ADSL - melyik szolgáltató?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

valami kultúrális adó vagy mi

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

kirol
Hallottatok valamit arról, hogy valami adót akarnak júniustól kivetni a net-re?

bertino
ja, hát igen, ilyenkor sok idõt nem adnak

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Szar lenne, ha a posta állítaná ki a számlát, ugyanis annak a dátumáról beszélek, nem a postai bélyegzõérõl.
Kelt 03.27, postáraadva 31, megkapva 04.03. Fizetési határidõ 04.06.

Amúgy leszarom, befizetem.
Csak vicceltem ám!!
bertino
honnan tudjam ?
a posta is lehet ludas :|

kirol
Zsír gyorsak lehetnek! <#vigyor3>

Nekem miért nem csak hónapok múlva küldik a számlát?

bertino
igen, az 99%, hogy a teljes havi sztornószámlája, ami helyett kiállították a törthavit... :_ )

Anno kiküldték a számlát a 0 HUF-ról, most meg már pénzt akarnak.
döntsék már el mi van!

Amúgy 3500 HUF kb.
Majd gyûjtök, de nem biztos hogy sikerül, mert 2 napos határidõt adtak. 😄
bertino
mellesleg 10 napot nem bírsz kifizetni ? mennyi az összeg ? eléri az 5k-t ? <#idiota>

bertino
ha nem vernek össze, akkor megy jogi utra
ahol 99% esélye van, hogy kamatostul behajtják rajtad az egészet.

De tökjó! 😄

És azok összevernek?
bertino
ja, ez más.
de nehogy azt hidd, hogy elfelejtik, elõbb-utóbb kiadják behajtásra, hisz ezt legtöbb esetben a rendszer intézi, bár ez ugye szolgáltatófüggõ

nálunk pl. megy ki behajtócéghez a dolog egy bizonyos idõ eltelte után. <#eplus2>

De már eljöttem tõlük. És most 2 hónap elteltével jutott eszükbe, hogy kiszámlázzanak 10 napot. 😊

Így mibõl tilthatnak ki?
bertino
értelemszerû tiltás ?

Akkor mi van, ha nem fizetem ki a számlát?
tarti19
10/1-es dsl 8K
Monortel

bertino

mrzed001
Nincs tiltva, nincs korlát

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Sziasztok! Valaki megtudja mondani a Digi internetnél 20Mbites van adatkorlát ?? És torrentezés le van tiltva??

Diablo3 Battletag: MoMo#2340 http://eu.battle.net/d3/en/profile/MoMo-2340/hero/39319986

Hello!
Van valaki a XXII. kerületbõl akinek színtén az esti órákban szakadozik a nete? Nálam Január óta ilyen szar, Telekomnak ki van adva a hiba már egy hete, de lószart se csinálnak, tegnap azt mondták, valamit javítottak, úgy hogy nézzem jó-e. Erre ma csak 9 szakdásom volt 18:22 óta. Szép hálózat lehet itt. Nálam már minden eszköz ki lett cserélve újra, kivéve a Splitter mert a T-pontban december óta nem tudnak adni, nincs készleten nekik.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

bertino
hívd fel õket, megmondják

jimbo5
Errõl nem tud valaki valamit? <#help>

Asus P8H67-M PRO / Intel Core i5 2400 (4 x 3.1GHz) 6MB / Corsair 8GB XMS3 PC3-10666 1333MHz (2x4GB) / VTX3D ATI Radeon HD 6950 2 GB

Breki33
Alig 66 forintal több mint a mostani

Szerencsére nálam a TV-net nem emelt így 7600 a 8-Mbs-es
Breki33
Ezt ismeri valaki?

http://businesstelecom.hu/

Elektro-Light (1Mbps) akciós ! 1 280 kbps 128 kbps 2 386 Ft
Elektro-Alfa (4Mbps) akciós ! 4 480 kbps 256 kbps 5 746 Ft
Elektro-Béta (8Mbps) akciós ! 8 096 kbps 512 kbps 7 666 Ft
bertino
tényleg jó és szókimondó

lck
Jana93
Sziasztok! Tegnap felhívtak minket az Inviteltõl, hogy 3900-ért kínálnak 1 MBites netet. Szerintetek megéri megrendelni?

jimbo5
Sziasztok!

Jelenleg az Interware-nél vagyok "Tiszta ADSL" csomagon, ami ugyebár telefonelõfizetés nélküli internet. Ha én nem akarom tovább hosszabbítani a következõ évre velük a szerzõdést, hogyan mehetek át más szolgáltatóra? Nem nagyon értem mi van ha nincs telefonelõfizetésem és szolgáltatót váltanék.

Asus P8H67-M PRO / Intel Core i5 2400 (4 x 3.1GHz) 6MB / Corsair 8GB XMS3 PC3-10666 1333MHz (2x4GB) / VTX3D ATI Radeon HD 6950 2 GB

Dj Faustus
"ezt az egyes pontot honnan hallottad ? 😄"
Egy Internet-szolgáltatótól. Pont egy másik Internet-szolgáltatótól ment át a másik ügyfél, és ezzel volt gondja. A pontos részletekre nem emlékszem, de utánakérdek.

bertino
ezt az egyes pontot honnan hallottad ? 😄

Dj Faustus
"Ha szolgáltatót váltok akkor lehet kérni olyat hogy az e-mail címet átirányítsák??"
1. Szolgáltatóváltás esetén a régi szolgáltatónak bizonyos ideig (talán egy hónapig?) biztosítani kell a régi postafiókodat.
2. Egyes rendszerek biztosítanak erre lehetõséget. Nézz szét esetleg a webes levelezõ rendszeben.
3. Esetleg kérdezd meg az ügyfélszolgálaton, hogy meg tudják-e oldani. 😉

Sziasztok!
Ha szolgáltatót váltok akkor lehet kérni olyat hogy az e-mail címet átirányítsák??

Diablo3 Battletag: MoMo#2340 http://eu.battle.net/d3/en/profile/MoMo-2340/hero/39319986

Ez a hiba ismerõs. Nálam is este 15 percenként van hogy elmegy. Csak nekem a Modemnek a kapcsolata is elmegy. Már volt kábel csere Modem csere, most azt mondták vegyek még pluszba a telefonok elé egy szûrõt, de persze a T-pontokban már 2 hete nem tudnak adni mert nincs nekik éppen. Nah memgnéztem végül úgy egy este, hogy a telefonokat kikötöttem, de ugyan ez volt, sõt 2 szer is elment a modem kapcsolata. Még esetleg a régi fehér Siemens xpresslink szûrõm lehet szar. De én szerintem Ezknél lesz a gond, csak szarnak megnézni, egybõl rámkenik hogy nálam szar valami.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

bertino
hidd el, hogy pont arra a kis idõre állították be jol 😉
sajna sok ilyennel találkozni a mindennapok közt 😞

nagyon kevés olyan hibabejelentésem van nekem is feléjük, ahol ténylegesen elhárítják a hibát

Breki33
Ha jól emléxem nekem korábban volt hasonló

Az biztos, hogy csak a modemet ki és bekapcsolva tudtam újra kapcsolódni.

Bejelentve a hibát vagy kijöttek és cserélték a modemet vagy(és) a központban kellett valamit állítani.

Azért írom ilyen furán mert már nem tudom melyik kapcsolódott ehhez a hibához azis lehet, hogy cserélték a modemet és mivel azután se lett jó
teszt üzemmódban azután nézték meg a helyi központban.
Devids Pro
be lett jelentve többször is (most is.
Az elõzõ alkalommal kiküldtek egy tcomos csávót, bemérte a vonalat, azt mondta nincs a vonallal semmi baj aztán elment. Természetesen pont akkor nem csinálta ezt a jelenséget.
bertino
be kellene jelenteni hibára és akkor tudnának is a meghibásodásról 😊

Devids Pro
Az mitõl lehet hogy véletlenszerûen szakad a net? Mostanában 1-2 percenként, de úgy, hogy közben ég a dsl link led, de nem jön be semmi adat. Újratárcsázom akkor meg a "távoli számítógép nem válaszol" hibaüzenet, és ég a dsl link led. Csak akkor tudok újra kapcsolódni, ha újraindítom az adsl modemet. Nagyon idegesítõ, és élvezhetetlen, használhatatlan a net.
Szûrõt kiiktatva, másik modemmel, másik géppel is próbáltam, ugyanez.
Mitõl lehet ez, vagy inkább hogy lehet megoldani?
kirol
Hátha ez neked örömet okoz, akkor hajrá!

bertino
jelentsd fel õket, mert visszamaradottak, most erre mit lehet mondani ? 😊

tökjo szivatni, mert mindenre ráharapsz, kivéve multkor 😄

kirol
Bakker, már megint kezded? Hihetetlen vagy!

Szerinted telefonon kérdezgessem õket amikor megszáll az ihlet, hogy vajon éppen mennyi az aktuális forglmam? Érdekes ötleteid vannak. Vicces lenne.

Jelszót is telefonon váltassak. Ez is jó ötlet.

bertino
leszakadna a karod, ha felemeled a telefont vagy írsz a supportnak ?
esküszöm nem bánom, hogy elmentél tõlünk 😄D

kirol
Az, mert hogy tudok jelszót váltani, megnézni a forgalmi adataimat egyebek?

bertino
akkor most szomorú leszel ? 😞

kirol
Az Invitelnek nincs is online ügyfélszolgálata? 😞

kirol
Na végre mától Inviteles vagyok.
Itt hol van olyan oldal, ahol a havi le/feltöltéseimet megnézhetem, jelszót változtathatók stb.?

Meg mi az smtp szerver címe?

Szerintetek mennyi az esélye annak hogy egy 6 éves Siemens Xpresslink fehér szûrõ rossz, ami maidt az esti órákban beszarik a net 20 percenként?

Breki33
Én megismerkedtem ott egy nagyon kedves ügyfélszolgálatos hölgyel közelebbrõl (Nem úgy) aki nagyon sokat segített.

pl Iker vonalunk volt és számváltozás kellett az Internet miatt és direkt könnyen megjegyezhetõt keresett nekem a régi helyett elõtte megkérdezve megfelel-e.

Aztán mikor szolgáltatóváltásom volt T-Com-tól TV-Net-hez akkoris nagyon segítõkész volt így sikerült zökkenõmentesebben váltani. Persze nem teljesen simán, de ez már nem rajta múlott.

Persze lehet a többség nem ilyen de õ emberileg is segítõkész és nagyon aranyos volt
bertino
nnnnna, jo neked

én speciel egyszer beszéltem velük életemben, az is sok volt...

de ez biztos hasznos info sokaknak 😊

Breki33
van egy kódszám amit beütve egybõl a kezelõhöz lehet jutni, ezt még egy aranyos ügyfélszolgálatos hölgy árulta el nekem pár éve

Akkor mûködött, ha jól emléxem 3 jegyû szám volt és azt beütve rögtön csörgött az ügyintõzénél és felis vették

Most lehert máshogy van de itt a menütérkép
http://www.t-com.hu/egyeni/doc/1412_menustruktura.pdf