618
Hamarosan kijön ez az új játék!
  • FREAK
    visszatérve a játékra... a Dark 3 végén a lávafolyam fölötti enyhén szürreális résznél nem kicsit döbbentem le

remélem, lesznek még hasonlóan monumentális grafikai megoldások
  • Frank99
    Gef4, 1700 Athlon, 512 DDR
    nagyon jól megy 1024*768 /32bit ...
  • FREAK
    jaja,

1.9XP, 512DDR, MX440 és U2 is totál játszható volt, az Enclave meg csak úgy hasít
  • RangeR
    Ne izgulj!Durva fogalmazás volt,hogy "elindul"! 950Mhz-en Gforce4 mx 440-en 1152x 32 bit,minden fullon-NEM SZAGGAT! Fogalmam sincs,hogy van a páciensnek bekonfigurálva a gépe,ha az unreal2 is szaggat nála...mert a most említett gépen az sem szaggat.Enclave meg ugyanúgy fut rajta,mintha 2 évvel ezelőttöt írnánk.
  • gergou
    Vazze ebben a light oldalban, azon a palyan, ahol Zorant( ha igy hivtak) kell kiszabaditani,.. hat eleg trukkos... Beletelt egy idobe mire rajottem a megoldasra;)
  • gergou
    Elindul, de kozel se lesz olyan elvezet, mint egy p 4 2.53 ghzs 512 ddr ramos(333mhz) Gef 3 ti 200 as 64ddr memorys gepen... Hozzateszem ezen a konfigon az unreal 2 szaggat mint allat, az enclave meg fullosan minden effektel vagy 40 fpst produkal akadozas nelkul....
  • Falabu #175
    Nahh most húzom le a játéot számításaiom szerint estére lent is lesz ! Másik, a gépigénye milyen mert nekem nincs egy csúcskategóriás gépem (950 Mhz + GeForce 2 MX) ezen elfog menni?
  • Bandeeka
    Tudnátok segiteni a Dark kampány 11-es pályáján hol találom meg az első kulcsot? Én már mindenhol nézztem de nemtalálom. AMugy ez a bányás pálya és az első waypontnál van a kapu.
    Pls help thx
  • Petyus_
    Na light kampány befejezve hála MaTyinak. :) Azt az egy lícset elkaptam utána nem volt nehéz. :)

Módszer: amikor spawnol kalapáccsal lecsap - utána elfut, ajtó mögé be, és folyamatosan csapkodtam a földet. Megdöglött! :D
  • gergou
    Ez a game egyszeruen hihetetlen! Rendkivul tetszik, es benne van az a tipikus fantasy hangulat, mely par eve elveszett a jatekokbol! Yikes:)
  • FREAK
    erről lemaradtam
  • I.C.ram
    Lich gondolom. :) Ezt egy szerepjátékosnak tudnia kéne. :)
  • FREAK
    de mi az hogy lícs?
  • Petyus_
    Light Campaign 13. pályán van a "barátom".. remélem lesz AI kikapcsolós csít akkor majd odamegyek hozzá és egy rozsdás bökővel KIVÁJOM A SZEMÉT!!
  • FREAK
    miről van szó?? milyen lícs?
  • Petyus_
    Na nem bírtam ki, ismét kipróbáltam.. sikerült? Nem. Kúvaanyukat. Na most tartok ott, hogy időben ezzel az egy líccsel annyit tökölök, mint eddig az egésszel.

Na jóccakát! :)
  • Petyus_
    Hja miért pont ezt a király játékot kellett ezzel elcseszni? Biztos a gonosz KIADÓ ötlete volt azóta meg is szűntek mwahahahahahaah! :D

Amúgy egyáltalán nem gáz, hogy nem lehet menteni.. mert azért nem olyan nehéz ez. Jó, van amikor bug, leesel véleltlenül, lelőnek és azt se látod honnan, stb., de az a kétszeri max. háromszori nekifutás amíg elérsz egy checkpointig az bőven a tűréshatáron belül van. Utána meg úgyis megcsinálod.

MaTyi: thx a részletes leírást, holnap megpróbálkozom vele. Amúgy ez a lícs fiú szerintem egy BUG, megnéztem csomó XBoxos topicot és a sok sírás-rívás mellett ezt a srácot meg sem említik.

P.S.: ha az a MaTyi vagy akire UT2k3 demóból emlékszem akkor tudom, hogy nem vagy láma. ;)
  • FREAK
    nemtom, én nagyon várom :DDDDD
  • I.C.ram
    Milyen Save peccs? Várható olyan patch, amivel lehet menteni pálya közben is?
  • FREAK
    huh dark/4-nél becsokiztam, most pihentetem kicsit :D

mondjuk amíg nem lesz save peccs :D
  • MaTyI
    Fogalmazni meg nemtudok:D
  • MaTyI
    Enis ott szoptam le 4szer:)
    szal: keszulsz ra mikor megjelenik, ugorj fel elotte hogy mikor megjelenik mar vagodjon is a kalapacs. ha ez megvan akkor futas vissza es igyad a lottyot 1 darabig kovet de nem vegig szal meg tudsz pihenni es toltodni ha ez megvan akkor roham megin es megin futas, stb. Nekem igy jott ossze. GL :) [ megjegyzem en mar 2* nem ugraltam a dragakovekert mert ugyis bebukod;) ]
    Es nem, nem vagyok lama:P [de dark tenyleg mintha konyebb lenne kicsivel]
  • I.C.ram
    Nagyon jó/szép ez a játk, de kicsit egyszerű a játékmenetet, tehát nem sok mindent lehet cisnálni. Legalább lennének jó kis kombók (kapaszkodás, nagyobb ugrás stb.). Ann örültem volna még, ha lenne benn egy kezdetleges XP rendszr, és lennének a történetben párhuzamos szálak, szóval lehetne választani, hogy dél felé mész, vagy kelet felé. Egyébként nem rossz.
  • Bandeeka
    Sziasztok!
    Lenne 1 olyan gondom hogy elakadtam a gameba. A Dark küldetéseket nyomom és a 11-es pályán(vmi bánya) elakadtam. Az első waypontnál van 1 kapu oda nemtalálom az istenért se a kulcsot pedig mindenhol nézztem. Pls segicsetek aki tud. Thx
  • Jacek
    igen a menuben beallitod es kesz
  • Petyus_
    Hi Garrett!

Fasza fantasy hack n slash game csak szívok vele mint a torkosborz amint látod. :D

Csak single úgyhogy neked nem jönne be. :)
  • The Garrett
    pety te mivel játszol????? mi ez az enclave?
  • Petyus_
    Ugyanez.. ha nem próbáltam 40-szer egyszer sem.

Szóval. Ahogy bejutok, van egy kulcsos ajtó. Ott van egy berserker, konyec, utána egy teleport, ott megjelenik egy rohadt lícs, dől belőle a fekete genya azt hogy a rákban nyírtad ki? Knighttal megyek, full páncél, full pajzs, full health, a fullos kalapács (tényleg jó), de 5 másodpercig nem bírom mellette, lemegy a healthem és kész. Ahogy spawnolt a lich, lecsaptam mellé, rohamoztam rá, de semmi.

Ha ezt az egyet nem bírom kinyírni, akkor mi vár a teleport túloldalán, ahol van két ilyen játékos meg nem tudom hány csonti. :/

Mindenesetre a pozitív játékélmény már nagyon rég el van feledve Enclave suxx big-time!! :P SAVE GAME-et akarok ha már ilyen ez a gennyláda lícs legalább NE KELLENE A ROHADT PÁLYA ELEJÉT NEGYVENSZER VÉGIGSZENVEDNI! Ráadásul persze, hogy a legfosabb pályán van ez ahol csalogatni kell a nagy genyákat, meg utána ugrabugrálni meg utána várni hogy a zöld ködből kijöjjenek a lícsek akik bezzeg NEM CSINÁLNAK SEMMIT.

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
  • Petyus_
    Egyébként ami előtte van lich azt simán lehentelem. De EZ A ROHADÉK ezt ütöm-vágom a normál 100 helyett 20-akat sebzek bele és egyszer csak meghalok.

PLUSZ a pálya elején csalogatni kell a Berserkert, meg pajzsot rakni magad elé nehogy íjász elkapjon utána ugrálni a párkányra a smaragdért ÉS ROHADTUL UNOM szal ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁRRRRGH!

Előtte meg semmi komolyabb nehézség nem volt... :/
  • Petyus_
    Thx kipróbálom. Már kezdtem idegbajt kapni de ezek szerint mégsem lehetetlen. :D

Ja és gratula!

Pedig aszittem láma vagy te is csak a dark kampány a könyebb!
  • MaTyI
    Tipp: light/utolso paja: halflingel legyel mert bugos:)
  • MaTyI
    Siekrult:) Sot mar vegig is vittem az egesz gamet (light/dark is:)
    13as: knightal, minden cuccot maxon, fegyver: hammer of the sky (a keken izzo kalapacs). Hasznalata: ugras es utana balgomb -> belecsap foldbe sok sebzest okozva, 1*e tobb nmyn is. Nekem ezzel sikerult 5. re
  • Dynamic
    Minden pálya elején tudsz karaktert váltani.
    Kivéve az első, ahol csak egy van.
  • Frank99
    hogy lehet váltani karaktert?
  • Frank99
    nagyon szép, és végre valami, amivel elüthetem az időmet, ha van egy félórám.
    nem kell ülnöm órákat a stratégiával, és mint családos, az asszony sem b*sztat, hogy hajnalben megyek be.
    mindenesetre, egy save-patch nem esne rosszul...
  • Petyus_
    Hát ez kész.. próbáltam druid, halfling, knight.. sehogy se sikerül. Még egyet se tudok kinyírni, nemhogy kettőt.

Ha valaki megcsinálta LIGHT/13-as missiont az ne kíméljen és ossza meg velem hogy hogyan sikerült plz. .)
  • Ams
    még 2cd
  • Petyus_
    Van más is. :) A könyvhöz kell egy kulcs, ott a vége felé az egyik házban van. A kulccsal meg a bezárt ajtót kell kinyitni, ott van a könyv. :D

Bpocs. értelmesebben nem bírtam magyarázni. :)
  • Dynamic
    Jah meg a másik szemét dolog, amikor mondjuk nyilazol és ráviszed a célkeresztet az ellenfélre.Van úgy hogy lát az ellenfél de nem tud elérni mert egy magaslaton vagy.Ilyenkor néha megáll és néz ki a fejéből.Na már most amint ráviszed a célkeresztet és bepirosodik abban a pillanatban(!) hirtelen elmozdul ellenfél.HA egy centire mellé célzol, tehát még zöld akkor nem így akár egy óráig is elácsorog, de amint mozdítasz rajta egy mikrométert és bepirosodik, akkor egyből elugrik...
  • MaTyI
    Dark kivegezve. Light/7 (Ark Amar): Mit kell it csinalni? Vilagitotornyot vegigneztem a konyv sehol mast meg nem lattam. Vki help:)