4394
2007. januártól-tól folyamatosan állítják át, A sávszélesség emelése minden ügyfél esetében automatikus.
-
Nagyi06 #3953 hello nem tudjátok véletlenül h mennyit lehet 1 hónapban letölteni és feltölteni?? -
Nagyi06 #3952 http://www.t-home.hu/lakossagi/internet/dijcsomagok_lejart_husegideju_elofizetoknek/dsl/dsl_extra
és ezeken a helyeken elérhető: http://www.t-home.hu/lakossagi/ugyintezes/szolgaltatasi_teruletek/dsl -
? 25/5 kábelen van. Ahol elérhető ott megy annyin. De nem adsl-en... -
melyik szolgáltatónál ezt kérdeztem,,,,,,,,,, -
Nagyi06 #3949 hát telefonon!:D de amúgy t-home.hu is megtudod rendelni! -
hol rendelted meg?
nem teljesen érthető amit írsz -
Nagyi06 #3947 hát nem tom én megrendeltem ezt a 25 mb internetet remélem tudják biztosítani amit beígértek! -
T-Home-nál van nekem 4Mbit/s netem havi 7900-ért.Eddig folyamatos volt a net,sose volt vele gond.Megéri ezt használni?Amúgy telefonon szóltak múltkor hogy 10Mbit/s-osat is kérhetek ugyanezen az áron lesz kb.Csak még lógtam nekik azért nem állíttattam át. -
Nagyi06 #3945 felhívtam a kedves adsl és megkérdeztem hogy ezt a 25/5 mb internetet mennyire tudjak biztosítani és azt mondták hogy 80% ban tudják szal kb. 20 mb internetet kapunk!! 8 e ft! szerintem az is jó!:D -
Ha ISP váltással kérted, akkor igen, egyébként neked kell lemondani. -
xHeDex #3943 Na végülis invitel lett belőle mert csak az elérhető számomra és meg is kötöttem a szerződést online.
Most akkor ők automatikusan lemondják a régit és jönnek megcsinálják nekem a mostanit?
-
xHeDex #3942 köszi, ezzel sokat segítettél
-
szakadozik-e ?
attól függ, hogy 50 éves telefonkábelen megy-e majd hozzád a jel, vagy olyanon, amin már javítottak
meg attól is, hogy a központ, ahonnan kapod a netet, milyen messze lesz, ADSL-nél ez a 2 a legfontosabb, de ha Trét felhívod 1412-n kbps-re pontosan megmondják, hogy a lakhelyeden milyen minőségű netet tudnak adni.
UPC ?
hát annak is van előnye... meg hátránya is.
én inkább UPC-re szavazok, tapasztalatból.
még akkor is, ha korlátozzák a torrentet. -
xHeDex #3940 Például hogy nem-e szakadozik a kapcsolat,betartják-e amit ígérnek stb stb.
Ill. ugyanezt még kéne UPCről mert teljesen tanácstalan lettem. 4/1-es nek 4,500. T onlájn meg 4000 ért 2/0.2 szal szerintem upc lesz -
mire gondolsz ? -
xHeDex #3938 Jah jó köszi! Én azt hittem le kell mondani az előzőt és megrendelni a másikat.
És T-Onlineról nem tudsz valamit? -
megrendeled náluk és kész.
majd a régi szolgáltatónál lemondják a neted. -
xHeDex #3936 Sziasztok!
A hónap végén váltani szeretnék T-Onlinera, valaki megosztaná velem a véleményét róla, illetve hogyan zajlik pontosan ez a szolgáltatóváltás dolog? -
Sziasztok!
Tudnatok nekem infoval szolgalni? kovetkezo a helyzet: szeretnek kottetni ADSL-t, de telefonra nem lenne szuksegem... Van valamelyik szolgaltatonal valami eksön, hogy ne kelljen olyan baromi sokat fizetni a belepeskor?
:]
(Egyebkent a meglevo upcrol valtanek at...A tortenet nagyon hosszu, most nem irom le, de tele van a hocipom veluk. Termeszetesen a feltetelek adottak lehet mar hozzank kotni ADSL-t... Sokaig nem lehetett :]) -
Livius #3934 Fuji
A torrentet már biztos hogy korlátozzák, de a 250-es ping az nem a torrent korlátozástól van, hanem valami szar az UPC-nél. Hibabejelentés mindenképp kell arra hogy magas a ping. -
fejlesztenek. -
Hello!
Na én is feltenném akkor a kérdésem, mert sehol nem találok már rá megoldást.
Az ötödik kerületben van lakásunk és fél éve váltottunk a TComról UPC-re, mert akkor szerelték ki a rendszert és a sávszélesség is jobb volt amit kínáltak(csak ez a két szolgáltató elérhető).Amikor bekötötték a netet stabilan meg volt a 10mbit le és 2 mbit feltöltésem.
Három gép van egy routerrel rákötve.1ik letöltésre, másik kettőn az öcsémék játszanak és laptoppal is néha rákapcsolódunk.
A problémám az, hogy pár hónapja elért egy olyan szintre a net, hogy délután, magyar szerverre semmi letöltés mellett 250es ping van, néha meg működik rendesen és a letöltések is max 50kb/s-al mennek.A router és modem hibát azzal zártam ki, hogy ugye amikor bekötötték akkor jó volt és azóta abba nem nyúltunk bele.Hallottam már történeteket a UPC korlátozásairól torrent téren(ami tényleg nem működik mostmár.Bekötés után 2 hónapig jó volt és felfelé is megvolt az 512kb/s lefelé az 1mb/s).Szóval most a szolgáltatónál van a hiba, vagy nálunk? Mert lehet, hogy túlterhelt a hálózat, de akkor mit lehet ilyenkor csinálni, mert a szolgáltatónál szarnak az ember fejére?
A válaszokat előre is köszi :) -
Köszi a segítséget próbálkozok! :) -
Ez nem azt jelenti, hogy ezek biztos megoldják a problémát, deha ezeket megteszed a modemet és a programot rendesen bekonfigurálod nagyban fog javítani rajta az tuti.
Ajánlom figyelmedbe figyelmetekbe ezt a cikket is
http://logout.hu/iras/adsl_parameterezes.html -
Szerintem két dolgot tehetsz
1. veszel egy 321B-s modemet sokaknál javítja a a le és feltöltési sebességet
360R tényleg elég gagyi modem
Ajánlom figyelmedbe ezt a tesztet
ami így kezdődik:
"Vajon méltó utóda lesz a legendás 380T-nek? Kiderül.
Ahogyan előző - az ADSL működését mélyrehatóan vizsgáló - cikkemből kiderül: nagyon nem mindegy, hogy az ügyfelek milyen ADSL modemet használnak. A modem típusa és minősége befolyásolja az elérhető le és feltöltési sebességet, a kapcsolat stabilitását és nem ritkán a késleltetést (latency) is."
http://logout.hu/iras/adsl_modem_teszt_dlink_dsl-321b.html
2. Kipróbálod a cFosSpeed nevű fantasztikus progit.
Hogy ez miért jó a neten megtalálod egy kis szemléltetés
Normál forgalom
No Traffic Shaping
cFos Traffic Shaping
Egy kis leírás amiben pont 2 megabites vonal van példaként
http://download.chip.eu/hu/cFosSpeed-4.02_111796.html -
azt mi már nem érjük meg -
hwsw-n valakinek már behuzták az optinetet.
szakít is ezerrel 33/10 mbittel.
csak hát mire ez elterjed... -
ezen egyedül az optikai kábel segíthet...
meg kell várni, míg fejlesztenek és jönnek a nagyobb sávszélek.
:( -
2.5 megás
Szóval akkor csak a szolgáltatóváltás segíthet? -
ADSL nem feltöltésre van kitalálva sajnos, ezért akadozhat. Modem ebbe nagyon nem szól bele, főleg nem korlátozza. De kicseréltetheted ettől függetlenül, de szinte ugyan olyan R vagy esetleg T-s modemet fogsz visszakapni. hány megás neted van? 4? -
Hello!
Van egy D-Link ADSL Modemem pontosan DSL-360R.
Nekem az internet rádiózáshoz kell ott pedig nagyon kell a tiszta feltöltés min 98kbps-el.
És az a gondom hogy néha a feltöltés beakad és akkor a hallgatóknál is akad.
Szerintetek megoldja egy modemváltás a problémát?
Mert azt mondják ez a modem már régi és hogy a 0,5 és az 1 megás netekhez van kitalálva.
-
jól hangzik, de asszem ezt is csak a belváros fogja élvezni :( -
T ujabb szárnycsapkodásai -
jáááá hwsw-n van külön fórum erről a T-home FTTH-t kezd teríteni az országban dologról, írnak pár okos dolgot a technológiáról. -
Az igen! -
hahaha -
Én nem nyavajgok, nehogy azt hidd. Csak közlöm a helyzetet.
És ilyen dolgokat sec-pec megoldok.
-
olyan jó nézni a folyamatos nyavajgásod... :DDDDDDDddddddd -
Március 4 -től szolgáltatót váltottam(Invitelről).
Azóta márciusra befizette a kretén bank az átutalási engedély nélkül a havidíjat, meg még ma megjött a számla, hogy fizessem be.
Felhívtam őket, azt mondja nem baj, majd nem fizetek következő hónapra. Mondom még szerencse, mert már nem is vagyok az ügyfelük e hónapban se!
Nem is mondok semmit.
-
Mit csinálnak ezek?