ADSL - melyik szolgáltató?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tegnap 15000 forintos számlát kaptam olyanért amit már kifizettem +késedelmi kamat
ma meg öt különálló boríték jött öt különálló számlával tõlük
és mióta ez az áttálás megy 8-10 napig szinte nem volt használható net
vagy upload nem volt vagy download
errõl nemis beszélve:
Viszont azt csinálja az elmúlt pár napban, hogy egyszercsak nem jön be az oldal amit megnyitok egy idõ után, olyan mintha töltené de csak áll hiába várok vagy nyitok másik oldalt vagy lépek ki a böngészõböl és indítom újra.
Kilépek és újra felcsatlakozok van amikor azis lassú, de van amikor simán felmegy, de továbbra se jön be oldal.
Viszont ha kikapcsolom a modemet és újraindítom a gépet akkor általában azután jó.
Ez miról lehet?
Vhogy az az érzésem, hogy akkor jelentkezik ez ha sokáig nem hozok be új lapot és utánna akarok vmit új oldalon megnézni.
pontosítanék mivel sajnos újra csinálta
szval 15 percig nem használtam a netet akkor meg akartam nézni vmelyik fórumot egy ideig ment a kurornál a kör, hogy dolgozik majd kiírta, hogy az oldalt nem tudja betölteni
bármelyik oldalnál ezt csinálta
kilépés újracsatlakozás nem segített
aztán ki és bekapcsolva a routert elég nehezen ment fel, de aztán felment és így újra jó
de nem tudom mi okozza ezeket"
http://flickr.com/photos/zolika90/
nekem 3Mbit jön jóesetben, nem bír többet a vonal...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
tudnád milyen hibák vannak más ADSL szolgáltatóknál, akik mások vonalán tolják az adatokat ?!
orrbitálisan összetenném 2 kezem ha ilyen netem lehetne 😄
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Akkor nem célszerû/lehet nem is lehet már hozzájuk szerzõdni nem?
Meg amúgy is mi az hogy eladnak? Mik nekik az ügyfelek, áru?
#3880 hát akkor te egy rendes egyén vagy, de aki velem rendes, azokkal utóbbi idõben én is az vagyok, valakivel tényleg lehet beszélgetni, nem csak hallgatni az anyázását.
.: mobilize.hu :.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mármint a szolgáltatóé
amúgy betelefonáltam azt mondta a srác hogy ennyinél szólni szoktak
Történni semmi nem fog, de te megtetted.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Ezzel szemben nekem így jött a net
Felhívtam õket és azt mondta a srác, hogy vmit megnéz és ha nem lesz jó szóljak vissza negyed óra múlva.
A minimumos dolgot tudod, de ez most speciális helyzet
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
és ugye az Szekszárd és Tolna között történt a 6-os út építésénél.
Tehát szerintük ez Baranya megye
Ennél szájbarágósabban nem tudom elmondani P
Hamarosan megtörténik a váltás, és akkor tudok nyilatkozni bõvebben.
szvsz ezzel nem fognak kezdeni semmit
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Mondjatok inkább valami infót GTS-Datanetrõl! 😄
Megbízható, jó szolgáltató, vagy sem? Mert eddig nem sok infót kaptam.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
index
Kíváncsi vagyok mire eljutok febr. 22-ig, milyen árak lesznek.
A GTS Datanet -rõl tud valaki valamit mondani, milyen szolgáltató? Jó e vagy nem?
Árazás meg no comment, 4 megás voltam, de esténként folyton szakadt, pedig vonal bírta volna. Szerzõdésmódosítás 1 megabitre. Dec 02-án, aztá a két ünnep közt becsörögtem, mondom miko lép életbe a szerzõdés, mer gyanúsan 4 megám van még. Megnézi a rendszerben: számlázás szerint 1 megabites a net, 6ezerért telefonnal, amibõl 2ezer lebeszélhetõ. Ahhoz képest azóta is 4 mega jön, ja és két napja nem is nagyon szakad 😄DD
Amúgy szereld magad csomag volt Enternetnél, most meg Invitelnél vagyok.
De ha ingyenes az király. Mondjuk annyi pénzért amennyit rabolnak egy 4 Mbit -ért adhatnak is ingyen egy modemet.
nekünk nincs sok invitel elõfizetõnk, de ezeket a hibákat(ha modemgond van) akkor leadjuk mailbe, azt majd cserélik(még sose volt, hogy ne cserélték volna <#idiota>#idiota>), szal határozottan van igazság abban, amit mondasz.