anyáztam, olyan.
  • ToCsEk
    hát arról inkább nem mondok véleményt hogy megéri-e :D
  • roberrtto
    T-Home-nál akarok 8 megás netet,kinek mi a tapasztalata, nincs vele gond?
    Most eléggé megéri 7000 Ft-ért.
  • ToCsEk
    még jó a net :D
  • ChaosTeam
    Legújabb fejlemény, ma megkaptam az októberi havi UltraWeb ADSL számlát is, természetesen a fizetési határidő szeptember 29. vagyis, már a megkapás pillanatában 2 nappal késve tudnám csak befizetni, amit persze nem fogok megtenni, mert én már rég felmondtam, amiről visszaigazolást is küldtek. Most írtam nekik egy E-mailt, hogy mivan, hátha válaszolnak.

Ha nem válaszolnak, akkor majd telefonálok 8 napon belül...
  • bertino
    sokan érvelnek ezzel sajna.

a szolgáltatást nem azért fizeted, mert igénybe veszed, hanem mert be van kötve, tök8, hogy használod vagy sem, ha be van kötve és él az előfizetés, akkor fizetned kell.

ha felmondta a szerződést, akkor valoban nincs félnivalója, de az is más kérdés, ha egy gyökér szolgáltato több honap multán sem látja figyelmeztetések ellenére, hogy ügyfél már rég felmondta az előfizetést.
  • kirol
    Amúgy téged komolyan nem értelek.
    A szerződésed lejárt, nem vagy kötelezett már az égvilágon semmire.
    Akkor mi a probléma?
    Ő azt küld, amit akar, olyan csekket bármit, amit csak szeretne.

Te meg kidobod. Persze nem netezel az ő felhasz. nevükkel.
    Így nem veszed igénybe a szolgáltatásukat se és mindenki boldog.
  • ChaosTeam
    Jó neked :D Én meg már nyár elején felmondtam az Externet ( pontosabban UltraWeb) ADSL-t, ami azóta "Felmondás" alatt van, ennek ellenére szeptemberre kaptam csekket.... neked adjam? :D
  • bertino
    cikk, 1 km-en belül adott központtol fog működni a dolog.
  • ToCsEk
    nah az a k*rva externet is eláshatja magát.. 3hete b*sznak mailra válaszolni és azt a k*baszott telefont se veszik fel... 16.án járt le a szerződés így persze, hogy nem tudjuk meghosszabbítani... köv hónapra persze hogy nem küdltek fizetési csekket.. marha kíváncsi leszek, hogy holnap lesz a net....
  • bertino
    na.
    annyi infóm van még erről a 25 megásrol, hogy itt már nem nevetséges a vállalt minimum érték, hanem egész tűrhető.

szal olyan nagy probléma reméljük nem lesz :)
  • bertino
    naja.
    én nem is vitatom, csak valahol még ilyen sincs. :|

szar ez az egész DSL ugy, ahogy van.
  • kulabácsi
    pesten lakom, itt sem sokkal jobb :)
  • bertino
    hát tul sok helyen még uccse lesz sajna.
    gondolom megint pest a mérvadó ezen a téren.
    mi külsősök meg adhatjuk le az ujabb lassulásosokat, amiket ezrével küldenek az előfizetők.
  • kulabácsi
    kérdés h hol és h milyen csomagok lesznek, ha nekem aszongya h ad 8 megát de azt oda is adja, akkor nem sírok h nem jönne a 25, de az h 4 megát se tud adni, azért már sírok...
  • bertino
    VDSL 25M-át állítólag T 1 nap mulva árusítja.
    szerintem a valos érték lesz kb. 10 mega szerintem :D
  • kirol
    Bakker 1/1 Gigabit 8700 HUF!
  • bertino
    a technika hazájában... már gigabitet adnak :)
  • Livius
    Akkor örülj ha van 3.5-4Mb. Mondjuk nem hiszem hogy 40 km-re van, mert akkor ennyi se lenne, de biztos nem 2 km-ren belül van, ahol a 8 Mb elérhető.
  • Narusco
    a központ 40-50km-re van. errefelé mindenki trés, ugyanis csak ez van.
  • Livius
    Szerintem ne is gondolkozz 8Mb-be, hacsak nem a szomszédba van a központ és a környéken 5-6 ember ADSL-es csak.
  • Bmx01
    Én most Invitelnél vagyok 4M-ás vonal + telefon 7000ft összesen,
    telefont csak akkor számol ha használjuk, net korlátlan
    Előtte T-com os voltam Enternetes nettel csak avval az volt a baj hogy alapdíjba 12000ft-re jött ki ha nem is használtuk a telefont,
    enternetnél csak új bekötőnek éri + lenni a régi ügyfeleket leszarják 5-év múltán sem volt semmi kedvezmény.
    8000ft-ot fizettünk a 4M-ás netért 2éven át de előtte 3évet húztunk még le ott, új bekötőknek + alapból 5000ft hát érdekes.
    Inkább váltottunk..........
  • bertino
    szerintem nem igazán probléma, a fél ország ezzel küzdd.
  • lck #3675
    Az az igazság, hogy a dolognak általában műszaki korlát az oka. Nincs kapacitásuk, vagy ennyit tud a vonal. Így hát sok esély nincs. Csak szemétség ami a reklámokban megy.
  • Narusco
    sajnos tudom... de hátha, egy telefont megér...

mellesleg ennyi erővel azt is kiírhatnák hogy 100mbit / min 5kbps aztán nesze bazmeg tárcsázz, a minimum az megvan. kapja be a tré online. bocs a sok szidós kommentért többet nem fogok.