4394
2007. januártól-tól folyamatosan állítják át, A sávszélesség emelése minden ügyfél esetében automatikus.
-
hali.valaki vágja ha szólgáltatón belül sebességet váltok az mikor lép életbe?invitelnél váltottam... -
t-online online rendelése zsírkirály, a végén közli h: "A megadott címen az Ön által kért szolgáltatás műszakilag nem létesíthető." szte egyik se, szal csoda h van netem...faszé nem lehet
úgy csinállni h ne keljen órákat beszélgetni vmi buzival telefonon
-
Itt a szomszéd faluban már jóideje problémamentesen működik. ;) -
aha, hát roluk én is hallottam érdekességeket már... van egy kolléga(actel felvásárlása után került hozzánk), aki kapcsolatban van/volt velük, ő is mesélt már. -
Nemtom hol kérnek meg nem, de pl. fibernetnél úgy tudom igen (ez nálunk a "konkurens" internet szolgáltató itt kerepesen). Rájuk tuti, hogy nem váltok, mert ugyan olcsóbbak, de állandó szívás van velük, sokszor nem megy a net, szakadozik, stb. Amatőr 1 banda. -
Nálam eddig 2 évig Enternet volt, most 1 év Invitel, egyikkel se volt semmi gond az áron kívül. -
leszámítva azt a szolgáltatót, ahol mégsem kérnek.
és ilyen nem egy van. -
Lehet, hogy magasabbak az árak nálunk. Viszont cserébe (legalábbis nálam) eléggé megbízható a szolgáltatás (évente ha 1-2 leállás van, az is éjszaka), ráadásul, ha bármi baj van, kijönnek és megcsinálják ingyé (más szolgáltatónál ezért pénzt kérnek pluszban). -
Livius #3745 Hello!
Linksys WRT54GS 7.0 roueterem van. Valaki tud erről valami infót hogy ennek a WAN portja mekkora sávszélességet tud? Mindenhol 10Mb vagy 10/100Mb-t írnak. 25Mb-es új csomaghoz akarom felmérni magamat, hogy milyen az esélyem rá. -
De nálunk olyan kábelszolgáltató van, amin szerintem csak Tcom lehet! -
Fibernet... -
Olyan nincs, hogy Kábelnet+telefon+TV?
Mert csak ADSL-el látok IPTV-t. És a TV-hez meg kell a min. 8 Mbit szerintem. Pláne ha megy a net mellette. -
"Tré-com" vagy mostanában már "Tré-system", ja és azt ne felejtsd el, hogy e mellett van még vonalas telefon is ami plusz 3k pénz...szóval annyira azért nem kell tőle elesni :/
-
sosem lesz 8 mega.
sajna. -
Hova mentél?
Ennyi pénzért a 8 Mbit az jó, enyémhez képest!
(4Mbit 7590 HUF) -
hm, most váltottam 4mbit -ről 8mbit -ra,..háát,...kb. 2mbitet emelkedett a sebesség :/ viszont a jó, hogy ugyanannyit fizetek a tré-com -nak, mint eddig illetve 10Ft -al kevesebbet 6890,- pénzt, végül is megérte,...de azért még se lobog a hajam a szélvész internet hozzáféréstől... -
Ok. Akkor nem szóltam. -
A 8 mbit 6500ért kábelnet. Nem ADSL. -
oks.
thx a választ. -
Az invitel régi üzletpolitikája az volt, hogy minden újat csak a t-com után. Ez volt az IPTV esetében is. Tehát ami bevált a t-nek, azt megpróbálja az invitel is. Ebből adódik az is, hogy amíg a t-com nem fog optikát építeni, addig az invitel se fog. -
lehet tudni esetleg invitel mikor vált optikára ? na nem mintha fontos lenne vagy érdekelt lennék a dologban, egyszerűen csak érdekel van-e erről valami info. -
Hivatalosan már nincs lehetőség díjcsökkentésre, de megoldható. Ez, ha minden igaz 1000ft-os havidíjcsökkentést jelent. Amit te mondasz 4mbites havidíjat, az az új előfizetőkre vonatkozik és 7290 ft. a 6500ft-os díjcsomagot nem tudom, ki mondta, de az ugyanúgy 4mbites. Ez azoknak az ügyfeleknek jár, akiknek már lejárt a hűségidejük. A 8mbites csomag ugyanebben az esetben 7990 ft. -
Na ha ott vagy. Hátha tudsz válaszolni.
Mint írtam 7590 Ft a 4 Mbit most nálatok.
Azt mondta tegnap egy ügyfélszolgálatos, hogy a hűségidő végén van lehetőség díjcsökkentésre.
Ez igaz?
Mert 6500-ért 8 Mbit-es netre tudok átmenni, és majd át is megyek, ha nem változik a díjam. -
Invitelnél vagyok, itt az intraneten meg tudom nézni azoknak az előfizetőknek a vonalát, akiket már bemértek. De, ha betelefonáltok, elvileg akkor is megtudják mondani. -
Mert te Tcomnál vagy? Vagy olvasol a tel.számból?
Engem is érdekelne amúgy. -
dobj egy privit a telószámotokkal és megmondom ;) -
Én is, de rohadt magasak az árak náluk. 7590 Ft a 4 Mbit.
6500-ért 8 Mbit-es netre tudnék most átmenni. Amit ha nem változtatnak, januárban meg is teszek természetesen.
Ez mondjuk kábelnet TréCom-nál. Ez rendesen megy is 8 Mbit-el? Mondjuk van 1 év próbahónap.
A legjobb az egészben, ha 1 évig átmegyek ide, 1 év múlva új előfizető is lehetek ADSL-re, akik olcsóbban kapják a netet, mint a szolgáltatóváltók. -
hurok átengedési ár csökkenésről hallgatnak megint? -
hát ezt csak isten tudja meg akik bemérik neked ha szükség van rá :D -
Jól hangzik, én is inviteles vagyok, vajon mekkora sávszélt bírna az adsl vonalam? -
Sebességkorlát nélküli internet az Invitelnél
Október elejétől sebességkorlátozás nélküli csomagok is elérhetőek az Invitelnél. Az új forgalomkorlátos csomagok előfizetői a lakóhelyükön elérhető legmagasabb sávszélességet kihasználhatják - írja az Index.hu.
Sokszor lehetett hallani arról, hogy az ISP-ket megbüntették azért, mert a reklámozott sebességek miatt a felhasználók csupán töredékét tudták kihasználni. Talán ennek a hatására, hoztak egy új rendeletet, amiben a szolgáltatónak, már a minimum sebességet is fel kell tüntetniük jól látható helyen.
Az Invitel egy radikálisan új megoldással állt elő. Legújabb csomagjainál nincs letöltési sebesség ígéret. Nincs határ, a felhasználó annyival tölthet amennyivel a vonalán a maximum. Persze „korlát” is van. A kezdőknek ott az 1 GB vagy 5 GB –os havi adatforgalmat tartalmazó díjcsomagok, amik azonban valóban kezdőknek való, egy 4-5 megabites vonalon ezek pár óra alatt bőven túlléphetőek. Az extra GB-ok pedig nagyon drágák, 1 plusz GB adatforgalom 990 forint, viszont maximum 7 GB-nyi túllépést kell csak kifizetnie a felhasználónak.
Az „extrém” felhasználókra is gondoltak, így van sebesség és adatforgalom tekintetében is korlátlan csomag, ez is csupán 7 990 Ft.
(via Index.hu, Invitel)
érdekesnek tűnik, de az ötlet jó -
roberrtto #3722 Edimax routerrel, hogy kell logikailag IP-t váltani? -
Gyakorlatilag meg van. Nekem 2 napig mindkét szolgáltató működött :) -
:) -
roberrtto #3719 Szünetre annyit mondtak, hogy pár perctől 1-2 óráig tarthat, csak nem bánnám ha minnél előbb átvenné a T-Home a Businesstel-től. -
persze ez a kamu...szünetmentes átvétel nincs elvileg.. -
valamivel etetni kell a leendő ügyfelet. -
:D -
roberrtto #3715 Na ez király, az egyik kedves ügyintéző meg azt mondta, hogy a hűségidő lejárta előtt pár nappal rendeljem meg, mivel lehet másnap már át is veszik a másik cégtől a netet.Imádom ezt...:) -
30 napon belül...nekem 29. napon jött ki és hozta a modemet......