ADSL - melyik szolgáltató?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Kelt 03.27, postáraadva 31, megkapva 04.03. Fizetési határidõ 04.06.
Amúgy leszarom, befizetem.
Csak vicceltem ám!!
a posta is lehet ludas :|
Nekem miért nem csak hónapok múlva küldik a számlát?
döntsék már el mi van!
Amúgy 3500 HUF kb.
Majd gyûjtök, de nem biztos hogy sikerül, mert 2 napos határidõt adtak. 😄
ahol 99% esélye van, hogy kamatostul behajtják rajtad az egészet.
És azok összevernek?
de nehogy azt hidd, hogy elfelejtik, elõbb-utóbb kiadják behajtásra, hisz ezt legtöbb esetben a rendszer intézi, bár ez ugye szolgáltatófüggõ
nálunk pl. megy ki behajtócéghez a dolog egy bizonyos idõ eltelte után. <#eplus2>#eplus2>
Így mibõl tilthatnak ki?
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Diablo3 Battletag: MoMo#2340 http://eu.battle.net/d3/en/profile/MoMo-2340/hero/39319986
Van valaki a XXII. kerületbõl akinek színtén az esti órákban szakadozik a nete? Nálam Január óta ilyen szar, Telekomnak ki van adva a hiba már egy hete, de lószart se csinálnak, tegnap azt mondták, valamit javítottak, úgy hogy nézzem jó-e. Erre ma csak 9 szakdásom volt 18:22 óta. Szép hálózat lehet itt. Nálam már minden eszköz ki lett cserélve újra, kivéve a Splitter mert a T-pontban december óta nem tudnak adni, nincs készleten nekik.
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
Asus P8H67-M PRO / Intel Core i5 2400 (4 x 3.1GHz) 6MB / Corsair 8GB XMS3 PC3-10666 1333MHz (2x4GB) / VTX3D ATI Radeon HD 6950 2 GB
http://businesstelecom.hu/
Elektro-Light (1Mbps) akciós ! 1 280 kbps 128 kbps 2 386 Ft
Elektro-Alfa (4Mbps) akciós ! 4 480 kbps 256 kbps 5 746 Ft
Elektro-Béta (8Mbps) akciós ! 8 096 kbps 512 kbps 7 666 Ft
Jelenleg az Interware-nél vagyok "Tiszta ADSL" csomagon, ami ugyebár telefonelõfizetés nélküli internet. Ha én nem akarom tovább hosszabbítani a következõ évre velük a szerzõdést, hogyan mehetek át más szolgáltatóra? Nem nagyon értem mi van ha nincs telefonelõfizetésem és szolgáltatót váltanék.
Asus P8H67-M PRO / Intel Core i5 2400 (4 x 3.1GHz) 6MB / Corsair 8GB XMS3 PC3-10666 1333MHz (2x4GB) / VTX3D ATI Radeon HD 6950 2 GB
Egy Internet-szolgáltatótól. Pont egy másik Internet-szolgáltatótól ment át a másik ügyfél, és ezzel volt gondja. A pontos részletekre nem emlékszem, de utánakérdek.
1. Szolgáltatóváltás esetén a régi szolgáltatónak bizonyos ideig (talán egy hónapig?) biztosítani kell a régi postafiókodat.
2. Egyes rendszerek biztosítanak erre lehetõséget. Nézz szét esetleg a webes levelezõ rendszeben.
3. Esetleg kérdezd meg az ügyfélszolgálaton, hogy meg tudják-e oldani. 😉
Ha szolgáltatót váltok akkor lehet kérni olyat hogy az e-mail címet átirányítsák??
Diablo3 Battletag: MoMo#2340 http://eu.battle.net/d3/en/profile/MoMo-2340/hero/39319986
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
sajna sok ilyennel találkozni a mindennapok közt 😞
nagyon kevés olyan hibabejelentésem van nekem is feléjük, ahol ténylegesen elhárítják a hibát
Az biztos, hogy csak a modemet ki és bekapcsolva tudtam újra kapcsolódni.
Bejelentve a hibát vagy kijöttek és cserélték a modemet vagy(és) a központban kellett valamit állítani.
Azért írom ilyen furán mert már nem tudom melyik kapcsolódott ehhez a hibához azis lehet, hogy cserélték a modemet és mivel azután se lett jó
teszt üzemmódban azután nézték meg a helyi központban.
Az elõzõ alkalommal kiküldtek egy tcomos csávót, bemérte a vonalat, azt mondta nincs a vonallal semmi baj aztán elment. Természetesen pont akkor nem csinálta ezt a jelenséget.
Szûrõt kiiktatva, másik modemmel, másik géppel is próbáltam, ugyanez.
Mitõl lehet ez, vagy inkább hogy lehet megoldani?
tökjo szivatni, mert mindenre ráharapsz, kivéve multkor 😄
Szerinted telefonon kérdezgessem õket amikor megszáll az ihlet, hogy vajon éppen mennyi az aktuális forglmam? Érdekes ötleteid vannak. Vicces lenne.
Jelszót is telefonon váltassak. Ez is jó ötlet.
esküszöm nem bánom, hogy elmentél tõlünk 😄D
Itt hol van olyan oldal, ahol a havi le/feltöltéseimet megnézhetem, jelszót változtathatók stb.?
Meg mi az smtp szerver címe?
pl Iker vonalunk volt és számváltozás kellett az Internet miatt és direkt könnyen megjegyezhetõt keresett nekem a régi helyett elõtte megkérdezve megfelel-e.
Aztán mikor szolgáltatóváltásom volt T-Com-tól TV-Net-hez akkoris nagyon segítõkész volt így sikerült zökkenõmentesebben váltani. Persze nem teljesen simán, de ez már nem rajta múlott.
Persze lehet a többség nem ilyen de õ emberileg is segítõkész és nagyon aranyos volt
én speciel egyszer beszéltem velük életemben, az is sok volt...
de ez biztos hasznos info sokaknak 😊
Akkor mûködött, ha jól emléxem 3 jegyû szám volt és azt beütve rögtön csörgött az ügyintõzénél és felis vették
Most lehert máshogy van de itt a menütérkép
http://www.t-com.hu/egyeni/doc/1412_menustruktura.pdf