ADSL - melyik szolgáltató?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.: mobilize.hu :.
szereld magad a csomag vagy anno még a szolgáltató adott modemet ?
ha sz.m. és lejárt a gari, megmondják vegyél ujat, vagy ki se mennek.
ha szolgáltatói modem, azt a trénél ingyér cserélik, mert anno olyan rendszer volt, hogy õk vitték a modemet az elõfizetõhöz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
És amikor letelik a 3 hónap és új elõfizetõként jelentkezek +X forintot kell fizetnem az ADSL vonal létesítéséért?
Ha igen, akkor mennyi az az X ft?
Szóval ha nem látod itt a körzeted, akkor T-comos vagy, ami annyit jelent, hogy hiába kötteted ki a telefont, és köttetsz be újat, ettõl még leszel új elõfizetõ, legjobb tudomásom szerint... De megvan a lehetõséged arra, hogy a T-com vonaladon más szolgáltatót vegyél igénybe, pl Invitelt... Ezek jó áron szoktak menni, mert minden cégnek célja elcsábítani a felhasználókat a konkurenstõl... Szóval össze kell vetned az árakat, T-com, Invitel, s további, nálatok is elérhetõ szolgáltatókat, s a legjobb árút igényelni. Szerintem mindegy hogy melyiket, mert probléma azzal már ritkán van, igazi gondok mindig a vonallal vannak, az meg ugye nem változik, ha eddig jó volt, ezentúl is az marad.
T-comot nem ismerem, de azt tudom, hogy pl Invitel ívbõl leszarja a jelenlegi ügyfeleket, azokat meg fõleg, akik semmiképp sem tudnak mást választani, csak õket. Egyedül T-com területen kínálnak normálisnak mondható árakat. De Invitelt gondold át kétszer, szorozd meg kettõvel, adj hozzá mégegyet 😊 És ha ennyiszer átgondoltad, akkor válaszd õket 😊
.: mobilize.hu :.
Ha van valakinek iceDSL-e,megírhatná jó vagy rossz véleményét,mert most akarok váltani gts datanetrõl,és még nem is hallottam róla!
Az ára elég tûrhetõ😊
köszi
Az IceNet-et probaltam nezni, de csak ezt az oldalt talaltam: IceNet -ezen az oldalon nincs semmi, betudna valaki linkelni az ajanlatukat?
Probaltam hivni most a T-home-t sikertelenul +mailt is irtam nekik kozben: hogy mennyi a ktge+atfutasi ideje ha a mostani telefonvonalat lemondom+ujat kottetek be. -Szerintem egyebkent nyilvan nem lehet ilyet csinalni, vagy van vmi buktato mert akkor mindeki ezt csinalna hogy akcios ADSL-t tudjon bekotni
angliáról van szó, de csak ugy átolvasni érdemes végülis.
Icenet=IceDSL-nek vettem <#vigyor5>#vigyor5>
TvNetwork egyik akciós cucca sem érhetõ el nálunk :SSS (Kecskemét)
http://flickr.com/photos/zolika90/
De én a helyedben itt lehet az icenet-nek néznék utánna
Amúgy melyik számot hívtad?
Nekem általában egy két perc alatt felveszik pedig egy párszor már hívtam õket.
adsl tudomásom szerint a vezetékes telefonszolgáltatók vonalán megy, t-home - invitel - hungarotel.
nálunk is van ilyen már, mivel nem vagyunk 24 órában...
Pl ez.: http://www.invitel.hu/Nyitooldal/LakossagiSzegmensFo-LOUT1/nettel
Vagy Tele2, UPC? Vagy ez mind T-comos vonal?
Meg regebben olvastam olyat hogy rendelje meg nalunk a telefonvonalat is ami olcsobb mint a t-com
Most jelenleg ennel probalkozok, amit mar lent belinkeltek:
TvNetwork
Ez most igaz hogy 2890Ft lenne a havidih egy 10Mbit-es ADSL-re, igy hogy nekem most nincs a T-com vonalomon ADSL vonal es nem uj elofizeto vagyok? -nem latok erre korlatozasokat +gondolom Budapest egesz teruleten ez elorendelheto..
Probalgatom hivni oket de nem veszik fel, majd hatha visszahivnak (van ilyen opcio, nem rossz😊
és melyik szolgáltatóra gondolsz ? 😊
ha a telefonszámon volt a megrendelést megelõzõ 3 honapban adsl, nem vagy uj elõfizetõ.
uj számnál értelemszerûen nem lesz ilyen.
A telefon lemondasa az nem rossz 5let. Ha lemondom a T-comnal majd egybol kottetek be egy ujat akkor mar uj elofizetonek (3 honapon belul nem volt rajta ADSL) szamitok? mennyibe kerulhet egy ujra bekottetes?-na majd utannajarok...
Meg egy lehetoseg: Lemondom a T-comos vonalat es egy masik szolgaltotonal rendelek olcsobb telefonszolgaltatast+internetet egyutt, igy meg olcsobb is lehet talan -erre valakinek egy jo ajanlata?
érdekes lenne, ha a szolgáltató hibájából neked kéne szívni, mint elõfizetõnek.
vagy ha ez nem járhato ut, akkor mondjátok le a T tel-t (természetesen ha ez nem probléma) rendeljetek uj számot és arra mehet uj elõfizetõként valami olcso adsl.
szét kell nézni igazábol e téren.
Az externetnel szolgaltato valtassal szerettem volna lemondani az elofizetesemet, erre lemondtak az ADSL vonalat aminek hala dragabb lesz az uj helyen megkotott elofizetesem. Meg folyik a harc hogy allitsak vissza, de nem sok remeny van hozza.
A kerdesem, hogy tudtok valami jo/olcso szolgaltot ajanlani, ugy hogy nem szolgaltatovaltassal rendelnem elo+ugye mar az elmult 3 honapban mar volt rajta ADSL szogaltatas? -sajnos otthon nincs net igy nincs nagyon lehetosegem keresgelni😞
Neztem ezt az uj 3G-s opciot, az utcankban nincs lefedettseg, a kabeltv-s neten meg hanyagolnam igy marad az ADSL. T-com vonalunk az van es maradni is fog.
Koszi szepen elore is a segitseget
Direkt még pénteken felhívtam szolgáltatóm, hogy mikor is jár le a hûség. Már korábban is beszéltem velük, most megint megerõsítettek, hogy 7-én, azaz tegnap.
Olvastam ICE DSL oldalán hogy õk elintézik a dolgokat, csak ne legyen hûségem és tartozásam. Gondoltam én ezt naívan. Mert mire ma hazaértem, szolgáltatóm küldött egy decemberi számlát, listaáron, 3490 Ft-tal.(eddig 2000/hó volt). Namost ezt hogy a picsába gondolták?
"X" szolgáltatónál A napon lejár a szerzõdés.
"Y" új szolgáltatónál "A" napon nem lehet szerzõdést írni a váltásról, mert akkor még hûség van X-szel, tehát gondoltam "B" napon fogom megírni. Számlatartozás is kizáró ok.
Erre "X" gondol egyet, és "B" napra, "A"-nak után egy nappal már meg is jött a számla, ergo nem tudok kötni szerzõdést.
Idézet "Y" honlapjáról:
"Figyelem! 2008 augusztus 15-én megváltozott a szolgáltatóváltás menete. Önnek már nem kell felmondást küldenie a korábbi ADSL szolgáltató felé, Ön egyszerûen meghatalmazza az ICE DSL Kft.-t, és mi elintézzük felmondását a korábbi szolgáltatónál!"
Lehet naívság, de úgygondoltam , és az ICE DSL (Y) ügyfélszolgálata azt mondta mikor hívtam õket 1 hete, hogy õk elintéznek mindent. Holnap megy a telefon Drávának, hogy ugyan miért kaptam számlát, balhé, stb.
És végére a slusszpoén:
Ice DSL szerzõdésébõl,amibe nem olvastam bele eddig mert úgygondoltam elég a megkötéskor, ez tette rá az i-re a pontot, és baszta ki a biztosítékot az agyamban:
"Figyelem! Ha nem a korábbi szolgáltatónál használt sebességet választja ki, akkor a szolgáltató váltás elutasításra kerül!"
Namost akkor nekem , hogy a francba lehet gyorsabb netem (most 1 megás), úgy hogy ne legyen kibasznagy ráfizetés és netkimaradásom se legyen? (Kecskemét kp, TVnetwork gyors nete nincs , szélessáv szerint ICE DSL a legjobb választás 2,5mbit/3190Ft....)
adsl szolgáltatáshoz az is kell.
(Nem érdekel, hogy Pesten 20 Mbit/s-os 3G van, meg Amerikában ingyen Gigabit, mert nálunk ilyen nincs!)
yepp.
"UPC-nél már be van kötve kábeltévé, akkor elvileg azon a kábelen jön majd a net is?"
yepp.
"Ha a T-Home-nál lejár a hûségnyilatkozat 8.-án, akkor utána automatikusan megújul, vagy már nem lesz?"
1412-n megmondják, már nem valószínû.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
http://webshop.t-home.hu/WHPackageWizardAskAddressCmd
És simán lehet 9 megabites netet választani
És így a végén a rendelt csomagok fügvényében kedvezményt kapsz
Most 8-at fizetek a 4 megásért, ha váltok 7ezer lesz a 8 megás.
de nem sok szarakodás van nálam az új modemmel mivel elvileg marad a régi
szerzõdést meg elküldik aláirom és visszaküldöm nekik a többit õk intézik
De elõtte énis a T-Home-t néztem de sztem azt az ip-t-vel esetleg telefonnal együtt akciós csomagban érdemes.
és hogy még olcsóbb is <#worship>#worship><#nevetes1>#nevetes1>
Remélem egy év múlva a belsõ is lesz.
És is befizetnék rá, be b@sznak itt is jelen lenni.
Szóval normál adsl lenne náluk is, ennyiért:
max. 8 Mbit
bruttó 7980 Ft
Ez T-comnál 1000el olcsóbb és nem kell szerzõdéssel, új modemmel és ilyenekkel szarakodni.
Szerintem ez a D-ottHON nincs, de nem láttam sehol feltüntetve, hogy egyáltalán hol érhetõ el.
Itt se digi, se UPC, T-comnak sincs a 25megás elérhetõsége...