Enclave
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az nagyon király!!
amúgy az AI szerintem kurva jó, figyeljétek csak meg.... ha többen vannak, taktikáznak, egyszerre csak egy támad, a többi tartalékol, vagy sunyi módon körülvesznek
Riszpekk
EBBEN A STÍLUSBAN mindenképpen dobogós, ha nem értesz egyet, mondj hármat, ami jobb
azért a konzolátiratos dumán jót röhögtem, ugyanis a fejlesztés párhuzamos volt, csak XBOX-ra hamarabb elkészült.....
de mondom, ebben a stílusban nem szokás nem lineáris pályákat tervezni, ha megnézed, mindegyikben ez van
ez egy nagyon hangulatos kaland, jó hosszú, pörgõs, változatos, és gyönyörû
ha nem élvezed, ne csináld, de ez a kritika kb. olyan, mintha egy beállnál egy superbike-kal egy F1 mezõnybe, aztán közölnéd, hogy szar, mert gyenge, és nincs 4 kereke.....
Riszpekk
http://druglord.buzz.hu/ ;)
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
http://druglord.buzz.hu/ ;)
Eddíg ez a legjobb gamma idén(a KOTOR megjelenéséig)
😊))
Qrva nagy!
Mondjuk az AI-n nem ártott volna javítani, meg az ellenfelek animációján, mert olyan Droopy-s mozgásuk van.Meg az elsõ pályán is idegesítõ volt, hogy a harcostárs nem tudott normálisan követni.Ha kicsit eltávolodtam, akkor a falon át akart jönni hozzám vagy megállt, állandóan vissza kellett menni érte.
Meg az nem jön be, hogy a játék eleji pályákon nem lehet az új karakterekkel nyomni.
Gergou szerintem is csúcs játék. 😊 Az a típus amit nem bír abbahagyni az ember. 😊 A 2. részt már REMEGVE fogom várni.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
amúgy a 3 CD valszeg a textúráknak kell 😄D
tetszik, hogy a második missionben már nem mehetsz elõre mint a gép, hanem bujkálni kell, meg felderíteni a terepet, különben hamar egy tömeggel találod szemben magad
Riszpekk
`Take a look to the sky just before you die`
nálam sem a demo, sem a full nem lépeget ki
de a save dolog engem is zavar..... az egy dolog, hogy vannak checkpointok, de ha betöltök egy állást, az az adott levelt elölrõl kezdi
Riszpekk
`Take a look to the sky just before you die`
Ha lenne benne AI nekem az egyik all-time kedvencem lenne. 😊
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
a menü meg világbajnok
Riszpekk
sector nekem be se jön
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Riszpekk
Nem baj.....
Na de holnap délután...hohohooo😊
Enclave 2 info....
Facts
Player modes:
Singleplayer/Coop/Multiplayer
Platforms:
Xbox, PS2, GameCube, PC
Genre: