Enclave

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FREAK
csak én kezdtem Dark Capmaignt? 😄D

az nagyon király!!

amúgy az AI szerintem kurva jó, figyeljétek csak meg.... ha többen vannak, taktikáznak, egyszerre csak egy támad, a többi tartalékol, vagy sunyi módon körülvesznek

Riszpekk

FREAK
az a bajod, hogy nem a megfelelõ játékokkal hasonlítod össze

EBBEN A STÍLUSBAN mindenképpen dobogós, ha nem értesz egyet, mondj hármat, ami jobb

azért a konzolátiratos dumán jót röhögtem, ugyanis a fejlesztés párhuzamos volt, csak XBOX-ra hamarabb elkészült.....

de mondom, ebben a stílusban nem szokás nem lineáris pályákat tervezni, ha megnézed, mindegyikben ez van

ez egy nagyon hangulatos kaland, jó hosszú, pörgõs, változatos, és gyönyörû

ha nem élvezed, ne csináld, de ez a kritika kb. olyan, mintha egy beállnál egy superbike-kal egy F1 mezõnybe, aztán közölnéd, hogy szar, mert gyenge, és nincs 4 kereke.....

Riszpekk

K.András
Persze biztos van benne bug,de azért itt öten egyöntetüen állitják hogy nagyon klafa a jáékmenet, majd megnézem irok én is véleményt utána...

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Na szóval: Azért nem kell annyira oda lenni, egy biztos a grafika tényleg elég ütõs, de sajnos ez nem minden. Magán a játékon sajnos nagyon erõsen érzõdik, hogy konzol átirat. A játékmenet csapnivaló, semmi egyéb csak megyek egy lineáris pályán oszt hentelek. Szerintem manapság ez már a PC-s világban vajmi kevés, mégha nem is akar maga a játék más lenni. Valamelyest ezen javít, hogy van két választható karakter akiket menet közben is lehet cserélni. Az eddigi legszebb élményem amikor együtt kell az elején a csajjal menni, én bemegyek egy szobába amelyiknek csak egy ajtaja van az ajtó be a csaj meg a másik oldalon áll. Az ajtó ugyebár kifelé nyílik és így minduntalan beleütközik a csajba. Kb. 5 percet próbálkoztam mire sikerült kimenni innen. Össefoglalva a game egyedüli erénye a grafika a többi erõsen átlagon aluli. Ez mondjuk az én véleményem ha valaki máshogy gondolja nyugodtan válaszolhat....

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

K.András
Egy cd és fentvan az én gépemen is, kezdek kiváncsi lenni hogy álltalam sokat látott emberkék igy dicsérik...

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Basszkiiiiiiiiii....
Eddíg ez a legjobb gamma idén(a KOTOR megjelenéséig)
😊))
Qrva nagy!
Dynamic
Na meg ezt a save témát is akartam írni.Miért nem lehet a checkpointtól betölteni, ha már nincs quicksave?Kénytelen vagy végigtolni a pályát, vagy ha már nincs rá idõd, akkor kezdheted elõrõl...
Dynamic
Szerintem is rohadt jó.Amíg csak "kardozni" tudtam, annyira nem tetszett, de mikor rájöttem, hogy lehet nyilazni, imádom😊Hülyén hangzik, de én nem szeretem, ha csak annyit tudok, hogy csapkodok jobbra meg balra.Az is jó, hogy be lehet tárazni a számszeríjat és akár több nyílvesszõt is ki lehet lõni egyszerre.
Mondjuk az AI-n nem ártott volna javítani, meg az ellenfelek animációján, mert olyan Droopy-s mozgásuk van.Meg az elsõ pályán is idegesítõ volt, hogy a harcostárs nem tudott normálisan követni.Ha kicsit eltávolodtam, akkor a falon át akart jönni hozzám vagy megállt, állandóan vissza kellett menni érte.
Petyus_
Ja ez engem is zavar, nem tudom abbahagyni a játékot pálya közben. :]

Meg az nem jön be, hogy a játék eleji pályákon nem lehet az új karakterekkel nyomni.

Gergou szerintem is csúcs játék. 😊 Az a típus amit nem bír abbahagyni az ember. 😊 A 2. részt már REMEGVE fogom várni.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

FREAK
ez így igaz, szerintem is pontosan olyan, amilyennek lennie kell

amúgy a 3 CD valszeg a textúráknak kell 😄D

tetszik, hogy a második missionben már nem mehetsz elõre mint a gép, hanem bujkálni kell, meg felderíteni a terepet, különben hamar egy tömeggel találod szemben magad

Riszpekk

gergou
Jah, de meg kell allapitanom, hogy a vilag legjobb hack `n` slash /slice `n` dice gammaja ez, egyszeruen borzalmasan hangulatos... Ezt hianyolom en a blade of darknessbol... Engem az nem erdekel, hogy nem lehet vegtagokat szelni... Az mar viszont jobban, hogy milyen a zene, es a hangulat vegig. Nos ez a game nem tokeletes, nem jo, hanem ennel valami tobb, egy all time game, ahogy petyus is probalta emlegetni... nekem legalabbis az...

`Take a look to the sky just before you die`

FREAK
a ppobléma sajnos az Ön készülékében van

nálam sem a demo, sem a full nem lépeget ki

de a save dolog engem is zavar..... az egy dolog, hogy vannak checkpointok, de ha betöltök egy állást, az az adott levelt elölrõl kezdi

Riszpekk

A játék jó...lenne, ha nem vágna ki állandóan a windowsba. Egy olyan játékban, ahol nincsen quick save, azért ez elég gáz. Már a demo is csinálta, de akkor azt hittem, hogy a végleges verzióban már ki lesz javítva, hát nem így lett. Na mindegy azért még nyúzom egy kicsit, mert egyébként van feeling-je.
Petyus_
A "logikai" az eddigiek alapján erõs túlzás 😊, viszont NAGYON hangulatos, szórakoztató game, és ilyen gyönyörûen feltextúrázott pályákat még nem láttam! Rulz! 😊

FREAK
fantasy hack'n'slash+logikai (hmmm)

kíváncsi vagyok mitõl 3CD

Riszpekk

Örm
Milyen stilusú a játék?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

gergou
jah, nekem is nemsoka start! yeah baby😊

FREAK
na most hoztam haza, mindjárt install

Riszpekk

gergou
nah, akkor bejovos, akkor istenkirra, regota, miota tan megjelent xboxra, varom, varom e csodat😊

Petyus_
Nagyon komoly játék! 😊 Grafika, zene, hangok, hangulat, irányítás, még a sztori is 😊 bejövõs.

Ha lenne benne AI nekem az egyik all-time kedvencem lenne. 😊

gergou
nah, par ora mulva kiproszalom😊

nem tudtok vmi nem smsweb-es helyet?
FREAK
komoly?? nézem is

Riszpekk

A sectoron már fenn van!
FREAK
enclave cserjérõl az iso ültetvényen

Riszpekk

Ams
a menü télleg kurva jó!

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

FREAK
az irányítás és a grafika jobb, mint a BoD-ben, a harc gyengébb, a hangulat legalább olyan jó

a menü meg világbajnok

Riszpekk

Fönn van már valahol az iso vagy a rip?
sector nekem be se jön

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

Kandurex
Valaki nyomta a demot? Mondhatna róla egy pár szavas kritikát....

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Petyus_
djcomm remélem neked már megvan.. mer' akkor nekem is meglesz rövidesen!

Hát regisztrálj!
Valszeg fullon van....Régi szép idõk...😊
nem jött még meg..
FREAK
ez hülyeség.... ilyen alapon szar a Morrowind, a Gothic, a Heavy Metal Fakk meg az összes single játék.... jó lesz ez napközben, amíg mindenki melózik 😄

Riszpekk

Jacek
de innentol kedve egy kaki😊

😞(
Nem baj.....
FREAK
Player modes:
Single player

Riszpekk

Én is megyek holnap 6-ra,de akkor nem alszom..😊
FREAK
nincs ám...

Riszpekk

Dynamic
Baszki akárhogy számolom ez reggel elõtt nem lesz lent, 6-tól meg ráadásul dolgozom😞((
Na de holnap délután...hohohooo😊
1-esben nincs??...multi?
FREAK
kár, hogy csak ebben jön a multi....

Riszpekk

FREAK
hmmm

Enclave 2 info....

Facts
Player modes:
Singleplayer/Coop/Multiplayer
Platforms:
Xbox, PS2, GameCube, PC
Genre:
Action/Adventure in a fantasy environment

System Requirements:
Pentium II : 500 Mhz , 128MB RAM, GeForce 1-Graphic, DVD drive assembly

Riszpekk

😊
re
FREAK
üzentem a fórumodon 😄

Riszpekk

sectorwarez
Dynamic
Mondjuk a méretét elnézve nekem ebbõl csak holnapra lesz valami, még ha fenn is lenne valahol...
(adsl)
FREAK
mikor lesz fent nálad?

Riszpekk

Még sehol nincs fenn😞
VAN ISTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!